Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βασικα υπολογιζετε τι μπατζετ εχετε,με οριζοντα εβδομαδας,μηνα ετους,ανεξαρητα απο τα πανω κατω του κεφαλαιου σας..
αυτο ειναι το πρωτο
θα πει καποιος φιλε δεν ειναι κι επιστημη
δεν ειναι αν θες να χανεις η αν εισαι απλα οπαδος χομπιστας
αλλιως ,
ειναι

αστα πρωτα και πηγαινε στα δευτερα ρε τυπε. μου μυριζεις για μπουκης και λειπει και ο γεοπας να σε ξεβρακωσει

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
κανα παραδειγμα δωσε με αριθμους και βασικα πες μας κανα σημειο ή την λογικη των σημειων που θα διαλεγες  , αυτα που λες ειναι γενικα
δωσε μου το λινκ που εγραφε αυτος που λετε ο γεοπας,να δω τι εχει λεχθει
μην ξεκιναμε απο το Α,,,,βαριεμαι κ το  πολυ γραψιμο...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
καλησπερα.. Δεν λεω καλημερα αφου ειναι 12,44 το βραδυ :grin: να σε καλα αντζελο μπραδερ.. :grin: Παιδια τελικα επαιξα 75 ευρω την γιουβεντους δεν ειχε 80 ευρω ο τιγρης αλλα 60, 75 και μετα 90 ευρω σκεφτηκα να παιξω 90 αλλα μετα λεω μην εισαι απληστος ειπες 80 80 ευρω δεν εχει πας στα 75 :grin: :grin: Ρε παιδια αυτος ο μπουφον ενταξει αυτο ειναι που λεμε μεγαλος τερματοφυλακας στο τελος εκανε 3 απεκρουσεις φοβερες πως να βγει το γκολ-γκολ των παιδιων μετα :grin: πιπι και παιδια αυριο λεω για οβερ καλαμαρια κερκυρα ετσι στο χαλαρο :grin: γιατι αν γινει ο αγωνας στα ισια και γιατι να μην γινει μπορει να ερθει 2πλο ενταξει το διπλο επιφοβο αν ειναι 1-2  οποτε το οβερ δεν με χαλαει και η κερκυρα ειναι τρενο διχως φρενο :grin: :grin:

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
αστα πρωτα και πηγαινε στα δευτερα ρε τυπε. μου μυριζεις για μπουκης και λειπει και ο γεοπας να σε ξεβρακωσει
μπουκης?απο που κι ως που?
μακαρι ναμουν ο στοιχημαν,αλλα φευ... :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
δωσε μου το λινκ που εγραφε αυτος που λετε,να δω τι εχει λεχθει
μην ξεκιναμε απο το Α,,,,βαριεμαι κ το  πολυ γραψιμο...

Οπως σου ειπε και ο Ektor ασε το Α και ξεκινα με τα υπολοιπα , στα πρωτα ειμαστε οκ ...

Ανελυσε την σκεψη σου , αλλα βαλε και κανα νουμερο να δουμε πως υπολογιζεις

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Οπως σου ειπε και ο Ektor ασε το Α και ξεκινα με τα υπολοιπα , στα πρωτα ειμαστε οκ ...

Ανελυσε την σκεψη σου , αλλα βαλε και κανα νουμερο να δουμε πως υπολογιζεις
οπως ειπα κ πριν,δωστε μυ το σημειο που εγραφε ο γεοπας και μετα θα σας πω κι εγω τα δικα μου
αετσι θα παμε
θελω να δω σε τι επιπεδο ειναι η "ταξη"!! :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα.. Δεν λεω καλημερα αφου ειναι 12,44 το βραδυ :grin: να σε καλα αντζελο μπραδερ.. :grin: Παιδια τελικα επαιξα 75 ευρω την γιουβεντους δεν ειχε 80 ευρω ο τιγρης αλλα 60, 75 και μετα 90 ευρω σκεφτηκα να παιξω 90 αλλα μετα λεω μην εισαι απληστος ειπες 80 80 ευρω δεν εχει πας στα 75 :grin: :grin: Ρε παιδια αυτος ο μπουφον ενταξει αυτο ειναι που λεμε μεγαλος τερματοφυλακας στο τελος εκανε 3 απεκρουσεις φοβερες πως να βγει το γκολ-γκολ των παιδιων μετα :grin: πιπι και παιδια αυριο λεω για οβερ καλαμαρια κερκυρα ετσι στο χαλαρο :grin: γιατι αν γινει ο αγωνας στα ισια και γιατι να μην γινει μπορει να ερθει 2πλο ενταξει το διπλο επιφοβο αν ειναι 1-2   οποτε το οβερ δεν με χαλαει και η κερκυρα ειναι τρενο διχως φρενο :grin: :grin:

Χρησταρα αν και σημερα ημουν με Ναπολι χαρηκα για Την Γιουβε μονο και μονο για παρτη σου ...  :rockon:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Για σήμερα θα δώσ ένα ματς που θεωρώ ότι περνάει δύσκολα ή εύκολα και μπαίνει σε δυάδες τριάδες....
Μαρσέϊγ 1 στο 1,50 και εναλλάκτικά όβερ2,5!!!!
Δεν το αναλύω, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!!!!
Να πω την κακιά λέξη?
ΑΧΑΣΤΟ!!!!

Εμ σας πηγε ταμειο... εμ τον βριζετε
Τωρα που ηρθε ο ειδικος θα σας ξεβρακωσει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την Γιουβέντους σήμερα την παίζουν μόνο οι φυλακισμένοι.....
Νταξ, την παίξαμε την Τρίτη 1Χ με την Ρεάλ, αλλά έραμε ότι ήταν στημένο!!!!
Θα μου πεις, μόνο αυτό έχει στήσει....
Όχι, εδώ και 2 δεκαετίες στήνει τα πάντα και τους πάντες, αλλά αν δεν ξέρεις τι έχει στήσει και πως, δεν την παίζεις!!!!
Και σήμερα δεν υπάρχει ξεκάθαρο κίνητρο....και να χάσει, δεν χάνεται, το ίδιο και η Νάπολι!!!!
Αν πούμε ότι αν πάρουν από 3 βαθμούς στα μεταξύ τους ματς θα είναι ευχαριστημένοι, γιατί να μην το κάνουν με νίκες εκτός έδρας για μεγαλύτερη και καλά ένταση?
Οκ, άσσος φαίνεται, αλλά Γιούβε και στημένα είναι λέξεις σηνυφασμένες!!!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Τι πουστης που ειναι εβγαλε τα στημενα χΑΧΧαχΑΧαχΑΧαχαχαΑχΑΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Και την ανάλυση της μίλαν βάλε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο τυπος 'μιλαει' μεσα απο τα ποστ αλλα θελει πολλα κανταρια μπαλιτσα για να αποκωδικοποιησεις. εγω τωρα που το ξαναδιαβαζω το βλεπω το 3-0 αναμεσα στα γραμματα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
οπως ειπα κ πριν,δωστε μυ το σημειο που εγραφε ο γεοπας και μετα θα σας πω κι εγω τα δικα μου
αετσι θα παμε
θελω να δω σε τι επιπεδο ειναι η "ταξη"!! :grin:

τυπε ξεκινα να λες και οποιος καταλαβε καταλαβε , σου λεμε βαζε νουμερα για να γλυτωσεις το γραψιμο , θες να ξεκινησεις ή θα την πας μακρια την βαλιτσα ..

εσυ γραψε τα δικα σου ..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
Χρησταρα αν και σημερα ημουν με Ναπολι χαρηκα για Την Γιουβε μονο και μονο για παρτη σου ...  :rockon:
να σε καλα αδερφε την επαιξα γιατι την πιστευα ειμαι πιο κοντα στην γιουβεντους ακομα και απο τον παοκ(στον παοκ εσκεμενα δεν ειμαι για να μην στεναχωριεμε θα ελεγα ασχολουμε με την κ20 που κενταει αλλα και εκει ο λογος ειναι στοιχηματικος ενταξει ειναι και οτι ειναι παοκ φυσικα αλλα πιο πολυ στοιχηματικα αφου μαρεσει το οβερ 0,5 1,5 κοκ στο 1 ημιχρονο :grin:) ειναι μεγαλη ομαδα πιπι εκτος αυτου μετα την γκελα τις ρομα το πιστεψα ακομα πιο πολυ μπηκα στο νου των παιχτων τις γιουβεντους και φυσικα του προπονηταρα κοντε που ακομα και στο 3-0 εκανε λες και το παιχνιδι ειναι 0-0 και ορθιος δεν σταματουσε να δινει οδιγιες.. Τι να πω για τον μπουφον στο τελος αλεξισφαιρος δεν περνουσε σκνιπα :grin: Υγεια να εχουμε να κερδιζουμε οποτε εχουμε την δηνατοτιτα η να χανουμε :grin:ΥΓ.. Το παν ειναι η υπομονη :grin:

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
τυπε ξεκινα να λες και οποιος καταλαβε καταλαβε , σου λεμε βαζε νουμερα για να γλυτωσεις το γραψιμο , θες να ξεκινησεις ή θα την πας μακρια την βαλιτσα ..

εσυ γραψε τα δικα σου ..
υπομονη λιγο  γιατι παιζω παραλληλα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εσυ γραψε τα δικα σου ..

φουματζη τον κοβω. αμπαλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom