Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
με ππα λογικη περιμενετε να κερδισετε στο στοιχημα παιζοντας αποσπασματικα καποια παιχνιδια???
για πες το κολπο σου ρε τυπε να βγαλουμε κανα ψιλο
με ππα λογικη περιμενετε να κερδισετε στο στοιχημα παιζοντας αποσπασματικα καποια παιχνιδια???
ωραιο χορο ξερεις ετοιμοι για το παρτυ.
κανενα κολπο δεν υπαρχειγια πες το κολπο σου ρε τυπε να βγαλουμε κανα ψιλο
Μπραδερι γαμηθηκε η Ναπολι ..... ενα γκολ επρεπε να το βαλει γαμω την πουτανα της
Μπραδερι γαμηθηκε η Ναπολι ..... ενα γκολ επρεπε να το βαλει γαμω την πουτανα της
βασικα υπολογιζετε τι μπατζετ εχετε,με οριζοντα εβδομαδας,μηνα ετους,ανεξαρητα απο τα πανω κατω του κεφαλαιου σας..δλδ πως να τα παιζουμε;
κανενα κολπο δεν υπαρχει
απλα χωρις μονευ μανατζμεντ οσο καλος τιπστερ ναναι καποιος δεν κερδιζει,,κι εσεις εδω προτεινετε -δεν θα πω για την ποιοτητα των σημειων-αλλα δεν βλεπω καμμια προταση,ολοκληρωμενη
δηλ βαζω τοσα ετσι κ τοσα στο γκιουβετσι κλπ
Φιλαράκι και εγώ λόγω απόδοσης Χ το έπαιξα το ματσάκι. Αλλά η Νάπολι έφαγε τριάρα και της άξιζε. Στο πρώτο μέρος έπαιξε τελείως φοβισμένα. Στο δεύτερο μέρος πίεσε, είχε κατοχή κτλ. αλλά εκτός από ένα σουτ της προκοπής που έκανε, τίποτα περισσότερο. Ηρθε και το δεύτερο γκολ της Γιούβε με το φάουλ του Πίρλο και τελείωσε το παραμύθι...Μετά το παιχνίδι έμοιαζε διαδικαστικού χαρακτήρα και ήρθε και το 3ο γκολάκι της Γιουβέντους.
ποσο πισω ειναι αυτα,να ριξω κι εγω μια ματια,και μετα να σας πω κι εγω μια γνωμη,,κι οχι για τετραδες κλπ βεβαια,,Τα αναλυει ο Γεοπας τυπε αλλα τον κραξανε γιατι τους εστελνε ολους στον κουβα και σταματησε...
να μας κανεις εσυ αναλυση τωρα οτι παιζεις να σε ακολουθουμε πιστα !!!
βασικα υπολογιζετε τι μπατζετ εχετε,με οριζοντα εβδομαδας,μηνα ετους,ανεξαρητα απο τα πανω κατω του κεφαλαιου σας..
αυτο ειναι το πρωτο
θα πει καποιος φιλε δεν ειναι κι επιστημη
δεν ειναι αν θες να χανεις η αν εισαι απλα οπαδος χομπιστας
αλλιως ,
ειναι
κανενα κολπο δεν υπαρχει
απλα χωρις μονευ μανατζμεντ οσο καλος τιπστερ ναναι καποιος δεν κερδιζει,,κι εσεις εδω προτεινετε -δεν θα πω για την ποιοτητα των σημειων-αλλα δεν βλεπω καμμια προταση,ολοκληρωμενη
δηλ βαζω τοσα ετσι κ τοσα στο γκιουβετσι κλπ
στανταρ παρασκηνιο
πρεπει να ειναι μεγαλη πουσταρα μανΓια τον μπαλοτέλι ποια είναι η γνώμη σου;
πρεπει να ειναι μεγαλη πουσταρα μαν
ποσο πισω ειναι αυτα,να ριξω κι εγω μια ματια,και μετα να σας πω κι εγω μια γνωμη,,κι οχι για τετραδες κλπ βεβαια,,
καποιος συγγενης σου ισως??? ;)Ο μπαλοτέλι ή ο μπετ ον σεξ;