You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.430
- Πόντοι
- 5.006
αν δεν εχεις κανει πρεπει να μπεις σε αυτη τη διαδικασια ολων αυτων που λεμε.Ε αυτές τις μαλακίες δε μπορώ. Να πάω πάλι στην γκαντέμω την προποτζού?
Εσύ ρε Αντζελο έκανες ανάληψη χωρίς ταυτότητα στο σάιτ σκαναρισμένη και όλα αυτά?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
εγώ με μια υπεύθυνη δήλωση "καθάρισα" μια φορά το χρόνο χρειάζεται αυτή η διαδικασία...Ρε μάγκες να ρωτήσω, όσοι έχουν λογαριασμό στο στοιχιμαν (παλιό ποκερ.τζι αρ), στην ανάληψη χρειάζεται ταυτότητες και μαλακίες? Αυτά δε μπορώ εγώ. Θέλω να τα πάρω όποτε γουστάρω. και όχι με την ιδέα ότι θα μου βγεί το λάδι να συνεχίζω να τα παίζω.
Ξέρει κανείς γενικότερα αν είναι οκ σαν εταιρία?
[/quote Εμενα μου ειχαν ζητησει ταυτοτητα ναι αλλα τελικα δεν χρειαστηκε να τα βγαλω (τα εφαγα ),παντως για καλο ειναι που ζητανε ταυτοποιηση κτλ.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
αν δεν εχεις κανει πρεπει να μπεις σε αυτη τη διαδικασια ολων αυτων που λεμε.
Είχα λογαριασμό από το ποκερ. αλλά δεν τράβαγα ποτέ γιατί βαριόμου και συνέχιζα και έπαιζα.. η γνωστή μαλακία που κάνουν πολλοί με τα σάιτ.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.430
- Πόντοι
- 5.006
Ναι ζητανε ταυτοτητες πιστωτικη και λογαριασμο πχ. vodafone για την κατοικια. Τουλαχιστον σε μενα τα ζητησαν. Τα σκαναρα και τους τα στειλα.
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 345
- Πόντοι
- 2.027
μεσα σε ενα δεκαλεπτο το 0-1 εγινε 2-1 ...
αρα σφαλιαρα στο λαιβ ετσι για να ξυπνησω λιγο...
λοιπον σημερα ενα συστηματακι
νανσι οβερ 2.15
κλερμον ασσο 2.30
γανδη διπλο 2.55
καμπουρ διπλο 3.30
2-3-4
και ξεκιναει η μελετη για αυριο τα αγγλικα ματς που γουσταρω
αρα σφαλιαρα στο λαιβ ετσι για να ξυπνησω λιγο...
λοιπον σημερα ενα συστηματακι
νανσι οβερ 2.15
κλερμον ασσο 2.30
γανδη διπλο 2.55
καμπουρ διπλο 3.30
2-3-4
και ξεκιναει η μελετη για αυριο τα αγγλικα ματς που γουσταρω
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.616
- Πόντοι
- 606
καλησπερα κατα καποιον τροπο διαβασα και σκεφτηκα μερικα χ 126=Γκενκ-Γανδη=Χ, 127=Εβιαν-Παρι Σεν Ζερμεν=Χ, 128=Μπαγερν-Βολφσμπουργκ=Χ2 Διπλη ευκαιρια (σαν χ ειναι το 3,80 τις μπαγερν ) 130=Ολντερσοτ-Φορεστ Γκριν=Χ, 133=Ατλετικο Μαδριτης-Ρεαλ Μαδριτης=Χ, 134=Αρσεναλ Σαραντι-Ολιμπο=Χ, 135=Αμερικα Μινειρο-Ποντε Πρετα=Χ, 142=Σαντος Λαγκουνα-Τολουκα=Χ Αυτα δεν ξερω τι θα παιξω και πως Θα παω τωρα στο προποτζηδικο να δω αν θα κανω κανα συστηματακι 4-5-6 η 3-4 καπως ετσι Παντως σαν παρασκευη η παρακσευη ειναι δυσκολη μερα κανεις δεν θελει να παιζει παρασκευη μαλλον απο τους ποδοσφαιριστες δεν ειναι μεσα στο dna τους μας για αγωνα την παρασκευη και η παρασκευη πρεπει να ειναι η πιο δυσκολη στοιχηματικα μερα της εβδομαδος τεσπα ας παω να δω πως θα τα παιξω τα χ μπορει να βαλω ολα τα μεγαλα και ας μην βγουν Τα χ εχουν λεφτα παντως ΥΓ.. Ξεχασα το 131=Κορκ-Μποεμνιαν=Χ για το κυπελλο ιρλανδιας
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.598
- Πόντοι
- 6.495
Οβερ 3,5 την Μπαγερν..
Απο το 52' 2-1 και εληξε ετσι..
Τον Απριλη στο Μπαγερν-Ντορτμουντ περιμενε ενας φιλος το 4-6 γκολ να βγαλει με 3 ευρω 6χιλιαρικα αφου ειχε πιασει 6 ακομα ματς..Το ματς ηταν 0-3 στο 55,και εληξε ετσι..Εγω αυτο το ματς το ειχα παιξει γκολ-γκολ..
Για να μην πω για αλλους 100 κουβαδες που με χει στειλει..
Πραγματικα εισαι καταραμενη ρε πουτανα Μπαγερν..
Αντε γαμησου σιχαμα..
Απο το 52' 2-1 και εληξε ετσι..
Τον Απριλη στο Μπαγερν-Ντορτμουντ περιμενε ενας φιλος το 4-6 γκολ να βγαλει με 3 ευρω 6χιλιαρικα αφου ειχε πιασει 6 ακομα ματς..Το ματς ηταν 0-3 στο 55,και εληξε ετσι..Εγω αυτο το ματς το ειχα παιξει γκολ-γκολ..
Για να μην πω για αλλους 100 κουβαδες που με χει στειλει..
Πραγματικα εισαι καταραμενη ρε πουτανα Μπαγερν..
Αντε γαμησου σιχαμα..
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Γαμώ τη Γάνδη μέσα και το μουνί της μάνας τους !
Το ματς το είχα για όβερ, αλλά δεν πλήρωνε το ρημάδι. Και λέω δε γαμιέται ας το βάλω διπλό. Πήρα αρχίδια γαμώ την προποτζού μου !
Το ματς το είχα για όβερ, αλλά δεν πλήρωνε το ρημάδι. Και λέω δε γαμιέται ας το βάλω διπλό. Πήρα αρχίδια γαμώ την προποτζού μου !
Παιζω 50 ευρω αντερ 6,5 καρτες στο ατλετικο ρεαλ.Στο ημιχρονο ειχε βγει μονο μια.Μου δινει η 365 την δυνατοτητα να πουλησω το στοιχημα για 80 ευρω.Δεν το πουλαω.Γαμηθηκανε στην κλωτσια οι αλλοι και στο τελος ειχε βγαλει καμια δεκαρια καρτες.Κουβα.Να δω τι σκατα θα παιξουμε και σημερα.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Προγνωστικά από που βλέπετε?
ΠΛηροφορίες ομάδων με ενδεκάδες απουσίες προιστορία κλπ?
Χθές είχα μπεί σε ένα σάιτ που λέγεται προφήτεςμπετ, και το παληκάρι 3 έδωσε κανένα δεν έπιασε !
ΠΛηροφορίες ομάδων με ενδεκάδες απουσίες προιστορία κλπ?
Χθές είχα μπεί σε ένα σάιτ που λέγεται προφήτεςμπετ, και το παληκάρι 3 έδωσε κανένα δεν έπιασε !
πολυ καλη εταιρια.Ισως η καλυτερη.ΜΗν ανχωνεσαι για τα εγγραφα που θελουνε.μια φωτο απο το κινητο σου την ταυτοτητα μπορς πισω και εναν λογοαριασμο που να δηλωνει την διευθυνση σου(τελευταιου τριμηνου).Αν δεν εχεις καποιο λογαριασμο στο ονομα σου τοτε πας ΚΕΠ και κανεις μια υπευθυνη δηλώση κατοικιας και εισαι κομπλε.ΠΟΛυ αξιοπιστη η στοιχημαν και ξηγημενηΡε μάγκες να ρωτήσω, όσοι έχουν λογαριασμό στο στοιχιμαν (παλιό ποκερ.τζι αρ), στην ανάληψη χρειάζεται ταυτότητες και μαλακίες? Αυτά δε μπορώ εγώ. Θέλω να τα πάρω όποτε γουστάρω. και όχι με την ιδέα ότι θα μου βγεί το λάδι να συνεχίζω να τα παίζω.
Ξέρει κανείς γενικότερα αν είναι οκ σαν εταιρία?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
πολυ καλη εταιρια.Ισως η καλυτερη.ΜΗν ανχωνεσαι για τα εγγραφα που θελουνε.μια φωτο απο το κινητο σου την ταυτοτητα μπορς πισω και εναν λογοαριασμο που να δηλωνει την διευθυνση σου(τελευταιου τριμηνου).Αν δεν εχεις καποιο λογαριασμο στο ονομα σου τοτε πας ΚΕΠ και κανεις μια υπευθυνη δηλώση κατοικιας και εισαι κομπλε.ΠΟΛυ αξιοπιστη η στοιχημαν και ξηγημενη
Εγώ βαριέμαι τα σκαναρίσματα και τις αρχιδιές. Δηλαδή και με μια φωτό γίνεται? και τον λογαριασμό μια φωτογραφία και στέλνω?
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ναιΕγώ βαριέμαι τα σκαναρίσματα και τις αρχιδιές. Δηλαδή και με μια φωτό γίνεται? και τον λογαριασμό μια φωτογραφία και στέλνω?
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πολυ καλη εταιρια.Ισως η καλυτερη.ΜΗν ανχωνεσαι για τα εγγραφα που θελουνε.μια φωτο απο το κινητο σου την ταυτοτητα μπορς πισω και εναν λογοαριασμο που να δηλωνει την διευθυνση σου(τελευταιου τριμηνου).Αν δεν εχεις καποιο λογαριασμο στο ονομα σου τοτε πας ΚΕΠ και κανεις μια υπευθυνη δηλώση κατοικιας και εισαι κομπλε.ΠΟΛυ αξιοπιστη η στοιχημαν και ξηγημενη
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
η διευκρινηση στο "σημερα" ,,μου αρεσεΚουβά η μισή Ελλάδα σήμερα,μην πω όλη :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294