ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.546
- Πόντοι
- 5.006
under αγρινιο.Καλημερα μαγκες , τι κανουμε σημερα ? παιζουμε γκολ γκολ την Μπολωνια και μετα ??? τι αλλο ?
under αγρινιο.Καλημερα μαγκες , τι κανουμε σημερα ? παιζουμε γκολ γκολ την Μπολωνια και μετα ??? τι αλλο ?
Πολύ προφανές!!!!!under αγρινιο.
H κιεβο αν δε παρει βαθμο/ους σημερα την αλλη αγωνιστικη παιζει εντος με μιλαν.. Που σημαινει οτι αν χασει η μιλαν απολυεται ο Αλεγκρι. Το λογικο δεν ειναι να παει το ματσακι στο χ2 σημερα?
Καλα μη τα κοιτας και τοσο αυτα.. Ο,τι θελουν κανουν. Και χτες ριξανε πχ το οβερ της ατλετικο που επαιξα και ηρθε 2-0 με το 2ο γκολ στο 41'...το γκολ γκολ της Μπολωνιας ολο και ανεβαινει , στο 2 εφτασε
Εκει? Καθαρα και ωραια θα χασει η Σασουολο. Νομιζει γυρναει και Τοτι και Ζερβινιο. Γενικα η Σασουολο πιστευω θα ειναι μια απαυτες που θα πεσουν.η Κιεβο θελει οπωσδηποτε βαθμο εκει μεσα , το θεμα ειναι ομως αλλο και ειναι για μετα , η Ρομα παιζει με την Σασουολο , εκει μπορει να μου πει κανεις τι θα γινει , εκει θα παιχτουν τα φραγκα
Εκει? Καθαρα και ωραια θα χασει η Σασουολο. Νομιζει γυρναει και Τοτι και Ζερβινιο. Γενικα η Σασουολο πιστευω θα ειναι μια απαυτες που θα πεσουν.
φτανει να γινει και στη πραξη.Πολύ προφανές!!!!!
Τσου Λου κοιτάξατε καθόλου ρε σεις?
και με τρώει το χέρι μου με τις αποδόσεις που βλέπω στο Ντόρτμουντ-Άρσεναλ!
οχι διπλο στο χ βλεπω πολυ ειδικα κολωνια!δεν εχει κανει ουτε μια γκελα!οσο για ατρομηταρα εριξε και οχταρα και πήρε 1,5 απόδοση?θα τα κοντραρω και τα 2 και ας χασω!
Και αν έρθει άσσος στην Δανία, τότε τι γίνεται στην Ιταλία?Τσου Λου κοιτάξατε καθόλου ρε σεις?
Πόνταρα ήδη τον άσσο της Γιούβε , σκέφτομαι το διπλό της Γαλατά...και με τρώει το χέρι μου με τις αποδόσεις που βλέπω στο Ντόρτμουντ-Άρσεναλ!
εβαλε δεν σου φαινεται.ρε παιδια εβαλε το σαιτ διαφημιση για εταιρια στοιχηματος η μονο εγω την βλεπω
εβαλε δεν σου φαινεται.
παιζω στην στοιχημαν και πριν το δω ειχα ριξει ενα δελτιο.. και λεω μηπως κολλησε ο υπολογιστης μου γιατι δεν εφευγε η διαφημισηεβαλε δεν σου φαινεται.
Να ζητησουμε ποσοστα μαγκες !!! δεν θα περασει ετσι αυτο
Τι διαφημιση εχει μπει ? γιατι εχω τις εχω κανει μπλοκ