ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.601
- Πόντοι
- 5.006
εχουμε και τα αλλα. ;)τελος για σημερα μαν, οτι καναμε καναμε
εχουμε και τα αλλα. ;)τελος για σημερα μαν, οτι καναμε καναμε
αρκετα καλα για σημερα.....καλησπερα...οπως ειπα τυφλωθηκα και επελεξα φουλαμ...αρα δεν εβλεπα καθολου![]()
![]()
και στο τσου-λου αυτα που φαινοντουσαν ηρθαν...δηλαδη διπλο ζενιτ διπλο πορτο...αυτα που πρωτοδιαλεξα αλλα τελικα θαμπωθηκα απο την φουλαμ......... :S :S :S
λοιπον σημερα σε ενα συστηματακι θα παω λιγο λογικα και λιγο μη λογικα
2 μιντιλαντ με 5.50
2 μπριζ με 2.25
1 ντ.μινσκ με 2.37
χ2 διπλη ευκαιρια αστρα γκιοργκιου με 2.62
2-3-4
μια δυαδα
χ2 διπλη με 2.20 την μιντιλαντ
χ2 διπλη με 2.00 την κρασνονταρ
και μια δυαδα οβερ
σπαρτακ τρανβα με 2.10
πετρολουλ με 2.10
καλη επιτυχια να εχουμε στα στοιχηματα μας
λοιπον τωρα 80 λεπτο ...αν εχεις υπομονη να την παιξεις μετα το 75 μη σου πω μετα το 80
το βασικο ειναι να πιστευεις οτι θα κερδισει
Το εριξα στο 2,50 τυπε μυριζε το γκολ,ασχετα αν αργησε να το βαλει.αν εχεις υπομονη να την παιξεις μετα το 75 μη σου πω μετα το 80
εγω το πιστεψα !!!!!!!!αν εχεις υπομονη να την παιξεις μετα το 75 μη σου πω μετα το 80
καλημερα παιχτες, χθες δεν ηταν κι ασχημη μερα τελικα....
εκτος απ τη μπουντεσλιγκα το σκ ξεκιναει κι η σουπερ λιγδα?? ή κανω λαθος???
ανχελο δεν μας εκανε το χατιρι η γκρεμιο, δεν πειραζει, να μαστε καλα...
Ρε παιδια γιατι δεν παιζεται στοιχημα στο ιντερνετ και παιζετε στον ξεφτιλισμενο ΟΠΑΠ?
Γιατι τα σκας στον μελισσανιδη ρε;κανε ενα λογαριασμο σε καποια ιντερνετικη εταιρια.Η ώρα 20:20 και πήγαινα στο προποτζίδικο. Σκεφτόμουν μήπως είναι γκαντέμο η προποτζού?
Λέω έλα μωρέ τώρα πιστεύεις σε αυτά.
Είχα ετοιμάσει δελτίο από το σπίτι για ένα μικρό κέρδος των 90 ευρώ περίπου, απλά για να βγάλω τα σπασμένα από τις 2 προηγούμενες μέρες.
Παίζω ΠΑΟ: 1, ΑΣΤΕΡΑ: 1, ΠΑΟΚ: under (γιατί στην Ευρώπη ψήνει κάστανα)
Ετοιμάζω στο προποτζίδικο και ένα ακόμα δελτιάκι για το χάζι (αχ Μαρίνα Σάζη), με λίγα λεφτά μήπως και... αλλά το βασικό μου δελτίο με 12 ευρώ που θα το έπαιζα ήταν με την τριάδα που είπα.
Φτάνω στην προποντζού μου λέει έχει πέσει το σύστημα λόγω τζόκερ. Όχι ρε πούστη λέω γαμώ το τζόκερ, την προποτζού και τον οπαπ παρτούζα.
Πήρα πούλο δεν ξεκόλλησε το σύστημα και ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ !!!!
η μαλακία είναι επειδή ειμαι 60 μείον, ήθελα να πάρω ένα αβάντζο παίζοντας λίγα λεφτά - βγάζοντας μικρό κέρδος για να τα σκάσω σε επόμενα. Τώρα πούλο !
Την καλημέρα μου
αδερφε καλημεραΗ ώρα 20:20 και πήγαινα στο προποτζίδικο. Σκεφτόμουν μήπως είναι γκαντέμο η προποτζού?
Λέω έλα μωρέ τώρα πιστεύεις σε αυτά.
Είχα ετοιμάσει δελτίο από το σπίτι για ένα μικρό κέρδος των 90 ευρώ περίπου, απλά για να βγάλω τα σπασμένα από τις 2 προηγούμενες μέρες.
Παίζω ΠΑΟ: 1, ΑΣΤΕΡΑ: 1, ΠΑΟΚ: under (γιατί στην Ευρώπη ψήνει κάστανα)
Ετοιμάζω στο προποτζίδικο και ένα ακόμα δελτιάκι για το χάζι (αχ Μαρίνα Σάζη), με λίγα λεφτά μήπως και... αλλά το βασικό μου δελτίο με 12 ευρώ που θα το έπαιζα ήταν με την τριάδα που είπα.
Φτάνω στην προποντζού μου λέει έχει πέσει το σύστημα λόγω τζόκερ. Όχι ρε πούστη λέω γαμώ το τζόκερ, την προποτζού και τον οπαπ παρτούζα.
Πήρα πούλο δεν ξεκόλλησε το σύστημα και ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ !!!!
η μαλακία είναι επειδή ειμαι 60 μείον, ήθελα να πάρω ένα αβάντζο παίζοντας λίγα λεφτά - βγάζοντας μικρό κέρδος για να τα σκάσω σε επόμενα. Τώρα πούλο !
Την καλημέρα μου
αδερφε καλημεραεχει 2 τρισεκατομμυρια παιχνιδια μπροστα μας
![]()
μην σε χαλαει που δεν μπορεσες να παιξεις
![]()
να εισαι με χαμογελο
μπορεις να πιασεις 100000 φορες αλλα και να χασεις αλλες τοσες
![]()
το θεμα μας ειναι η υπομονη και η πιστη στον εαυτο μας αισιοδοξία και σκεψεις για τα επομενα παιχνιδια
Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε
την αλλη εβδομαδα τα κυπελλα ουεφα θα ειναι πιο βατα
ΥΓ.. Οσο για τον ΟΠΑΠ παιδια τα μεγαλυτερα κερδη στο στοιχημα τα εχω δει στον ΟΠΑΠ και οχι σε καποια στοιχηματικη εταιρια στο ιντερνετ
Το θεμα μας δεν ειναι που πρεπει να παιξουμε αλλα πως πρεπει να παιξουμε παντου μπορουμε να κερδισουμε αν αποφασισουμε να πιστεψουμε στον εαυτο μας και στην αληθεια τα αγαθα κόποις κτώνται χρειαζομαστε σκεψεις η σκεψη ειναι ο νοητικός κοπος του μυαλου για το αγαθο αγαθα
Υπομονη
![]()
![]()
εγκράτεια
![]()
![]()
και συνεση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μήπως είσαι Ινδουιστής??Έχει δεί κανείς τίποτα για σήμερα? Δεν έχω δεί Χριστό εγώ
μήπως είσαι Ινδουιστής??![]()
![]()