LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Τη ρικα αντερ κανε λεοντα...
Τη ρικα αντερ κανε λεοντα...
Εγώ το 'χα παίξει 2-0
Ρε μαλακα εχεις παιξει ποτέ τπτ που δεν εχω παιξει εγω???μάγκες, γαμιέται όλο το σόι του Μέσι. Τον έχω για 1ο σκόρερ, τον πόνταρα να βάλει και σήμερα γκολ, αλλά αυτός μαλακίστηκε
Ενταξει παει το αλλο... λεοντα...
βαλε θα κερδισει η ολλανδια...τουλιπες.
Να χώσουμε τώρα ολλανδία ή θα μείνει κανά 0-0 να γελάει ο κόσμος; Τον βλέπω ζεστό τον τέρμα γι' αυτό
Πιστεψε στον εαυτο σου αδερφε για να δυναμώσεις Ο αντζελο ο αδερφος ειναι δυνατος στατιστικα η ολλανδια τα χωνει στο 2 ημιχρονο 10γκολ εχει βαλει στο 2 απο τα 12 συνολικα μεχρι τωρα στο μουντιαλ
Να χώσουμε τώρα ολλανδία ή θα μείνει κανά 0-0 να γελάει ο κόσμος; Τον βλέπω ζεστό τον τέρμα γι' αυτό
καλος τον...το εχω αντερ μαζι με αργεντινη για να δουμε...αλλα και ολλανδια θα κερδισει πιστευω...αργεντινη και ολλανδια χρησταρα αν περασει η ολλανδια. η δυο αγαπες μου χρησταρα θα παιξουν μαζι...Πιστεψε στον εαυτο σου αδερφε για να δυναμώσεις Ο αντζελο ο αδερφος ειναι δυνατος στατιστικα η ολλανδια τα χωνει στο 2 ημιχρονο 10γκολ εχει βαλει στο 2 απο τα 12 συνολικα μεχρι τωρα στο μουντιαλ
αδερφε μου παιζεις με τον κινο νου και την λογικη των παιχνιδιων αυτο μαρεσει σε εσενα βλεπεις τα ματς οπως ειναι και τα παιζεις δεν ψαχνεις να τραβηξεις τα παιχνιδια δεξια και αριστερα παρα αυτο που φαίνονται και αυτο ειναι το καλυτερο στο στοιχημα να μην παιζεις παραπανο απο αυτο που βλεπεις ειτε λογο ποσοστου ειτε λογο παρόρμησης Πανω απο ολα πιστευεις στον εαυτο σου παιζεις και σκέφτεσαι ταπεινά γιαυτο εισαι και πολυ καλο παιδι ΥΓ.. Ολοι οι οπαδοι τις σελεσαο ειναι και τουλιπες οχι τοσο οσο η βραζιλια αλλα μας αρεσουν οι τουλιπες Με τους βραζιλιανους στα γηπεδα τις βραζιλιας δεν μαρεσε που δεν χειροκροτησανε την εθνικη ελλαδος αλλα τεσπα υγειακαλος τον...το εχω αντερ μαζι με αργεντινη για να δουμε...αλλα και ολλανδια θα κερδισει πιστευω...αργεντινη και ολλανδια χρησταρα αν περασει η ολλανδια. η δυο αγαπες μου χρησταρα θα παιξουν μαζι...
αυτο που λες ειναι το πιο σωστο...αν αρχιζεις να το τραβας απο δω και απο εκει για να ανεβει η αποδοση αστο πεταξε το πουλακι...οπως το βλεπεις και ας εχει μικρη αποδοση...οσες φορες καναμε το αντιθετο χασαμε....αδερφε μου παιζεις με τον κινο νου και την λογικη των παιχνιδιων αυτο μαρεσει σε εσενα βλεπεις τα ματς οπως ειναι και τα παιζεις δεν ψαχνεις να τραβηξεις τα παιχνιδια δεξια και αριστερα παρα αυτο που φαίνονται και αυτο ειναι το καλυτερο στο στοιχημα να μην παιζεις παραπανο απο αυτο που βλεπεις ειτε λογο ποσοστου ειτε λογο παρόρμησης Πανω απο ολα πιστευεις στον εαυτο σου παιζεις και σκέφτεσαι ταπεινά γιαυτο εισαι και πολυ καλο παιδι ΥΓ.. Ολοι οι οπαδοι τις σελεσαο ειναι και τουλιπες οχι τοσο οσο η βραζιλια αλλα μας αρεσουν οι τουλιπες Με τους βραζιλιανους στα γηπεδα τις βραζιλιας δεν μαρεσε που δεν χειροκροτησανε την εθνικη ελλαδος αλλα τεσπα υγεια
Ετσι ειναι καλυτερα....Δυο πράγματα περισσότερο απ' όλα δυναμώνουν το πνεύμα: ηπίστηΓνωση στην αλήθεια και ηπίστηΑυτογνωσια στον εαυτό σου Σενεκας
αδερφε αντι σενεκας βαλε και παιχτουρας διπλαΕτσι ειναι καλυτερα....
Συγνωμη για την διορθωση που εκανα στον Σενεκα σου....Χρηστο....αλλα ασπαζομαι τους Ελληνες και την Γνωση.αδερφε αντι σενεκας βαλε και παιχτουρας διπλα