ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Στον ΟΠΑΠ, θα δινει κανα 2.10 δηλαδη..στον στοίχιμαν 2.35
Δε μου αρεσει ο ΠΑΟ σε ρολο φαβορι...
Σκεφτομαι να παιξω τον ΠΑΟΚ 2 με καλυψη το Χ, ή το αντιθετο...
Στον ΟΠΑΠ, θα δινει κανα 2.10 δηλαδη..στον στοίχιμαν 2.35
Πούτσα που θέλεις εσύ....Η Ιντερ ειναι στο ασσο , αλλα ειναι χαμηλος , για οβερ το βλεπει κανεις ?
και σιενα και πατσουκαΔυο χιναρια που βλεπω ειναι της γουστχαμ και της κατανια...με ρισκο
Τα διάβασες καλά?Η Ιταλια ειναι ευκολη
Παλερμο ασσο και οβερ
Νοβαρα ασσο
Την Λανσιανο θα την παιξω Χ1 ,
Καρπι , Μπαρι και Τερνανα ειναι για χ με Χ2
Και καλο ειναι και το Μπρεσια Αβελλινο , γκολ
ασε που τα στηνει η καμορα.....μακριαΤα διάβασες καλά?
Διότι στην Ιταλία 2 σήμερα, θα γίνει της πουτάνας λογικά....
Όλοι οι καλύτεροι επιθετικοί των ομάδων λείπουν σήμερα!!!!
Έτσι λέω και εγώ....ασε που τα στηνει η καμορα.....μακρια
ασε που τα στηνει η καμορα.....μακρια
Έτσι λέω και εγώ....
Ήθελα να πάιξω το Χ2 της Πεσκάρα, αλλά διαβαζω ξανά και ξανά τα ρεπορτάζ των ομάδων και βλέπω "ομορφιές" παντού εκεί!!!!
Και ξεκινούν πριν την Μπουντεσλίγκα και την Πρέμιερ λιγκ, όπου εκεί λόγο διακοπής την άλλη εβδομάδα, δεν περιμένουν εκπλήξεις.....άρα?
Σήμερα τα φαβορί δεν ξέρω αν κερδίσουν όλα (περιμένω πυρηνική βόμβα στο Αλιάνζα Αρένα), αλλά θα μπουν μέσα ν ατους φάνε ζωντανούς τους αντιπάλους τους!!!!
Πούτσα που θέλεις εσύ....
σου λεω που εχω ζησει για καμποσο καιρο στην περιοχη, οι τυποι δεν παιζονται με τιποτα, οποιος παει βαση λογικης στην Β' Ιταλιας, τα θελει ο ..ασε που τα στηνει η καμορα.....μακρια
Τα διάβασες καλά?
Διότι στην Ιταλία 2 σήμερα, θα γίνει της πουτάνας λογικά....
Όλοι οι καλύτεροι επιθετικοί των ομάδων λείπουν σήμερα!!!!
σου λεω που εχω ζησει για καμποσο καιρο στην περιοχη, οι τυποι δεν παιζονται με τιποτα, οποιος παει βαση λογικης στην Β' Ιταλιας, τα θελει ο ..
Ειδικα η Νοσερινα που τωρα ειναι στη Γ' δεν παιζεται με τιποτα καθοτι στην περιοχη εκει ειναι το αντρο των αποφασεων...
Δεν ξερω αν θυμαστε κατι 3-0 στο ημιχρονο, που γινοταν 3-4 τελικο στην εδρα της, 2 φορες θυμαμαι που το ειχε κανει περυσι και μια σε 3-3 ...
Συμφωνω...Το να στηθει μια ομαδα επειδη ειναι καποιου σημαντικου εκει κατω ειναι λογικο , πολυ απλα δεν παιζεις αυτην , αλλα ολο το πρωταθλημα δεν στηνεται ... Αποφευγεις τις ομαδες που ξερεις οτι κανονιζουν και εισαι κομπλε ..
ΕΙναι αλλου τα λεφτα τωρα εκει κατω , η μπαλα γι αυτους ειναι πάρεργο ....για χομπι αν ασχοληθουν καμια φορα ...Το Τραπανι - Παλερμο δεν το εχεις ακουμπησει κανεις στην Ιταλια , και αυτοι που το εχουν παιξει θα το διορθωσουν στο λαιβ
εεεεεεεεεεεεεεεεεεε ακου μουνακι...Αντζελο εσυ τι θα παιξεις μουνακι
Σωστα, για να μας φανε τα κερδη...Επιβεβαιωση Στοιχηματος - CB9975427920I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 09/11/2013 11:45:19 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου v Καρλσρούη
(Τελικό Αποτέλεσμα) 09/11/2013 Κανένα 1.70 Ανοικτό
2 Κασιμπάσα Κασιμπάσα v Γκαζιάντεπσπορ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 09/11/2013 Κανένα 1.50 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,00 2,00 5,10
Συνολικό στοίχημα: 2,00 καλημερα καλο σαββατοκυριακο με υγεια ευλογια και χαρα καλα κερδη καλες γκομενες