ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ελτσε βιγιαρεαλ οβερ 1.5 με 2.5 συντελεστη σιγουρακι
Βιγια τοχει το 2?
χρησταρα εγω τα περιμενα στο χ2 και αυτο και τη κιεβο αλλα τα επαιξα διπλη ευκαρια!δεν παει ευκολα το χερι στο χ ενα απο τα 2 πιστευα θα ερθει χ αλλα τη φετινη βιγιαρεαλ δυσκολα την κοντραρεις!παντως αν μεινει στο χ2 βγαζω τριαδα με χ2 ατρομητο,χ2 κιεβο και χ2 βιγιαρεαλ!βγαλαμε το αυριανο παιξιμο ;)
Τι εβγαλε ο κιπερ της ελτσε.. Αντε μωρη βιγια βαλε ενα μπαλακι!!
ευτυχως βγηκε ναι. σημερα να δουμε τι θα κανουμε!το καρφωσε τυπε στο 89μισο μπραβο σου!
εγω σημερα εγραψα αρνητικο >
kalhmera πρωι πρωι με χτυπαει την πορτα ο συντιριτης του ανσανσερ με λεει 30 ευρω ειναι η σειρα σου ανα 3 μηνες δηνω 30 ευρω.. Λεω 29 εχω σου κανουν με λεει ναι ενταξει λεω καλα αρχισαμε βαλε λιγο χοντα να ακουσεις χρηστο να ξεχαστεις απο την 30αδουρα Μονο honda
Παίξε και κανένα κόντρα καμιά φορά.....όλο τα φυσιολογικά παίζεις!!!!καλημερα παιδες!χρησταρα καλημερα!! εχω ξεκινησει με λαιβ με τη λοκομοτιβ!οβερ 1,5 πριν αρχισει και είναι 1-0 αντε να δουμε το έριξα και τώρα ενα 5 αρι στο χ 6 δινει αν κατσει εκατσε ;) εγω για σημερα θα παιξω χ2 ολυμπιακο,1χ γιουβε και πλζεν 1χ ενα 20 αρι αυτη η τριαδα και στην αλλη χ2 ολυμπιακο,1χ γιουβε και χ2 αντερλεχτ στον οπαπ αυτά!οποιο βγει!και αν δεν κατσει καλη καρδια εχουμε και το λαιβ!
καλημερα παιδες!χρησταρα καλημερα!! εχω ξεκινησει με λαιβ με τη λοκομοτιβ!οβερ 1,5 πριν αρχισει και είναι 1-0 αντε να δουμε το έριξα και τώρα ενα 5 αρι στο χ 6 δινει αν κατσει εκατσε ;) εγω για σημερα θα παιξω χ2 ολυμπιακο,1χ γιουβε και πλζεν 1χ ενα 20 αρι αυτη η τριαδα και στην αλλη χ2 ολυμπιακο,1χ γιουβε και χ2 αντερλεχτ στον οπαπ αυτά!οποιο βγει!και αν δεν κατσει καλη καρδια εχουμε και το λαιβ!