ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ενταξει τυπε, δεν διετελεσες και καμμια αξιοποινη πραξηSorry παίδες αλλα το διπλο της Ρεμς θα το παρω
Ενταξει τυπε, δεν διετελεσες και καμμια αξιοποινη πραξηSorry παίδες αλλα το διπλο της Ρεμς θα το παρω
το αβαι.Sorry παίδες αλλα το διπλο της Ρεμς θα το παρω
Ρεβάνς!!! ;)το αβαι.
Ειναι λιγο ανωμαλιαρηδες οι χλεπωνιαριδεςΕνταξει τυπε, δεν διετελεσες και καμμια αξιοποινη πραξη
Sorry παίδες αλλα το διπλο της Ρεμς θα το παρω
μελετησες τυπε?Δυσκολο το σημερινο δελτιο
μελετησες τυπε?
To έκτακτο δελτίο καιρού που βγήκε για την περιοχή και λέει ότι θα ρίξει κουβάδες νερού αντί σταγόνες, το ξέρεις?Sorry παίδες αλλα το διπλο της Ρεμς θα το παρω
To έκτακτο δελτίο καιρού που βγήκε για την περιοχή και λέει ότι θα ρίξει κουβάδες νερού αντί σταγόνες, το ξέρεις?
Εγώ όβερ σε γήπεδο πισίνα δεν έχω ξαναδεί...μπορεί να δούμε σήμερα!!!!Παρτο φιλε , αλλα περασε απο το ταμειο πρωτα γιατι μπορει να εχει και κανα δωρο μαζι , το οβερ σε χαλαει δηλαδη ?
Πέσανε όλοι στον 1 των γιαννένων οπότε έριξα 1 τον... πλατανιά, , 1 βίρτους, 1 μπάρι.
τυπε εδωσε στανταρακια σημερα ο ρεντμαν ;)Δεν γαμιεται θα παιξω...θα μελετησω λιγο ακομα !!!
Έχουνε καλές σχέσεις!Έχω βαρέσει τα μεγάλα σκορ και την ανατροπέλα!Το όβερ της Ίντερ το βράδυ το βλέπετε ή θα παίξουν "βαριεστημένα"?