hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 101
- Πόντοι
- 16
μήπως είσαι Ινδουιστής??![]()
![]()
Όποιος προβλέπει καλύτερα εισπράττει περισσότερα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
μήπως είσαι Ινδουιστής??![]()
![]()
Ρε φιλαράκι δε διαφωνώ, συνέχεια θα βγαίνει κουπόνι με νέα παιχνίδια, αλλά επειδή ένας παίκτης χάνει πιο πολλά δελτία από όσα κερδίζει, το θέμα είναι να κερδίζει τα "καλά" δελτία και έτσι να βρίσκεται + .
Όταν εγώ 2 μέρες τώρα έσπρωχνα και βλακωδώς δηλαδή 30ευρα, μπήκα 60 ευρώ μείον. και λέω χθές θα παίξω λίγα ώστε και να χάσω να μην έχω μεγάλη χασούρα, αλλά αν κερδίσω το 100μπαλο, να παίζω μετά πιο χαλαρά και να σπρώξω πάλι μήπως και..
Ε όταν παίρων τα αρχίδια μου με τέτοιο τρόπο, σε πιάνει το γαμώτο γιατί λεω τώρα να κερδίσω μετά από 3-4 φορές, μπήκαμε πιο μέσα. Και ούτε μπορώ να πάω να παίξω τώρα 30ευρα άνετα.
Ανάθεμα το αμάξι που θέλω να πάρω
Πολύ σωστά η διάρκεια είναι πάντα σε βάρος του παίχτη από τη στιγμή που υπάρχει και η γκανιότα. Τι ενοείς εκ του ασφαλούς? Ασ πούμε ότι πάιζεις μικρές αποδόσεις μεγάλα πονταρισματα..και να κερδίσεις τις 9 φορές θα έρθει η δέκατη και θα χάσεις ότι κέρδισες και παραπάνω...εκτός αν ενοείς αβαβα παιχνίδια τα οποια μπορεις να πληροφορηθείς με κάποιο τρόποTυπε κανενας... μα κανενας δεν βγαινει κερδισμενος απο το στοιχημα σε βαθος χρονου !!!
Παιζεις με την στατιστικη και τις πιθανοτητες που ειναι ολοκληρωτικα εις βαρος του παιχτη...
Εκτος... και αν... παιζεις εκ του ασφαλους με μεγαλα πονταρισματα....
αν κ δεν εχω μεγαλη εμπειρια διαφωνω καθετα . μονο το οτι θες μεγαλα πονταρισματα ισχυειTυπε κανενας... μα κανενας δεν βγαινει κερδισμενος απο το στοιχημα σε βαθος χρονου !!!
Παιζεις με την στατιστικη και τις πιθανοτητες που ειναι ολοκληρωτικα εις βαρος του παιχτη...
Εκτος... και αν... παιζεις εκ του ασφαλους με μεγαλα πονταρισματα....
καλησπερα. δεν εχεις αδικο σε οσα λεςΡε φιλαράκι δε διαφωνώ, συνέχεια θα βγαίνει κουπόνι με νέα παιχνίδια, αλλά επειδή ένας παίκτης χάνει πιο πολλά δελτία από όσα κερδίζει, το θέμα είναι να κερδίζει τα "καλά" δελτία και έτσι να βρίσκεται + .
Όταν εγώ 2 μέρες τώρα έσπρωχνα και βλακωδώς δηλαδή 30ευρα, μπήκα 60 ευρώ μείον. και λέω χθές θα παίξω λίγα ώστε και να χάσω να μην έχω μεγάλη χασούρα, αλλά αν κερδίσω το 100μπαλο, να παίζω μετά πιο χαλαρά και να σπρώξω πάλι μήπως και..
Ε όταν παίρων τα αρχίδια μου με τέτοιο τρόπο, σε πιάνει το γαμώτο γιατί λεω τώρα να κερδίσω μετά από 3-4 φορές, μπήκαμε πιο μέσα. Και ούτε μπορώ να πάω να παίξω τώρα 30ευρα άνετα.
Ανάθεμα το αμάξι που θέλω να πάρω
το απογευμα στις 9,30 και κατι θα τα βγαλω εδωχρησταρα επειδη την κυριακη θα παω να συναντησω μια παλια fuckbuddy πουτανα μου θελω ενα παρολι με τρια ευρω να δινει 200 να βγουν τα εξοδα
εισ ωραιος....βοηθας εναν φιλο τωρατο απογευμα στις 9,30 και κατι θα τα βγαλω εδω![]()
![]()
![]()
Σημερα δεν εχει τοσο καλο ψωμι
αλλα θα διαβασω για ολο το σου κου
![]()
Real διπλό
Bayern x
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρεάλ Μαδρίτης τύπεΕσύ τα πας καλά μέχρι στιγμής... Μη μας πείς αύριο... "εγώ τη Ρεαλ Μπέτις έλεγα ρε παιδιά !" χχαχαχα
φετος λεω να κανω το σωστόεισ ωραιος....βοηθας εναν φιλο τωρα
αψογη σε μια μερα το πολυ δυο μερες σου βαζουν τα λεφτα.εγω δεν εχω κανενα προβλημα.εξαρταται ποτε τον κινησες τον λογαριασμο και ποτε εκανες αναληψη.Ρε μάγκες να ρωτήσω, όσοι έχουν λογαριασμό στο στοιχιμαν (παλιό ποκερ.τζι αρ), στην ανάληψη χρειάζεται ταυτότητες και μαλακίες? Αυτά δε μπορώ εγώ. Θέλω να τα πάρω όποτε γουστάρω. και όχι με την ιδέα ότι θα μου βγεί το λάδι να συνεχίζω να τα παίζω.
Ξέρει κανείς γενικότερα αν είναι οκ σαν εταιρία?
Ρε μάγκες να ρωτήσω, όσοι έχουν λογαριασμό στο στοιχιμαν (παλιό ποκερ.τζι αρ), στην ανάληψη χρειάζεται ταυτότητες και μαλακίες? Αυτά δε μπορώ εγώ. Θέλω να τα πάρω όποτε γουστάρω. και όχι με την ιδέα ότι θα μου βγεί το λάδι να συνεχίζω να τα παίζω.
Ξέρει κανείς γενικότερα αν είναι οκ σαν εταιρία?
[/quote Εμενα μου ειχαν ζητησει ταυτοτητα ναι αλλα τελικα δεν χρειαστηκε να τα βγαλω (τα εφαγα),παντως για καλο ειναι που ζητανε ταυτοποιηση κτλ.