Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
365 2-3 GOAL
369 1
370 2

αντε και καλους κουβαδες  :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
καλησπερα..  365=Αστερας Τριπολης-Ξανθη=γκολ-γκολ,      367=Γιονγκ Αγιαξ- Ντε Γκρααφστσαπ=2,    καλαμαρια οβερ με την κασιοπη δηλαδη την κερκυρα με το ποντικονιση :grin:  αντερ ο ηρακλης με την δοξα δραμας 369=Σαν Παουλι-Κοτμπους=χ2 διπλη ευκαιρια,      370=Νιορ-Λανς=Χ,      371=Τερνανα-Εμπολι=Χ,      372=λΑΝΟΥς-αΡΣΕΝΑΛ τΟΥ Σαραντι =χ Αυτα βλεπω αλλα θα παιξω στον οπαπ    το γκολ-γκολ τις ξανθης  το 2πλο τις ντε γκρααφτσπ και θα κωλησω και το οβερ τις ραντερς με την ααλμποργκ 1,5 ευρω να παρω 8 :grin: μισο μια την παπα :priest: Μπας και βγαλω την απογευματινη σοκολατα η κακαο εδω θα το σκεφτω λιγο και να παρω αυριο 2 μεγαλες κονσερβες τονο που τις εχουν 2αδα και οχι μονους ξεχωριστα :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.529
Πόντοι
5.006
καλησπερα..   365=Αστερας Τριπολης-Ξανθη=γκολ-γκολ,       367=Γιονγκ Αγιαξ- Ντε Γκρααφστσαπ=2,    καλαμαρια οβερ με την κασιοπη δηλαδη την κερκυρα με το ποντικονιση :grin:   αντερ ο ηρακλης με την δοξα δραμας 369=Σαν Παουλι-Κοτμπους=χ2 διπλη ευκαιρια,      370=Νιορ-Λανς=Χ,      371=Τερνανα-Εμπολι=Χ,      372=λΑΝΟΥς-αΡΣΕΝΑΛ τΟΥ Σαραντι =χ Αυτα βλεπω αλλα θα παιξω στον οπαπ     το γκολ-γκολ τις ξανθης   το 2πλο τις ντε γκρααφτσπ και θα κωλησω και το οβερ τις ραντερς με την ααλμποργκ 1,5 ευρω να παρω 8 :grin: μισο μια την παπα :priest: Μπας και βγαλω την απογευματινη σοκολατα η κακαο εδω θα το σκεφτω λιγο και να παρω αυριο 2 μεγαλες κονσερβες τονο που τις εχουν 2αδα και οχι μονους ξεχωριστα :grin:
καλησπερα αδελφε τι εγινε τι χαμπαρια?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
καλησπερα αδελφε τι εγινε τι χαμπαρια?
ολα καλα φιλε μου :grin: ειμαι στην κουζινα μολις εφαγα πριν κανα 20 λεπτο ακουω ριαδιφωνο και ειπα να πω τι βλεπω για σημερα και τι θα παιξω :grin: εσυ τι κανεις ολα καλα? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.529
Πόντοι
5.006
ολα καλα φιλε μου :grin: ειμαι στην κουζινα μολις εφαγα πριν κανα 20 λεπτο ακουω ριαδιφωνο και ειπα να πω τι βλεπω για σημερα και τι θα παιξω :grin: εσυ τι κανεις ολα καλα? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
καλα μολις γυρισα απο την εργασια μου...νεκρα επεσε σημερα αδελφε μετα τις παρεξηγησεις? :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλησπερα..   365=Αστερας Τριπολης-Ξανθη=γκολ-γκολ,       367=Γιονγκ Αγιαξ- Ντε Γκρααφστσαπ=2,    καλαμαρια οβερ με την κασιοπη δηλαδη την κερκυρα με το ποντικονιση :grin:   αντερ ο ηρακλης με την δοξα δραμας 369=Σαν Παουλι-Κοτμπους=χ2 διπλη ευκαιρια,      370=Νιορ-Λανς=Χ,      371=Τερνανα-Εμπολι=Χ,      372=λΑΝΟΥς-αΡΣΕΝΑΛ τΟΥ Σαραντι =χ Αυτα βλεπω αλλα θα παιξω στον οπαπ     το γκολ-γκολ τις ξανθης   το 2πλο τις ντε γκρααφτσπ και θα κωλησω και το οβερ τις ραντερς με την ααλμποργκ 1,5 ευρω να παρω 8 :grin: μισο μια την παπα :priest: Μπας και βγαλω την απογευματινη σοκολατα η κακαο εδω θα το σκεφτω λιγο και να παρω αυριο 2 μεγαλες κονσερβες τονο που τις εχουν 2αδα και οχι μονους ξεχωριστα :grin:
βαλε και αντερ το γερμανικο να παρεις ενα πακοτινι μικρο....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
καλα μολις γυρισα απο την εργασια μου...νεκρα επεσε σημερα αδελφε μετα τις παρεξηγησεις? :grin:
:) ενταξει το προγραμμα δεν ενδικνειετε κιολας τα ματς ειναι δυσκολα λιγα ο καιρος ειναι πιο μουντος απο το χρομα του γαυδαρου τι να κανουν τα παιδια και εγω ειπα τι βλεπω και τι θα παιξω γιατι το σκεφτηκα λεω ας το πω μπας και θελει καποιος αχαστες προβλεψεις :2funny: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
βαλε και αντερ το γερμανικο να παρεις ενα πακοτινι μικρο....
κανω λιγο αποχη απο τα πακοτινια :grin: Τρωω τσακιρις με ριγανι απο τα ldl που εχει 3 μαζιπροσφορα τισ μεγαλες σακουλες 2,30 1 κιλο ειναι περιπου με διαφορα παιδια το καλυτερο πατατακι στην ελλαδα βγαζει το ατομο :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.529
Πόντοι
5.006
:) ενταξει το προγραμμα δεν ενδικνειετε κιολας τα ματς ειναι δυσκολα λιγα ο καιρος ειναι πιο μουντος απο το χρομα του γαυδαρου τι να κανουν τα παιδια και εγω ειπα τι βλεπω και τι θα παιξω γιατι το σκεφτηκα λεω ας το πω μπας και θελει καποιος αχαστες προβλεψεις :2funny: :grin: :grin: :grin:
τη γιουβε την ειδα μετα το γηπεδο που ηρθα γκολαρες πογκμπα και πιρλο...το δικο μας πως το ειδες αν το ειδες πολυ χαλια ο παοκ μου εκανε εντυπωση ρε χρησταρα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
τη γιουβε την ειδα μετα το γηπεδο που ηρθα γκολαρες πογκμπα και πιρλο...το δικο μας πως το ειδες αν το ειδες πολυ χαλια ο παοκ μου εκανε εντυπωση ρε χρησταρα...
στο προποτζηδικο αντζελο που εβλεπαν τον αγωνα Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ ειχε μεσα 30 ατομα οι 25 καπνιζαν δεν τον ειδα τον αγωνα πιρα ενα μικρο ραδιοφωνακι και πηγα διπλα στο καφενειο που απαγορευεται το καπνισμα παραγγειλα απο τον καφετζη μου μια ζεστη σοκολατα ανοιξα το ραδιο και ακουτα γκολ που ετρωγε ο παοκ αλλα απο τις φωνες στο καραισκακη δεν ακουγοταν καλα η μεταδωση αλλα και να ακουγοταν η 4αρα τα λεει ολα δεν χρειαζεται να βλεπεις τον αγωνα για να καταλαβεις οτι ο παοκ ηταν χαλια :grin: Τον αγωνα τις γιουβεντους τον ειδα μεγαλη διαφορα οι 2 ομαδες οσον αφορα για τον μπουφον οτι και να πω ειναι λιγο οι αλλοι εχουν πισο τον ρεινα που σαν λιβερπουλ παρακαλουσα να φυγει και η γιουβε τον μπουφον :grin: Αλλη κλαση ο μπουφον δηλαδη ειναι σαν να συγκρινουμε γιουγκο με πορσε καρερα η διαφορα στους τερματοφυλακες :grin: Μετα και μεμωνομενα καλυτερη ομαδα φιλε αντζελο μεγαλη φανελα μεγαλοι παιχτες τι να πω για τον πιρλο που βαζει φαουλ λες και παιζει psp ο γιορεντε βρισκει ψυχολογια σιγα σιγα ο πογκμπα mvm σαν πρωταθλητις με την γαλλια στους αντερ 20 ειδες γκολαρα που εβαλε :grin:.. Οτι και να πω ειναι λιγο η διαφορα τις γιουβεντους ακομα και με κοκκινη που εφαγε ηταν εμφανης αλλα και εκει ο μπουφον εκανε 3 απεκρουσεις γαμησετα και δεν βγικε το γκολ-γκολ που επαιζαν τα παλικαρια :grin: :grin: Φιλε εδω εδειξε η γιουβεντους πιος ειναι το αφεντικο μεγαλη διαφορα οι 2 ομαδες οτι και να πω ειναι λιγο για τον χθεσινο αγωνα οπως ο ολυμπιακος κερδισε τον παοκ ετσι η γιουβε κερδισε την ναπολη :grin: ΥΓ..Οσον αφορα για τον ΠΑΟΚ Εδω Δεν ειναι ετοιμη η γιουβεντους ακομα για το τσαμπιονς λινγκ θα ειναι ο παοκ για να παρει το πρωταθλημα στην ελλαδα :grin: :grin: ΥΓ2.. ο Κοντε μεγαλος προπονιτης :grin:ΥΓ3.. Κατι ακουσα οτι ο μαρσελο λιπι τελειωνει απο την κινα και ερχεται Μιλαν αντε μπας και πιασουμε κανα κουπονι με την Μιλαν :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.529
Πόντοι
5.006
στο προποτζηδικο αντζελο που εβλεπαν τον αγωνα Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ ειχε μεσα 30 ατομα οι 25 καπνιζαν δεν τον ειδα τον αγωνα πιρα ενα μικρο ραδιοφωνακι και πηγα διπλα στο καφενειο που απαγορευεται το καπνισμα παραγγειλα απο τον καφετζη μου μια ζεστη σοκολατα ανοιξα το ραδιο και ακουτα γκολ που ετρωγε ο παοκ αλλα απο τις φωνες στο καραισκακη δεν ακουγοταν καλα η μεταδωση αλλα και να ακουγοταν η 4αρα τα λεει ολα δεν χρειαζεται να βλεπεις τον αγωνα για να καταλαβεις οτι ο παοκ ηταν χαλια :grin: Τον αγωνα τις γιουβεντους τον ειδα μεγαλη διαφορα οι 2 ομαδες οσον αφορα για τον μπουφον οτι και να πω ειναι λιγο οι αλλοι εχουν πισο τον ρεινα που σαν λιβερπουλ παρακαλουσα να φυγει και η γιουβε τον μπουφον :grin: Αλλη κλαση ο μπουφον δηλαδη ειναι σαν να συγκρινουμε γιουγκο με πορσε καρερα η διαφορα στους τερματοφυλακες :grin: Μετα και μεμωνομενα καλυτερη ομαδα φιλε αντζελο μεγαλη φανελα μεγαλοι παιχτες τι να πω για τον πιρλο που βαζει φαουλ λες και παιζει psp ο γιορεντε βρισκει ψυχολογια σιγα σιγα ο πογκμπα mvm σαν πρωταθλητις με την γαλλια στους αντερ 20 ειδες γκολαρα που εβαλε :grin:.. Οτι και να πω ειναι λιγο η διαφορα τις γιουβεντους ακομα και με κοκκινη που εφαγε ηταν εμφανης αλλα και εκει ο μπουφον εκανε 3 απεκρουσεις γαμησετα και δεν βγικε το γκολ-γκολ που επαιζαν τα παλικαρια :grin: :grin: Φιλε εδω εδειξε η γιουβεντους πιος ειναι το αφεντικο μεγαλη διαφορα οι 2 ομαδες οτι και να πω ειναι λιγο για τον χθεσινο αγωνα οπως ο ολυμπιακος κερδισε τον παοκ ετσι η γιουβε κερδισε την ναπολη :grin:
:rockon: :rockon:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Oi προτασεις μου για σημερα