Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Lefkoritis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα :) η καθε αποφαση που πρεπει να περνουμε :) πρεπει να απορρέει απο την ηρεμία και οχι απο την ανυπομονησία :) Το οτι το σκεφτηκες δηλαδη ειδες τον τζιρο κτλ και σε εκανε να σκεφτεις αυτο που σκεφτηκες εβαλες την σύνεση να υπερισχύσει :) Δεν τελειώνει το στοίχημα ποτε το να πονταρουμε κατι πολυ δυνατα ειναι σαν να λεμε πω τελειωσε το στοιχημα εδω σταματαν ολα :) :) :) :)  Δεν ειναι όμως ετσι  :) :) :) Την ημερα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ με την ΑΛΚΜΑΡ απο 1,90  ειχε γινει 1,40 Ο ΑΣΣΟς  γιατι ακουστηκε οτι η αλλη ομαδα η ΑΛΚΜΑΡ  θα κατεβει με 8 πιτσιρικαδες  ktl  ηρθε ενας στο προποτζηδικο που παω και εβαλε 2000 ευρω στον ασσο στο 1,40 ΚΑΙ 100 ευρω ανατροπη 2100  ευρω κουβας :grin: το ματς ήρθε  2-2 κουβας :) Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο αδερφε δεν πρεπει να παιζουμε σαν να τελειωνει το στοιχημα σημερα η αυριο :) φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι :) ΠΧ..  Ας αναφερω ενα παραδειγμα οτι τα παντα γινονται σιγα σιγα :) :)  Πριν 4-5-6  Μήνες   ημουν 90 κιλλα ανεβενα τις σκαλες στην πολυκατοικια που μενω στον 1 οροφο και λαχανιαζα 2 φορες :) Ετρωγα  οτι μακακια υπαρχει στην γη και έπινα  σε τσιπουρα τον θερμαικο  :)  Τωρα μετα απο 6 μηνες γυμναστικη και διατροφη  κανω  25 χιλιομετρα την ημερα ποδηλατο 12 χιλιομετρα ειναι ανυφορικα με mtβ χοντρα λαστιχα τρακτερωτα σαν του jeep :grin: και στον γυρισμο κανω 200 καμψεις σπιτι :) Μετα ολη την ημερα ειμαι στην πριζα αυτο εγινε σιγα σιγα οχι απο την μια μερα στην αλλη να κανω αυτα που κανω τωρα :) :) Ετσι και το στοιχημα δεν μπορουμε με την μια να γινουμε μαγκες αυτο θα εχει γινει με ανυπομονισια χωρις δουλεια χωρις νοητική κόπωση χωρις πνευματικο αγωνα και θα φαμε τα μουτρα μας :) :) :) Πρωτα πρεπει να δουλεψουμε τον νου μας σιγα σιγα και οταν καταφερουμε να δυναμώσουμε το πνευμα μας τοτε θα μπορεσουμε να πετύχουμε και τον σκοπο μας :) :) :) :) :) :)  
[/quote

Χρησταρα μέχρι πριν πέντε λεπτά έψαχνα αεροπορικό εισιτήριο με την rayair απο χανια για Θεσσαλονίκη για να βγω στον Λευκό Πύργο να φουνταρω αλλα μετα που διάβασα το επιστημονικό σου σύγγραμμα αναθεωρησα την άποψη μου, είμαι μικιο κοπελι ακόμη :) σιγά σιγά θα τους τα πάρω, και όπως λένε κάποιοι μεγάλοι παίχτες, στοιχημα πιέζουμε μόνο πρωταθλήματα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606

Χρησταρα μέχρι πριν πέντε λεπτά έψαχνα αεροπορικό εισιτήριο με την rayair απο χανια για Θεσσαλονίκη για να βγω στον Λευκό Πύργο να φουνταρω αλλα μετα που διάβασα το επιστημονικό σου σύγγραμμα αναθεωρησα την άποψη μου, είμαι μικιο κοπελι ακόμη :) σιγά σιγά θα τους τα πάρω, και όπως λένε κάποιοι μεγάλοι παίχτες, στοιχημα πιέζουμε μόνο πρωταθλήματα
[/quote]καλημερα :)  και  εγω  ξυπνησα μολις τωρα να φαω μια φετα ψωμι ολικης αλεσης με μια κουταλια του γλυκου ταχινι και μια μελι και να παω στις 6,40 περιπου για ποδηλατο 25 χιλιομετρακια :) :) :) 

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
καλημερα :)  και  εγω  ξυπνησα μολις τωρα να φαω μια φετα ψωμι ολικης αλεσης με μια κουταλια του γλυκου ταχινι και μια μελι και να παω στις 6,40 περιπου για ποδηλατο 25 χιλιομετρακια :) :) :)   

Καλημέρα Χρηστάρα,

μια ερώτηση..γιατί μόνο πρωταθλήματα? Ίσα ίσα σε 2η και τριτο-τέταρτερς κατηγορίες θα τα στήνουν όλα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Έπαιξα 2 δελτιάκια

1) Στεάουα Ημίχρονο Χ
   Μπράντφορντ : τελ 1
   Στόουκ : τελ άντερ
   Λος άντζελες : Οβερ
με σύστημα 3-4

2)το κουλό δελτίο μπας και κάτσει
  Μπιλμπάο : Ημ Χ, Τελ 1
  Άρσεναλ : Ημ Χ, Τελ 1
  Λεβερκούζεν : 4-6 Γκόλ
  Μπέρτον: Χ
  Μάλμε : Χ
  Μπόκα: 2
με σύστημα 4-5-6

Κερδισμένο το σοβαρό δελτίο. Ένα μικρό κέρδος έχουμε, αλλά το βασικό είναι να μην χάνουμε το ποντάρισμά μας.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Καλημέρα Χρηστάρα,

μια ερώτηση..γιατί μόνο πρωταθλήματα? Ίσα ίσα σε 2η και τριτο-τέταρτερς κατηγορίες θα τα στήνουν όλα.
καλημερα αδερφε :)  δες τον αγωνα μιλτον κεινς ντονς-Μαντσεστερ γιουναιτεντ Γ εθνικη η μια Πρεμιερ Α εθνικη η αλλη λιγκ καπ αγγλιας  Μονοι αγωνες 4-0 υπερ τις Μιλτον Κεινς ντονς το αποτελεσμα :) ενα παραδειγμα μονο απλο :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Αλλο παραδειγμα... :grin: :grin: :grin: Σε Τσαμπιονς Λινγκ :grin:  και Κυπελλο Ουεφα :) :) υπαρχουν διαφορετικες ομαδες απο αλλες χωρες που η πρωτη σε ενα πρωταθλημα και η πρωτη σε αλλο ασχετος την δυναμικη του πρωταθληματος τις καθε μιας :grin: :grin: δεν εχουμε αυτουσια δεδωμενα :grin: δυναμικης  για την μια ομαδα ως προς την αλλη :) :)    Ενω  πχ  σε ενα Εθνικό Πρωτάθλημα :) :) που υπαρχουν 2 ομαδες που παίζουν αντιμέτωπες :) :) :)  Εχουμε την ακριβης ένδειξη δυναμικής των ομαδων :grin: βαση της βαθμολογιας που εχουν :) :) :) :) Στο ίδιο πρωτάθλημα που συμετεχουν .:grin: Εχουμε περισοτερους αγωνες ΤΩΝ ομαδων αυτων στο ιδιο πρωταθλημα :) :) Αρα εχουμε και την φορμα των ομαδων :grin: :grin: :grin: :) :) :) εχουμε μεγαλυτερη προιστορια των ιδιων ομαδων :grin: :grin: :grin: εχουμε γεωγραφικες αντιπαλοτιτες η οχι :grin: :grin: :grin: :grin: πολλα περισσότερα δεδομένα  για να μπορεσουμε να σκεφτουμε και να παιξουμε :grin: :) :) :) :) :) :)    

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ναι ρε αγορίνα δεν αντιλέγω και από αυτή την σκοπιά έχεις δίκιο. Αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζεις πολλές ομάδες Β,Γ εθνικής και ιδιαίτερα άλλων πρωταθλημάτων. Που να ξέρω τώρα εγώ τι κάνει η Λέιτον όριεντ, η Σέφιλντ, η ΚΠΡ και πάει λέγοντας. Διαβάζοντας εφημερίδες θα δείς τη φόρμα, τα εντός εκτός σε ένα ΙΔΙΟ πρωτάθλημα και εκεί συμφωνώ. Αλλά όταν σου πεί λείπει από το ματς ο μπίξε και ο δείξε, άντε να ξέρεις αν είναι σημαντικές απουσίες.

Σε ένα Τσου Λου ξέρεις τι απώλεια είναι ο τάδε παίκτης. Ξέρεις τις ομάδες όχι από τις εφημερίδες αλλά καθαρά σαν ομάδες. Εγώ χθές που έπαιξα Χ ημίχρονο τη Στεάουα το έκανα γιατί ο καλός επιθετικός της Στεάουα είναι εκτός , άρα δε σοράρει με την καμία η ομάδα. Και έτσι έγινε. Αυτό το ήξερα γιατί είδα το προηγούμενο ματς τους. τον έμαθα τον παίκτη. Σε μια ομάδα πιο γνωστή δε χρειάζεται καν να δείς ένα ματς, τους ξέρεις ήδη.
Πιστεύω ότι είναι ανάλογα την περίπτωση όλα.

Όπως πχ δε ξέρω αν μαρέσει η περίπτωση που είπες με το να χάσει η Γιουνάιτεντ 5-0. Σημαίνει πως είναι τόοοοσο αμφιροπα πια τα ματς που μιλάμε για τριπλές. Και ως γνωστόν τριπλές μακριά.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Ναι ρε αγορίνα δεν αντιλέγω και από αυτή την σκοπιά έχεις δίκιο. Αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζεις πολλές ομάδες Β,Γ εθνικής και ιδιαίτερα άλλων πρωταθλημάτων. Που να ξέρω τώρα εγώ τι κάνει η Λέιτον όριεντ, η Σέφιλντ, η ΚΠΡ και πάει λέγοντας. Διαβάζοντας εφημερίδες θα δείς τη φόρμα, τα εντός εκτός σε ένα ΙΔΙΟ πρωτάθλημα και εκεί συμφωνώ. Αλλά όταν σου πεί λείπει από το ματς ο μπίξε και ο δείξε, άντε να ξέρεις αν είναι σημαντικές απουσίες.

Σε ένα Τσου Λου ξέρεις τι απώλεια είναι ο τάδε παίκτης. Ξέρεις τις ομάδες όχι από τις εφημερίδες αλλά καθαρά σαν ομάδες. Εγώ χθές που έπαιξα Χ ημίχρονο τη Στεάουα το έκανα γιατί ο καλός επιθετικός της Στεάουα είναι εκτός , άρα δε σοράρει με την καμία η ομάδα. Και έτσι έγινε. Αυτό το ήξερα γιατί είδα το προηγούμενο ματς τους. τον έμαθα τον παίκτη. Σε μια ομάδα πιο γνωστή δε χρειάζεται καν να δείς ένα ματς, τους ξέρεις ήδη.
Πιστεύω ότι είναι ανάλογα την περίπτωση όλα.

Όπως πχ δε ξέρω αν μαρέσει η περίπτωση που είπες με το να χάσει η Γιουνάιτεντ 5-0. Σημαίνει πως είναι τόοοοσο αμφιροπα πια τα ματς που μιλάμε για τριπλές. Και ως γνωστόν τριπλές μακριά.
καλησπερα αγκεν :) βραζω μακαρονια ολικής :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:  Δεν αντιλεγω σε οσα λες :)  εχεις δικιο :) αλλα πιστευω δικιο εχω και εγω :) :)  Τωρα οσον αφορα το οτι κατα την ταπεινή :) μου προσωπικη μου :grin: γνωμη :cheesy: Το στοιχημα ειναι να παιζω μονο Εθνικα  Πρωταθληματα :) αυτο πηγάζει μεσα απο την εμπειρία :grin: μου :sunglasses: :cheesy: με το στοιχημα :grin: :grin:  :) :) :) :)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
καλημέρα σε όλους τους παίχτες...είδαμε χθές πάλι πόσο επιφοβες είναι οι μικρές αποδόσεις π.χ μαλμο σαλτσμπουργκ...εγώ τέτοιες εκπλήξεις κυνηγάω παίζοντας μονά κάποια από τετοιου ειδους παιχνίδια ισοπαλία όχι στοίχημα (draw no bet)και δεν έχω βγει χαμένος

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλησπερα αγκεν :grin: :grin:    189=Λοκομοτιβ Μοσχας-Απολλων Λεμεσου=ΗΜΙΧΡΟΝΟ--2,
                        170=Κρασνονταρ-Σοσιεδαδα=ΗΜΙΧΡΟΝΟ--2
                        172=Ομονοια-Ντιναμο Μοσχας=Η/Τ  1/1
                        173=ΠΑΟΚ-Ζιμπρου Τσισιναου=Η/Τ  2/1
                        184=Αστρα Πλοεστι-Λυων=1  Πονταρισμα  καρφωτα στον ΟΠΑΠ :)  0,30  λεπτα του ΕΥΡΩ :grin:  Μεγιστο κερδος δεν ξερω σε λιγο θα παω στο προποτζηδικο να τα παίξω :)ΥΓ..  Αν δινει το 3-1 σκορ του ΠΑΟΚ πιο πολυ απο την ανατροπη στην θεση τις ανατροπης θα βαλω το 3-1 :grin: λεμε αν :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
καλησπερα αγκεν :grin: :grin:    189=Λοκομοτιβ Μοσχας-Απολλων Λεμεσου=ΗΜΙΧΡΟΝΟ--2,
                         170=Κρασνονταρ-Σοσιεδαδα=ΗΜΙΧΡΟΝΟ--2
                         172=Ομονοια-Ντιναμο Μοσχας=Η/Τ  1/1
                         173=ΠΑΟΚ-Ζιμπρου Τσισιναου=Η/Τ  2/1
                         184=Αστρα Πλοεστι-Λυων=1   Πονταρισμα  καρφωτα στον ΟΠΑΠ :)  0,30  λεπτα του ΕΥΡΩ :grin:   Μεγιστο κερδος δεν ξερω σε λιγο θα παω στο προποτζηδικο να τα παίξω :)ΥΓ..  Αν δινει το 3-1 σκορ του ΠΑΟΚ πιο πολυ απο την ανατροπη στην θεση τις ανατροπης θα βαλω το 3-1 :grin: λεμε αν :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εσύ πας για το... αν σου κάτσει ε?

Γιατί δεν παίζεις ένα πιο πιθανό δελτιάκι με το αν σου κάτσει πάλι, αλλά μαντεύοντας ημίχρονα σκορ τελικά πχ αλλα πιθανά. Γιατί αυτά που είδα είναι δύσκολα..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Εσύ πας για το... αν σου κάτσει ε?

Γιατί δεν παίζεις ένα πιο πιθανό δελτιάκι με το αν σου κάτσει πάλι, αλλά μαντεύοντας ημίχρονα σκορ τελικά πχ αλλα πιθανά. Γιατί αυτά που είδα είναι δύσκολα..
μπορει να χασω τον ΠΑΟΚ εδω :) :)  Δεν παιζω για το αν μου κατσει απλα προσπαθω να μαθω στοιχημα :) Το θεμα δεν ειναι ποσα λεφτα παιζουμε :) και τι παιζουμε :) αλλα να μαθουμε να παιζουμε :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
μπορει να χασω τον ΠΑΟΚ εδω :) :)  Δεν παιζω για το αν μου κατσει απλα προσπαθω να μαθω στοιχημα :) Το θεμα δεν ειναι ποσα λεφτα παιζουμε :) και τι παιζουμε :) αλλα να μαθουμε να παιζουμε :)

Εγώ για ΠΑΟΚ βλέπω πολύ το 2-0 σκόρ.. και μια και πας για μπομπίδια, δες και το διπλό της Μινσκ. Εχει τρομερή άμυνα και είναι καλή ομάδα για να πάρει είτε το Χ ή το διπλό.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Αμ. Νατάλ Αμ. Νατάλ - Ατλ. Παραναένσε
Κύπελλο 2.85 28/08, 01:30 Κερδισμένο (3-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ατλ. Μινέιρο Παλμέιρας - Ατλ. Μινέιρο
Κύπελλο 2.70 28/08, 04:00 Κερδισμένο (0-1)  λεοντα μη βαρας χτες πολυ αργα μου ηρθε η εμπνευση. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ-ΡΙΕΚΑ 1

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Αμ. Νατάλ Αμ. Νατάλ - Ατλ. Παραναένσε
Κύπελλο 2.85 28/08, 01:30 Κερδισμένο (3-0)
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ατλ. Μινέιρο Παλμέιρας - Ατλ. Μινέιρο
Κύπελλο 2.70 28/08, 04:00 Κερδισμένο (0-1)  λεοντα μη βαρας χτες πολυ αργα μου ηρθε η εμπνευση. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

:tickedoff: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Κερασμενο το χαμομήλι εχεις και ενα κάβα ακόμη. :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!