Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
καλησπερα...οπως ειπα τυφλωθηκα και επελεξα φουλαμ...αρα δεν εβλεπα καθολου  :2funny: :2funny: :2funny:   και στο τσου-λου αυτα που φαινοντουσαν ηρθαν...δηλαδη διπλο ζενιτ διπλο πορτο...αυτα που πρωτοδιαλεξα αλλα τελικα θαμπωθηκα απο την φουλαμ......... :S :S :S

λοιπον σημερα σε ενα συστηματακι θα παω λιγο λογικα και λιγο μη λογικα

2 μιντιλαντ με 5.50
2 μπριζ με 2.25
1 ντ.μινσκ με 2.37
χ2 διπλη ευκαιρια αστρα γκιοργκιου με 2.62

2-3-4

μια δυαδα
χ2 διπλη με 2.20 την μιντιλαντ
χ2 διπλη με 2.00 την κρασνονταρ

και μια δυαδα οβερ

σπαρτακ τρανβα με 2.10
πετρολουλ με 2.10

καλη επιτυχια να εχουμε στα στοιχηματα μας
αρκετα καλα  για σημερα.....
μακαρι να εχουμε παντα τετοια ποσοστα επιτυχιας ...και ακομη καλυτερα.....

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
αν εχεις υπομονη να την παιξεις μετα το 75  μη σου πω μετα το 80
το βασικο ειναι να πιστευεις οτι θα κερδισει
λοιπον τωρα 80 λεπτο ...
εριξα 1 με 4.00
ριεκα 1 γκολ με 3.60
και οβερ μισο με 2.80

αντε να δουμε!!!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
γγγγγγγγγγγγγγγγκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
γγγγγγγγγγγγγγγγκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αν εχεις υπομονη να την παιξεις μετα το 75  μη σου πω μετα το 80
το βασικο ειναι να πιστευεις οτι θα κερδισει
Το εριξα στο 2,50 τυπε μυριζε το γκολ,ασχετα αν αργησε να το βαλει.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ναι Κορίνθιανς v Γκόιας
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 21/08/2014 Κανένα 2.62 Ανοικτό
2 Κρουζέιρο Να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα Κρουζέιρο v Γκρέμιο
(Να Σκοράρει Και Στα Δύο Ημίχρονα) 22/08/2014 Κανένα 2.62 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 1,1 1,10 7,57
Συνολικό στοίχημα: 1,10  :) :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
καλημερα παιχτες, χθες δεν ηταν κι ασχημη μερα τελικα....

εκτος απ τη μπουντεσλιγκα το σκ ξεκιναει κι η σουπερ λιγδα?? ή κανω λαθος???

ανχελο δεν μας εκανε το χατιρι η γκρεμιο, δεν πειραζει, να μαστε καλα... 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
καλημερα παιχτες, χθες δεν ηταν κι ασχημη μερα τελικα....

εκτος απ τη μπουντεσλιγκα το σκ ξεκιναει κι η σουπερ λιγδα?? ή κανω λαθος???

ανχελο δεν μας εκανε το χατιρι η γκρεμιο, δεν πειραζει, να μαστε καλα...  
καλημερα  ναι η σουπερ λιγδα αρχιζει αυτο το σου κου :grin: :grin: :grin:      Υπαρχει πιστευω  μια  3αδα  που θα την παιξουν και στον  πλανήτη  κρονο αν υπαρχει ζωη εκει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Η ώρα 20:20 και πήγαινα στο προποτζίδικο. Σκεφτόμουν μήπως είναι γκαντέμο η προποτζού?
Λέω έλα μωρέ τώρα πιστεύεις σε αυτά.

Είχα ετοιμάσει δελτίο από το σπίτι για ένα μικρό κέρδος των 90 ευρώ περίπου, απλά για να βγάλω τα σπασμένα από τις 2 προηγούμενες μέρες.

Παίζω ΠΑΟ: 1, ΑΣΤΕΡΑ: 1, ΠΑΟΚ: under (γιατί στην Ευρώπη ψήνει κάστανα)

Ετοιμάζω στο προποτζίδικο και ένα ακόμα δελτιάκι για το χάζι (αχ Μαρίνα Σάζη), με λίγα λεφτά μήπως και... αλλά το βασικό μου δελτίο με 12 ευρώ που θα το έπαιζα ήταν με την τριάδα που είπα.

Φτάνω στην προποντζού μου λέει έχει πέσει το σύστημα λόγω τζόκερ. Όχι ρε πούστη λέω γαμώ το τζόκερ, την προποτζού και τον οπαπ παρτούζα.

Πήρα πούλο δεν ξεκόλλησε το σύστημα και ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ !!!!

η μαλακία είναι επειδή ειμαι 60 μείον, ήθελα να πάρω ένα αβάντζο παίζοντας λίγα λεφτά - βγάζοντας μικρό κέρδος για να τα σκάσω σε επόμενα. Τώρα πούλο !

Την καλημέρα μου

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια γιατι δεν παιζεται στοιχημα στο ιντερνετ και παιζετε στον ξεφτιλισμενο ΟΠΑΠ?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Ρε παιδια γιατι δεν παιζεται στοιχημα στο ιντερνετ και παιζετε στον ξεφτιλισμενο ΟΠΑΠ?

Καλημέρα αδερφέ, πρωινός και εσύ? Δουλειά?

Κοίτα δεν έχεις άδικο, απλά όταν πρωτοείχε εμφανιστεί το στοίχημα σε σάιτς, ζητάγανε ταυτότητα να στείλεις, και ιστορίες για αγρίους για να κάνεις ανάληψη. Ε και τό είδα ότι πας, πληρώνεις, πας εισπράτεις από κοντά θα είναι πιο εύκολο.

Έχουν και πολλές εφημερίδες να διαβάσεις  :dancing:

Στο ίντερνετ διαβάζεις πιο πολύ απόψεις άλλων, εγώ θέλω να δώ 11άδες κλπ κλπ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Η ώρα 20:20 και πήγαινα στο προποτζίδικο. Σκεφτόμουν μήπως είναι γκαντέμο η προποτζού?

Είχα ετοιμάσει δελτίο από το σπίτι για ένα μικρό κέρδος των 90 ευρώ περίπου, απλά για να βγάλω τα σπασμένα από τις 2 προηγούμενες μέρες.

Ετοιμάζω στο προποτζίδικο και ένα ακόμα δελτιάκι για το χάζι (αχ Μαρίνα Σάζη), με λίγα λεφτά μήπως και... αλλά το βασικό μου δελτίο με 12 ευρώ που θα το έπαιζα ήταν με την τριάδα που είπα.

Φτάνω στην προποντζού μου λέει έχει πέσει το σύστημα λόγω τζόκερ. Όχι ρε πούστη λέω γαμώ το τζόκερ, την προποτζού και τον οπαπ παρτούζα.

Πήρα πούλο δεν ξεκόλλησε το σύστημα και ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ !!!!

η μαλακία είναι επειδή ειμαι 60 μείον, ήθελα να πάρω ένα αβάντζο παίζοντας λίγα λεφτά - βγάζοντας μικρό κέρδος για να τα σκάσω σε επόμενα. Τώρα πούλο !

Την καλημέρα μου
Γιατι τα σκας στον μελισσανιδη ρε;κανε ενα λογαριασμο σε καποια ιντερνετικη εταιρια.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606

Την καλημέρα μου
αδερφε καλημερα :)   εχει  2  τρισεκατομμυρια παιχνιδια μπροστα μας :grin:  :) μην σε χαλαει που δεν μπορεσες να παιξεις :) :) να εισαι με χαμογελο :) μπορεις να πιασεις 100000  φορες αλλα και να χασεις αλλες τοσες :grin: :grin: το θεμα μας ειναι η υπομονη και η πιστη στον εαυτο μας αισιοδοξία και σκεψεις για τα επομενα παιχνιδια :)   Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :) την αλλη εβδομαδα τα κυπελλα ουεφα θα ειναι πιο βατα :)   ΥΓ..  Οσο  για τον ΟΠΑΠ παιδια  τα μεγαλυτερα κερδη στο στοιχημα τα εχω δει στον ΟΠΑΠ και οχι σε καποια στοιχηματικη εταιρια στο ιντερνετ :)  Το θεμα μας δεν ειναι  που πρεπει να παιξουμε αλλα πως πρεπει να παιξουμε παντου μπορουμε να κερδισουμε αν  αποφασισουμε να πιστεψουμε στον εαυτο μας  και στην αληθεια τα αγαθα κόποις  κτώνται χρειαζομαστε σκεψεις η σκεψη ειναι ο νοητικός κοπος του μυαλου για το αγαθο αγαθα :)   Υπομονη :) :) :) εγκράτεια :) :) :) και συνεση :) :)  :) :) :)  

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
αδερφε καλημερα :)   εχει  2  τρισεκατομμυρια παιχνιδια μπροστα μας :grin:  :) μην σε χαλαει που δεν μπορεσες να παιξεις :) :) να εισαι με χαμογελο :) μπορεις να πιασεις 100000  φορες αλλα και να χασεις αλλες τοσες :grin: :grin: το θεμα μας ειναι η υπομονη και η πιστη στον εαυτο μας αισιοδοξία και σκεψεις για τα επομενα παιχνιδια :)   Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :) την αλλη εβδομαδα τα κυπελλα ουεφα θα ειναι πιο βατα :)   ΥΓ..  Οσο  για τον ΟΠΑΠ παιδια  τα μεγαλυτερα κερδη στο στοιχημα τα εχω δει στον ΟΠΑΠ και οχι σε καποια στοιχηματικη εταιρια στο ιντερνετ :)  Το θεμα μας δεν ειναι  που πρεπει να παιξουμε αλλα πως πρεπει να παιξουμε παντου μπορουμε να κερδισουμε αν  αποφασισουμε να πιστεψουμε στον εαυτο μας  και στην αληθεια τα αγαθα κόποις  κτώνται χρειαζομαστε σκεψεις η σκεψη ειναι ο νοητικός κοπος του μυαλου για το αγαθο αγαθα :)   Υπομονη :) :) :) εγκράτεια :) :) :) και συνεση :) :)  :) :) :)  

Ρε φιλαράκι δε διαφωνώ, συνέχεια θα βγαίνει κουπόνι με νέα παιχνίδια, αλλά επειδή ένας παίκτης χάνει πιο πολλά δελτία από όσα κερδίζει, το θέμα είναι να κερδίζει τα "καλά" δελτία και έτσι να βρίσκεται + .

Όταν εγώ 2 μέρες τώρα έσπρωχνα και βλακωδώς δηλαδή 30ευρα, μπήκα 60 ευρώ μείον. και λέω χθές θα παίξω λίγα ώστε και να χάσω να μην έχω μεγάλη χασούρα, αλλά αν κερδίσω το 100μπαλο, να παίζω μετά πιο χαλαρά και να σπρώξω πάλι μήπως και..

Ε όταν παίρων τα αρχίδια μου με τέτοιο τρόπο, σε πιάνει το γαμώτο γιατί λεω τώρα να κερδίσω μετά από 3-4 φορές, μπήκαμε πιο μέσα. Και ούτε μπορώ να πάω να παίξω τώρα 30ευρα άνετα.

Ανάθεμα το αμάξι που θέλω να πάρω

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Πάντως από ότι έχω προσέξει και ο redmanftw είναι δυνατός σε προβλέψεις. Εύγε Μανωλά (λόγω άβαταρ)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Έχει δεί κανείς τίποτα για σήμερα? Δεν έχω δεί Χριστό εγώ

Stories