ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
φρουτα οπως και εγω.....παιδια τι να φαω για το βραδυ?
φρουτα οπως και εγω.....παιδια τι να φαω για το βραδυ?
Σαντουιτς με γυρο κοτοπουλο για να μην παχυνεις.παιδια τι να φαω για το βραδυ?
εχω 2 πορτοκαλια σπιτη θα φαω το εναφρουτα οπως και εγω.....
1,83 75 κιλλα απλα ανεβηκαν λιγο οι χολιστερινες.. Γιατι σιμασια δεν εχει τα κιλλα που εισαι αν τρως τηγανιτες παταταεσ απο εξω με τα λαδια που ειναι για να λιωνεις σιδερα θα ανεβασειςΣαντουιτς με γυρο κοτοπουλο για να μην παχυνεις.
μια χαρα εισαι....φαε και ενα μηλο επιτρεπεται....και οταν θα κατεβεις θα τα ροκανισουμε ολα.....1,83 75 κιλλα απλα ανεβηκαν λιγο οι χολιστερινες.. Γιατι σιμασια δεν εχει τα κιλλα που εισαι αν τρως τηγανιτες παταταεσ απο εξω με τα λαδια που ειναι για να λιωνεις σιδερα θα ανεβασεις
Όσοι από εμάς παίζουμε στην 365 ξέρουμε πως μας προσφέρει πάρα πολλές επιλογές, απο διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων.
Σήμερα τυχαία πήγε το μάτι μου σε μια επιλογή που με λίγη προσοχή μπορεί να μας δώσει χρήμα.
Να σκοράρουν κ οι 2 ομάδες σε 1ο Ημιχρ - 2ο Ημιχρ.
Θα το κοιτάξω λίγο να δω πως πάει κ αν είναι θα το μπουμπουνίσω στο άμεσο μέλλον.
Πχ Σήμερα στο Εσπανιολ - Βιγιαρεαλ το να μην σκοράρουν κ οι 2 ομάδες σε 1ο ημιχρ - 2ο ημιχρ δηλ επιλογή ΟΧΙ / ΟΧΙ μας το δίνει 1,50
Καλή απόδοση αν σκεφτεί κανείς πως πρέπει να μπουν 4 γκολ δηλ να έρθει το ματς 2-2 κ πάνω κ μάλιστα να μπουν συγκεκριμένα κ στα 2 ημιχρ.
Ειδικά με 0 από τη μια ομάδα στο 1ο ημιχρ το έχουμε είδη πιάσει κ πάμε στο επόμενο διότι δε θα το παίζω σε μονά, αφού το μονό θέλει φόρτωμα.
Εύχομαι να πάει καλά, να έχουμε σωστές επιλογές κ να τους ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ!!
πορτοκαλι εχωτι άλλο;
ετσιμια χαρα εισαι....φαε και ενα μηλο επιτρεπεται....και οταν θα κατεβεις θα τα ροκανισουμε ολα.....
Δεν τρως έξω μαλακίες,τηγανιτες πατατες μια φορά το μήνα.πολλά λαχανικά,νερό,1 ποτηρι κοκκινο κρασι,λίγο αλάτι,καθολου ζαχαρη,μεχρι 2 καφεδες,οχι τσιγάρο,περπάτημα, κι εισαι σένιος.1,83 75 κιλλα απλα ανεβηκαν λιγο οι χολιστερινες.. Γιατι σιμασια δεν εχει τα κιλλα που εισαι αν τρως τηγανιτες παταταεσ απο εξω με τα λαδια που ειναι για να λιωνεις σιδερα θα ανεβασεις
παιδια τωρα που παιρνω amoxil αντιβιωση αν παρω στο καπακι ενα βαλεριανα για τον υπνο πηραζει?
ετρωγα να πω την αληθεια τηγανιτες παταετς μερα παρα μερα για 1 μηνα με τυροκαυτερη απο εξω παντα 1 πατατα 50 θερμιδες ασχετως που δεν εβαλα κιλα γιατι ολη μερα δεν ετρωγα τιποτα αλλοΔεν τρως έξω μαλακίες,τηγανιτες πατατες μια φορά το μήνα.πολλά λαχανικά,νερό,1 ποτηρι κοκκινο κρασι,λίγο αλάτι,καθολου ζαχαρη,μεχρι 2 καφεδες,οχι τσιγάρο,περπάτημα, κι εισαι σένιος.
Κόψτα και θα πας κάτω από 200 σε ενα μηνα μαν.ετρωγα να πω την αληθεια τηγανιτες παταετς μερα παρα μερα για 1 μηνα με τυροκαυτερη απο εξω παντα 1 πατατα 50 θερμιδες ασχετως που δεν εβαλα κιλα γιατι ολη μερα δεν ετρωγα τιποτα αλλο
με το live poy επαιζα ολη την ημερα φιλε ξεχρονιστηκε το βιολογικο μου ρολοι και εχω λιγο ενα θεματακι με τον υπνο ενταξει ολα καλα ειναι
ναι τα εκοψα ξερω απο διατροφη ενταξει παλια ειχα κανει 2 χρονια μποντι μπιλντινγ ερασιτεχνικα δεν επερνα τιποτα αλλο εκτος απο μια σεντριουμ βιταμινη και γενικα ειμαι τις διατροφης ασχετως τσιπουροκαταστασεων και ποτων γενικα αλλα τα κιλλα δεν τα εχω πηραξει απλα μαλακιζομαστε επειδη δεν παχενουμε τρωγοντας μαλακιες και μετα ενταξει το μελεταμε περπατημα αρχισα σε 3 μηνες θα ξανακανω για τιν χολιστερινη ολα καλαΚόψτα και θα πας κάτω από 200 σε ενα μηνα μαν.
μάλλον κάποιο λάθος κάνεις
αποκλείεται να είναι 1,50 το να μη σκοράρουν και οι δύο σε κάθε ημίχρονο
Tο γαμημενο το ποτό κάνει πολύ κακο,το ελάττωσα κι ηρθα στα κανονικά μου φίλε.ναι τα εκοψα ξερω απο διατροφη ενταξει παλια ειχα κανει 2 χρονια μποντι μπιλντινγ ερασιτεχνικα δεν επερνα τιποτα αλλο εκτος απο μια σεντριουμ βιταμινη και γενικα ειμαι τις διατροφης ασχετως τσιπουροκαταστασεων και ποτων γενικα αλλα τα κιλλα δεν τα εχω πηραξει απλα μαλακιζομαστε επειδη δεν παχενουμε τρωγοντας μαλακιες και μετα ενταξει το μελεταμε περπατημα αρχισα σε 3 μηνες θα ξανακανω για τιν χολιστερινη ολα καλα