Lefkoritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα η καθε αποφαση που πρεπει να περνουμε πρεπει να απορρέει απο την ηρεμία και οχι απο την ανυπομονησία Το οτι το σκεφτηκες δηλαδη ειδες τον τζιρο κτλ και σε εκανε να σκεφτεις αυτο που σκεφτηκες εβαλες την σύνεση να υπερισχύσει Δεν τελειώνει το στοίχημα ποτε το να πονταρουμε κατι πολυ δυνατα ειναι σαν να λεμε πω τελειωσε το στοιχημα εδω σταματαν ολα Δεν ειναι όμως ετσι Την ημερα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ με την ΑΛΚΜΑΡ απο 1,90 ειχε γινει 1,40 Ο ΑΣΣΟς γιατι ακουστηκε οτι η αλλη ομαδα η ΑΛΚΜΑΡ θα κατεβει με 8 πιτσιρικαδες ktl ηρθε ενας στο προποτζηδικο που παω και εβαλε 2000 ευρω στον ασσο στο 1,40 ΚΑΙ 100 ευρω ανατροπη 2100 ευρω κουβας το ματς ήρθε 2-2 κουβας Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο αδερφε δεν πρεπει να παιζουμε σαν να τελειωνει το στοιχημα σημερα η αυριο φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι ΠΧ.. Ας αναφερω ενα παραδειγμα οτι τα παντα γινονται σιγα σιγα Πριν 4-5-6 Μήνες ημουν 90 κιλλα ανεβενα τις σκαλες στην πολυκατοικια που μενω στον 1 οροφο και λαχανιαζα 2 φορες Ετρωγα οτι μακακια υπαρχει στην γη και έπινα σε τσιπουρα τον θερμαικο Τωρα μετα απο 6 μηνες γυμναστικη και διατροφη κανω 25 χιλιομετρα την ημερα ποδηλατο 12 χιλιομετρα ειναι ανυφορικα με mtβ χοντρα λαστιχα τρακτερωτα σαν του jeep και στον γυρισμο κανω 200 καμψεις σπιτι Μετα ολη την ημερα ειμαι στην πριζα αυτο εγινε σιγα σιγα οχι απο την μια μερα στην αλλη να κανω αυτα που κανω τωρα Ετσι και το στοιχημα δεν μπορουμε με την μια να γινουμε μαγκες αυτο θα εχει γινει με ανυπομονισια χωρις δουλεια χωρις νοητική κόπωση χωρις πνευματικο αγωνα και θα φαμε τα μουτρα μας Πρωτα πρεπει να δουλεψουμε τον νου μας σιγα σιγα και οταν καταφερουμε να δυναμώσουμε το πνευμα μας τοτε θα μπορεσουμε να πετύχουμε και τον σκοπο μας
[/quote
Χρησταρα μέχρι πριν πέντε λεπτά έψαχνα αεροπορικό εισιτήριο με την rayair απο χανια για Θεσσαλονίκη για να βγω στον Λευκό Πύργο να φουνταρω αλλα μετα που διάβασα το επιστημονικό σου σύγγραμμα αναθεωρησα την άποψη μου, είμαι μικιο κοπελι ακόμη σιγά σιγά θα τους τα πάρω, και όπως λένε κάποιοι μεγάλοι παίχτες, στοιχημα πιέζουμε μόνο πρωταθλήματα