st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 366
το γαυρο αυριο τι τον βλεπεις?Αν έρθει άσσος μη χαθείς πάλι όπως μετά το διπλό του ολυμπιακού![]()
το γαυρο αυριο τι τον βλεπεις?Αν έρθει άσσος μη χαθείς πάλι όπως μετά το διπλό του ολυμπιακού![]()
τι να σου πω?και αν τα ποσα που παιζεις η παιζουμε? ρισκαρεις στο αγνωστο?![]()
Ρε Λιοντάρι έπιασα το G/G στο 2,62.....στις αρχιδάρες μου το αποτέλεσμα!!!Αν έρθει άσσος μη χαθείς πάλι όπως μετά το διπλό του ολυμπιακού![]()
καλη ειναι και αξιοπιστη μην ανησυχεις και μεγαλη γκαμα παιχνιδιων.απλως ο Νιpple εννοει οτι ειναι λιγο μπαχαλο η λειτουργια της.γιατι η μπετ365 δεν ειναι καλη? μη μου λετε τετοια και γραφτηκα προσφατως :-
ετσι μπραβο εμεις το πιστευουμε και το λεμε και το παιζουμε.οχι μετα χριστον προφητες.για κατι ολυμπιακαρες λεω.Νίκη φυσικά![]()
ωραιοτατη αποδοση για γκολ-γκολΡε Λιοντάρι έπιασα το G/G στο 2,62.....στις αρχιδάρες μου το αποτέλεσμα!!!
Εσύ περίμενε τα 90'!!!!
ουφ παλι καλα, γιατι σημερα εκανα μια αναληψουλακαλη ειναι και αξιοπιστη μην ανησυχεις και μεγαλη γκαμα παιχνιδιων.απλως ο Νιpple εννοει οτι ειναι λιγο μπαχαλο η λειτουργια της.
καλη ειναι και η σπορτινγκ ευκολη στο χειρισμο και βαζει κανονικα τα λεφτα στην ωρα τους.καλη ειναι και αξιοπιστη μην ανησυχεις και μεγαλη γκαμα παιχνιδιων.απλως ο Νιpple εννοει οτι ειναι λιγο μπαχαλο η λειτουργια της.
μπραβο παντα τετοια.και μην ανησυχεις. ;)ουφ παλι καλα, γιατι σημερα εκανα μια αναληψουλα
και γαλατα και σαχταρ,μ αρεσει και το διπλο της γαλατα στην κοπεγχαγη, ο ασος της σοσιεδαδ, καθως και το διπλο της σελτικ...επιογες με δυνατες αποδοσεις
ναι και σαχταρ, συμφωνωκαι γαλατα και σαχταρ,
ο καθενας εχει τη σκεψη του. εξαλλου αν ηταν κατι σιγουρο θα βαζαμε οτι ειχαμε και δεν ειχαμε.μάγκες εγώ γαύρος είμαι αλλά αύριο δεν θα κερδίσουμε!τόσο καιρό μια γκελα δεν ένα χ αύριο είναι καλό!εγώ χ2 θα το παίξω μαζί με τον ασσο της σαχταρ και 2-3 γιουβε και οτι γινει! ;)επόσης για πλάκα σε ενα δελτιο σκεφτομαι να παιξω χ2 αντερλεχτ,2 ολυμπιακο,2 αρσεναλ,1χ πλζεν και 2 πορτο ζε ητουμενα παντα!πολυ φυσιολογικα εχει κυλισει το cl!θυμιζω απλα την προηγουμενη ολα ασσαίοι!τροφη για σκέψη!