Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 444 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    985

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
μου φαίνεται θα γίνω "βομβιστής"....άλλη μια πέρασα την Κυριακή.... :grin: :grin: :grin:

Ρίο Άβε @ 5,65
Μονό 1 × 20,50 € (id: 12840378)
03/11/13, 14:59 20,50 € 115,83 €
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ρίο Άβε Μπράγκα - Ρίο Άβε
A' Κατηγορία 5,65 03/11, 21:45 Won

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.683
Πόντοι
606
καλημερα στην ρετσινα γεωργιαδη βαζω μονο pepsi :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.683
Πόντοι
606
Καλημερα καλη βδομαδα χρησταρα εννοειται η υγεια πανω απο ολα.και ενα παραπανω για τα δοντια περαστικα και ολα τα αλλα ερχονται.
episis αντζελο καλημερα :grin: αφησα 2 ευρω μεσα με αυτα θα γινω τρανος :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.683
Πόντοι
606
kalh εβδομαδα σε ολους τους κουμαρτζηδες και οχι μονο :grin: με υγεια και χαρα πανω απο ολα.    Η ζωη χωρις παθος ειναι σκοταδι και καθε παθος χωρις γνωση ειναι τυφλο :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
χρηστάρα καλημέρα!καλή βδομαδα να έχουμε όλοι μας και πάνω απο ολα να είναι και καλή  στοιχιματικά ;) σκέψου θετικά για το δόντι θα τα παρεις διπλα απο γιουβε οποτε θα ξεχασεις και τον πονο των χρηματων και το πονο του χασαπη :grin: εγώ υα προσπαθήσω να καλύψω το μεγάλο σου κενό στα λαιβ!θα ξεκινησω απο τωρα εχει παιχνιδι!0ver 2,5 λαος!βαλε και ενα παππά!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.683
Πόντοι
606
χρηστάρα καλημέρα!καλή βδομαδα να έχουμε όλοι μας και πάνω απο ολα να είναι και καλή  στοιχιματικά ;) σκέψου θετικά για το δόντι θα τα παρεις διπλα απο γιουβε οποτε θα ξεχασεις και τον πονο των χρηματων και το πονο του χασαπη :grin: εγώ υα προσπαθήσω να καλύψω το μεγάλο σου κενό στα λαιβ!θα ξεκινησω απο τωρα εχει παιχνιδι!0ver 2,5 λαος!βαλε και ενα παππά!
Τα λεφτα τα τραβηξα απο την βετ365 αδερφε. τωρα εχω 2 ευρω μεσα αν μεχρι τον αγωνα τις γιουβεντους τα κανω 200 ευρω θα τα παιξω στην γιουβεντους :grin: :grin: :grin: :grin:  αργισα να δω το μηνυμα σου για να βαλω τον παπα :grin: :grin: :grin: αλλα παρτον για ολη την  ημερα :priest: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.683
Πόντοι
606
παρε και την ασιστ του νευμαρ στον αλεξις που ζαλισε τους αμυντικους και δεν ξεραν αν παει να σκοραρει ηα δωσει πασα η να φαει σουβλακι :grin: :grin: Αντε νειμαρ αγορι μου παιχταρα μου :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τι έβγαλε η παιχτούρα :grin: χρηστάρα θα το χρειαστώ το παππά όλη μέρα γιατι θα ρίξω ημιχρονα τλκ μόνο! σήμερα δνε αξίζει κάτι άλλο!αυριο εχει πολλά ματς οπότε θα ψθούμε εκεί!αν έχεις καμια εμπνευση για τα τρελα λαιβ στείλε να τους τα πάρουμε :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.683
Πόντοι
606
γιωργαρα να σε δωσω μια συμβουλη για το λαιβ καλοπροαιρετα παντα :grin: Αν στο λαιβ δεν διαβαζεις καθολου τα στατιστικα αν υπαρχουν φυσικα :grin: :grin: Αν το παμε τελειως <τυφλα> εκει εκτος απο την ροη τον γκολ δηλαδη αν μπει γρηγορα πχ χρειαζεται να περιμενουμε δηλαδη εχει ας πουμε 30 ματς λαιβ η κονσολα τις βετ365 μπενουν γκολ δεξια αριστερα και ειμαστε με το χερι στην σκανδαλη για ενα ποσο πχ 50-60 ευρω για το πρωτο ημιχρονο για το καλο το ποσοστο :grin: Εκει πρεπει να περιμενουμε η σκεψη θα ερθει μονη της απλα εμεις το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να παρατηρουμε και τιποτα αλλο :grin: Βασικα πρεπει να βαλουμε χαλιναρι στην παρορμυση μας απο τιν μια στιγμη στην αλλη δεν μπορουμε να γινουμε πλουσιοι(μονο στο τζοκερ)το στοιχημα ειναι για μεροκαματο πρεπει να σκεφτουμε αφου ειναι για μεροκαματο να πεζουμε με αυτον τον σκοπο και να μην εχουμε το αγχος του προσφορου κερδους και του μεγαλου κερδους αποτομα αφου ειναι για μεροκαματο βγαζουμε πχ 40 ευρω καθαρα ολη την ημερα σταματαμε πχ :grin: Αν τα βγαλουμε και με ενα χτυπημα δεν εχει σιμασια αφου το σκεφτηκαμε οκ :grin: Αν στο λαιβ παμε παρορμυτικα θα μας παρει η πουτσα σβαρνα :grin: :grin: Με εχει παρει γιαυτο το λεω και γιαυτο κανω και αναληψεις πολυ πιο γρηγορα απο οτι εκανα παλια γιατι ξερω οτι η απλιστια για μεγαλυτερο κερδος θα με κανει να τα παιξω :grin: :grin: Υπομονη και υπαρχει και η αλλη μερα ενα στοχο για το λαιβ καθημερινο αν παιζεις πχ οπως εγω απο την ροη τον γκολ και απο την παρατηρητικοτητα :grin: Σιγιου λετερ παω οδοντιατρο :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.827
Πόντοι
12.756
Καλημερα μαγκες , τι κανουμε σημερα ? παιζουμε γκολ γκολ την Μπολωνια και μετα ??? τι αλλο ?  :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Διπλό Βιγιαρεάλ στο 2.45...

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εμένα μ έχει κατσει και χ2 η μπολονια :grin: όπως και οτι η ο ατρομητος η η κολωνια πανε για σπασιμο σημερα ;)

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οχι διπλο στο χ βλεπω πολυ ειδικα κολωνια!δεν εχει κανει ουτε μια γκελα!οσο για ατρομηταρα εριξε και οχταρα και πήρε 1,5 απόδοση?θα τα κοντραρω και τα 2 και ας χασω!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
οχι διπλο στο χ βλεπω πολυ ειδικα κολωνια!δεν εχει κανει ουτε μια γκελα!οσο για ατρομηταρα εριξε και οχταρα και πήρε 1,5 απόδοση?θα τα κοντραρω και τα 2 και ας χασω!
Την Ατρομητάρα γιατί να την κοντράρεις σε σημείο?
Τα άλλα "σημεία" του αγώνα αυτού τα είδες και δεν σου άρεσαν? :grin: :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η κωλομπετ μ κλειδωνσιε συνεχως τα ματς!ελεοσ δλδ τι πράγμα είναι αυτό!πάω να παίξω τυνησια στο 75 για γκοαλ και εδινε 3,50 ελεος και μετα απο 5 λεπτα το ανοιγει στο 2,70 και ολο τυχαια γκοαλ!!!

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οχι απλά ενταξει μερικά πράγματα θεωρω πως μας κοροιδευουν εγώ παίζω συνήθως με αποδοσεις και να μ δινει 2 κοκκινα με ίδιες αποδοσεις γυρω στο 1,5 σορρυ δνε θα πάρω;)άλλωστε και ενα χ να φερει ο ατρομητος δεν θα αλλάξει κάτι!δεν κυνηγαει κάτι!αν θελει ουεφα θα βγει για πλακα!δεν βλεπω ανταγωνισμο φετος!σ ειπα εγω θα παιξω χ2 μπολονια,2 βιγιαρεαλ με καλυψη στο λαιβ για χ και στο ενα δελτιο θα βαλω ατρομητο χ2 και στο αλλο κολωνια αλλα δνε τα βλεπω και εγω να σπανε στο διπλο αλλα στο χ!απλα στο στοιχημα δεν είναι να αφηνεις ετσι τα πραγματα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom