Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παο 1,μπαρτσα οβερ 3.5,ατλετικο 2,παρανα χ2 για τους ιντερνετικους!
Διάβασες εντεκάδα Παναθηναϊκου?
Τον προπονητή, σόρρυ τον βοηθό προπονητή Αναστασίου, γνωρίζεις ότι είναι για τα πανηγύρια έτσι?
Παίξτο G/G καλύτερα.....

Υ.Γ. Eίμαι βαμένος βάζελος.....

Επισκέπτης
Διάβασες εντεκάδα Παναθηναϊκου?
Τον προπονητή, σόρρυ τον βοηθό προπονητή Αναστασίου, γνωρίζεις ότι είναι για τα πανηγύρια έτσι?
Παίξτο G/G καλύτερα.....

Υ.Γ. Eίμαι βαμένος βάζελος.....
Κατι μου λεει οτι θα μεινει λιγο ακομα ο αναστασιου

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κατι μου λεει οτι θα μεινει λιγο ακομα ο αναστασιου
Kοίτα, ο ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση στον Δώνη και αυτός ζήτησε μια μικρή παράταση για να απαντήσει....
Όλοι περιμένουν σήμερα για να πάρουν αποφάσεις....
Έχω εμπιστοσύνη στην ασχετοσύνη του Γιαννάκη!!!
Το απόλυτο χάος σήμερα στην μεσαία γραμμή της Πανάθας....
Μπορεί να κερδίσει, αλλά το G/G έχει καλύτερη απόδοση....

Επισκέπτης
Kοίτα, ο ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση στον Δώνη και αυτός ζήτησε μια μικρή παράταση για να απαντήσει....
Όλοι περιμένουν σήμερα για να πάρουν αποφάσεις....
Έχω εμπιστοσύνη στην ασχετοσύνη του Γιαννάκη!!!
Το απόλυτο χάος σήμερα στην μεσαία γραμμή της Πανάθας....
Μπορεί να κερδίσει, αλλά το G/G έχει καλύτερη απόδοση....
O oφη δυσκολα σκοραρει, αν ηταν καποια αλλη ομαδα μπορει να το επαιζα γκολ/γκολ.. ιδωμεν φιλε

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε μάγκες η Bet365 μου ζητάει για την διαδικασία ταυτοποίησης τον αριθμό διαβατηρίου μου....
Εσείς τον δώσατε?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κάποιος μου σφύριξε ότι το ματς Σαρλερουά-Σερκλ Μπριζ είναι στημένο στον 1...
Όταν τον ρώτησα ποιος στο είπε, μου απαντάει "κάποιος στην δουλειά που έχει συγγενή στο Βέλγιο"!!!
Νταξ κατάλαβα του λέω.....και έριξα μια κλανιά!!!!
Άμα έρθει 1 θα μου πρήξει τα @@ βέβαια αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AL9000889320I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  21/09/2013 15:29:58 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ισοπαλία ή Έβερτον Γουέστ Χαμ v Έβερτον
(Διπλή Ευκαιρία) 21/09/2013 Κανένα 1.35 Κερδισμένο
2 Τσέλσι Τσέλσι v Φούλαμ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 21/09/2013 Κανένα 1.28 Κερδισμένο
3 Ατρόμητος Αθηνών Ατρόμητος Αθηνών v Απόλλων Σμύρνης
(Τελικό Αποτέλεσμα) 21/09/2013 Κανένα 1.50 Κερδισμένο
4 Σέλτικ Σέλτικ v Σεντ Τζόνστον
(Τελικό Αποτέλεσμα) 21/09/2013 Κανένα 1.33 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
4 Επιλογές 1

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για κυριακή μερικα σημεία :rockon:

319 Σασουόλο-Ιντερ 2
329 Κρυσταλ Πάλας-Σουόνσι 2
330 Κλαμπ Μπριζ-Αντερλεχτ 2
334 Αταλάντα-Φιορεντίνα 2
335 Γιουβέντους-Βερόνα 1
343 Γουιγκαν-Ιπσουιτς 1
363 Βεροια-Πανθρακικός under
379 Mπεσικτας-Γαλατασαραι 2
381 Ροστόφ-Ζενιτ 2
389 Γκιμαραες-Μπενφίκα 2
393 Μιλαν-Ναπολι 2
404 Εστοριλ-Πορτο 2
353 Λυόν-Ναντ 1
351 Καρντιφ-Τοτεναμ 2

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα :grin: ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..... :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Για κυριακή μερικα σημεία :rockon:

319 Σασουόλο-Ιντερ 2
329 Κρυσταλ Πάλας-Σουόνσι 2
330 Κλαμπ Μπριζ-Αντερλεχτ 2
334 Αταλάντα-Φιορεντίνα 2
335 Γιουβέντους-Βερόνα 1
343 Γουιγκαν-Ιπσουιτς 1
363 Βεροια-Πανθρακικός under
379 Mπεσικτας-Γαλατασαραι 2
381 Ροστόφ-Ζενιτ 2
389 Γκιμαραες-Μπενφίκα 2
393 Μιλαν-Ναπολι 2
404 Εστοριλ-Πορτο 2
353 Λυόν-Ναντ 1
351 Καρντιφ-Τοτεναμ 2
ρεντ :grin: δεν εβαλες μεσα Ολυμπιακο :grin: και ΠΑΟΚ :grin: Και εβαλες το 1,10 της γιουβεντους που αυτο το 1,10 ειναι πιο δυσκολο απο το 1,28 και το 1,30 του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακου αντιστοιχα :grin: :grin: κατα τα αλλα τα σημεια σου ειναι μια χαρα :grin: και  αν βγουνε οι μπουκ την δευτερα θα βαλουν λουκετο :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ρεντ :grin: δεν εβαλες μεσα Ολυμπιακο :grin: και ΠΑΟΚ :grin: Και εβαλες το 1,10 της γιουβεντους που αυτο το 1,10 ειναι πιο δυσκολο απο το 1,28 και το 1,30 του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακου αντιστοιχα :grin: :grin: κατα τα αλλα τα σημεια σου ειναι μια χαρα :grin: και  αν βγουνε οι μπουκ την δευτερα θα βαλουν λουκετο :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ποια Δευτέρα?
Κυριακή βράδυ λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ!!!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
δεν πηραζει θα πεζουμε στα παρανομα :grin: :grin: :grin: :grin:
Θυμάμαι το 1998 στο μουντιαλ έπαιζα σε παράνομη πυραμίδα και είμουν φοιτητής....
Μάζευα τα στοιχήματα τότε από όλη την σχολή μου, αφού είμουν ο μοναδικός τότε!!!!
Και κάθε Πέμπτη απόγευμα συναντούσα τον μπουκ μου για την "εκκαθάριση" της εβδομάδας....
Έβγαζα γερό χαρτζιλίκι τότε και πήγαινα τριήμερα σε όλη την Ελλάδα!!!!
Κράταγα τα στοιχήματα που με σύμφεραν και έσπρωχνα προς τα πάνω τα υπόλοιπα....
Και κράταγα και το 10% των καθαρών κερδών από όλους......
Χρησιμοποιούσαμε τότε τις αποδόσεις του "Cosmos" που είχε η 1Χ2 στην τελευταία σελίδα, μέχρι που το απαγόρεψαν!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χρησταρα σημερα ελεγα για το under του αστερα της μαρσειγ της κπρ το διπλο και under γενικα περασαν πολλα σημεια φυσικα χασαμε τον ασσο της νιουκαστλ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Θυμάμαι το 1998 στο μουντιαλ έπαιζα σε παράνομη πυραμίδα και είμουν φοιτητής....
Μάζευα τα στοιχήματα τότε από όλη την σχολή μου, αφού είμουν ο μοναδικός τότε!!!!
Και κάθε Πέμπτη απόγευμα συναντούσα τον μπουκ μου για την "εκκαθάριση" της εβδομάδας....
Έβγαζα γερό χαρτζιλίκι τότε και πήγαινα τριήμερα σε όλη την Ελλάδα!!!!
Κράταγα τα στοιχήματα που με σύμφεραν και έσπρωχνα προς τα πάνω τα υπόλοιπα....
Και κράταγα και το 10% των καθαρών κερδών από όλους......
Χρησιμοποιούσαμε τότε τις αποδόσεις του "Cosmos" που είχε η 1Χ2 στην τελευταία σελίδα, μέχρι που το απαγόρεψαν!!!!
κανε 2πλο την ατλετικο μαδριτης και ασσο την φλουμινενσε μπας και παρουμε το πρωι απο τον οπαπ κανα γερο χαρτζιλικη 15 ευρω :cheesy: :grin: :grin: Με 1,5 που επαιξα 5 ομαδες με γαμω τα ποσοστα :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα σημερα ελεγα για το under του αστερα της μαρσειγ της κπρ το διπλο και under γενικα περασαν πολλα σημεια φυσικα χασαμε τον ασσο της νιουκαστλ
απο την μικρη εμπειρια :uglystupid: :grin: μου :grin: υπαρχει μια εβδομαδα που μπορει να βγουν σαββατοκυριακο πολα σημεια και μετα 7 εβδομαδες Πιπα κωλο εμπλοκη τους παικτες :grin: :grin: Αυριο μπορει να ειναι η κυριακη μεσα στο καλο 2ημερο  τις  εβδομαδας αυτης Οντος εχει φαινεται να εχει καλα σημεια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Παντως θα επαιζα και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο πιστευω ειναι <αχαστα>(Παιδια δεν υπαρχει τιποτα αχαστο απλα στην ελλαδα ειναι μερικα ματς που αλλου υπαρχει πιθανοτητα να σπασουν αλλα στην ελλαδα οχι αλλα και παλι αυτο ειναι υποκειμενικο που λεω μπορει να ειμαι χαζος :grin: :grin: αν υπηρχαν οντως αχαστα θα τα εβαζα το σπιτι μου οποτε δεν υπαρχουν απλα στην ελλαδα ειναι πιο σιγουρα απο καπου αλλου τα δυνατα φαβορι :grin: :grin:) αλλα θελει να σπρωξει καποιος λεφτα για αυτην την 2αδα :grin:ΥΓ.. θα επαιζα και εγω ασσο την νιουκαστλ αν θα την επαιζα οντως βγηκαν πολλα σημεια ειναι πολλα ματς θελει πολυ διαβασμα θελει πολυ χημεια πολυ ορεξη να εχεις υσιχια να μην σε απασχολει τιποτα να κανεις τα αουτσαιντερ σου τα φαβορι σου τα οβερ σου θελει χρονο παιδια.. Οι μπουκ απο την παρασκευη που εχουμε εμεις το κουπονι αυτοι απο την πεμπτη μελετουν τα ματς για την ερχομενη τριτη πως να τους καντραρουμε στο χρονο στην γνωση στην σκεψη αφου ειναι πιο μπροστα απο εμας :grin: Και  ειναι η δουλεια τους αυτη (και διαθετουν ολα τα μεσα ηλεκτρονικα δημοσιογραφικα ενημεροτικα τα παντα :grin: :grin:)  και τιποτα αλλο :grin: :grin: Πολεμαμε με οδοντογλυφιδες και οι μπουκ με Οπλα λειζερ :grin: :grin:+ το παθος μας την ανυπομονισια μας την απλιστια μας οποτε οι μπουκ θα ειναι για παντα νικητες γιαυτο υπαρχει και το στοιχημα αλλιως δεν θα υπηρχε :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Α ξεχασα να σας πω :grin: :grin: :grin:.... Ενα κουπονι.. που επαιξε στον οπαπ.Του κολλητου μου ο πρωτος ξαδερφος.. Εβαλε 90 ευρω.. 2πλο βασιλεια μεσα στην τσελσι :grin: 1σσο ΠΑΟΚ και 1σσο Ντορτμουντ.. :grin:  Οταν ρωτησαν το παλικαρι καλα ενταξει ο ΠΑΟΚ :grin: ενταξει και η ναπολι :grin: την βασιλεια μεσα στην τσελσι 2πλο πως την εβαλες :2funny:.. Απαντησε :2funny: ειχα δει την τσελσι σε εναν αγωνα και δεν μου αρεσε :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: Και εμεις δεν μπορουμε να βγαλουμε 1,50 αποδωση :2funny: :2funny:(εχασα το πρωι 1,50 :grin: :grin: ενα ματς και ακομα να χαμογελασω :grin: :grin: :grin:) :grin: :grin: :grin:  ΥΓ.. Εχθες ενας τυφλα σουρομενος το μεσημερι  λεει σε ενα φιλο μου στο προποτσηδικο ρε φιλαρακο εχεις κανα ματς να παιξουμε του λεει ο φιλος μου εχει ποσα θες να σου πω του  λεει μισο να παιξω ενα κινο.. Βαζει μισο ευρω μια κληρωση 8 νουμερα και μπαφ 8 στα 8 6040 ποσα ειναι καπου εκει του βγαζει του σουρομενου :grin: :grin: Μετα δεν επαιξε το στοιχημα πηρε την αποδειξη πληρωμης να παει την δευτερα απο την πειραιως να πληρωθει :grin: Δεν κερασε ο τσιφουτις ουτε ενα μπουκαλακι νερο στο προποτσηδικο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Και ενας αλλος οταν επιασε 8 στα 8 κερασε 100 ευρω σε ολο τον κοσμο μεσα στο προπο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
0-1 η φλουμινενσε ρωταω τον προποτζι μου το διαβασες το ματς με λεει εχει απουσιες η  κοριτιμπα :cheesy: και το καρφωσα τον ασσο :grin: παει το 15αευρω που θα επερνα γαμω τις απουσιες τις κοριτιμπα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μερααααα
ενα ευχαριστω στον φιλο Lion7 για την υπερασπιση :)

Ιντερ
Αρσεναλ 2-3 γκολ
Γιουβε NG Χρησταρα νομιζω ο τονι δεν παιζει θα το κρατησουμε το μηδεν πισω;;;
Τοτεναμ 2-3 γκολ
Λυων
Γιαννινα Χ2 η Λειβαδια στο Χαριλαου ηταν μεσα στις 5 χειροτερες ομαδες που περασαν τα τελευταια 5 χρονια

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.. :grin: Ετσι οπως ειναι Η βαλενθια ψυχολογικα :lheel: η σεββιλη :s&m_2: σημερα η ομαδα απο την Πρωτευουσα τις ανδαλουσιας :grin: :grin: :grin: που κοιταξε στα ματια την μπαρτσελονα :grin: κερδισε μεσα στην εστοριλ :grin: επρεπε να κερδισει την Μαλαγα στο 2-2 :grin: :grin: Πιστευω αν δεν φοβηθει στο μεσταγια :grin: Μπορει ν να βγαλει το 2πλο :grin: Ειναι απο τα αουτσαιντερ που αξιζουν και ας μην βγουν :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom