χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
Μαζί με χ ημ 2 τελικό το γερμανικο και ανοίγουμε στούντιο δικό μας Χρηστάρα.
Μαζί με χ ημ 2 τελικό το γερμανικο και ανοίγουμε στούντιο δικό μας Χρηστάρα.
στα θεματα αρμοδιοτητας το που παιζουν και το τι Το εχει αναλαβει προσωπικα ο gl Καλημερα μπραδερ καλη εβδομαδα σε ολο τον κοσμοκαλημερα παιζουν και στο ζαιρ.......
Χρειαζεται μια αδεια εξασκησης επαγγελματος ιεροδουλης καταρχας στο ονομα της οποιας θα ανοιχτει το μαγαζι και μετα η αδεια εγκαταστασης οικου ανοχης....για τα δικαιολογητικα να παεει διευθυνση υγιεινης νομαρχιας για την ιεροδουλη και δημο νομιζω για αδεια εγκαταστασης οικου ανοχης.....εκει θα του πουν δικαιολογητικαπαιδια μια πληροφορια σε πμ αν εχει γνωση και μπορει καποιος .. Να με πει τι χρειαζεται για αδεια ιδρυσεως στουντιο Με ρωτησε ενας γνωστος οτι ενδιαφερεται Και με παρακαλεσε αν μπορω να μαθω γιατι απο ιντερνετ δεν εχει ιδεα αλλα φυσικα ουτε και εγω (βρικα κατι αλλα δεν καταλαβα τιποτα ακομα δεν καταλαβα αν ειναι στουντιο για η οχι ) αν θελει κανας φιλος απο εδω να με πει με πμ και να μην με πει δεν τρεχει τιποτα μια Εξυπηρετηση θα κανω δεν θα αγχωθω κιολας .. Αλλα αν μπορεις να βοηθησεις καποιον το κανεις και εδω ας τα γραψει καποιος φιλος αν δεν θελει πμ ευχαριστω
Διπλό την Γκρόιτερ? Γιατι?Μαζί με χ ημ 2 τελικό το γερμανικο και ανοίγουμε στούντιο δικό μας Χρηστάρα.
Γιατί όχι? 10 ευρώ μαζί με χ Καλλονή.Διπλό την Γκρόιτερ? Γιατι?
Γιατι η Κολωνια ειναι πολυ καλυτερη, η Γκροιτερ ειναι πολυ χειροτερη απο τη βαθμολογικη της θεση και δεν θελει να ανεβει, και επιπλεον η Κολωνια εκανε την γκελα της την προηγουμενη φορα με την Παντερμπορν. Δευτερη σερι εντος ηττα για πρωτοπορο δεν νοειται.Γιατί όχι? 10 ευρώ μαζί με χ Καλλονή.
Ούτε ενα ευρω δεν θα παιζεις χωρις να περιμενεις οτι θα βγει. Γνωμη μου.Fun bet ειναι,δεν περιμενω να βγει.
Έρχεται το overΓαμάει ο Παναιτωλικός
Με τον κώλο.
2-0 ημιχρονη πούτσα τον χόρτασε η Καλλονή.
2-3 εγώ.Έρχεται το over
Γαμάει ο Παναιτωλικός
Με τον κώλο.
2-0 ημιχρονο,τον χόρτασε πούτσα η Καλλονή.
Καλά που ειχα βάλει υποθήκη το σπίτι και δε το εχωσα να λες
το σκορ εγραψες τυπε;Εριξα
2-3 Καλλονη
[move][size=20pt]πιπη εισαι τεραστιος[/size][/move]