Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (0 μέλη και 90 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
χρησταρα τα ματς των εθνικων πως τα βλεπεις?εγω βλεπω χ με μπολικο διπλο την ελλαδα μ εχει κατσει ασχημα και πολυ χ2 αν παει ο ιμπρα τη σουηδια με τη πορτογαλια :grin:
μονο η ισλανδια θα με απασχολησει γιωργαρα δεν μου αρεσουν ομαδες που παιζουν με σκοπιμοτητα :grin: Σαν την ελλαδα :grin: στοιχηματικα μιλαμε :grin: σαν εθνικη θελω να περασει :) αλλα με αντερ ομαδες στοιχηματικα δεν με τραβαει καθολου να παιξω και δεν ασχολουμε καθολου :grin: Ισλανδια πιστευω θα φτισει <αιμα> η κροατια :grin: Φετος ειδα κατι παιχνιδια ισλανδικα πρωταθληματος Αλλα και την εθνικη τους ομαδα ειδα ματς :grin: Το ποδοσφαιρο τους δεν εχει σκοπιμοτητα πιστευω ασσο ημιχρονο να το παλεψουν με τους κροατες μπορει και τελικο γιατι οχι :grin: Γιωργο μπαραζ ειναι 2πλοι αγωνες  αν νομιζω καλα :grin: Ειναι δυσκολοι ολοι :grin: οτι εχει σαν μονο αποδεκτο ο οπαπ να ξερεις δεν το δινει επειδη ειναι ευκολο αλλα γιατι ειναι δυσκολο :grin:ΥΓ.. Το μουντιαλ ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα του κοσμου ολοι θελουν να πανε και ολοι θελουν να φτασουν οσο πιο μακρια μπορουν :grin: Μιλαμε για την μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη διωργανωση της γης που γινεται  καθε 4 χρονια :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
παντως μ εχει κατσει οτι 2 απο τα 4 θα ερθουν χ ετσι επειδη ειναι πρωτα παιχνιδια :grin: η ισλανδια καλη ρε συ την ειδα με νορβηγια αλλα δνε τρελαθηκα!σκληρη αλλα ρε συ με το πλεκτο εχουν ενα θεμα μια ρωα εξω απο την περιοχη :grin: οσο για τους κροατες ενα ματς τουε επαιξα και αυτο χασανε απο το βελγιο!1χ και ολασ το ειχα :headbang:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
γιωργο οι ισλανδοι βγηκαν απο το ΔΝΤ  ειναι πατριωτες και οι πολιτικοι τους :grin: σαν λαος ειναι δεμενος :grin: ειναι ταπεινοι ποδοσφαιρικα :grin: παιζουν χωρις σκοπιμοτητα :grin: δεν ειναι το ονομα στον παγκοσμιο χαρτη του ποδοσφαιρου :grin: πρωτη φορα φτανουν αν θυμαμαι καλα λιγο πριν μπορεσουν να μπουν στο μουντιαλ :grin: Και  μονο με αυτο το ματς θα ασχοληθω τα αλλα δειχνουν σφιχτοκολικα σκοπιμοτιτα φουλ του ασσου με  :priest: :grin: ειδικα της ελλαδος το ματς :grin: αμαν παναγιτσα μου σαντος :grin: :grin:ΥΓ.. ο Σαντος ειναι οπαδος τις κορινθιανς στην βραζιλια 30 αντερ σε 33 αγωνες :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα αν ειναι ετσι παει για γκοαλ γκοαλ οι κροατες αν ειναι πληρεις ειναι πολυ καλοι μπροστα!τωρα ελλαδα αν σου πω οτι το βλεπω 2-3! θα φαμε γκοαλ σιγουρα και μετα βλεπω να ανοιγομαστε και θα γινει παιχνιδι :grin: τωρα ουκρανια γαλλια ειναι under θεωρω και θα πεσουν κορμια ενώ η πορτογαλια καλο γκοαλ γκοαλ και αν παιζει ιμπρα θα του κολλησω ενα χ!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
ναι και για οβερ το ισπανδια κροατια  :grin: Τωρα τα αλλα δεν θα τα παιξω καθολου :grin: Γιωργο ειναι δυσκολα ματς σε αυτα δεν θα εβαζα ποτε πολλα λεφτα :grin: οπως σημερα που επαιξα 1,5 ευρω ετσι θα ασχοληθω την παρασκευη με τις εθνικες ομαδες εκτος αν παιξω κανα οβερ μονο αποδεκτο την ισλανδια η ασσο κανα 20ρικο :grin: :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
χρησταρα παω να τη πεσω αυριο εχει λαιβ :grin: ετσι καλα ματσακια!τσεχιες κλπ!σημερα εφαγα μια ηττα απο τη σπαρτα πραγας ηταν 4-1 και το πονταρα οβερ 6,5 στο 80 και εδινε 10!βαζει γκοαλ η αλλη στα καπακια πριμπραμ και εληξε ετσι! :headbang: :headbang: εματα επαιξα και την κωλομαδα βιμποργ ρεζερβες 18 τλκ ειπα θα βαλει ενα γκοαλ και εβαγε 4! :headbang: :headbang:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
χρησταρα παω να τη πεσω αυριο εχει λαιβ :grin: ετσι καλα ματσακια!τσεχιες κλπ!σημερα εφαγα μια ηττα απο τη σπαρτα πραγας ηταν 4-1 και το πονταρα οβερ 6,5 στο 80 και εδινε 10!βαζει γκοαλ η αλλη στα καπακια πριμπραμ και εληξε ετσι! :headbang: :headbang: εματα επαιξα και την κωλομαδα βιμποργ ρεζερβες 18 τλκ ειπα θα βαλει ενα γκοαλ και εβαγε 4! :headbang: :headbang:
το λαιβ εχει αυξηση τις αδρεναλινης  :grin: θελει που και που κανα διαλειμα να χαλαρωνει ο οργανισμος μας :grin: ειδικα αν φευγουν τα λεφτα μας :grin: :grin: στην ροη των γκολ μονο...  Δηλαδη με σκεψη και αντιλιψη αλλα χωρις μελετη.. :grin: Κανω διαλειμα απο το λαιβ να ξεκουραστει ο οργανισμος λιγακη :grin: καλο αλλα πολυ ρισκαδορικο και κουραστικο :grin: :grin:  Στο λαιβ αρχιζει και μας πιανει η απλιστια να και να και να συναιχεια και το παθος τις απλιστιας μας κληνει την πορτα τις γνωσης δηλαδη τις συνεσις :grin: και αρχιζουμε και πεζουμε τυφλα με αποτελσμα να χασουμε αν το τραβηξουμε πολυ μακρια :grin: :grin: ολες τις τριχες απο το κεφαλι μας και τις αμασχαλες μας :grin: Ενταξει ενα παραδειγμα δινω για το λαιβ δεν ενωω να το κοψουμε αλλα θελει και κανα διαλειμα  :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin:  ΥΓ..Κινδύνευε φρονίμως (Να διακινδυνεύεις με σύνεση) :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606

Πως θα παραταχθεί η Ρουμανία κόντρα στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής; Ο Πιτούρκα θέλει να αιφνιδιάσει την Εθνική μας και φυσικά δεν θα παίξει φουλ άμυνα. Στόχος του να... παρουσιαστεί όπως η Γιουβέντους απέναντι στη Νάπολι. «Είδατε τη Γιουβέντους; Οι γραμμές ήταν ενωμένες, συμπαγής και έκανε επίθεση όλη η ομάδα. Αυτό θέλω να δω και απέναντι στην Ελλάδα. Ανάλογα την ομάδα βέβαια, αλλά αν δω να κάνουν κάποιες ευκαιρίες στην Ελλάδα θα είμαι ικανοποιημένος. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να κοιτάξουμε ξανά τη Γιουβέντους» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας. Η «Μεγάλη Κυρία» διέσυρε τη Νάπολι 3-0 και ο Φερνάντο Σάντος... τσεκάρει ξανά το ματς για να δει τα λάθη των Ναπολιτάνων και φυσικά να αποκρούσει τις επιθέσεις των Ρουμάνων!

Διάβασε περισσότερα στο: O Σάντος βλέπει... Γιουβέντους - Νάπολι! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πωπω μια κουποναραααααα  :jerking: :jerking: :jerking:
παλι μεζονετες στην Εκαλη θα κτισουμε απο τα κερδη  :jerking: :jerking: :jerking:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
οπαδοι τις γιουβεντους μεσα στο Μιλανο πανιγηριζουν την κατακτηση του 30 πρωταθληματος ιταλιας :grin: Και μετα πως να μην ειναι η μιση ιταλια Γιουβεντους :-* :-* :-* :-* :-* :grin: οταν μεσα στο μιλανο ειναι οι μισοι γιουβεντους :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
αν βρεξει ακομα λιγο το χωριο μου θα γινει ατλαντιδα :grin: υγρασια 97% ουτε 100% δηλαδη :grin: Ας παω να πιω μια σοκολατα και να αγναντεψω μεσα απο το καφενειο την σκεψη μου μεσα :grin:.. ΦΣΣΣΣΣ τι ειπα παλι ο μακακας α καλο ε :grin: :sunglasses: :sunglasses: :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Προγνωστικά για τους λίγους σημερινούς αγώνες που παίζονται σε Η/Τ έχω ανεβάσει στο www.stapan.eu]blog[/url]

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
rantaplan χαρη σε εσενα ξεκινησα να παιζω ημιχρονα τλκ αλλα ρε συ εχω μια απορια γιατι δνε ζητας και μονο?εγω παντα ζηταω ειδικα στο ιντερνετ και τη φορτωνω τη στηλη στα 2 ευρω δλδ 4 ματς 8 ευρω και και ζηταω και μαι δυαδα γιατι παραπανω δεν καθεται!οποτε ενα 15 αρια αν ερθεις εχεις πιω 30 σιγουρα και να σ κατσει 2 αδα εχεις σιγουρα 60 και μετα και τη δυαδα!ενω ετσι οπως παιζεις αν πιασεις ενα 15 αρι δνε παιρνεισ τπτ :cheesy: ;)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Θέλω να κρατάω το κόστος χαμηλά.Αν έπαιζα αποκλειστικά ανατροπές θα ζητούσα και μονό και δε θα ανέβαινα πάνω από 3 αγώνες.

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
και κατι αλλο αφου στο ιντερνετ παιζονται ολα ημιχρονα τλκ γιατι δεν δινεις μια τεραδα απο ολο το κουπονι και οχι μονο απο αυτα τα 7?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Για τον απλούστατο λόγο ότι "μελετάω" (σε " " διότι τι μελέτη να κάνεις στο στοίχημα και ιδίως στα Η/Τ...) αυτά που θα παίξω.Σκέψου να πω για αγώνες που δε θα παίξω και να βγουν.Θα σαλτάρω.Παίζω στον ΟΠΑΠ βλέπεις και όχι στο ίντερνετ.

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οκ πασο τοτε απλα να εχεισ στο νου σου κατι που εχω δει τοι το κανεις στα μικρα κουπνια ερχονατι πιο ευκολα δες χθες κατσανε 2-3 ανατροπες στο χ και μια στον ασσο!ειναι πιο ευκολα κατε με με συνδυασμους να κερδισεις παρα με ενα μεγαλο κουπονι!καυε παρασκευη και δευτερα εστω μια ανατρπη τη χτυπαω και  τα σ-κ απο ολα οσα επαιξα μ βγηκαν 2 γιατι εχει τεραστια γκαμα αγωνων και χανεσαι και θεωρω ειναι πιο δυσκολο!φιλικα παντα!κθνηγα το και στα λιγα με ενα συστημα 1-2-3*2 φορες και αν σ κατσει εκατσε ;)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ο λόγος που προτιμώ τα μεγάλα προγράμματα είναι η διασπορά.Σε 4 αγώνες δεν έρχονται εύκολα 4 Χ.Όχι ότι δεν μπορούν να έρθουν,αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο.Ενώ σε ένα πρόγραμμα 40 αγώνων είναι πιο εύκολο να έρθουν 4 Χ.Το να βρεις ποια είναι δύσκολο.

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δνε νομιζω να σου δωσει 4 ποτε!στο ευχομαι αλλα πολυ δυσκολο!αλλα ακομη και 3 οπως σου τα ειχε δωσει ειναι ενα πολυ καλο ποσο και με μικρο κοστος παντα!εγω θα σε ακολουθησω και σημερα και ευχομαι να γυρισει ;) ασχετα αν κερδιζεις η αν χανεις μ αρεσει οπως παιζεις και το ακολουθω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom