xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μεσα εισαι.Εγω το βλεπω 1drawnobet
καλη επιτυχια σου ευχομαι
μεσα εισαι.Εγω το βλεπω 1drawnobet
Το ματς ειναι πολυ δυσκολο και ολα εινα ανοιχτα προσωπικα σε τετοια ματς στη Γερμανια "παω" με την εδραΕνταξει εσυ καλυβεσαι στο Χ.
παρομοιως!μεσα εισαι.
καλη επιτυχια σου ευχομαι
κπρ λιβερπουλ.. και το αλλο το full bet ατρομητος και γκολ γκολ καλονιτσα...
αμην αντε παω βολτα....
Για εξήγησέ το μας αυτό το Χ2...Σιγα μη κερδισει το ΑΝΝΟΒΕΡΟ. Χ2 ειναι το ματσακι φιλε.
Ω ρε θα πεσει ξυλοΓια εξήγησέ το μας αυτό το Χ2...
Πως προκύπτει με βάση την ανάλυσή σου!!!
ας εξηγησω εγω γτ το επαιξα ασσο.Για εξήγησέ το μας αυτό το Χ2...
Όχι ρε, απλώς ρωτάω γιατί έχει ενδιαφέρον να διαβάζουμε πως βγάζουμε τα σημεία....Ω ρε θα πεσει ξυλο
παιδια μου
Οταν αρχιζει να φορτωνει γκολ το ιστορικο ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ τοτε θα σου ξηγησω το ονειρο...Για εξήγησέ το μας αυτό το Χ2...
Όχι ρε, απλώς ρωτάω γιατί έχει ενδιαφέρον να διαβάζουμε πως βγάζουμε τα σημεία....
Τα γραπτά αλλάζουν το ύφος των λεγομένων....καθόλου δεν με πείραξε το Χ2
Από Αγγλία που προβλέπω κανονική σφαγή το μόνο που θα έπαιζα είναι το Χ2 της Έβερτον....
Και αυτό με κάλυψη το Χ!!!
Λίβερπουλ και Νιούκαστλ η λογική λέει 1, αλλά αν κάτσουν και τα 2 κατεβάζουν ρολά οι μπούκηδες...
Δεν παίζω κανένα και ησυχάζω!!!!!
Γερμανία ΧΑΜΟΣ στο ίσωμα!!!!
Είμαι σίγουρος ότι αύριο βράδυ θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα αποτελέσματα!!!!
Ιταλία....
Όλοι πέσαν στο 2 της Ίντερ λες και έχει ομαδάρα....την έχω δει 3 φορές φέτος και δεν με εμπνέει, ειδικά τώρα που πάει φαβορί σε μιά έδρα που η Σασσουόλο δεν έχει κερδίσει ακόμα....."μαφιόζικο" ματς!!!!
Ο 1 της Τζένοα φαίνεται λογικός αλλά...εκεί ο πρόεδρος της Λιβόρνο είναι ο πρώην πρόεδρος της Τζένοα και δήλωσε ότι καλό θα ήταν να έρθει Χ το ματς....."μαφιόζικο" και αυτό!!!!!
Παίζω το over της Γιούβε που έρχεται μουτρωμένη από την Δανία, να ανοίξει κώλους!!!!
Ισπανία.....
Έχω δει την Μπέτις 2 φορές και αυτά που λένε περί αυτοματισμών οι φυλλάδες ΔΕΝ υπάρχουν....
Ο 1 στο 1,80 και κάτω είναι ΓΤΠ και δεν το παίζω.....
Το 1Χ της Εσπανιόλ-Μπιλμπάο πιστεύω θα έρθει σβηστό και άνετα!!!!
Αν δείτε και τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια θα καταλάβετε....
Γαλλία....
Ότι σας φωτίσει ο θεός...
Εγώ δεν έχω "γνωριμίες" εκεί, άρα δεν παίζω τίποτα εκτός του G/G στο Παρί-Μονακό επειδή το "απαιτούν" οι χορηγοί των ομάδων....και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!!!
Λίβερπουλ και Νιούκαστλ η λογική λέει 1, αλλά αν κάτσουν και τα 2 κατεβάζουν ρολά οι μπούκηδες...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
σας παραθέτω μερικά σημεία για το σήμερα
393. Μίλαν - Νάπολι Χ , 2
166. Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛΚ Under
192. Γεοβιλ - Κπρ 2 , Under
191. Nιουκαστλ - Χαλ 1 , Under
201. Ντονκαστερ - Νοτιχαμ Φορεστ 2
272. Τσέλσι - Φουλαμ 1
300. ΒαγιαρολιΘ - Αθλετικο Μαδριτης 2
190. Λιβερπουλ - Σαουθαμπτον x , 2
198. Μπλακπουλ - Λεστερ 1 , x
189. Γουεστ Χαμ - Έβερτον 2
ΩΧ!!!!!!!! Μας ισοφαρισαν...Αντε να κρατησουμε το Χ τωρα ηρωικα.....0-1 Το ιστορικο ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ με χτυπημα πεναλτυ του ΒΕΡΧΟΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!