χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Ελβετία - Ισημερινός
Αγώνες 2,02 15/06, 19:00 ευκολα..
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες;: Ναι (GG) Ελβετία - Ισημερινός
Αγώνες 2,02 15/06, 19:00 ευκολα..
και φιλος του μελισα απο παλιαΕιναι γνωστο οτι ο φαφουτης τα παιρνει απο τον οπαπ εδω και χρονια
γνωστη πιανολα
αμα υπαρχουν ακομα ατομα που τον ακουνε και παιζουνε αυτα που λεει...
ωραια πραγματα...αμα ειμασταν και εμεις πανω θα ειχαμε γινει 800 κιλα απο το πολυ φαι...καλησπερα. Ακουστε μια τι φαγαμε την παρασκευή στα γιαννιτσα 7 ζευγαρια μαλαματινες με κοκα κολα(μας κερασε και ενα ζευγαρι ο ταβερνιαρης δηλαδη 8 ήπιαμε ) , 4 μεριδες πατατες τηγανητές, 5 σουτζουκακια , 3 σουβλακια , 3 παιδάκια , 3 χωριατικα λουκανικα , Μισο κοτοπουλο στα καρβουνα , 2 χωριατικες σαλατες , 1 τυροκαυτερη, 1 μπουγιουρντι Και δωσαμε συνολο 36 ευρω απο 12 ευρω το ατομο Πρεπει να εχουμε βρει το πιο φτηνό μαγαζι στον κοσμο Η ποιότητα των φαγητών πολυ καλη
αδερφε 2 φορα παω σε αυτο το μαγαζι και σαν μαγειρας τα φαγητα του ειναι σουπερ ο τυπος τα σπαει εβαλα 1,5 κιλλο απο την παρασκευη μεχρι σημερα μου ανοιξε η ορεξη με αυτο το μαγαζι μιλαμε απο την σουρα και την γκαυλα που ευτρωγε η ισπανια τα γκολ στην ταβερνα τα πιατα επεφταν αποτ το τραπεζι περασαμε γαματα με τους φιλους μετα μεσα στα γιαννιτσα για μπυρα και να κανουμε ματι τα γκομενακια. Ηπια πρωτη φορα fix μαυρη μπυρα φιλε δεν ξαναπεινω αυτην την μαλακια μπυρα ενταξει την ηπια ας ηταν μαλακια ναι αλλα ηθελα να κανω και δυνατο κεφαλι Τι κολο μπυρα σαν να πινεις φραπε αχτύπητο Σαν την ξανθια μπυρα δεν εχει μαυρες και τριχες κατσαρες απορω οι ιρλανδοι ειναι παλικαρια πως πινουν την γκινες τεσπα τους συγχωρωωραια πραγματα...αμα ειμασταν και εμεις πανω θα ειχαμε γινει 800 κιλα απο το πολυ φαι...
μπραβο χρησταρα καλα κανετε και παιρνατε μια χαρα....αδερφε 2 φορα παω σε αυτο το μαγαζι και σαν μαγειρας τα φαγητα του ειναι σουπερ ο τυπος τα σπαει εβαλα 1,5 κιλλο απο την παρασκευη μεχρι σημερα μου ανοιξε η ορεξη με αυτο το μαγαζι μιλαμε απο την σουρα και την γκαυλα που ευτρωγε η ισπανια τα γκολ στην ταβερνα τα πιατα επεφταν αποτ το τραπεζι περασαμε γαματα με τους φιλους μετα μεσα στα γιαννιτσα για μπυρα και να κανουμε ματι τα γκομενακια. Ηπια πρωτη φορα fix μαυρη μπυρα φιλε δεν ξαναπεινω αυτην την μαλακια μπυρα ενταξει την ηπια ας ηταν μαλακια ναι αλλα ηθελα να κανω και δυνατο κεφαλι Τι κολο μπυρα σαν να πινεις φραπε αχτύπητο Σαν την ξανθια μπυρα δεν εχει μαυρες και τριχες κατσαρες απορω οι ιρλανδοι ειναι παλικαρια πως πινουν την γκινες τεσπα τους συγχωρω
ναι και να τρωμε ας πληρωνουμε αν διατηρήσει τις ιδιες τιμεςΝα πουμε στο νιπλ να το αγορασει...
τα γκολ γκολ που εχουν καλες αποδοσεις δεν τα τιμας...μπαινουν κατα ριπας μεχρι στιγμης...με γαμησε το οβερ της ελβετιας :S
εγω βλεπω Χ το γερμανια πορτογαλια
ναι το σκεφτομουν οτι εχω κανει μαλακια που δεν τα παιζω και πληρωνουν και παραπανω απ τα οβερ αντερ....τωρα ειναι ικανΑ να μην ερχονται αν αρχιζω και παιζωτα γκολ γκολ που εχουν καλες αποδοσεις δεν τα τιμας...μπαινουν κατα ριπας μεχρι στιγμης...
okαντζελο αν βγαλεις κανα καλο κουπονι στιλτο μου σαν μυνημα να το βγαλω στο fb μου για εφε Ενταξει αν βγαλει και ο νιπλ τα ιδια ισχύουν και γιαυτον Το εφε ειναι τζαμπα ειναι μερικοι που βγαζουν τα κουπονια τους στο fb μονο οταν κερδισουν δεν εχουν πει ποτε απο πριν κατι και σε αυτους θελω να τα δειχνω και ας μην ειναι δικα μου αλλα αυτοι δεν το ξερουν Θελω μια φορα να με πουν γιατι δεν τα βγαζω πιο πριν θα τους πω μετα εσεις γιατι δεν τα βγαζεται πιο πριν ΥΓ.. Σημερα στο προποτζηδικο που παω εδωσε 2 φορες 7 στα 7 στο κινο την προιγουμενη εβδομαδα εδωσε στο ξυστο 10000 ευρω 8600 καθαρα απο το 1 ευρω