Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μερικες επισημανσεις μου......

α. Και τα τρια ματς μεχρι τωρα των προημιτελικων, περσαν τα φαβορι απο ημιχρονο.Γερμανια-Βραζιλια και Αργεντινη σημερα, κερδιζαν απο ημιχρονο.

β. Η Κοστα Ρικα εχει παρα πολυ καλη αμυνα.

γ. Η Ολλανδια γυριζει παιχνιδια και να χανει.

Σε καθε περιπτωση η Ολλανδια θα περασει....εστω και αν χρειαστει παραταση.Εκτιμω 90% θα περασει στην κανονικη διαρκεια.

Καλη επιτυχια σε οτι παιξουμε.Τρεχω να παω στο πρακτορειο Ο.Π.Α.Π. της περιοχης μου, για να εξαργυρωσω δελτιο απο χτες, που ειχα παιξει κολωνα...Γερμανια(στο 2.55)-Βραζιλια(στο 1.70) και Αργεντινη(στο 2.05).
Απο χτες τα ειχα παιξει :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
μάγκες, γαμιέται όλο το σόι του Μέσι. Τον έχω για 1ο σκόρερ, τον πόνταρα να βάλει και σήμερα γκολ, αλλά αυτός μαλακίστηκε
Ρε μαλακα εχεις παιξει ποτέ τπτ που δεν εχω παιξει εγω???
Βαλτο τετ α τετ ρε ανθρωπε κι εσυ...ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!!!!!!!! :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ο μέσι πάντως φέτος δεν έχει βάλει ούτε ένα γκολ στον Κουρτουά!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Παμε ρε Ολλανδια να γελασει το χειλακι μας και λιγο..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:sunglasses:

Να χώσουμε τώρα ολλανδία ή θα μείνει κανά 0-0 να γελάει ο κόσμος; Τον βλέπω ζεστό τον τέρμα γι' αυτό
Πιστεψε στον εαυτο σου αδερφε :) για να δυναμώσεις :) :) :) Ο αντζελο ο αδερφος ειναι δυνατος :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  στατιστικα η ολλανδια τα χωνει στο 2 ημιχρονο 10γκολ εχει βαλει στο 2 απο τα 12 συνολικα μεχρι τωρα στο μουντιαλ :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.192
Πόντοι
5.006
Πιστεψε στον εαυτο σου αδερφε :) για να δυναμώσεις :) :) :) Ο αντζελο ο αδερφος ειναι δυνατος :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  στατιστικα η ολλανδια τα χωνει στο 2 ημιχρονο 10γκολ εχει βαλει στο 2 απο τα 12 συνολικα μεχρι τωρα στο μουντιαλ :)
καλος τον...το εχω αντερ μαζι με αργεντινη για να δουμε...αλλα και ολλανδια θα κερδισει πιστευω...αργεντινη και ολλανδια χρησταρα αν περασει η ολλανδια.  :grin: :cheesy:η δυο αγαπες μου χρησταρα θα παιξουν μαζι... :grin: :cheesy:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ψυχραιμια.....η Ολλανδια θα το βαλει....ειτε στο τελευταιο δεκαπενταλεπτο....ειτε στην παραταση.
Δεν θα παει για πεναλτι το παιχνιδι.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Δυο πράγματα περισσότερο απ' όλα δυναμώνουν το πνεύμα: η πίστη στην αλήθεια και η πίστη στον εαυτό σου Σενεκας :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλος τον...το εχω αντερ μαζι με αργεντινη για να δουμε...αλλα και ολλανδια θα κερδισει πιστευω...αργεντινη και ολλανδια χρησταρα αν περασει η ολλανδια.  :grin: :cheesy:η δυο αγαπες μου χρησταρα θα παιξουν μαζι... :grin: :cheesy:
αδερφε μου :) παιζεις με τον κινο νου και την λογικη των παιχνιδιων αυτο μαρεσει σε εσενα :) βλεπεις τα ματς οπως ειναι και τα παιζεις δεν ψαχνεις να τραβηξεις τα παιχνιδια δεξια και αριστερα παρα αυτο που φαίνονται :) και αυτο ειναι το καλυτερο στο στοιχημα να μην παιζεις παραπανο απο αυτο που βλεπεις ειτε λογο ποσοστου ειτε λογο παρόρμησης :) Πανω απο ολα πιστευεις στον εαυτο σου παιζεις και σκέφτεσαι  ταπεινά γιαυτο εισαι και πολυ καλο παιδι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  ΥΓ.. Ολοι οι οπαδοι τις σελεσαο ειναι και τουλιπες οχι τοσο οσο η βραζιλια αλλα μας αρεσουν οι τουλιπες :)  Με τους βραζιλιανους στα γηπεδα τις βραζιλιας δεν μαρεσε που δεν χειροκροτησανε την εθνικη ελλαδος αλλα τεσπα υγεια :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.192
Πόντοι
5.006
αδερφε μου :) παιζεις με τον κινο νου και την λογικη των παιχνιδιων αυτο μαρεσει σε εσενα :) βλεπεις τα ματς οπως ειναι και τα παιζεις δεν ψαχνεις να τραβηξεις τα παιχνιδια δεξια και αριστερα παρα αυτο που φαίνονται :) και αυτο ειναι το καλυτερο στο στοιχημα να μην παιζεις παραπανο απο αυτο που βλεπεις ειτε λογο ποσοστου ειτε λογο παρόρμησης :) Πανω απο ολα πιστευεις στον εαυτο σου παιζεις και σκέφτεσαι  ταπεινά γιαυτο εισαι και πολυ καλο παιδι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  ΥΓ.. Ολοι οι οπαδοι τις σελεσαο ειναι και τουλιπες οχι τοσο οσο η βραζιλια αλλα μας αρεσουν οι τουλιπες :)  Με τους βραζιλιανους στα γηπεδα τις βραζιλιας δεν μαρεσε που δεν χειροκροτησανε την εθνικη ελλαδος αλλα τεσπα υγεια :)
αυτο που λες ειναι το πιο σωστο...αν αρχιζεις να το τραβας απο δω και απο εκει για να ανεβει η αποδοση αστο πεταξε το πουλακι...οπως το βλεπεις και ας εχει μικρη αποδοση...οσες φορες καναμε το αντιθετο χασαμε....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Π.Ο.Π.
Προστατευμένη Ονομασία Προέλευσης

"Ονομασία Προέλευσης": το όνομα μιας περιοχής, ενός συγκεκριμένου τόπου ή, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μιας χώρας, το οποίο χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενός γεωργικού προϊόντος ή ενός τροφίμου που κατάγεται από τη συγκεκριμένη περιοχή, τον συγκεκριμένο τόπο ή τη συγκεκριμένη χώρα, του οποίου η ποιότητα ή τα χαρακτηριστικά οφείλονται ουσιαστικά ή αποκλειστικά στο ιδιαίτερο γεωγραφικό περιβάλλον που περιλαμβάνει τους εγγενείς φυσικούς και ανθρώπινους παράγοντες, του οποίου η παραγωγή, η μεταποίηση και η επεξεργασία πραγματοποιούνται στην οριοθετημένη γεωγραφική περιοχή.

» Κατάλογος Ελληνικών Προϊόντων ΠΟΠ & ΠΓΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ Π.Ο.Π.Ανεβατό Π.Ο.Π.Γαλοτύρι Π.Ο.Π.Γραβιέρα Αγράφων Π.Ο.Π.Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π.Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.Καλαθάκι Λήμνου Π.Ο.Π.Κασέρι Π.Ο.Π.Κατίκι Δομοκού Π.Ο.Π.Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π.Κοπανιστή Π.Ο.Π.Λαδοτύρι Μυτιλήνης Π.Ο.Π.Μανούρι Π.Ο.Π.Μετσοβόνε Π.Ο.Π.Μπάτζος Π.Ο.Π.Ξυνομυζήθρα Κρήτης Π.Ο.Π.Πηχτόγαλο Χανίων Π.Ο.Π.Σαν Μιχάλη Π.Ο.Π.Φέτα Π.Ο.Π.Σφέλα Π.Ο.Π.Φορμαέλλα Αράχωβας Παρνασσού
Ενα πραγμα μου έλειψε πιο πολυ απο ολα τα ειδη διατροφης η φετα το τυρι φετα  Πιστευω να μην μου ξαναλειψει  μου ελειψε γιατι την ειχα βγαλει απο την διατροφη μου και καλα οτι παχαινει ναι ενταξει παχαινει αν φας 2 τονους με ελαιολαδο και δεν κουνιεσε απο την καρεκλα παχαινει :) :) Χωρις  φετα οτι και να φαω ειναι ψωμι :) Φετα forever αλοβιου τουγκεδερ :)  Σημερα πηρα φετα νταμπιζα απο θεσσαλονικη αρε ελλαδα με τα ωραια σου :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αδερφε αντι σενεκας βαλε και παιχτουρας διπλα :cheesy: :grin: :grin:
Συγνωμη για την διορθωση που εκανα στον Σενεκα σου....Χρηστο....αλλα ασπαζομαι τους Ελληνες και την Γνωση.

Δεν συμβαδιζει Γνωση και Πιστη σε αυτη την ζωη.

Η Πιστη συμφωνα με τον Φ. Ντοστογιεφσκι ειναι για τους ηλιθιους.

Απλα πιστευουμε για να μην χαλασουμε την συνταγη.

Την αληθεια την φωναξε στην ανθρωποτητα, ο Προσωκρατικος φιλοσοφος Εμπεδοκλης στο βουνο επανω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom