Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φιλαράκι δε διαφωνώ, συνέχεια θα βγαίνει κουπόνι με νέα παιχνίδια, αλλά επειδή ένας παίκτης χάνει πιο πολλά δελτία από όσα κερδίζει, το θέμα είναι να κερδίζει τα "καλά" δελτία και έτσι να βρίσκεται + .

Όταν εγώ 2 μέρες τώρα έσπρωχνα και βλακωδώς δηλαδή 30ευρα, μπήκα 60 ευρώ μείον. και λέω χθές θα παίξω λίγα ώστε και να χάσω να μην έχω μεγάλη χασούρα, αλλά αν κερδίσω το 100μπαλο, να παίζω μετά πιο χαλαρά και να σπρώξω πάλι μήπως και..

Ε όταν παίρων τα αρχίδια μου με τέτοιο τρόπο, σε πιάνει το γαμώτο γιατί λεω τώρα να κερδίσω μετά από 3-4 φορές, μπήκαμε πιο μέσα. Και ούτε μπορώ να πάω να παίξω τώρα 30ευρα άνετα.

Ανάθεμα το αμάξι που θέλω να πάρω

Tυπε κανενας... μα κανενας δεν βγαινει κερδισμενος απο το στοιχημα σε βαθος χρονου !!!
Παιζεις με την στατιστικη και τις πιθανοτητες που ειναι ολοκληρωτικα εις βαρος του παιχτη...

Εκτος... και αν... παιζεις εκ του ασφαλους με μεγαλα πονταρισματα....

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Tυπε κανενας... μα κανενας δεν βγαινει κερδισμενος απο το στοιχημα σε βαθος χρονου !!!
Παιζεις με την στατιστικη και τις πιθανοτητες που ειναι ολοκληρωτικα εις βαρος του παιχτη...

Πολύ σωστά η διάρκεια είναι πάντα σε βάρος του παίχτη από τη στιγμή που υπάρχει και η γκανιότα. Τι ενοείς εκ του ασφαλούς? Ασ πούμε ότι πάιζεις μικρές αποδόσεις μεγάλα πονταρισματα..και να κερδίσεις τις 9 φορές θα έρθει η δέκατη και θα χάσεις ότι κέρδισες και παραπάνω...εκτός αν ενοείς αβαβα παιχνίδια τα οποια μπορεις να πληροφορηθείς με κάποιο τρόπο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα βγάλει περιουσία από το στοίχημα... Αυτά εννοούνται.

Όλοι ξέρουμε ότι πολλοί αγώνες είναι στημένοι.

Το χειρότερο είναι ότι ξέρω άνθρωπο και πολύ καλά που είναι στον χώρο, αλλά δεν έχω ζητήσει ποτέ να μου πεί. Λεπτή η θέση του λεπτή και η δική μου.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16

αν κ δεν εχω μεγαλη εμπειρια διαφωνω καθετα . μονο το οτι θες μεγαλα πονταρισματα ισχυει
το στοιχημα δεν ειναι ΛΟΤΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ....... :thumbsup:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
Ρε φιλαράκι δε διαφωνώ, συνέχεια θα βγαίνει κουπόνι με νέα παιχνίδια, αλλά επειδή ένας παίκτης χάνει πιο πολλά δελτία από όσα κερδίζει, το θέμα είναι να κερδίζει τα "καλά" δελτία και έτσι να βρίσκεται + .

Όταν εγώ 2 μέρες τώρα έσπρωχνα και βλακωδώς δηλαδή 30ευρα, μπήκα 60 ευρώ μείον. και λέω χθές θα παίξω λίγα ώστε και να χάσω να μην έχω μεγάλη χασούρα, αλλά αν κερδίσω το 100μπαλο, να παίζω μετά πιο χαλαρά και να σπρώξω πάλι μήπως και..

Ε όταν παίρων τα αρχίδια μου με τέτοιο τρόπο, σε πιάνει το γαμώτο γιατί λεω τώρα να κερδίσω μετά από 3-4 φορές, μπήκαμε πιο μέσα. Και ούτε μπορώ να πάω να παίξω τώρα 30ευρα άνετα.

Ανάθεμα το αμάξι που θέλω να πάρω
καλησπερα.   δεν εχεις αδικο σε οσα λες :)   αλλα τα καλα παιχνιδια πρεπει να εχουμε υπομονη και να τα παίζουμε τα παντα εξαρτύονται απο εμας :)  αν εχουμε υπομονη εχουμε τα καλα παιχνιδια :) :) Που οπως και το στοιχημα δεν τελειώνει ποτε ετσι δεν τελειώνουν ποτε και τα καλα παιχνιδια :) :)  βλεπουμε μπροστα :) χωρις την αννα δρουζα :) :) :) :) :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
χρησταρα επειδη την κυριακη θα παω να συναντησω μια παλια fuckbuddy πουτανα μου θελω ενα παρολι με τρια ευρω να δινει 200 να βγουν τα εξοδα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
χρησταρα επειδη την κυριακη θα παω να συναντησω μια παλια fuckbuddy πουτανα μου θελω ενα παρολι με τρια ευρω να δινει 200 να βγουν τα εξοδα
το απογευμα στις 9,30 και κατι    θα τα βγαλω εδω :) :) :) :)  Σημερα με μια πρωτη ματια(αλλα η ματια χωρις σκεψη και διαβασμα εχει διαφορα :grin: οταν μπει στην εκμαθηση η σκεψη εκει βγαινει το ζουμι :grin: εκει ψήνετε το φαγητο το προγνωστικό  :grin: :grin: :grin:)  δεν εχει τοσο καλο ψωμι :) αλλα θα διαβασω για ολο το σου κου :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Real διπλό

Bayern x

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.705
Πόντοι
606
εισ ωραιος....βοηθας εναν φιλο τωρα
φετος λεω να κανω το σωστό :) :) να σκεφτομαι :) :) εκτος απο το να διαβαζω :) :) Θελει κοπο και αγωνα το στοιχημα οπως τα παντα στην ζωη :) η τυχη βοηθαει τους τολμηρους δηλαδη αυτους που προσπαθουν  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin:

johnny356

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΟΦΗ 1Χ,Πανθρακικός 2Χ και ΤΣΣΚΑ 2Χ.3,2 απόδοση στη bet365,μόλις έφυγε το κατοσταρικο.3 δίπλες ευκαιρίες που πιστεύω οτι θα περάσουν

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Ρε μάγκες να ρωτήσω, όσοι έχουν λογαριασμό στο στοιχιμαν (παλιό ποκερ.τζι αρ), στην ανάληψη χρειάζεται ταυτότητες και μαλακίες? Αυτά δε μπορώ εγώ. Θέλω να τα πάρω όποτε γουστάρω. και όχι με την ιδέα ότι θα μου βγεί το λάδι να συνεχίζω να τα παίζω.

Ξέρει κανείς γενικότερα αν είναι οκ σαν εταιρία?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.601
Πόντοι
5.006
Ρε μάγκες να ρωτήσω, όσοι έχουν λογαριασμό στο στοιχιμαν (παλιό ποκερ.τζι αρ), στην ανάληψη χρειάζεται ταυτότητες και μαλακίες? Αυτά δε μπορώ εγώ. Θέλω να τα πάρω όποτε γουστάρω. και όχι με την ιδέα ότι θα μου βγεί το λάδι να συνεχίζω να τα παίζω.

αψογη σε μια μερα το πολυ δυο μερες σου βαζουν τα λεφτα.εγω δεν εχω κανενα προβλημα.εξαρταται ποτε τον κινησες τον λογαριασμο και ποτε εκανες αναληψη.

fakkeit

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ναι ζητανε ταυτοτητες πιστωτικη και λογαριασμο πχ. vodafone για την κατοικια. Τουλαχιστον σε μενα τα ζητησαν. Τα σκαναρα και τους τα στειλα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Ε αυτές τις μαλακίες δε μπορώ. Να πάω πάλι στην γκαντέμω την προποτζού?

Εσύ ρε Αντζελο έκανες ανάληψη χωρίς ταυτότητα στο σάιτ σκαναρισμένη και όλα αυτά?

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1

[/quote Εμενα μου ειχαν ζητησει ταυτοτητα ναι αλλα τελικα δεν χρειαστηκε να τα βγαλω (τα εφαγα  :grin:),παντως για καλο ειναι που ζητανε ταυτοποιηση κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom