Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μπηκαμε χαλαρα στο τελευταιο δεκαλεπτο να ουμε.....
paixtoyra δεν μου χαλας τιποτα αδερφε Μονος μου χαλιεμε και μονος μου φτιαχνομε η ευτιχια ειναι μεσα μου μαςΣυγνωμη για την διορθωση που εκανα στον Σενεκα σου....Χρηστο....αλλα ασπαζομαι τους Ελληνες και την Γνωση.
Δεν συμβαδιζει Γνωση και Πιστη σε αυτη την ζωη.
Η Πιστη συμφωνα με τον Φ. Ντοστογιεφσκι ειναι για τους ηλιθιους.
Απλα πιστευουμε για να μην χαλασουμε την συνταγη.
Την αληθεια την φωναξε στην ανθρωποτητα, ο Προσωκρατικος φιλοσοφος Εμπεδοκλης στο βουνο επανω.....
Χαιρομαι για σενα.Σε διαβαζω κατα καιρους και σε παω....paixtoyra δεν μου χαλας τιποτα αδερφε Μονος μου χαλιεμε και μονος μου φτιαχνομε η ευτιχια ειναι μεσα μου μας
Ψυχραιμια.....η Ολλανδια θα το βαλει....ειτε στο τελευταιο δεκαπενταλεπτο....ειτε στην παραταση.
Δεν θα παει για πεναλτι το παιχνιδι.
προσπαθω μαν να σε πω την αληθεια εγω δεν σε διαβαζω αλλα δεν παει να πει οτι εχω κατι μαζι σου να εισαι και εσυ καλαΧαιρομαι για σενα.Σε διαβαζω κατα καιρους και σε παω....
Να περνας παντα καλα.
Θα παει στην παραταση να πληρωθω το χηναρακι που στον Ο.Π.Α.Π εδινε αποδοση 4.25!μη βαζεις και το χερι στη φωτια........
Καμμια σχεση με Κουμουνισμο ....ο Φ. Ντοστογιεφσκι....α οσο για τον ντοστογιεφσκι καλα κανει και δεν πιστευει και σε αυτους που τον πιστευουν συζητώ και με κουμουνιστες δεν εχω προβλημα Το προβλημα μου ειναι να μου βαζουν προβλημα οτι εχω προβλημα που πιστευω οι αθεοι
Ψυχραιμια.....η Ολλανδια θα το βαλει....ειτε στο τελευταιο δεκαπενταλεπτο....ειτε στην παραταση.
Δεν θα παει για πεναλτι το παιχνιδι.
Θα παει στην παραταση να πληρωθω το χηναρακι που στον Ο.Π.Α.Π εδινε αποδοση 4.25!
Χ ημιχρονο και ασσο τελικο, ειχα παιξει στο πρακτορειο Ο.Π.Α.Π. το ενα δελτιο μου
και
Χ τελικο αποτελσμα, το αλλο δελτιο μου.
Τι μας το λες ρε καραγκιόζη χεστήκαμε
Καλα ρε, περιμενες να ελθει ο ασσος του 1.40....οταν η Κοστα Ρικα σε ολο το Τουρνουα(Μουντιαλ 2014) εχει φαει μονο 3 γκολ;;;Τι μας το λες ρε καραγκιόζη χεστήκαμε
Ανάποδο.Πώς σου φαίνεται;
Εισαι μαγκας.Πώς σου φαίνεται;
Ανάποδο.