kingbet.gr αδερφε.δινει και ΠΙΘΑΝΕΣ ενδεκαδες.Παντως εγψ αδερφε δεν ακουω κανεναν Απατεωνα που δινει προγνωστικα.Ακουω πολλους ,φιλτραρω αυτα που λενε και στο τελος παιζω οτι βλεπω εγω.Προγνωστικά από που βλέπετε?
ΠΛηροφορίες ομάδων με ενδεκάδες απουσίες προιστορία κλπ?
Χθές είχα μπεί σε ένα σάιτ που λέγεται προφήτεςμπετ, και το παληκάρι 3 έδωσε κανένα δεν έπιασε !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ακριβως.μια φωτο απο το κινητοΕγώ βαριέμαι τα σκαναρίσματα και τις αρχιδιές. Δηλαδή και με μια φωτό γίνεται? και τον λογαριασμό μια φωτογραφία και στέλνω?
Παιζω 50 ευρω αντερ 6,5 καρτες στο ατλετικο ρεαλ.Στο ημιχρονο ειχε βγει μονο μια.Μου δινει η 365 την δυνατοτητα να πουλησω το στοιχημα για 80 ευρω.Δεν το πουλαω.Γαμηθηκανε στην κλωτσια οι αλλοι και στο τελος ειχε βγαλει καμια δεκαρια καρτες.Κουβα.Να δω τι σκατα θα παιξουμε και σημερα.
Τυχερος .. ωραιος παντος.
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τυχερος?Τυχερος .. ωραιος παντος.
Κουβα πηγε ο ανθρωπος, τι τυχερος?
Η αληθεια ειναι οτι οταν παιζουνμε σχετικα μεγαλα ποσα και μας δινεται η ευκαιρια, καλο ειναι να καλυπτουμε στο live...
η απληστια ειναι η αγαπημενη μου αμαρτια οπως εχει πει και καποιος...Τυχερος?
Κουβα πηγε ο ανθρωπος, τι τυχερος?
Η αληθεια ειναι οτι οταν παιζουνμε σχετικα μεγαλα ποσα και μας δινεται η ευκαιρια, καλο ειναι να καλυπτουμε στο live...
φανηκα απληστος ,δεν πηρα τα 80 γιατι πηγαινα για 110.
η αληθεια ειναι παντως οτι φαινοτανε τι κλωτισα θα πεσει.μεχρι το ημιχρονο ειχε βγαλει μια μονο καρτα και στο 50 ειχε βγαλει 4.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
να σου πω εγω για απληστια....προσφατα ειχα παιξει τριαδα σε λαιβ (βετ365), πονταρισμα 150 ευρω και εδινε γυρω στα 550......εχω πιασει τα δυο ματς και περιμενω οβερ 2.5 το πορτσμουθ-νορθαπτον που ειναι 2-0 απ το 39'.....η εταιρεια μου δινε εκεινη τη στιγμη (στο ημιχρονο) γυρω στα 420 περιπου για να κλεισω το στοιχημα.....ο μαλευς δεν τα πηρα κι τελικα εληξε 2-0...πηρα τους ορχυς μου!!!η απληστια ειναι η αγαπημενη μου αμαρτια οπως εχει πει και καποιος...
η αληθεια ειναι παντως οτι φαινοτανε τι κλωτισα θα πεσει.μεχρι το ημιχρονο ειχε βγαλει μια μονο καρτα και στο 50 ειχε βγαλει 4.
καλημερα!
γαμα τα φιλε.σε νιωθω.σκεφτεσαι απο την μια να το πουλησεις να παει να γαμηθει και απο την αλλη δεν θες να τους χαρισεις ουτε ευρω.ειλικρινα εχω βρεθει πολλες φορες σε τετοιο διλημα.να σου πω εγω για απληστια....προσφατα ειχα παιξει τριαδα σε λαιβ (βετ365), πονταρισμα 150 ευρω και εδινε γυρω στα 550......εχω πιασει τα δυο ματς και περιμενω οβερ 2.5 το πορτσμουθ-νορθαπτον που ειναι 2-0 απ το 39'.....η εταιρεια μου δινε εκεινη τη στιγμη (στο ημιχρονο) γυρω στα 420 περιπου για να κλεισω το στοιχημα.....ο μαλευς δεν τα πηρα κι τελικα εληξε 2-0...πηρα τους ορχυς μου!!!
καλημερα!
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
στο συγκεκριμενο εκανα μαλακια, ηταν καλο το ποσο που μου εδινε, και η διαφορα μικρη (σε σχεση με ολοκληρο το κερδος)γαμα τα φιλε.σε νιωθω.σκεφτεσαι απο την μια να το πουλησεις να παει να γαμηθει και απο την αλλη δεν θες να τους χαρισεις ουτε ευρω.ειλικρινα εχω βρεθει πολλες φορες σε τετοιο διλημα.
απλα το χα σιγουρα οτι θα μπαινε αλλο ενα γκολ...55 λεπτα ηταν αυτα...
σημερα να δουμε τι θα κανουμε εχει πολυ ψωμακι...για να δουμε...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Αυτο ειναι, η απληστια..η απληστια ειναι η αγαπημενη μου αμαρτια οπως εχει πει και καποιος...
Αυτα τα ματς παντως μυριζουν μπαρουτι, αλλα τοσες πολλες κιτρινες?Λες και συνωμοτησε το συμπαν, ειδικα για να χασεις εσυ...
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
τη σαουθάμπτον την φοβάστε σήμερα? Πέφτει η απόδοσή της συνέχεια και την έχουν παίξει πολλοί λόγω της προηγούμενης εμφάνισής της
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
εδω μεχρι στιγμης ποια ματς εχουν παρει το πιο πολυ πονταρισμα ...μεχρι στιγμης επαναλαμβανω ...διοτι πιο μετα θα υπαρξουν σιγουρα αλλαγες
να προσθεσω για οποιον δεν γνωριζει οτι αυτο ειναι παντα με βαση το πονταρισμα στην betfair....και οχι σε ολες τις εταιριες
να προσθεσω για οποιον δεν γνωριζει οτι αυτο ειναι παντα με βαση το πονταρισμα στην betfair....και οχι σε ολες τις εταιριες
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
λαιβακι ωραίος.ενα λαιβακι για να υπαρχει ενδιαφερον σε αυτα που παιζουν τωρα
ασσο η διπλο ημιχρονο στο αστον βιλα - νιουκαστλ ..απο 4.75 εκαστος και ασοο ημιχρονο ντιζον με 2.87....
μονα και δυαδα
μπα,αδερφε μυριζε μπαρουτι το παιχνιδι.αν το παρακολουθησες θα ειδες οτι επεφτε ξυλο και το φοβομουν πολυ.δεν εξεπλαγην αλλα εστραβωσα που το εχασαΑυτο ειναι, η απληστια..
Αυτα τα ματς παντως μυριζουν μπαρουτι, αλλα τοσες πολλες κιτρινες?Λες και συνωμοτησε το συμπαν, ειδικα για να χασεις εσυ...
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
μονο η ντιζον εκατσε το αλλο ακουνητο μεχρι το ημιχρονο...ελαφρως χαμενος στο συνολοενα λαιβακι για να υπαρχει ενδιαφερον σε αυτα που παιζουν τωρα
ασσο η διπλο ημιχρονο στο αστον βιλα - νιουκαστλ ..απο 4.75 εκαστος και ασοο ημιχρονο ντιζον με 2.87....
μονα και δυαδα
καρφωσα διπλο τον πανθρακα μονο με 3.30 ....μονο αυτο σημερα απο ελληνικα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
διπλό η μαρσέιγ...στο 2.7 είναι καλό ποσοστό με τη γκινγκάμπ παίζει, όχι με την μπαγερν...παρότι ξεκίνησε άσχημα θα δείξω εμπιστοσύνη στην ομάδα του Μπιέλσα...
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Διπλό η Λίβερπουλ με 4,2
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
λοιπον σημερα απο αγγλια εβγαλα και επαιξα τα εξης
μονο δυνατο νοτιγχαμ ασσο με 2.00
μια δυαδουλα οβερ
μπρεντφορντ με 2.00
ροτσντειλ με 2.00
και ενα συστηματακι
γουεστ χαμ 3.00
καρντιφ 3.50
μπραντφορντ 2.45
λουτον 2.30
καρλαιλ 3.20
σριουσμπερι 2.80
3-5-6
μονο δυνατο νοτιγχαμ ασσο με 2.00
μια δυαδουλα οβερ
μπρεντφορντ με 2.00
ροτσντειλ με 2.00
και ενα συστηματακι
γουεστ χαμ 3.00
καρντιφ 3.50
μπραντφορντ 2.45
λουτον 2.30
καρλαιλ 3.20
σριουσμπερι 2.80
3-5-6
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.614
- Πόντοι
- 606
πιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Λεβερκούζεν Ντόρτμουντ v Λεβερκούζεν
(Πρώτη ομάδα που σκοράρει) 23/08/2014 Κανένα 2.75 Ανοικτό
2 Ισοπαλία Μάλαγα v Αθλέτικ Μπιλμπάο
(Τελικό Αποτέλεσμα) 23/08/2014 Κανένα 3.25 Ανοικτό
3 Έβερτον - Άρσεναλ Έβερτον v Άρσεναλ
(Ημίχρονο/Τελικό) 23/08/2014 Κανένα 29.00 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Trixie 4 0,2 0,80 88,42
Συνολικό στοίχημα: 0,80 καλησπερα Η ανατροπη της αρσεναλ εγινε λογο ποσοστου αλλα οχι οτι ειναι και απιθανο ημουν στην αρχη στην ισοπαλια μετα εχοντας στο μυαλο μου οτι η εβερτον ειναι λουζερ σκεφτηκα για χ ημιχρονο 2 τελικο αλλα και εκει με 0,80 λεπτα του ευρω θες κατι παραπανω οποτε πηγα στην ανατροπη αν προηγηθεί η εβερτον και μπορεσει να το κρατήσει λεμε τωρα
Πολλαπλά
Trixie 4 0,2 0,80 88,42
Συνολικό στοίχημα: 0,80 καλησπερα Η ανατροπη της αρσεναλ εγινε λογο ποσοστου αλλα οχι οτι ειναι και απιθανο ημουν στην αρχη στην ισοπαλια μετα εχοντας στο μυαλο μου οτι η εβερτον ειναι λουζερ σκεφτηκα για χ ημιχρονο 2 τελικο αλλα και εκει με 0,80 λεπτα του ευρω θες κατι παραπανω οποτε πηγα στην ανατροπη αν προηγηθεί η εβερτον και μπορεσει να το κρατήσει λεμε τωρα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
χαιρετω τον αδελφό.την τριάδα που παιζουν όλοι στην σουπερ λιγδα όπως την λένε την τίμησα χρησταρα.πιλογές
Πολλαπλά
Trixie 4 0,2 0,80 88,42
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K