Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ακουγα στοιχηματικη αναλυση απο δημοσιογραφους του Σπορ-φμ για το ματσακι Λεβερκουζεν - Αμβουργο
Απο ολα τα παιχνιδια του δελτιου επιλεξανε το συγκεκριμενο στο σημειο 2
Αναλυσανε προιστορια
Αναφερανε τα προηγουμενα παιχνιδια του Αμβουργου και τις νικες που εχει κανει
Μιλησανε για το τσου - λου και τις αποδοσεις της Λεβερκουζεν
Για τις ηλικιες των παιχτων, για το κινητρο των ομαδων κτλ κτλ
Και καταληξανε στο σημειο 2 με αποδοση 5 (αν θυμαμαι καλα) του Αμβουργου εν μεσω πανυγηρισμων και επευφημιων που καταφερανε το βρηκανε
Κερδιζει στο 14' η Λεβερκουζεν 2-0 και τους εστειλε κουβα απο τωρα !!!
Βιάστηκες....2-1!!!Ακουγα στοιχηματικη αναλυση απο δημοσιογραφους του Σπορ-φμ για το ματσακι Λεβερκουζεν - Αμβουργο
Απο ολα τα παιχνιδια του δελτιου επιλεξανε το συγκεκριμενο στο σημειο 2
Αναλυσανε προιστορια
Αναφερανε τα προηγουμενα παιχνιδια του Αμβουργου και τις νικες που εχει κανει
Μιλησανε για το τσου - λου και τις αποδοσεις της Λεβερκουζεν
Για τις ηλικιες των παιχτων, για το κινητρο των ομαδων κτλ κτλ
Και καταληξανε στο σημειο 2 με αποδοση 5 (αν θυμαμαι καλα) του Αμβουργου εν μεσω πανυγηρισμων και επευφημιων που καταφερανε το βρηκανε
Κερδιζει στο 14' η Λεβερκουζεν 2-0 και τους εστειλε κουβα απο τωρα !!!
στου οπαπ. στο σεντραγκολ στο σαιτ περναμε απο πανω..παιδια κανα σαιτ να δειχνει τα ματς που εχουν τελειωσει εκτος το xscore που το λαπτοπ μου δεν το φορτωνει ουτε με γαιδουρι υπαρχει?
αυτα ειναι.Βιάστηκες....2-1!!!
Κάτσε γιατί σήμερα στην Γερμανία θα δούμε πολλά....0-1 η Βέρντερ!!!
Απαπαπαπαπαπαπα.....αρχίζει να πονάει ο κώλος μου ήδη....έχασε μια ευκαιριάρα η Βόλφσμπουργκ!!!!
Έτσι όπως παίζει η Ντόρντμουντ δεν κερδίζει ούτε την άνω Πασχαλίτσα!!!!!!
Άνευρη, απαθέστατη, νωθρή.....μιλάμε τα παιδιά βαριούνται που ζουν!!!!!
Όταν βλέπεις τον προπονητή της να κάθεται στον πάγκο λες και κοιμάται, ενώ παίζει τόσο χάλια, καταλαβαίνεις τι θα επακολουθήσει....
Αν το ήθελε το ματς, θα είχε σηκωθεί και θα φώναζε από το κακό του!!!!
Βιάστηκες....2-1!!!
Κάτσε γιατί σήμερα στην Γερμανία θα δούμε πολλά....0-1 η Βέρντερ!!!
Απαπαπαπαπαπαπα.....αρχίζει να πονάει ο κώλος μου ήδη....έχασε μια ευκαιριάρα η Βόλφσμπουργκ!!!!
Έτσι όπως παίζει η Ντόρντμουντ δεν κερδίζει ούτε την άνω Πασχαλίτσα!!!!!!
Άνευρη, απαθέστατη, νωθρή.....μιλάμε τα παιδιά βαριούνται που ζουν!!!!!
Όταν βλέπεις τον προπονητή της να κάθεται στον πάγκο λες και κοιμάται, ενώ παίζει τόσο χάλια, καταλαβαίνεις τι θα επακολουθήσει....
Αν το ήθελε το ματς, θα είχε σηκωθεί και θα φώναζε από το κακό του!!!!
για να δουμε την τριτη φορα θα τη πιασουμε...σολντ αουτ το γηπεδο τις γιουβεντους αυριο με την ναπολι
σεντραγκολ στο σαιτ περνανε απο πανω υπομονη να εχεις.ναι το ξερω αυτο αντζελο αλλα του οπαπ τα αργει Το λαπτοπ μου το καημενουλι δεν μπορει να φορτωσει αλλο το xscore :'( :'(
ναι το ξερω αυτο αντζελο αλλα του οπαπ τα αργει Το λαπτοπ μου το καημενουλι δεν μπορει να φορτωσει αλλο το xscore :'( :'(στου οπαπ.
μονο αυτο σκεφτομαι για μονο αποδεκτο αφου εδω που ειναι που εφτασε πρεπει να την <πεταξει> απο την διεκδικηση του πρωταθληματος για τωρα να την πει κανε περα να περασω Αλλα ολα αυτα θα φανουν στο γηπεδο παντος το σολντ αουτ ειναι ενα θετικο σημειογια να δουμε την τριτη φορα θα τη πιασουμε...
μονο αυτο σκεφτομαι για μονο αποδεκτο αφου εδω που ειναι που εφτασε πρεπει να την <πεταξει> απο την διεκδικηση του πρωταθληματος για τωρα να την πει κανε περα να περασω Αλλα ολα αυτα θα φανουν στο γηπεδο παντος το σολντ αουτ ειναι ενα θετικο σημειο
οκ τυσεντραγκολ στο σαιτ περνανε απο πανω υπομονη να εχεις.
παιδια κανα σαιτ να δειχνει τα ματς που εχουν τελειωσει εκτος το xscore που το λαπτοπ μου δεν το φορτωνει ουτε με γαιδουρι υπαρχει?
τυ μαν τα ξερω και τα 2 αυτα απλα ενα σαιτ οπως στο xscore που κατεβαζες την σελιδα κατω και εβλεπες τα παιχνιδια που εχουν τελειωσει μια χαρα τυ φιλε μουγια σκορ μονο το καλυτερο με διαφορα και σε ταχυτητα και σε ολα
----
σε θεμα εμφανισης κτλ και με ηχο αν θες στα ματς που θα επιλεξεις κοιτα το
Γκολλλλλλ....ουφ....έπιασαν τα μάγια!!!!!