House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γιατί θα βάλει κι η Μάντσεστερ?γκολ-γκολ παιδια ο γαυρος να ξεμπερδευουμε
Γιατί θα βάλει κι η Μάντσεστερ?γκολ-γκολ παιδια ο γαυρος να ξεμπερδευουμε
Όχι συντριβή, 1-2, 1-3 σε περίπτωση που νικήσει η Γιουνάιτεντ....πιστεύω θα σκοράρει ο γαύρος, αλλά θα φάει κιόλας και όλα είναι ανοιχτά.....
Τόσο ήταν. Κ εγώ παραξενεύτηκα όταν το είδα γι αυτό το ανέφερα.
Μπες κ δες, 1,50 είναι η απόδοση στο ΟΧΙ / ΟΧΙ κ αύριο στο ματς του ΟΣΦΠ - ΜΑΝΤΣ.ΓΙΟΥΝ
Με προσοχη θα βγάλουμε πολλά..
Πλάκα έκανα....πιστεύω οτι θα μπουν γκολ....αλλά δύσκολα θα νικήσεις τύπε...ακόμα και σε περίπτωση διπλού, θα βάλεις γκολ....Α, γιατί μου είπες αν είμαι σίγουρος ότι θα βάλουμε γκολ, κι ακουστηκες σαν να μην το περιμένεις.
ενταξει ολα γινονται τωρα να το βαλουμε ασσο παλι απο μεσα σου το σκεφτεσαι να το βαλεις 2πλο παλι το σκεφτεσαι απο μεσα σου να το βαλεις οβερ λες μπας και βγει κανα 1-1 οποτε το να το βαλεις χ ξερο δεν σε παει και η καρδια αλλα το γκολ -γκολ λογο το οτι ο ολυμπιακος θελει αποτελεσμα θα ανοιχτει υπαρχει περιπτωση να το βαλει και να το φαει ολα αυτα ειναι υποθεσεις μπορει να κερδισει 3-0 αλλα λες απο μεσα σου δεν θα βαλει ενα γκολ η μαν γιου ειναι ο πρωτος αγωνας πιστευω οτι και οι 2 να μην παιξουν αντιποδοσφαιρο αλλα αυτο το γκολ-γκολ θελει και αλλα παρεα για να μεγαλωσει λιγο το ποσοστο εχει ματς θα βρουμε κατι να βαλουμε παιδια το στοιχημα ειναι δυσκολο ενταξει θελει υπομονη οποιος βιαζεται εδω εκτος το αν σκονταψει θα χασει και λεφτα δεν τελειωνουν τα ματς υπομονη.. Καλη επιτυχια στον ολυμπιακο αλλα στο στοιχηματικο κοματι το βλεπω γκολ-γκολΓιατί θα βάλει κι η Μάντσεστερ?
εγω αντερ το βλεπωγκολ-γκολ παιδια ο γαυρος να ξεμπερδευουμε
Λυσσαξες με την Φιορεντινα πια.Πανωλεθρία με τη Φιορεντίνα, πάμε στο γκολ γκολ της λανς!
Θα νικησουμε.Λες ο Ολυμπιακός να τα αρπάξει όλα στο Ολντ Τραφορντ?
Λες ο Ολυμπιακός να τα αρπάξει όλα στο Ολντ Τραφορντ?εγω αντερ το βλεπω
Μάντσεστερ είσαι?Θα νικησουμε.
και εγω καπου εκει το βλεπω μαν καπως καπου κατι αλλα δεν το βλεπω να λιγει 0-0 οποτε το 1-1 ειναι και αντερ αλλα αν ξεφυγει παει το αντερ αλλα μεχρι τελευταια στιγμη το γκολ-γκολ το παλεβεις ενταξει μην παρασυρω καποιον οτι βλεπει ο καθενας μαςεγω αντερ το βλεπω
Και συ Μαντσεστερ δικε μου;Θα νικησουμε.
Πισινή κρατάω τύπε, αλλιώς ήδη θα είχα ρίξει φράγκα στο διπλό.....από σεβασμό στον φίλο LION που είναι γαυράκιΚρατηστε μια πισινη.
Κρατηστε μια πισινη.