πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μην το παιξεις τα χασες τα λεφτα σου.Αν ειναι να τα ρισκαρεις,παιξτο 2 ημ.2 τελικο.
Έτσι ρε γατούλη και φύγαμε γερό μπάσιμο στο Χ της Γκάνας.
Μην το παιξεις τα χασες τα λεφτα σου.Αν ειναι να τα ρισκαρεις,παιξτο 2 ημ.2 τελικο.
Ακολουθω το ενστικτο μου.Μην το παιξεις τα χασες τα λεφτα σου.Αν ειναι να τα ρισκαρεις,παιξτο 2 ημ.2 τελικο.
Μεχρι τωρα εχουμε μονο 1 under to Mεξικο που ηταν πετσινο με 2 ακυρωμενα γκολγια under βλεπω το ιραν
Μεχρι τωρα εχουμε μονο 1 under to Mεξικο που ηταν πετσινο με 2 ακυρωμενα γκολ
Εγω πιστευω η Νιγηρια θα βαλει αρκετα γκολ,και θα ερθει οβερ.Το ιραν ειναι πολυ αδυναμο.
Η χαρα του οβερ ειναι το μουντιαλ παντως.
Τι εννοεις δεν μπορουσε να τους βαλει γκολ;5 νικες συνολικα και 3 ισοπαλιες ειχε,ασε που επαιζε χωρις τουςδηλαδή οι ομάδες με τις οποίες έπαιζε η Νιγηρία προκριματικά ήταν πολύ δυνατές και δεν μπορούσε να τους βάλει γκολ;
Τι εννοεις δεν μπορουσε να τους βαλει γκολ;5 νικες συνολικα και 3 ισοπαλιες ειχε,ασε που επαιζε χωρις τους
περισσοτερους ξενιτεμενους.
εχει να φαει κραξιμο ο φαφούτης αυριο..με 5ευρω αν ξεκινούσες θα χες χασει 1200 περιπου και χρειαζεσαι αλλα τοσα να ριξεις στο επομενο..και αντε να βρεις αντερα να βαλεις χ τοσα λεφτα στη γαλλια..
αδερφε με 30 ευρω πρεπει να παρεις τουλαχιστον 25 πισω δεν παιζεις καλα το στοιχημα ειναι απόδοση εδω ειμαστε να τα λεμετον είχα τον μίλερ.
εβαλα 30 στο 1Χ, 1,24.
θα παρω μαλλον 7,5 ευρά
και εδω λαθος παίξιμο αδερφε1. δευτερη επιλογή μου ( που δεν την εβαλα και αυτή) ήταν ο χουμελς, 10 τον εδινε, κανένα δίευρω θα έβαζα για να εχει επιπλέον ενδιαφέρον το ματς
2.το λαιβ μεγαλη υποθεση.
Η γερμανία έδινε 2,10 πριν τον αγώνα και 1,44 στο 1-0 και ενώ δείχνει να πατάει πολύ καλύτερα. εβαλα 50€ για να παρω αλλα 22 μια χαρα
3.η Αγγέλα θα μας τρελάνει.
4.δειτε την κίνηση του μίλερ στη φάση που κέρδισαν το κόρνερ. τραβάει και τα δύο μπακ ( που μετά τα χωνουν γενικα στους υπόλοιπους)
Καλημερα σε ολους.
Για σημερα προτεινω και τα τρια παιχνιδια 1.
.....και φορτωμα.
Καλη επιτυχια σε ολους.