st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
το γαυρο αυριο τι τον βλεπεις?Αν έρθει άσσος μη χαθείς πάλι όπως μετά το διπλό του ολυμπιακού
το γαυρο αυριο τι τον βλεπεις?Αν έρθει άσσος μη χαθείς πάλι όπως μετά το διπλό του ολυμπιακού
τι να σου πω?και αν τα ποσα που παιζεις η παιζουμε? ρισκαρεις στο αγνωστο?
το γαυρο αυριο τι τον βλεπεις?
Ρε Λιοντάρι έπιασα το G/G στο 2,62.....στις αρχιδάρες μου το αποτέλεσμα!!!Αν έρθει άσσος μη χαθείς πάλι όπως μετά το διπλό του ολυμπιακού
καλη ειναι και αξιοπιστη μην ανησυχεις και μεγαλη γκαμα παιχνιδιων.απλως ο Νιpple εννοει οτι ειναι λιγο μπαχαλο η λειτουργια της.γιατι η μπετ365 δεν ειναι καλη? μη μου λετε τετοια και γραφτηκα προσφατως :-
ετσι μπραβο εμεις το πιστευουμε και το λεμε και το παιζουμε.οχι μετα χριστον προφητες.για κατι ολυμπιακαρες λεω.Νίκη φυσικά
ωραιοτατη αποδοση για γκολ-γκολΡε Λιοντάρι έπιασα το G/G στο 2,62.....στις αρχιδάρες μου το αποτέλεσμα!!!
Εσύ περίμενε τα 90'!!!!
ουφ παλι καλα, γιατι σημερα εκανα μια αναληψουλακαλη ειναι και αξιοπιστη μην ανησυχεις και μεγαλη γκαμα παιχνιδιων.απλως ο Νιpple εννοει οτι ειναι λιγο μπαχαλο η λειτουργια της.
καλη ειναι και η σπορτινγκ ευκολη στο χειρισμο και βαζει κανονικα τα λεφτα στην ωρα τους.καλη ειναι και αξιοπιστη μην ανησυχεις και μεγαλη γκαμα παιχνιδιων.απλως ο Νιpple εννοει οτι ειναι λιγο μπαχαλο η λειτουργια της.
μπραβο παντα τετοια.και μην ανησυχεις. ;)ουφ παλι καλα, γιατι σημερα εκανα μια αναληψουλα
και γαλατα και σαχταρ,μ αρεσει και το διπλο της γαλατα στην κοπεγχαγη, ο ασος της σοσιεδαδ, καθως και το διπλο της σελτικ...επιογες με δυνατες αποδοσεις
ναι και σαχταρ, συμφωνωκαι γαλατα και σαχταρ,
ο καθενας εχει τη σκεψη του. εξαλλου αν ηταν κατι σιγουρο θα βαζαμε οτι ειχαμε και δεν ειχαμε.μάγκες εγώ γαύρος είμαι αλλά αύριο δεν θα κερδίσουμε!τόσο καιρό μια γκελα δεν ένα χ αύριο είναι καλό!εγώ χ2 θα το παίξω μαζί με τον ασσο της σαχταρ και 2-3 γιουβε και οτι γινει! ;)επόσης για πλάκα σε ενα δελτιο σκεφτομαι να παιξω χ2 αντερλεχτ,2 ολυμπιακο,2 αρσεναλ,1χ πλζεν και 2 πορτο ζε ητουμενα παντα!πολυ φυσιολογικα εχει κυλισει το cl!θυμιζω απλα την προηγουμενη ολα ασσαίοι!τροφη για σκέψη!