ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.737
- Πόντοι
- 5.006
δικιο εχεις πνευματικα δικαιωματα.Να ζητησουμε ποσοστα μαγκες !!!![]()
![]()
δεν θα περασει ετσι αυτο
![]()
Τι διαφημιση εχει μπει ? γιατι εχω τις εχω κανει μπλοκ
δικιο εχεις πνευματικα δικαιωματα.Να ζητησουμε ποσοστα μαγκες !!!![]()
![]()
δεν θα περασει ετσι αυτο
![]()
Τι διαφημιση εχει μπει ? γιατι εχω τις εχω κανει μπλοκ
παιζω στην στοιχημαν και πριν το δω ειχα ριξει ενα δελτιο.. και λεω μηπως κολλησε ο υπολογιστης μου γιατι δεν εφευγε η διαφημιση![]()
κομπλε εισαι. ;)ελα ρε Ατρομητε στειλε μας ταμειο γιατι σε φορτωσαμε πολυ (1Χ το ριξα)
πηγα να κανω χθες εγω εγγραφη αλλα εκανα πισω δεν μου αρεσε γενικως.ισως επειδη εχω συνηθισει βετ365 και στοιχιμαν.εχει γραφτει κανεις στην τσαμπιονςμπετ να μας πει τι λεει η πλατφορμα?
πηγα να κανω χθες εγω εγγραφη αλλα εκανα πισω δεν μου αρεσε γενικως.ισως επειδη εχω συνηθισει βετ365 και στοιχιμαν.
εχω εναν φιλο που συνεργαζετε με αυτην την εταιρια, εχει ιντερνετ καφε. αλλα τα ψιλοπαρατησε γιατι δεν εχει πολλα ατομα να τους δωσει, παντως εγω δεν παιζω σε αυτην γιατι δεν εχει και πολλα για το στοιχημα.εχει γραφτει κανεις στην τσαμπιονςμπετ να μας πει τι λεει η πλατφορμα?
G/G στο Περιστέρι από το 1ο ημ.....Την Ατρομητάρα γιατί να την κοντράρεις σε σημείο?
Τα άλλα "σημεία" του αγώνα αυτού τα είδες και δεν σου άρεσαν?![]()
![]()
σωστο αυτο που λες αλλα νομιζω βασικο ειναι το ποσο αξιοπιστες ειναι αυτες οι καινουργιες.γιατι σε θεμα αξιοπιστιας τοσο η μπετ οσο και η στοιχιμαν ειναι κομπλε.το layout της Μπετ παντως δεν παλευεται , αντι να το κανουν ευχρηστο για να ειναι ευκολο να ριχνεις συνεχεια στοιχηματα το εχουν κανει μουνι καπελο ,καμια οθονη δεν εχει τις βασικες πληροφοριες ολες μαζι ...
Αν βρεθει καμια με καλυτερο μενουν την εχω κανει με τα χιλια
σωστο αυτο που λες αλλα νομιζω βασικο ειναι το ποσο αξιοπιστες ειναι αυτες οι καινουργιες.γιατι σε θεμα αξιοπιστιας τοσο η μπετ οσο και η στοιχιμαν ειναι κομπλε.
το layout της Μπετ παντως δεν παλευεται , αντι να το κανουν ευχρηστο για να ειναι ευκολο να ριχνεις συνεχεια στοιχηματα το εχουν κανει μουνι καπελο ,καμια οθονη δεν εχει τις βασικες πληροφοριες ολες μαζι ...
Αν βρεθει καμια με καλυτερο μενου την εχω κανει με τα χιλια
ψαξε να παμε πουθενα αλλου ρε μπραδερ
δυστυχως αυτο που λες γαμω το υπουργειο οικονομικων μεσα.η καλες την εχουν κανει οπως το ειπες.Ψαχνω ρε μπραδερ , ψαχνω με τα μουνια με τις αδειες τα εχουν γαμησει ολα την εχουν κανει οι καλυτερες , γαμω το κρατος μας
τι να σου πω?και αν τα ποσα που παιζεις η παιζουμε? ρισκαρεις στο αγνωστο?αυτες οι 24 που εχουν αδεια στην ελλαδα δεν εχουν μπεσα λετε?![]()
G/G στο Περιστέρι από το 1ο ημ.....
Τώρα θα πάει και στο όβερ άνετα και όσοι έπαιξαν σημείο θα περιμένουν!!!!
Αλλά όπως είπαν και μερικοί guru εδώ θα πάει ο Ατρόμητος στους 20, 6 ολόκληρους βαθμούς από τον 3ο...
Και όλα αυτά στην Σούπερ Λίγδα!!!!
αυτες οι 24 που εχουν αδεια στην ελλαδα δεν εχουν μπεσα λετε?![]()