Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.188
Πόντοι
5.006
μολις εφαγα μια ντοματα που πρεπει να ζυγιζε 500 γραμμαρια χωριάτικη ο ιδιος παω και την κόβω απο το χωράφι φιλου :grin: εκοψα και μια φετα τυρι ήπειρος και έριξα μεσα μαζι με μια κουταλια ελαιολαδο μεσσηνιας παντα :) + ριγανι απο τα βουνα της  κεντρικης Μακεδονιας :)  Με 2 φετες ψωμι ολικης αλεσης :) Και στα καπακια εφαγα 3  ξερα δαμασκινα και μια κουταλια του γλυκου μελι ανθομελο αγνο παρθενο απο παραγωγο που εχει δει ολες τις τσοντες της γης :) :) :) :) Λιγο ψιλοπειναω ακομα μπορει να φαω και 5 αμυγδαλα ωμα σε κανα 3λεπτο :)
ωραια πραγματα αδελφε...μελι ανθομελο... :cheesy: :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μολις εληξε το γαλια γερμανια, πηγα ταμει και τσακισα ενα γιαουρτι με κομποστα ροδακινο.
Στη βραζιλια, αν πεινασω, θα πιω ενα ποτηρι γαλα...
Καλα κερδη σε ολους.

μολις εφαγα μια ντοματα που πρεπει να ζυγιζε 500 γραμμαρια χωριάτικη ο ιδιος παω και την κόβω απο το χωράφι φιλου :grin: εκοψα και μια φετα τυρι ήπειρος και έριξα μεσα μαζι με μια κουταλια ελαιολαδο μεσσηνιας παντα :) + ριγανι απο τα βουνα της  κεντρικης Μακεδονιας :)  Με 2 φετες ψωμι ολικης αλεσης :) Και στα καπακια εφαγα 3  ξερα δαμασκινα και μια κουταλια του γλυκου μελι ανθομελο αγνο παρθενο απο παραγωγο που εχει δει ολες τις τσοντες της γης :) :) :) :) Λιγο ψιλοπειναω ακομα μπορει να φαω και 5 αμυγδαλα ωμα σε κανα 3λεπτο :)

δίδυμα αδερφια είστε ρε;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
ωραια πραγματα αδελφε...μελι ανθομελο... :cheesy: :grin:
τωρα αδερφε εχει τα μελισια για καστανομελο στα βουνα τις αριδαιας :)  αλλα καστανομελο βγαζει πολυ δισκολα με λεει πολυ σπανια εχει παρει για να πουλησει συνηθος λεει οι μελισες βγαζουν μονο για την παρτη τους δηλαδη δεν τριγανε πολυ καστανομελο αλλα μονο για να φανε αυτες κτλ αλλα μια φορα που ειχα παρει καστανομελο απο αυτον ετσι που τον ξερω :)  ειναι πιστευω το καλυτερο μελι με διαφορα να το ξερεις το καστανομελο δεν βγαινει ευκολα αλλα αν βγει ειναι φανταστικο :) :) :) :) Οχι οτι ανθομελο δεν μαμαει αλλα το καστανομελο πεταει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.188
Πόντοι
5.006
τωρα αδερφε εχει τα μελισια για καστανομελο στα βουνα τις αριδαιας :)  αλλα καστανομελο βγαζει πολυ δισκολα με λεει πολυ σπανια εχει παρει για να πουλησει συνηθος λεει οι μελισες βγαζουν μονο για την παρτη τους δηλαδη δεν τριγανε πολυ καστανομελο αλλα μονο για να φανε αυτες κτλ αλλα μια φορα που ειχα παρει καστανομελο απο αυτον ετσι που τον ξερω :)  ειναι πιστευω το καλυτερο μελι με διαφορα να το ξερεις το καστανομελο δεν βγαινει ευκολα αλλα αν βγει ειναι φανταστικο :) :) :) :) Οχι οτι ανθομελο δεν μαμαει αλλα το καστανομελο πεταει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ο νιπλ που γυρναει σε καμια μυκονο  :boobies: :think:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
με βολεύει κι εμένα το Χ. Μοίρασα λεφτά σε 4 επιλογές:
1.Βραζιλία παράταση
2.Κολομβία παράταση
3.Βραζιλία πέναλτυ
4.Κολομβία πέναλτυ
Αντε μακαρι να δουμε ασπρη μερα επιτελους.. ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
δίδυμα αδερφια είστε ρε;
οχι απλα μου μιαζει :cheesy:  μολις εφαγα και 5 αμυγδαλα παλι δεν χορτασα αλλα φτανει αυριο θα φαω 5 σουβλακια και θα πιω 3 μαλαματινες να εχω χώρο στο στομαχι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.188
Πόντοι
5.006
οχι απλα μου μιαζει :cheesy:  μολις εφαγα και 5 αμυγδαλα παλι δεν χορτασα αλλα φτανει αυριο θα φαω 5 σουβλακια και θα πιω 3 μαλαματινες να εχω χώρο στο στομαχι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και τι σουβλακια φανταζομαι κανενα κιλο το ενα θα ειναι... :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
και τι σουβλακια φανταζομαι κανενα κιλο το ενα θα ειναι... :rockon:
πιστευω απο τα πιο νοστιμα σουβλακια που εχω φαει :)  τελικα δεν ειναι γιγαντια ειναι λιγο παραπανω απο τα κανονικα :) :) :) αλλα ειναι μαγεια σε νοστιμια αυριο με 3 φιλους θα τρωμε εκει και θα δουμε την ολλανδια :) γιατι ολοι οι οπαδοι τις σελεσαο γουσταρουν το επιθετικο ποδοσφαιρο αρα γουσταρουμε και τουλιπες :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Για να γινουν ολα αυτα πρεπει το πρωι να κανω 50 λεπτα mtb 120 καμψεις και μετα 5 χιλιομετρα με 10 κιλα στο καθε χερι βαρος περπάτημα  :) :) :) Γιατι οταν τρωω να τρεχει και ο μεταβολισμος :) :) ΥΓ.. Μια φορα την εβδομαδα αυτο το εχω απο μικρος που εκανα μποντι μπιλντιγκ για την παρτι μου ερασιτεχνικο αυτοι που ηταν λιγο μεγαλυτεροι και κατεβεναν σε αγωνες κανονικα mr μακεδονια κτλ :)  Με ειχε πει Μια φορα την εβδομαδα θα τρως μακακιες :)  Απο την στιγμη που γυμναζομαστε ο οργανισμος χρειαζεται  μια φορα την εβδομαδα φαγητο οτι να ναι κατα καποιο τροπο για να παρει μπρος να εχει να καίει :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Αλλα τα βαρη με γαμησαν τους 2 ώμους τεσπα :)  Βαγινω να δω βραζιλια εβαλε γκολ τα λεμε μετα τον αγωνα σιγιου λετερ εβριθινγκ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.188
Πόντοι
5.006
πιστευω απο τα πιο νοστιμα σουβλακια που εχω φαει :)  τελικα δεν ειναι γιγαντια ειναι λιγο παραπανω απο τα κανονικα :) :) :) αλλα ειναι μαγεια σε νοστιμια αυριο με 3 φιλους θα τρωμε εκει και θα δουμε την ολλανδια :) γιατι ολοι οι οπαδοι τις σελεσαο γουσταρουν το επιθετικο ποδοσφαιρο αρα γουσταρουμε και τουλιπες :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)  Για να γινουν ολα αυτα πρεπει το πρωι να κανω 50 λεπτα mtb 120 καμψεις και μετα 5 χιλιομετρα με 10 κιλα στο καθε χερι βαρος παρπατιμα :) :) :) Γιατι οταν τρωω να τρεχει και ο μεταβολισμος :) :)
ελα.και η βραζιλια σου γκολ...σε παραδεχομαι γι αυτο δε παιρνεις κιλο γυμναζεσαι πολυ ...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
ελα.και η βραζιλια σου γκολ...σε παραδεχομαι γι αυτο δε παιρνεις κιλο γυμναζεσαι πολυ ...
ειναι θεμα οτι αν τρως καθαρα βασικα τρωω οταν πειναω :) :) :) :) και μια φορα την εβδομαδα η γυμναστικη μου δινει το δικαιωμα επειδη το βρωμικο ειναι και νοστιμο κατεβενει και πιο πολυ να φαω παραπανο αλλα αυτο θα τρεχει ο οργανισμος απο μονος του να το καψει κατα καποιο τροπο :) :) :) :) :) :) Να ξερεις αδερφε οτι το καθαρο φαγητο θα σε χορτασει κανονικα και θα ξαναπηνασεις οταν πρεπει να πηνασεις :)  Το <βρωμικο>  θα σε χωρτασει πιο δυσκολα απο το καθαρο αρα θα φας και παραπανο αλλα οταν θα χορτασεις με το <βρωμικο>  θα χονεψεις τελος του καλοκαιριου :) :) :) :) :)  τα λεμε μετα το ματς σιγιου εβριθινγκ :) :) :)  παει το χ χ τελικο :grin: :grin:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
τύπε, εσύ καλά πας σήμερα. Φαίνεται να γυρίζει ο τροχός
Αφου επιασα και την 10αρα αποδοση με Τιαγκο πιστευω οτι οντως θα γυρισει ο τροχος..Βεβαια ειχα βαλει ψιλα γιατι δεν θελω να ανοιχτω παλι..
Μακαρι να μας κατσει και το Χ ρε τυπε να γουσταρουμε..

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Αυριο δηλαδη, μπορουμε να  φαμε πιτσες;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μας κρεμασε Η Γαλλια.
Το γκολ γκολ της Βραζιλιας στο 2.20 ηταν δωρακι.

Αυριο ευκολα ασσος με ωραια μπαλα η Αργεντινη για να φαμε ψωμακι.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
Προς Εγώ
Ιούλ 4 τις 6:19 μ.μ.
Αγαπητέ Χρήστο καλησπέρα από το Stoiximan

Σε ευχαριστούμε για το email σου.Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε(καλησπερα. είστε άψογοι.. Μονο ενα θεμα υπάρχει τα live σας. αργειτε λιγο να τα ανοίξετε δηλαδη θελω να πονταρω και ειναι για ωρα κλειστα. Κατα τα αλλα η εταιρια ειναι άψογη. Αν καταφέρεται και καντε τα live σας πιο ευέλικτα για μενα θα ειστε η καλυτερη εταιρια μακραν.) ότι προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας για τα μέλη μας,έτσι ώστε να γίνεται πιο ευχάριστη και εύχρηστη η περιήγηση τους στη σελίδα μας.

Παράλληλα, να σε ενημερώσουμε πως έχουμε προσθέσει 5 ευρώ μετρητά στον λογαριασμό σου, ως επιβράβευση για την εμπιστοσύνη σου και την προτίμηση στη σελίδα μας.

Απλά συμπλήρωσε το κουπόνι με τις επιλογές σου και πάτησε το σήμα του full bet πριν από το κόκκινο "Στοιχημάτισε". Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία.

Στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και διευκρίνιση

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
καλημερα τι να κανω να μην τους πω το προβλημα μου δεν ειμαι σουιδος να τα κραταω μεσα μου :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :) Πω με εχουν ταραξει στα 5αευρα :)  Και εχω μια βαρεμαρα να παω για ποδηλατο τωρα αλλα θα παω κανοντας ποδηλατο έρχεται η όρεξη :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
καλημερα στον λαο της ελλαδος και οχι μονο :)  αφιερομενα τα τραγουδια στον ντοκτορ λεκτερ γιατι τον ειχε παρει απο κατω να ανεβει λιγο :)  Μολις  εφαγα 2 φετες ψωμι ολικης  1 ντοματα με ελαιολαδο και μια φετα τυρι ηπειρος :) με τελειωνει πρεπει να παω να παρω και αλλη μαλλον θα παρω αλλη μαρκα τωρα :) :) :) :) :) πω ρε τι καιρο εχει η ελλαδα  να  :zfuck: απο το πρωι μεχρι το βραδυ μουναρες ελληνιδες :grin: ολες οι ελληνιδες τον παιρνουν απο τον κωλο :grin: Ζητω ο δημητρακης ο βορειο γαμιας εθνικογαμιας μας :) :) :) :)  Παιδια έκοψα τα ομεγα 3 καλυτερα τα ομεγα 3 να τα παιρνω μεσα απο την σαρδελα την γνήσια κανοντας την ψητη στον φουρνο παρα απο αμπουλες :)  Σημερα θελω να  :zfuck: το καλυτερο μουνι στην ελλαδα την ωρα που θα πίνω σε λιγο στο καφενειο του πιο τσιγκουνι καφετζη στην γη τον ελληνικο καφαδακι μου να ερθει το καλυτερο μουνι των Βαλκανίων μεσογειου και νοτιανατολικης ευρωπης και να μου πει χρηστο θελω να στον παρω στο στομα μεχρι να μην φενονται ουτε οι κοιλιακοι σου :cheesy: Πω ρε ελλαδα γουστα μαμω το κερατο μου μεσα ποτε θα  :zfuck: και εμεις αυτες που  :zfuck: ο σιλβεστερ σταλονε και ο ζαν κλον βανταμ ποτε :2funny:  Αρε ηλιος ελλαδα φως αερας γη ουρανος τι αλλο θελουμε δεν γαμιουντε και τα μνημόνια εμεις να ειμαστε καλα :grin: Για να ειμαστε καλα μονο ενα πραγμα μας σωνει να ειμαστε εξω καρδια αλλα με ορθολογικη χροια  :cheesy:  Πως τα λεω ετσι ο φουστης
ρεντα εχω σημερα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Ο γατος μου θελει αγκαλιτσες και χαδακια τι να τον κανω του εκωψα το φπα :grin: Δεν εχει πολλα πολλα μεσα στο σπιτι γιατι γυρναει ολη την γειτονια γαμαει οτι περπαταει :cheesy: Μιν μας κωλησει παλι ψιλους :cheesy:  Αρε πουτανα κοινωνια δοσμας 1 εκατομμυριο ευρω ολους τους ελληνες να δειτε γουστα ευρωπαιοι να δειτε να σας μαθουμε γουστα πουτανα μαιαμι ποτε θα ερθω να σε δω :cheesy: ποτε :grin: :grin: :grin: Σοιχιμαν σαγαπω θα μαζεψω τα 5αευρα σου και θα τα κανω αναλυψη ολα μαζι σε 1 χρονο Μακακας ειμαι να κουραζομαι να τα αυξήσω  :2funny:  :grin:  Κιρονα αν πιασω το λαικο λαχειο που εχει 400 εκατομμυρια τζακ ποτ θα ερθω αθηνα να παμε να παρακολουθουσουμε κατι στο μεγαρο μουσικης μετα να παμε να φαμε στην σπονδη και μετα να  :zfuck: την σκλερανικοβα παρτουζα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  Δεν  θελω πολλα μονο υγεια και 1 δισεκατομμυριο σε δολαρια αυστραλιας ειναι πιο μαλακα αυτα τα δολαρια :grin: :grin: :grin: Ας παω τωρα για το ελληνικο καφεδακι πω παλι πεινασα ας φαω 3 αμυγδαλα ωμα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) σιγιου λετερ εβριθινγκ :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οδηγουμαστε σε δυο ημιτελικους, που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι....

Γερμανια-Βραζιλια.

Ολλανδια-Αργεντινη.

Το καλυτερο ματς των προημιτελικων θα ειναι κατα την αποψη μου.... το Αργεντινη-Βελγιο.
Το Βελγιο εχει παρα πολυ καλη ομαδα και δεν αποκλειω να κανει την υπερβαση και να αφησει την Αργεντινη απ' εξω.

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom