χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.599
- Πόντοι
- 606
λαδοκολα μιχαλης
λαδοκολα μιχαλης
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Συνολο Τερματων 2-3 ή GOAL.
ΙΡΑΝ-ΝΙΓΗΡΙΑ UNDER.
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ UNDER.
...και φορτωμα.
στην σπονδη εχει μαλαματινα? μπορεις να γελασεις με την ψυχη σου και να σε θεωρισουν φισιολογικο ανθρωπο? αν σου πεσει κανα πιατο κατω 2-3 φορες θα σε κοιταξουν παραξενα?η σαν να μην εγινε τιποτα οπως ειναι και το φυσιολογικό Δεν ειμαι τις σπονδης αλλα τις λαικουρας σε λαδοκολα καλυτερα με γελιο και χαρα παρα σε μαχεροπιρουνο σε πορσελανινο πιατο με ντεκορ και μοστρα και να μην μπορεις να ευχαριστιθεις Αληθινά φαγητα ελληνικα παραδοσιακα. Αυτα τα φαγητα που φτιαχνουν σε αυτα τα μαγαζια.. ειναι και καλα υψηλή μαγειρική τέχνη που ομως δεν γεύεσαι τιποτα Η ευτυχία κρύβετε στην απλότητα και οχι στο αγχος και στην πολυπλοκοτητα 1 τζατζικι 1 χωριατικη σαλατα 1 πατατα τιγανιτι μια σουτζουκακια ελληνικα πιατα απλα και αν ειναι φρεσκα ολα αυτα αυτο ειναι υψηλη μαγειρικη τεχνη και φυσικα το κλιμα η παρεα ο χαβαλες το γελιο και η ρετσινα
Μεσογειακη κουζινα.παιδια εχουμε την καλυτερη κουζινα στην γη μας ζηλεύουν απο γερμανια μεχρι ιαπωνια Εχουμε τον χαβαλε μας το γελιο τον καιρο μας την φιλοσοφια μας εξω καρδια ειμαστε (ενταξει οχι ολοι ) Σε αυτο το βιντεακι εχει την υψηλη μαγειρικη τεχνη τις ελλαδος απλα φαγητα φρεσκα αυτο ειναι το καλυτερο φαγητο
αν κανω τα 300 ευρω του φιλου μου που έφυγε μεταναστης στην αγγλια 5000 ευρω (τοσα με ειπε να τα κανω ) θα ερθω αθηνα να παμε για μεζε και ρετσινα η τσιπουρο αν εχει δροσια Το ουζο βαραει δεν κανει
Toυ πουστη,σημερα 1 απο τα τρια θα ερθει Χ.Ψαχνω ποιο.Ποιο λες.?αν κανω τα 300 ευρω του φιλου μου που έφυγε μεταναστης στην αγγλια 5000 ευρω (τοσα με ειπε να τα κανω ) θα ερθω αθηνα να παμε για μεζε και ρετσινα η τσιπουρο αν εχει δροσια Το ουζο βαραει δεν κανει
Το ενστικτο μου λεει Πορτογαλια Χ2.άσσος Γερμανία...για Χ βλέπω την Νιγηρία...
στην θασο που ειχα δουλεψει 4,5 μηνες το ξενοδοχειο ηταν 99% αγγλοι και γερμανοι δηλαδη απο 50% σχεδον μισοι μισοί Τα φαγητα που ηταν ολα ελληνικα δεν άφηναν ουτε ψιχουλα Ολα τα ρεσω ερχοντουσαν στην κουζινα άδεια Με εβλεπαν με τον σκουφο του μαγειρα οταν πηγαινα να παρω μπυρα απο το bar για να κανουμε κουρκουτι για τα ψαρια και με ελεγαν στα αγγλικα η γερμανικα η νορβιγικα η σουιδικα ρε κουφαλες τι γαματα φαγητα κάνετε μπραβω κτλ κτλ κτλ Δηλαδη τοσο πολυ μα πια γαμαει η ελληνικη κουζινα και οχι μονο Γιαυτο καιοι ελληνιδες ειναι απο τις πιο γκαυλιαρες γκομενες στην γη και μας τρωνε την ψυχη μεχρι να φανε πουτσο Δεν λεω για τις τσιμπουγκογκομενες αλλα για τις δυσκολες Φουτανα ελλαδα με τα ωραια σουΜεσογειακη κουζινα.
στην θασο που ειχα δουλεψει 4,5 μηνες το ξενοδοχειο ηταν 99% αγγλοι και γερμανοι δηλαδη απο 50% σχεδον μισοι μισοί Τα φαγητα που ηταν ολα ελληνικα δεν άφηναν ουτε ψιχουλα Ολα τα ρεσω ερχοντουσαν στην κουζινα άδεια Με εβλεπαν με τον σκουφο του μαγειρα οταν πηγαινα να παρω μπυρα απο το bar για να κανουμε κουρκουτι για τα ψαρια και με ελεγαν στα αγγλικα η γερμανικα η νορβιγικα η σουιδικα ρε κουφαλες τι γαματα φαγητα κάνετε μπραβω κτλ κτλ κτλ Δηλαδη τοσο πολυ μα πια γαμαει η ελληνικη κουζινα και οχι μονο Γιαυτο καιοι ελληνιδες ειναι απο τις πιο γκαυλιαρες γκομενες στην γη και μας τρωνε την ψυχη μεχρι να φανε πουτσο Δεν λεω για τις τσιμπουγκογκομενες αλλα για τις δυσκολες Φουτανα ελλαδα με τα ωραια σου
παντα με το ενστικτο σου αυτο ειναι που θα σου δωσει τις περισσοτερες φορες τα λεφτα....Το ενστικτο μου λεει Πορτογαλια Χ2.
Κα θα ακολουθησω τη συμβουλη του Χρηστου.Θα παιξω με το ενστικτο μου.
πιο πολυ καπως μου κανει το γκανα- με τους αμερικανους γιαυτο και επαιξα αυτο χ/χ δηλαδη αν πουμε οτι η αμερικη εχει βελτιωθει λιγακη με την παροδο των χρόνων Η γκανα εχει τους ποιοτικους παιχτες με μεγαλη εμεπιρια κτλ ενα χ οχι σαν στοχο αλλα σαν αποτελεσμα παιχτικα μπορει κατα καποιον τροπο να ερθει Η γερμανια εχει βαρια φανελα η πορτογαλια βρηκε και τα εκανε νομιζω με την σουηδια, μετα η νιγηρια εχει εμπειρία το ιταν κεσ κε σε ιραν Καπως ετσι τα βλεπω τα παιχνιδια πάνω κατω Βασικα πρεπει να παιζουμε με τον κοινο νου αυτο που κανει ο αντζελο να μην δυσκολεύουμε απο μονοι μας τις καταστασεις δηλαδη αυτο που εχουμε με την τοση πειρα μας τοσα χρονια να το εφαρμοσουμε το απλο το κατανοητό για να παμε ταμειοToυ πουστη,σημερα 1 απο τα τρια θα ερθει Χ.Ψαχνω ποιο.Ποιο λες.?
και πανω απο ολα αυτο που λες με ηρεμια....πιο πολυ καπως μου κανει το γκανα- με τους αμερικανους γιαυτο και επαιξα αυτο χ/χ δηλαδη αν πουμε οτι η αμερικη εχει βελτιωθει λιγακη με την παροδο των χρόνων Η γκανα εχει τους ποιοτικους παιχτες με μεγαλη εμεπιρια κτλ ενα χ οχι σαν στοχο αλλα σαν αποτελεσμα παιχτικα μπορει κατα καποιον τροπο να ερθει Η γερμανια εχει βαρια φανελα η πορτογαλια βρηκε και τα εκανε νομιζω με την σουηδια, μετα η νιγηρια εχει εμπειρία το ιταν κεσ κε σε ιραν Καπως ετσι τα βλεπω τα παιχνιδια πάνω κατω Βασικα πρεπει να παιζουμε με τον κοινο νου αυτο που κανει ο αντζελο να μην δυσκολεύουμε απο μονοι μας τις καταστασεις δηλαδη αυτο που εχουμε με την τοση πειρα μας τοσα χρονια να το εφαρμοσουμε το απλο το κατανοητό για να παμε ταμειο
παντα με το ενστικτο σου αυτο ειναι που θα σου δωσει τις περισσοτερες φορες τα λεφτα....
ναι αδερφε δυο πράγματα είναι αντίθετα στη λήψη σωστής απόφασης, η βιασύνη και η οργή...και πανω απο ολα αυτο που λες με ηρεμια....