χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
Το Υπόλοιπό Σας (EUR)ΛογαριασμόςΑναλήψιμοΜπόνουςΣύνολο Σπορ5,030,005,03Κατάθεση
βρεχει στην Ιταλια ρε πουστη μου
γαμησετα τον στελνω στον μαναβι που ειναι 40 μετρα απο το σπιτη μου και μου ζηταει λεφτα και για τα διοδιαχα χα χα ρε τον πιτσιρικα πλακα.
γαμησετα τον στελνω στον μαναβι που ειναι 40 μετρα απο το σπιτη μου και μου ζηταει λεφτα και για τα διοδια
Χρησταρα το πέτυχες μεγάλε
Τώρα ναι, αλλα πριν είκοσι χρόνια εκεί δεν παίζανε μπάλα, έκαναν παγκόσμιο πόλεμοστην αγγλια το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι στην ελλαδα πολεμος
oi οπαδοι οχι οι παιχτες ;) η αγγλια απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ειναι αλοπροσαλη τεσπαΤώρα ναι, αλλα πριν είκοσι χρόνια εκεί δεν παίζανε μπάλα, έκαναν παγκόσμιο πόλεμο
καλη ειναι και αξιοπιστη μην ανησυχεις και μεγαλη γκαμα παιχνιδιων.απλως ο Νιpple εννοει οτι ειναι λιγο μπαχαλο η λειτουργια της.
δεν ξερω βαθμολογια φορμα κινιτρο προιστορια εσυ τι λες? για να σε πω αν αξιζει η οχι ειναι 1-1 στο 77 εχει μια κοκκινη η μπρεστ μονο αυτο ξερω εγω η γαλλια ειναι δισκολο πρωταθλημα λογο τον πολλων μαυρων που παιζουν αναρχα και σκληρα κτλ η κοκκινη δινει αβανταζ στην τρουα αλλα η μπρεστ δεν ξερεις ποσο θα παιξει ανοιχτα η θα κληστει αφου εχει κοκκινη δυσκολο ετσι οπως το βλεπω χωρις να δω τιποτα αλλο σαν ροη γκολ δεν το παρακολουθησα εγω δεν θα το επαιζα παντως το 2πλο με τα δεδωμενα που εχω χωρις να εχω δει βαθμολογιες φορμα προιστορια κινητρο την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη η ρεποταζ ομαδων δεν θα το επαιζα μην σε παρασυρωΦίλε Χρήστο τι λες για τρουα?? αξίζει ?
Και ο χρόνος να αλλάξει και να μπει το 2014, αυτοί 0-0 θα είναι φίλε....Τη μουφα παιχνιδι το Μπολωνια Κιεβο , κωλοαντερ του κερατα , χ εντελως , και παει και προς το 0-0
Μονο μπαλα δεν παιξανε
Τη μουφα παιχνιδι το Μπολωνια Κιεβο , κωλοαντερ του κερατα , χ εντελως , και παει και προς το 0-0
Μονο μπαλα δεν παιξανε
Αυτοί ούτε αυτογκόλ δεν βάζουν σημεροΚαι ο χρόνος να αλλάξει και να μπει το 2014, αυτοί 0-0 θα είναι φίλε....