nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.303
- Πόντοι
- 1.106
οχι μωρε αλλα η Ιντερ καθε χρονο φαβοραρα ειναι και καθε χρονοαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Να υποθέσω στα άλλα διαφωνείς?
οχι μωρε αλλα η Ιντερ καθε χρονο φαβοραρα ειναι και καθε χρονοαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Να υποθέσω στα άλλα διαφωνείς?
μαλακισμένη χαλ....2-2... πάλι άρχισαν τις μαλακίες τα αγγλάκια???η νιουκάστλ είναι σε καλή ρότα(2-1)....ένα γκολ για λίβερπουλ να μπει κ αυτή σε καλό δρόμο...ελπίζω να σκοράρει...
πανε τα σουβλακιαΩΧ!!!!!!!! Μας ισοφαρισαν...Αντε να κρατησουμε το Χ τωρα ηρωικα.....
πωπωωπω τώρα το είδα...έφαγε γκολ και η λίβερπουλ...άντε γαμηθείτε μουνόπανα....τι είναι τούτοι ρε??? καλά κάνω και δε τη συμπαθώ τη γαμωλίβερπουλ...ομαδάρα κ μαλακίες...λέω να την παίξω για πρώτη φορά φέτος και να....μαλακισμένη χαλ....2-2... πάλι άρχισαν τις μαλακίες τα αγγλάκια???
ρε λαγε περιμενες να νικησει η λιβερπουλ; τα λεγα εγω!πωπωωπω τώρα το είδα...έφαγε γκολ και η λίβερπουλ...άντε γαμηθείτε μουνόπανα....τι είναι τούτοι ρε??? καλά κάνω και δε τη συμπαθώ τη γαμωλίβερπουλ...ομαδάρα κ μαλακίες...λέω να την παίξω για πρώτη φορά φέτος και να....
ε ρε πούση μου μας τα πρήξανε από την αρχή της σεζόν, ότι φέτος πάει για μεγάλα πράγματα, ότι έχει φτιάξει κλπ βλέπω και τις πρώτες αγωνιστικές, λέω οκ πάμε καλά....και τώρα που αποφάσισα να την παίξω παίρνω τα@@...ρε λαγε περιμενες να νικησει η λιβερπουλ; τα λεγα εγω!
Σφαγη αδελφε,με πεναλτυ στο 89 λυγισαμε....πανε τα σουβλακια
Σφαγη αδελφε,με πεναλτυ στο 89 λυγισαμε....
Σιγα μη κερδισει το ΑΝΝΟΒΕΡΟ. Χ2 ειναι το ματσακι φιλε.
Λοιπον εριξα τα πρωτα παρακαλω να αναρτηθει:
Δυαδα:
Αννοβερο 1dnb & Ρεν 1
Δυαδα:
Ρεν 1 & Καλλοννη g/g
Δυαδα:
Ρεν 1 & Καλλονη οβερ 0,5g
Μονα:
Καλλονη γ/γ
Ρεν 1
Νιουκασλ 1
παμε
ρεεεεεεεε δωσε μου το full bet πισω με τη καλονιτσα....Δυαδα:
Αννοβερο 1dnb & Ρεν 1
Δυαδα:
Ρεν 1 & Καλλοννη g/g
Δυαδα:
Ρεν 1 & Καλλονη οβερ 0,5g
Μονα:
Καλλονη γ/γ
Ρεν 1
Νιουκασλ 1
το χαμε ρε πουστη μου ας οψεται η κοκκινηρεεεεεεεε δωσε μου το full bet πισω με τη καλονιτσα....
Αυτά έγραψα το μεσημέρι και να'ναι καλά οι Άγγλοι μαφιόζοι, δυστυχώς με δικαίωσαν....Από Αγγλία που προβλέπω κανονική σφαγή το μόνο που θα έπαιζα είναι το Χ2 της Έβερτον....
Και αυτό με κάλυψη το Χ!!!
Λίβερπουλ και Νιούκαστλ η λογική λέει 1, αλλά αν κάτσουν και τα 2 κατεβάζουν ρολά οι μπούκηδες...
Δεν παίζω κανένα και ησυχάζω!!!!!
Γερμανία ΧΑΜΟΣ στο ίσωμα!!!!
Είμαι σίγουρος ότι αύριο βράδυ θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα αποτελέσματα!!!!
Αυτά έγραψα το μεσημέρι και να'ναι καλά οι Άγγλοι μαφιόζοι, δυστυχώς με δικαίωσαν....
Και η Έβερτον έχανε με 2-1 μέχρι το 83'....
Στην Γερμανία ήδη όλοι πιάνουν τον κώλο τους που τσούζει!!!
Αυτά έγραψα το μεσημέρι και να'ναι καλά οι Άγγλοι μαφιόζοι, δυστυχώς με δικαίωσαν....
Και η Έβερτον έχανε με 2-1 μέχρι το 83'....
Στην Γερμανία ήδη όλοι πιάνουν τον κώλο τους που τσούζει!!!
Μικρη η ζημια.Αυριο στη ΔΡΕΣΔΗ μονο ειναι τα πολλα.Θα σε πιασει ο αλλος σε λιγο και θα δεις..
μαζι με φλουμινενσε....ΡΕΝ και ξερο ψωμι