Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
kalhspera  500 ευρω οβερ την παλμειρας μονο αποδεκτο στον οπαπ τωρα μολις το επαιξα πηρα τηλεφωνο :)

Ερώτηση 1:Ποιος πράκτορας είναι ανοικτός τέτοια ώρα;
Ερώτηση 2:Αφού ο ΟΠΑΠ την Παλμέιρας στο 128 δεν την έδινε για over/under πώς την έπαιξες;

Πάντως όπου και αν έπαιξες,500€ είναι υπερβολικό ποσό.Και για την ιστορία,έχασε 1-0 άρα under...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σήμερα και αύριο δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο,οπότε γλιτώνουμε τον κουβά!!!

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
νικες για φλιτγουντ γκοιας ατλετικο παρανα σαο παολο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βιτόρια 1 , Κοριτίμπα 1Χ , Φλαμένγκο όβερ !!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.529
Πόντοι
5.006
Χτες πηγαμε ταμειο με φιγκειρενσε σεαρα και 1χ παισαντου.σημερα βιτορια και γκοιας...χαιρετισμους στους στα παιδια και καλη τυχη..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Χτες πηγαμε ταμειο με φιγκειρενσε σεαρα και 1χ παισαντου.σημερα βιτορια και γκοιας...χαιτετισμους στους στα παιδια και καλη τυχη..

Αντζελο , αν δεν τα εχεις αναφερει εδω πριν θα ηταν καλυτερα να μην το πεις καθολου , και δεν το λεω συγκεκριμενα για σενα , απλα απο εσενα πηρα την πασα  :grin: :grin: :grin: :grin: οποτε μην παρεξηγηθεις..

Το θεμα ειναι να συζηταμε για το στοιχημα να κανουμε τις προτασεις μας και να ανταλλάζουμε αποψεις ( οποιοι γουσταρουν , οι αλλοι στ αρχιδια μας )  , μην το κανουμε θεμα για πιτσιρικια , τυπου ελατε να μετρησουμε την πουτσα μας ..Αν ειναι τοτε να πουμε το θεμα ¨δελτια που κερδιζουν" ή "ποσα βγαλατε απο το στοιχημα " να το γαμησουμε στα κοπι πειστ και να τελειωνουμε ...

Γνωμη μου ειναι αν τα αναφερουμε να τα εμφανιζουμε κιολας και πριν και μετα ( μετα εννοειτε αν θελουμε γιατι εννοειτε αν εχει μπει πριν εχει παιχθεί  ) αν δεν τα αναφερουμε κανουμε μοκο οπως κανουμε και οταν τρωμε τις ψωλιες ...

Μην το μαλακισουμε εντελως και αυτο το θεμα ... τοσα γαμημενα θεματα εχει το σιτε ,ας γλυτωσουν και καποια .. ;)

ΥΓ πιστευω οτι ολοι θα εξαιρεσουμε τον Χρηστο γιατι ξερουμε τι παιζει και ποτε κανει πλακα  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγώ οπότε δε βάζω εδώ κερδίζω, καλά λέει ο εκτορ ότι είστε κατσικοποδαροι :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Εγώ οπότε δε βάζω εδώ κερδίζω, καλά λέει ο εκτορ ότι είστε κατσικοποδαροι :birdman:

ε τοτε μην τα βαζεις ρε κοντε , ειδες που πας να κανεις μαγκιες και την τρως  :birdman:

Νομιζεις οτι δεν το ειχαμε καταλαβει και εμεις .... αφου οτι γραφεις το παιζουμε κοντρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ε τοτε μην τα βαζεις ρε κοντε , ειδες που πας να κανεις μαγκιες και την τρως  :birdman:

Νομιζεις οτι δεν το ειχαμε καταλαβει και εμεις .... αφου οτι γραφεις το παιζουμε κοντρα

Οπότε σας βοηθαω, θέλω ποσοστό :birdman:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.529
Πόντοι
5.006
Αντζελο , αν δεν τα εχεις αναφερει εδω πριν θα ηταν καλυτερα να μην το πεις καθολου , και δεν το λεω συγκεκριμενα για σενα , απλα απο εσενα πηρα την πασα  :grin: :grin: :grin: :grin: οποτε μην παρεξηγηθεις..

Το θεμα ειναι να συζηταμε για το στοιχημα να κανουμε τις προτασεις μας και να ανταλλάζουμε αποψεις ( οποιοι γουσταρουν , οι αλλοι στ αρχιδια μας )  , μην το κανουμε θεμα για πιτσιρικια , τυπου ελατε να μετρησουμε την πουτσα μας ..Αν ειναι τοτε να πουμε το θεμα ¨δελτια που κερδιζουν" ή "ποσα βγαλατε απο το στοιχημα " να το γαμησουμε στα κοπι πειστ και να τελειωνουμε ...

Γνωμη μου ειναι αν τα αναφερουμε να τα εμφανιζουμε κιολας και πριν και μετα ( μετα εννοειτε αν θελουμε γιατι εννοειτε αν εχει μπει πριν εχει παιχθεί  ) αν δεν τα αναφερουμε κανουμε μοκο οπως κανουμε και οταν τρωμε τις ψωλιες ...

Μην το μαλακισουμε εντελως και αυτο το θεμα ... τοσα γαμημενα θεματα εχει το σιτε ,ας γλυτωσουν και καποια .. ;)

ΥΓ πιστευω οδετι ολοι θα εξαιρεσουμε τον Χρηστο γιατι ξερουμε τι παιζει και ποτε κανει πλακα  :grin:
δε το καταλαβα αυτο σε μενα το λες.με μαλωνεις δηλαδη τι να ανεβασω πριν και μετα?κανενας καραγκιοζης ειμαι η κανενας πιτσιρικος που λεει ψεματα.ειδικα εσυ ξερεις αν παιζω.η αν κοροιδευω.το απογευμα θα το ανεβασω να δουμε αν λεω.ψεματα καθως και το αλλο που επαιξα..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
δε το καταλαβα αυτο σε μενα το λες.με μαλωνεις δηλαδη τι να ανεβασω πριν και μετα?κανενας καραγκιοζης ειμαι η κανενας πιτσιρικος που λεει ψεματα.ειδικα εσυ ξερεις αν παιζω.η αν κοροιδευω.το απογευμα θα το ανεβασω να δουμε αν λεω.ψεματα καθως και το αλλο που επαιξα..

Ποιον να μαλωσω βρε μαλακα ?? Ρε μαλακα σταβωθηκες ? ή ξεχασες να διαβαζεις ???

Αντζελο , αν δεν τα εχεις αναφερει εδω πριν θα ηταν καλυτερα να μην το πεις καθολου , [size=40pt]και δεν το λεω συγκεκριμενα για σενα , απλα απο εσενα πηρα την πασα  :grin: :grin: :grin: :grin: οποτε μην παρεξηγηθεις..[/size]

Το θεμα ειναι να συζηταμε για το στοιχημα να κανουμε τις προτασεις μας και να ανταλλάζουμε αποψεις ( οποιοι γουσταρουν , οι αλλοι στ αρχιδια μας )  , μην το κανουμε θεμα για πιτσιρικια , τυπου ελατε να μετρησουμε την πουτσα μας ..Αν ειναι τοτε να πουμε το θεμα ¨δελτια που κερδιζουν" ή "ποσα βγαλατε απο το στοιχημα " να το γαμησουμε στα κοπι πειστ και να τελειωνουμε ...

Γνωμη μου ειναι αν τα αναφερουμε να τα εμφανιζουμε κιολας και πριν και μετα ( μετα εννοειτε αν θελουμε γιατι εννοειτε αν εχει μπει πριν εχει παιχθεί  ) αν δεν τα αναφερουμε κανουμε μοκο οπως κανουμε και οταν τρωμε τις ψωλιες ...

ΥΓ πιστευω οτι ολοι θα εξαιρεσουμε τον Χρηστο γιατι ξερουμε τι παιζει και ποτε κανει πλακα  :grin:

ημαρτον ρε μαλακες , ημαρτον , κοκα περνεται και ειστε ολοι στη τσιτα ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ευχομαι να εχεις και καποια κανονικη δουλεια γιατι απο αυτη δεν θα βγαλεις και πολλα  :birdman:

Και αν χανουμε θα τσονταρεις στην χασουρα  :birdman:

Σαν τις δικές σου προβλεψεις πάντως δεν έχει, οπότε τις βάζεις μια φορά το μήνα τις ακολουθώ πίστα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Ευχομαι να εχεις και καποια κανονικη δουλεια γιατι απο αυτη δεν θα βγαλεις και πολλα  :birdman:

Και αν χανουμε θα τσονταρεις στην χασουρα  :birdman:

Σαν τις δικές σου προβλεψεις πάντως δεν έχει, οπότε τις βάζεις μια φορά το μήνα τις ακολουθώ πίστα!

ουτε παραθεσεις δεν μπορεις να κανεις  :birdman:

εγω εχω ξηγηθει απο την αρχη οτι παιζω 1,20 και 1,25 , αντε και κανα 1,18 ... και οταν θελω να τζογαρω χοντρα παιζω και 1,35 ...

Θες τετοιες προβλεψεις μαλάκα ? η αμα τις βαλω θα μου ζαλισεις τα αρχιδια και θα αρχισετε ολοι τις μαλακιες και θα σας ριξω καμια Χριστοπαναγία να στρωσετε χαρακτηρα ?

Αποφασισε τι θες και πες μου ...

Παρε και αυτο μεσα στην παραθεση να σου βγουν τα ματια  :birdman:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
καλησπερα.     132=Μεξικο-Νεα Ζηλανδια=  ΗΜΙ/ΤΕΛ  1/1,     130=Ιορδανια-Ουραγουαη= ΗΜΙ/ΤΕΛ     2/2,      139=Σαο Παολο-Φλαμενγκο=Οβερ  Πονταρισμα  καρφωτα στον οπαπ     2,40  ευρω    Νικη   9,99 ευρω ουτε 10 ευρω δηλαδη :grin:   Μπας και βγαλω την χασουρα την χθεσινη με τα 5 ευρω τις βραζιλιας και μου μηνει στην τσεπη για καμια τυροπιτα κατι :grin: Χωρις παπα δεν παω πουθενα  :priest: :tired: :sleeping: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom