lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
δε σε πιάνω...Εβαλες μυαλο, λαγε μου?
δε σε πιάνω...Εβαλες μυαλο, λαγε μου?
την ομαδα μας και τη γιουβεντους δυαδα.και αν παιζεις μπραζιλ κοιτα λιγο βασκο και ποντε πρετα.σαν τι δλδ τη φιορεντινα με 1.35
κατσε ρε μαν ειναι αυτες αποδοσεις για αγωνεςτην ομαδα μας και τη γιουβεντους δυαδα.και αν παιζεις μπραζιλ κοιτα λιγο βασκο και ποντε πρετα.
οκ κοιτα τα βραζηλιανικα τοτε αν σου αρεσουν βεβαια.κατσε ρε μαν ειναι αυτες αποδοσεις για αγωνες
με ναπολι και παοκ
οι μικροι παντως κερδιζουν 1-4Ο Βαζελος θα κερδισει τον Αρη ? τι λεει ο Αλαφουζος ?
Που επαιζες κατι μικρες αποδοσεις και πηγαινες κατα Κούβα μερηά ;)δε σε πιάνω...
το χω παίξει από χθες...πιστέυω ότι θα το κάνει το διπλό...Ο Βαζελος θα κερδισει τον Αρη ? τι λεει ο Αλαφουζος ?
το χω παίξει από χθες...πιστέυω ότι θα το κάνει το διπλό...
Πόσο δινει?το χω παίξει από χθες...πιστέυω ότι θα το κάνει το διπλό...
ναι ρε...τώρα το πάτωμα μου είναι το 1.80 και παίζω όπως βλέπεις ακόμα και "μπόμπες"...Που επαιζες κατι μικρες αποδοσεις και πηγαινες κατα Κούβα μερηά ;)
στον στοίχιμαν 2.35Πόσο δινει?
μαρουλουνγκο βγαλε καμια ιταλια και ασε τον αλαφουζο.Και εγω αυτο σκεφτομαι,οτι μετα την πουτσα απο το γαυρο θα πρεπει να κερδισουν ..
09/11/2013 15:00 139 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Goal 1.85 -
09/11/2013 17:15 218 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ Under 1.40 -
09/11/2013 18:00 221 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΙΣ No Goal 1.60 -
09/11/2013 19:30 232 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 2.25 -
ωραιο το νο Γκολ στην Παρι , γιατι ο ασσος ειναι χαμηλα πολυ
Α μπραβο, μαθαινεις απο τα παθηματα σου βλεπω, τελικα εκεινη η "φαση" σου εκανε καλο... ;)ναι ρε...τώρα το πάτωμα μου είναι το 1.80 και παίζω όπως βλέπεις ακόμα και "μπόμπες"...
Γιατί να σε θάψω ώρε΄?Θενκς αλλά έβαλα και το όβερ της τρουά ο μαλάκας μέσα μαζί με το όβερ της χέρενφεν και με κουβάδιασε.
Επειδή αύριο δεν ξέρω αν θα μπω βάζω λίγο τι έχω σταμπάρει για αύριο και θα μπω κάποια στιγμή το μεσημέρι για να αποφασίσω τι θα ρίξω και να δω τι θάψιμο θα μου ρίξει ο γέοπας
βίρτους 1, Γιούβε στάμπια 1, Λοριάν 1, Μονπελιέ 2, Νοβάρα χ2, Μετς χ2, σαουθάπτον χ2
μαρουλουνγκο βγαλε καμια ιταλια και ασε τον αλαφουζο.