redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αμα ειναι σε καλη μερα μιραλας αζαρ και λουκακου δεν εχουν ελπιδα οι αργεντινοι...αν τους ξεκινησει βασικους ομως ο παπαρας ο βιλμοτς :SΕλπίζω να μην πέσουν να φάνε το Βέλγιο,οι μπινέδες διαιτητές... :o
Συμφωνω μαζι σου....αλλα το Βελγιο θα πονταρει μετα το 70' λεπτο του αγωνα ...οπως κανει σε κρισιμα ματς.αμα ειναι σε καλη μερα μιραλας αζαρ και λουκακου δεν εχουν ελπιδα οι αργεντινοι...αν τους ξεκινησει βασικους ομως ο παπαρας ο βιλμοτς :S
αμα ειναι σε καλη μερα μιραλας αζαρ και λουκακου δεν εχουν ελπιδα οι αργεντινοι...αν τους ξεκινησει βασικους ομως ο παπαρας ο βιλμοτς :S
για σου νταβαριτς αλανι δεν πίνω φουντα αδερφε εδω δεν ήπια 1 χρονο στο ναυτικο στην σαλαμινα που υπηρέτησα που η φουντα ηταν πιο ευκολη απο το marlboro στο περιπτερο θα πιω τωρα δεν ειναι στην φιλοσοφια μου αδερφε Η πλακα και το μαλακιλικι δεν εχει σχεσι με το αν πινει καποιος η οχι ειναι στον χαρακτηρα του καθε ανθρωπου και ευτιχως που ειμαι ετσι αδερφε εξω καρδια
Νιπλ τελικα δεν εχει σουβλακι σημερα θα παμε την τριτη στον αγωνα Βραζιλιας-Γερμανιας λεμε ενταξει την κοστα ρικα και να γουσταρουμε σουβλακι και ρετσινα δεν παει ενω Βραζιλια-Γερμανια σουβλακια και ρετσινα παει Νιπλ εσενα θα σε στειλω καστανομελο αν τρυγήσει ο μελισοκομος μου που ειναι το καλυτερο μελι σε ιχνοστοιχεια στην πιατσα απο οσο με ειπε ειναι το πιο δυσκολο μελι να τρυγήσει βγαίνει πολυ σπανια αλλα σε κανει τουρμπο
Αργεντινη βλεπω σημερα.Το Βελγιο θα υποκυψει με τιμη και δοξα.Αυτα τα ματς τα καθαριζουν οι Παιχτουρες(Μεσι).
Οδηγουμαστε σε δυο ημιτελικους, που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι....
Γερμανια-Βραζιλια.
Ολλανδια-Αργεντινη.
Συμφωνω μαζι σου....αλλα το Βελγιο θα πονταρει μετα το 70' λεπτο του αγωνα ...οπως κανει σε κρισιμα ματς.
Μετα ειναι και η προιστορια....
Πως να ξεχασουν οι Βελγοι, οτι και το 1986 που ειχαν παρα πολυ καλη ομαδα ΚΑΙ ΤΟΤΕ... κανανε την μαλακια να πεσουν στην Αργεντινη και να ρουφηξουν το αυγουλακι τους;;;
Η Αργεντινη εστω και δυσκολα σημερα....θα περασει εκτιμω προσωπικα, το ποδοσφαιρικο εμποδιο του Βελγιου!
Εγραψες παλι, Διδασκαλε!!!
μάγκες, γαμιέται όλο το σόι του Μέσι. Τον έχω για 1ο σκόρερ, τον πόνταρα να βάλει και σήμερα γκολ, αλλά αυτός μαλακίστηκε
:SΕγώ το 'χα παίξει 2-0