Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Στον ΟΠΑΠ στο παιχνίδι του ΟΣΦΠ αύριο έβαλαν επιλογή "οποιοσδήποτε παίκτης να σκοράρει", χωρίς δηλαδή να είναι ο πρώτος. Γίνονται άνθρωποι σιγά σιγά :grin:
Είσαι σίγουρος οτι θα σκοράρει παίκτης του Ολυμπιακού?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.620
Πόντοι
606
Tο γαμημενο το ποτό κάνει πολύ κακο,το ελάττωσα κι ηρθα στα κανονικά μου φίλε.
ο ανθρωπος εχει πολυ μεγαλη δυναμη αρκει να πιστεψει στον εαυτο του :) :) :) :) :) :) :) :).. Η εγκρατεια ειναι δυναμη φιλε μου η πιο μεγαλη δυναμη :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Παντως το live ειναι πολυ ψυχοφθορο αν ακουει κανεις πιτσιρικας και ειναι νεος στο αθλημα ας το αφησει στην ακρη χρειαζεται πολυ μεγαλη προσπαθεια και τρομερη εγκρατεια για να βγαλεις λεφτα να μην παρασυρθεις να παιζεις την ιδια στιγμη που κυλαει η μπαλα το καλυτερο παιχνιδι ειναι απο πριν γιατι σκεφτεσαι καθαρα εχεις τον χρονο δεν βιαζεσε εισαι ηρεμος κτλ κτλ κτλ κτλ ξκτλ  :) :) :) :) :) :)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Σχετικό-άσχετο..Αποχωρεί η Παναχαική από το πρωτάθλημα!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι εγω το έκοψα. Ήταν τα χειρότερα 10 λεπτά της ζωής μου που έλεγε κι ο τεράστιος
Στα 40+ ένα μπουκάλι μέρα παρά μέρα κι αν μπουν και οι τεκίλες ενα τη μερα και 3-4 πακέτα τσιγάρα και φαγητό εξω το λες απόπειρα αυτοκτονίας όχι ζωή.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Είσαι σίγουρος οτι θα σκοράρει παίκτης του Ολυμπιακού?

Δεν ξέρω ρε μαν, η άμυνα της μανγιου δεν είναι και για σεμινάριο φετος, αλλά απ' την άλλη ποιος θα βάλει γκολ; Άμα δεν είχαμε τους τραυματισμούς ή είχαμε τον πιστολερο θα σου λεγα σίγουρο γκολ γκολ.
Η Πάρι που έχει πολύ καλύτερη άμυνα της βάλαμε γκολ και μέσα και έξω ομως

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια τι να φαω για το βραδυ? :cheesy: :cheesy:
θα σου πω τι τρωω εγω και ειμαι υγιης.....εφαγα δυο μεριδες κοντοσουβλι μια προβειο και μια χοιρινο,ηπια δυο ουισκακια με σοδα,μια σαλατα λαχανο καροτο,μια κοκα κολα λαιτ και καπνισα και δυο πακετα τσιγαρα.....τωρα θα χτυπησω και μια σοκολατα υγειας χωρις ζαχαρη

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν ξέρω ρε μαν, η άμυνα της μανγιου δεν είναι και για σεμινάριο φετος, αλλά απ' την άλλη ποιος θα βάλει γκολ; Άμα δεν είχαμε τους τραυματισμούς ή είχαμε τον πιστολερο θα σου λεγα σίγουρο γκολ γκολ.
Η Πάρι που έχει πολύ καλύτερη άμυνα της βάλαμε γκολ και μέσα και έξω ομως
Εγώ overάκι θα το ρίξω, αλλιώς διπλό....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.620
Πόντοι
606
θα σου πω τι τρωω εγω και ειμαι υγιης.....εφαγα δυο μεριδες κοντοσουβλι μια προβειο και μια χοιρινο,ηπια δυο ουισκακια με σοδα,μια σαλατα λαχανο καροτο,μια κοκα κολα λαιτ και καπνισα και δυο πακετα τσιγαρα.....τωρα θα χτυπησω και μια σοκολατα υγειας χωρις ζαχαρη
:2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όλα αυτά για βράδυ? :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
:2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.620
Πόντοι
606
γκολ-γκολ παιδια ο γαυρος να ξεμπερδευουμε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δηλαδή βλέπεις συντριβή. Δυσκολο
Όχι συντριβή, 1-2, 1-3 σε περίπτωση που νικήσει η Γιουνάιτεντ....πιστεύω θα σκοράρει ο γαύρος, αλλά θα φάει κιόλας και όλα είναι ανοιχτά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom