Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Τωρα Ελλαδαρα......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
2.60  Ζησηςςςςςςςςςςςςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - GB7382932510F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  08/09/2013 18:07:54 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Under 154.5 Ελλάδα v Ιταλία
(Συνολικά Αγώνα Σε-Εξέλιξη) 08/09/2013 Κανένα 1.80 Ανοικτό
Σύνολο:  50 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  90,00 

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
Μας πατησανε οι Ιταλοι...δυστυχως...

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
στημενο για να στα παρουν !! δεν με ακουσες πριν το ματσ οβερ 142,5 !!
Χαλικι στο παπουτσι μου εχεις γινει κακο σπυρι στον κωλο μου......Τι ασχολεισαι ρε φιλε μαζι μου αντε παγενε λεμεεεεε........ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Χαλικι στο παπουτσι μου εχεις γινει κακο σπυρι στον κωλο μου......Τι ασχολεισαι ρε φιλε μαζι μου αντε παγενε λεμεεεεε........ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

φιλε κοιτα δεν ασχολουμε μαζι σου απλα εχεις πλακα πρωτη φορα σου μιλησα . Το θεμα ειναι ομως οτι εισαι νεουδι και καλα κανεις αλλα σε εχω παρατηρησει φιλε μου και σε αλλα ποστ σου οτι εισαι οτι αρπαξει ο κολος  σου ! στα μασαζ στις ανεξαρτητες καμια συνησφορα στο σιτε τιποτα ακομα και εδω στο στοιχημα ρωτας τους αλλους για σιγουρα και τι να  πεξουμε πειτε κανα σιγουρακι !! δεν το ψαχνεις λιγο το θεμα να προτηνεις κατι κ εσυ οπως και τα αλλα παιδια εδω κατα καιρους !

Αν θες να μαθεις ο καθενας εδω που ρωτας εχει επενδυσει καποια λεφτα για να εχει μια αποψη για τανες και στοιχημα για  να σου προτηνει κατι καλο απο εδω για να γαμησεις ορ να παιξεις !!!

αν ειμαι λαθος καπου διορθοστε με !!!  

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
φιλε κοιτα δεν ασχολουμε μαζι σου απλα εχεις πλακα πρωτη φορα σου μιλησα . Το θεμα ειναι ομως οτι εισαι νεουδι και καλα κανεις αλλα σε εχω παρατηρησει φιλε μου και σε αλλα ποστ σου οτι εισαι οτι αρπαξει ο κολος  σου ! στα μασαζ στις ανεξαρτητες καμια συνησφορα στο σιτε τιποτα ακομα και εδω στο στοιχημα ρωτας τους αλλους για σιγουρα και τι να  πεξουμε πειτε κανα σιγουρακι !! δεν το ψαχνεις λιγο το θεμα να προτηνεις κατι κ εσυ οπως και τα αλλα παιδια εδω κατα καιρους !

Αν θες να μαθεις ο καθενας εδω που ρωτας εχει επενδυσει καποια λεφτα για να εχει μια αποψη για τανες και στοιχημα για  να σου προτηνει κατι καλο απο εδω για να γαμησεις ορ να παιξεις !!!

αν ειμαι λαθος καπου διορθοστε με !!!  
Και τι εισαι εσυ καραγκιοζακο ντεντεκτιβ των φορουμς εγω θα ελεγα να ελεγξουν οι admin εδω την δικι σου δραση να δουν τι εχεις κανει ποσα προφιλ εχεις αλλαξει και τι ρολο βαρας σιγουρα θα βρουν παρα πολλα να σου καταλογισουν.....Καθεσαι και ψαχχνεις τι λεει ο αλλος και που το λεει τοσο αργοσχολος εισαι?Δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις την ειδες και παλιος ελα απο κοντα να μου τα πεις αυτα οχι κρυμμενος πισω απο μια οθονη......Τωρα θα σε αναφερω κιολας για να βαλεις μυαλο...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Και τι εισαι εσυ καραγκιοζακο ντεντεκτιβ των φορουμς εγω θα ελεγα να ελεγξουν οι admin εδω την δικι σου δραση να δουν τι εχεις κανει ποσα προφιλ εχεις αλλαξει και τι ρολο βαρας σιγουρα θα βρουν παρα πολλα να σου καταλογισουν.....Καθεσαι και ψαχχνεις τι λεει ο αλλος και που το λεει τοσο αργοσχολος εισαι?Δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις την ειδες και παλιος ελα απο κοντα να μου τα πεις αυτα οχι κρυμμενος πισω απο μια οθονη......Τωρα θα σε αναφερω κιολας για να βαλεις μυαλο...

στα παπαρια μου σε γραφω σε γαμαω απο παντου και παντα οπου θες !!! ελπιζω να σε κανουν muted !!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα  2 ευρω να κερδισει τωρα η κορινθιανς την ναοτικο το σκεπτικο μου ειναι οτι η ναουτικο εχει πεσει στην Β εθνικη βραζιλιας και η κορινθιανς θελει να διασκεδασει τις εντυπωσεις για την προηγουμενη ηττα τις ενταξει δεν εχει και πολυ σκεπτικο με ειχε πει νωριτερα ο προποτζης μου οτι εχει κατι ελλειψεις η ναουτικο και οτι μπορει να βγει και ο πολυ χαμιλος ασσος πριν αρχισει ο αγωνας.. Οποτε 2 ευρω αλλα και παλι δεν ειμαι πολυ σιγουρος αλλα τα 2 ευρω τα εβαλα αλλα 5 λεπτα θελει 5 λεπτα γραφω :grin: :grin: :grin: Δεν το πιστευω τοσο δεν βαζω παπα :grin: :grin: :grin: :grin:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
καλησπερα   2 ευρω να κερδισει τωρα η κορινθιανς την ναοτικο το σκεπτικο μου ειναι οτι η ναουτικο εχει πεσει στην Β εθνικη βραζιλιας και η κορινθιανς θελει να διασκεδασει τις εντυπωσεις για την προηγουμενη ηττα τις ενταξει δεν εχει και πολυ σκεπτικο με ειχε πει νωριτερα ο προποτζης μου οτι εχει κατι ελλειψεις η ναουτικο και οτι μπορει να βγει και ο πολυ χαμιλος ασσος πριν αρχισει ο αγωνας.. Οποτε 2 ευρω αλλα και παλι δεν ειμαι πολυ σιγουρος αλλα τα 2 ευρω τα εβαλα αλλα 5 λεπτα θελει 5 λεπτα γραφω :grin: :grin: :grin: Δεν το πιστευω τοσο δεν βαζω παπα :grin: :grin: :grin: :grin:

φιλε λαθος στα ειπε ο προπατζης !! η κορινθιας επεζε με παρα πολλες αλλαγες ¨"Ενδεκάδα ανάγκης παρατάσσει απόψε ο Τίτε. Στην εθνική Περού ο φορ Γκερέρο (12/4), ενώ με την εθνική Βραζιλίας απουσιάζει ο περιφερειακός επιθετικός Πάτο (16/6). Τιμωρημένοι ο επιθετικός Εμερσον (14/2) και ο μεσοεπιθετικός Ντόουγκλας (16 συμ.), νοκ άουτ με τραυματισμό στο κεφάλι ο βασικός τερματοφύλακας Κάσιο (18 συμ.), ξανά εκτός λόγω τραυματισμού ο βασικός μέσος Ρενάτο Αουγκούστο (8/1) και ο αριστερός μπακ Φάμπιο Σάντος (16/1), σταθερά απόντες ο αμυντικός χαφ Γκιλιέρμε (13/1), σταθερά απών ο δεξιός μπακ Γκιλιέρμε Αντράντε (καμία συμ.)"

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.agken :grin: :grin:  18 ευρω την νεα υορκη οβερ 1,5 για το 1 ημιχρονο υπαρχει σκεπτικο το εμπεδωσα το πιστευω :grin: :grin: :grin: βαζω παπα παω για 12 ευρω μεροκαματο :grin: :grin: :priest: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
φιλε λαθος στα ειπε ο προπατζης !! η κορινθιας επεζε με παρα πολλες αλλαγες ¨"Ενδεκάδα ανάγκης παρατάσσει απόψε ο Τίτε. Στην εθνική Περού ο φορ Γκερέρο (12/4), ενώ με την εθνική Βραζιλίας απουσιάζει ο περιφερειακός επιθετικός Πάτο (16/6). Τιμωρημένοι ο επιθετικός Εμερσον (14/2) και ο μεσοεπιθετικός Ντόουγκλας (16 συμ.), νοκ άουτ με τραυματισμό στο κεφάλι ο βασικός τερματοφύλακας Κάσιο (18 συμ.), ξανά εκτός λόγω τραυματισμού ο βασικός μέσος Ρενάτο Αουγκούστο (8/1) και ο αριστερός μπακ Φάμπιο Σάντος (16/1), σταθερά απόντες ο αμυντικός χαφ Γκιλιέρμε (13/1), σταθερά απών ο δεξιός μπακ Γκιλιέρμε Αντράντε (καμία συμ.)"
μαλλων εγω μπερδευτικα φιλε μου γιατι τωρα που μου τα ειπες εσυ. ξανασκεφτηκα και με ειπε οτι η κορινθιανς εχει απουσιες ληπει ο πατο κτλ και οτι και με τις απουσιες που εχει η κορινθιανς παλι επηδει ειναι παρταλι η ναουτικο μπορει να την παρει εκανα λαθος διατυπωση εγω τωρα το θυμηθικα σωρη κιολας :) :) :) εχεις δικο ετσι ειναι απλα εκεινη την ωρα κοιταζα κατι παναμακια που ειχε το βραδυ και δεν ειχα δωσει την απαραιτητη σημασια στα λεγομενα του προποτζη και παιζοντας τα 2 ευρω στον ασσο της κορινθιανς δεν ημουν σιγουρος αν οι απουσιες ηταν για την μια η την αλλη ομαδα οντος τελικα τωρα που το ξανασκεφτηκα ηταν για την κορινθιανς και οτι μπορει να την παρει γιατι η αλλη ειναι παρταλι :) :) :) ty για τιν επισιμανση με εβαλες να σκεφτω θυμηθω :grin: μαλλων :grin: το σωστο :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα   2 ευρω να κερδισει τωρα η κορινθιανς την ναοτικο το σκεπτικο μου ειναι οτι η ναουτικο εχει πεσει στην Β εθνικη βραζιλιας και η κορινθιανς θελει να διασκεδασει τις εντυπωσεις για την προηγουμενη ηττα τις ενταξει δεν εχει και πολυ σκεπτικο με ειχε πει νωριτερα ο προποτζης μου οτι εχει κατι ελλειψεις η ναουτικο και οτι μπορει να βγει και ο πολυ χαμιλος ασσος πριν αρχισει ο αγωνας.. Οποτε 2 ευρω αλλα και παλι δεν ειμαι πολυ σιγουρος αλλα τα 2 ευρω τα εβαλα αλλα 5 λεπτα θελει 5 λεπτα γραφω :grin: :grin: :grin: Δεν το πιστευω τοσο δεν βαζω παπα :grin: :grin: :grin: :grin:edv
Κορίνθιανς @ 3.50
Μονό: 2  @ €1 08/09/2013 21:40:23 2,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TB6626408110F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  08 :huh: :huh: /09/2013 21:40:23 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Κορίνθιανς Κορίνθιανς v Ναούτικο Ρεσίφε
(Τελικό αποτέλεσμα) 08/09/2013 Κανένα 3.50 Χαμένο
Σύνολο:  2 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  0,00  εδω παιδια χωρις εμπεριστατωμενη γνωμη σκεψη και αναλυση :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.agken :grin: :grin:   18 ευρω την νεα υορκη οβερ 1,5 για το 1 ημιχρονο υπαρχει σκεπτικο το εμπεδωσα το πιστευω :grin: :grin: :grin: βαζω παπα παω για 12 ευρω μεροκαματο :grin: :grin: :priest: :grin:
Over 1.5 @ 1.66
Μονό: 18  @ €1 08/09/2013 22:20:50 18,00 30,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - FB5547685910F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  08/09/2013 22:20:50 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 1.5 Χιούστον Ντινάμο v Νέα Υόρκη
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 08/09/2013 Κανένα 1.66 Κερδισμένο
Σύνολο:  18 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  30,00  και εδω με σκεψη :idiot: διαβασμα :grin: αναλυση  :jerking: :grin:εμπεδωση :sunglasses: και εγκαιρο παιξιμο :humpleg: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
γκολ και ληξη η μποταφογκο το γυρισε  :grin: το θελει η φουτανα :grin: το κυνηγαει το πρωταθλημα :grin: :grin: Καλο αυτο για εμας :grin: :grin: Τωρα θα πηρε και ψυχολογια :grin: γκολ ;) ληξη :-* του αγωνα και νικη :sunglasses:ΥΓ τον αγωνα Σιβας ηπα- Ουασινγκτον βλεπω οβερ αλλα δεν θα το παιξω γιατι θελω να παιζω στο live :grin: για οποιον θα ηθελε κανα οβερακι για το ξημερωμα :grin: θα την πεσω για υπνο οποτε δεν εχει live οποτε ουτε παιξιμο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα :grin: η μοναδικη ομαδα στην ιταλια που ειχει ιδιοκτητο γηπεδο JUVENTUS :grin: :grin: :grin: :grin: 1,50 στον οπαπ για κατακτηση πρωταθληματος :grin: 1,40 μεσα στην κοπεγχαγη την επομενη εβδομαδα :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.415
Πόντοι
5.006
καλημερα :grin: η μοναδικη ομαδα στην ιταλια που ειχει ιδιοκτητο γηπεδο JUVENTUS :grin: :grin: :grin: :grin: 1,50 στον οπαπ για κατακτηση πρωταθληματος :grin: 1,40 μεσα στην κοπεγχαγη την επομενη εβδομαδα :grin:
καλημερα καλη η γιουμε τιμηθηκε κιολασ με τη κοπεγχαγη...κρουζειρο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
βοσνια αυστρια οβερ
βελγιο β. ιρλανδια νο γκολ
φινλανδια αγγλια under
ουκρανια κροατια γκολ γκολ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα.. Σε λιγο θα αρχησει ενας αγωνας για την Α εθνικη πακισταν καρατσι ελεκτρικ Καρατσι πορτ τραστ και αυτο το πρωταθλημα εχει γκολ και εχω βγαλει περσι μεροκαματακι :grin: αυτες οι δυο ομαδες απο το ονομα μπορει να ειναι απο την ιδια πολη και να ειναι ντερπι αλλα περσι εβγαλα απο την καρατσι ελεκτρικ καλο μεροκαματακι.. Αν μπει ενα γκολ νωρις θα το παιξω στο live για επομενο γκολ αλλα 5 ευρω :grin: :grin: γιατι ειναι οι πρωτες αγωνιστικες μαλλων και πρεπει λιγο να ρολαρουν οι ομαδες αλιως θα το επαιζα και 30 και παραπανω ευρω αν ηταν λιγακη προχωριμενες οι αγωνιστικες :cheesy: Ειναι απο τα πρωταθλημαta που μου αρεσουν  :grin:και κανουν για live :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Δεν εχω δει ποτε στατιστικα οτι λεω το λεω απο το που εχω παρακολουθησει το οτι παιζουν ανοιχτα κτλ αν φανε γκολ δεν καθονται ανοιγονται και οι μεν και οι δε :grin: :grin: Αλλα πρεπει να ειναι στις πρωτες αγωνιστικες μην ανοιχτουμε υπομονη :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom