ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.091
- Πόντοι
- 5.006
ναι του πουστη δεν θα βαλει γκολ...αυτον διαλεγεις ξερο με την ονδουρα παιζει... για πρωτος εδινε 4.20
ναι του πουστη δεν θα βαλει γκολ...αυτον διαλεγεις ξερο με την ονδουρα παιζει... για πρωτος εδινε 4.20
μια φορα το επαιξα οχι δυο...λογικα τωρα που θα ανοιξουν οι ονδουριανοι θα βρει χωρους και θα το καρφωσει
δεν το βλεπω ρε μαν το ματς... τη διακυμανση μεσω λαιβ μπετ βλεπω...αυτος το βαλε????μια φορα το επαιξα οχι δυο...
ναι.δεν το βλεπω ρε μαν το ματς... τη διακυμανση μεσω λαιβ μπετ βλεπω...αυτος το βαλε????
ενταξει σαν ελληνες βαζουμε λιγη σαλτσα πουμαρο παραπανω Πω πω τι γαμηση τους εκανα σημερα 3 ευρω τους πήρακοψε κατι...
aderfe ty αν επαιξες κανα 70000 ευρω την γαλλια στον ασσο μην ξεχασεις να με στηλεις το κουπονι να το βγαλω για εφε στο fb
to 5-0+ τις γαλλιας to edine εχθες ο οπαπ 24 τι μακακας ειμαι αν βγει γιατι το εβλεπα ενταξει μπορει να μην βγειΔυο φορες θα το πιασω δηλαδη....
θα κερδισεις απλα λιγο πανω από 10ε...Μια αλλη καλη επιλογη ειναι το over.Διαλεγεις over που εχει πανω απο 2 και αρχιζεις να βαζεις 10-20-40-80 μεχρι να ερθει,οσες φορες το εχω κανει μου ερχεται αρκετα πιο συχνα απο το χ του γεωργιου,γιατι ειναι μια στις 2 να βγει.
Πρώτον, δεν "χανεις" 127 ευρω, απλως "δεν κερδιζεις" 127 ευρω.Μαγκες καλησπερα..
μαλλον εκανα μαλακια που εκλεισα στοιχημα μακροχρονιο στο πονταρισμα μου...
Αν ερθει over το ARG/BOSNIA και goal-goal το usa/ghana εχω χασει 127 euro.
To παρολι μου το προτεινε φιλαρακι..
Τα αλλα 4 σημεια ηταν over τα ΓΑΛΛΙΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ, ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΕΛΒΕΤΙΑ, ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΟΥΡΟΥΓΑΗ
και νικη του μεξικο.
Ο
Ε τοτε πηγαινε στο καζινο και παιζε μαυρο-κοκκινο, το ιδιο ειναι...Μια αλλη καλη επιλογη ειναι το over.Διαλεγεις over που εχει πανω απο 2 και αρχιζεις να βαζεις 10-20-40-80 μεχρι να ερθει,οσες φορες το εχω κανει μου ερχεται αρκετα πιο συχνα απο το χ του γεωργιου,γιατι ειναι μια στις 2 να βγει.