Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
μερααααα
ενα ευχαριστω στον φιλο Lion7 για την υπερασπιση :)

Ιντερ
Αρσεναλ 2-3 γκολ
Γιουβε NG Χρησταρα νομιζω ο τονι δεν παιζει θα το κρατησουμε το μηδεν πισω;;;
Τοτεναμ 2-3 γκολ
Λυων
Γιαννινα Χ2 η Λειβαδια στο Χαριλαου ηταν μεσα στις 5 χειροτερες ομαδες που περασαν τα τελευταια 5 χρονια
Kαλημέραααααα....
Την Σούπερ Λίγδα μην την βλέπεις αγωνιστικά!!!!
Είναι στημένη μέχρι και στο ποιος θα κάνει την σέντρα στην αρχή.....
Άλλωστε είναι γνωστό ότι σε μάτς Κομπότη-Χριστοβασίλη, ξεκινάνε από τον 1 και φτάνουν μέχρι το Χ!!!!
Και μην με ρωτήσεις γιατί, εσύ δεν έχει φίλο?
Τώρα βέβαια, άμα του γάμησε καμιά γκόμενα ο Κομπότης του φίλου του στα μπουζούκια, ποιος ξέρει μπορεί να γίνει το 2!!!!!
Δεν έχεις παράπονο, σου έκανα γαμώ τις αναλύσεις..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Kαλημέραααααα....
Την Σούπερ Λίγδα μην την βλέπεις αγωνιστικά!!!!
Είναι στημένη μέχρι και στο ποιος θα κάνει την σέντρα στην αρχή.....
Άλλωστε είναι γνωστό ότι σε μάτς Κομπότη-Χριστοβασίλη, ξεκινάνε από τον 1 και φτάνουν μέχρι το Χ!!!!
Και μην με ρωτήσεις γιατί, εσύ δεν έχει φίλο?
Τώρα βέβαια, άμα του γάμησε καμιά γκόμενα ο Κομπότης του φίλου του στα μπουζούκια, ποιος ξέρει μπορεί να γίνει το 2!!!!!
Δεν έχεις παράπονο, σου έκανα γαμώ τις αναλύσεις..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
για την Ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα ηταν σουπερ αναλυση, εγω μιλησα για το αγωνιστικο κομματι η λειβαδια δεν βλεποτανε

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μερααααα
ενα ευχαριστω στον φιλο Lion7 για την υπερασπιση :)

Ιντερ
Αρσεναλ 2-3 γκολ
Γιουβε NG Χρησταρα νομιζω ο τονι δεν παιζει θα το κρατησουμε το μηδεν πισω;;;
Τοτεναμ 2-3 γκολ
Λυων
Γιαννινα Χ2 η Λειβαδια στο Χαριλαου ηταν μεσα στις 5 χειροτερες ομαδες που περασαν τα τελευταια 5 χρονια
Δεν ξερω αλεχ μεσα στην ιντερ τους ειδα να τρεμουν τα ποδια τους στο 1-1 :grin: Μετα δεν μπορεσαν να κερδισουν την χειροτερι ομαδα τις δανιας(τουλαχιστον μεχρι τωρα :grin:) Τι να πω η γιουβε φωναζει απο μακρια οτι δεν εκανε μεταγραφες με βαση το βαρος τις φανελας τις :grin:.. Η προιστορια(η πιο προσφατη :grin:) ειναι 4 no gol  και ενα γκολ-γκολ οι 4 νικες ειναι με 1-0 αρα αντερ και 0 εως 1 γκολ :grin: :grin: και το γκολ γκολ 2-2  :grin: Αν υπαρχει τσαμπιονς λινγκ την ερχομενη εβδομαδα αξιζει το αντερ :grin: Γιατι τον Κοντε δεν τον εχω τοσο μαλακα να κατεβει φουλ επιθεση για να εξελεωθει για το 1-1 μεσα στην κοπεγχαγη :grin: Αν δεν εχει τσαμπιονς λινγκ και μπει ενα γκολ νωρις μπορει να βγει και οβερ.. Αλλα η προιστορια δηχνει οτι η ελλας βερονα κατεβενει με ενα λεοφορειο πισω στο τερμα οταν παιζει μεσα στην Γιουβεντους :grin: οπως και να εχει ο Ασσος δεν αξιζει γιατι τα 4,, 1-0 δηχνουν οτι νικαει στο οριο τωρα τι να πω δεν θα ασχολιομουν σημερα με την γιουβεντους εκτος αν πχ ετρωγε γκολ για καμια ανατροπη αλλα στο live η ανατροπη θα πληρωνει ψιχουλα οποτε θα αξιζε απο πριν αρχισει το παιχνιδι :grin: :grin: Τωρα δεν παιζει ο τονι και εχθες η κοριτιμπα ειχε 2000 απουσιες και μας εφαγε τον ασσο τις φλουμινενσε :grin: :grin: :grin: Δεν ξερω αλεχ αυτο το παιχνιδι θα το επαιζα ανατροπη πριν αρχισει η γιουβε δηχνει μια στασιμοτητα με ξαφνιασε με το 1-1 στην κοπεγχαγη ενω το εφερε και περσι με την νορτσελαντ τι να πω αιντοντ νου ναθινγκ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Αλλα το νο γκολ ειναι λογικο που επαιξες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Δεν ξερω αλεχ μεσα στην ιντερ τους ειδα να τρεμουν τα ποδια τους στο 1-1 :grin: Μετα δεν μπορεσαν να κερδισουν την χειροτερι ομαδα τις δανιας(τουλαχιστον μεχρι τωρα :grin:) Τι να πω η γιουβε φωναζει απο μακρια οτι δεν εκανε μεταγραφες με βαση το βαρος τις φανελας τις :grin:.. Η προιστορια(η πιο προσφατη :grin:) ειναι 4 no gol  και ενα γκολ-γκολ οι 4 νικες ειναι με 1-0 αρα αντερ και 0 εως 1 γκολ :grin: :grin: και το γκολ γκολ 2-2  :grin: Αν υπαρχει τσαμπιονς λινγκ την ερχομενη εβδομαδα αξιζει το αντερ :grin: Γιατι τον Κοντε δεν τον εχω τοσο μαλακα να κατεβει φουλ επιθεση για να εξελεωθει για το 1-1 μεσα στην κοπεγχαγη :grin: Αν δεν εχει τσαμπιονς λινγκ και μπει ενα γκολ νωρις μπορει να βγει και οβερ.. Αλλα η προιστορια δηχνει οτι η ελλας βερονα κατεβενει με ενα λεοφορειο πισω στο τερμα οταν παιζει μεσα στην Γιουβεντους :grin: οπως και να εχει ο Ασσος δεν αξιζει γιατι τα 4,, 1-0 δηχνουν οτι νικαει στο οριο τωρα τι να πω δεν θα ασχολιομουν σημερα με την γιουβεντους εκτος αν πχ ετρωγε γκολ για καμια ανατροπη αλλα στο live η ανατροπη θα πληρωνει ψιχουλα οποτε θα αξιζε απο πριν αρχισει το παιχνιδι :grin: :grin: Τωρα δεν παιζει ο τονι και εχθες η κοριτιμπα ειχε 2000 απουσιες και μας εφαγε τον ασσο τις φλουμινενσε :grin: :grin: :grin: Δεν ξερω αλεχ αυτο το παιχνιδι θα το επαιζα ανατροπη πριν αρχισει η γιουβε δηχνει μια στασιμοτητα με ξαφνιασε με το 1-1 στην κοπεγχαγη ενω το εφερε και περσι με την νορτσελαντ τι να πω αιντοντ νου ναθινγκ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Αλλα το νο γκολ ειναι λογικο που επαιξες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
παντα η γιουβε εδινε μεγαλη εμφαση στην αμυνα και αφου δεν παιζει ο τονι ....ξερω γω ρε γμτ; τι να σε φερω απο Ιταλια εκτος απο φωτο; :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παντα η γιουβε εδινε μεγαλη εμφαση στην αμυνα και αφου δεν παιζει ο τονι ....ξερω γω ρε γμτ; τι να σε φερω απο Ιταλια εκτος απο φωτο; :)
tipota Αδερφε την υγεια σου :grin: :grin: Παω για τυροπιτα και σοκολατα ζεστι :grin: σιγιου λετερ και ολα τα παιδια μετα οταν αρχισει και ο τζογος βαραει κοκκινοΥΓ.. οΛΟ Μπροστα μου πιανουν 8 στα 8 και εγω δεν ειμαι ανθρωπος να μου πεσει μια φορα 5 στα 5 που παιζω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
tipota Αδερφε την υγεια σου :grin: :grin: Παω για τυροπιτα και σοκολατα ζεστι :grin: σιγιου λετερ και ολα τα παιδια μετα οταν αρχισει και ο τζογος βαραει κοκκινοΥΓ.. οΛΟ Μπροστα μου πιανουν 8 στα 8 και εγω δεν ειμαι ανθρωπος να μου πεσει μια φορα 5 στα 5 που παιζω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Kαλά όλοι οι κωλόφαρδοι στο προποτζίδικο σου είναι?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τι λέτε για άσσο σίτυ, άσσο παρί και άσσο μίλαν??

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
να μου πεις και με 1-50 που παιζουμε μηπως ειδαμε προκοπη...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
tips:
η νις εγκαινιαζει νεο γηπεδο
η βασιλεια μπορει να φτασει κορυφη
η ναπολι παρα φορτωθηκε

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
δεν θελω να αλλαξω την γνωμη κανενος αν το παιξω θα το παιξω η Χ η 1-1 σκορ

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
θα νικήσει η μίλαν... ;)
H αλήθεια είναι ότι στο ιταλικό πρωτάθλημα, παίζουν μπάλα και οι φανέλες....
Και η Μίλαν ασχέτως της αγωνιστικής της κατάστασης, έχει ΒΑΡΙΑ φανέλα για τα δόντια της Νάπολι!!!
Καθαρά αγωνιστικά η Νάπολι έχει προβάδισμα, αλλά δεν βλέπω να περνάει από το Μιλάνο, αφού η Μίλαν έχει βάλει τα μαχαίρια στο στόμα και θα παλέψει ακόμα και με αίμα κυριολεκτικά!!!!
1Χ για σιγουριά, γιατί είπαμε.....αγωνιστικά είναι η νύχτα με την μέρα!!!!

Υ.Γ. Και για τους λογικούς παίχτες, δεν το παίζουν καθόλου.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μια εταιρεία dobet την ξέρει κανείς??μου έδωσε 10ευρώ μπόνους έτοιμο για παίξιμο χωρίς να απαιτέιται κατάθεση...περίεργο...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
H αλήθεια είναι ότι στο ιταλικό πρωτάθλημα, παίζουν μπάλα και οι φανέλες....
Και η Μίλαν ασχέτως της αγωνιστικής της κατάστασης, έχει ΒΑΡΙΑ φανέλα για τα δόντια της Νάπολι!!!
Καθαρά αγωνιστικά η Νάπολι έχει προβάδισμα, αλλά δεν βλέπω να περνάει από το Μιλάνο, αφού η Μίλαν έχει βάλει τα μαχαίρια στο στόμα και θα παλέψει ακόμα και με αίμα κυριολεκτικά!!!!
1Χ για σιγουριά, γιατί είπαμε.....αγωνιστικά είναι η νύχτα με την μέρα!!!!

Υ.Γ. Και για τους λογικούς παίχτες, δεν το παίζουν καθόλου.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ποιος έχασε τη λογική για να τη βρούμε εμείς??? :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
διπλο φιορεντίνα σουόνσι και ιντερ καλοφαγωτα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
σουόνσι είχε αγώνα μεσοβδόμαδα...φοβάμαι λιγάκι μη σκάσει...
Aυτό σε πείραξε ρε Μπαγκς Μπάνυ?
Όποιος βρει ποια Ιταλική ομάδα ξεκίνησε πρωτάθλημα με 0/4 τα τελευταία 10 χρόνια κερδίζει το 2 στον αγώνα Σασουόλο-Ίντερ.....
Και παίζουν και στις 13.30, όπως η Φιορεντίνα την προηγούμενη αγωνιστική!!!
Είπαμε, εκείνη την ώρα οι παίχτες τρώνε, δεν παίζουν!!!!
Πάντως κοιτάζοντας το καθαρά αγωνιστικά και απομωνόντας το από όλα τα άλλα, ναι είναι 2!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom