Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.442
Πόντοι
5.006
η εστουντιαντεσ γκολ καλο αυτο αλλα χρησταρα ιντερνασιοναλ παση θυσια οπωσδηποτα το αφηνω πανω σου για πιο μετα βαλε παπαδεσ κολυμπυθρεσ και τα σχετικα.... :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
η εστουντιαντεσ γκολ καλο αυτο αλλα χρησταρα ιντερνασιοναλ παση θυσια οπωσδηποτα το αφηνω πανω σου για πιο μετα βαλε παπαδεσ κολυμπυθρεσ και τα σχετικα.... :grin: :grin: :grin:
oti θελεις φιλε :grin: :grin: :grin: :grin: :priest: :priest: :grin: ευτιχως με εκοψε και καληψα την κροουλι στο οβερ 3,5 στο ημιχρονο που ηταν 0-0 Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Κρόουλι Τάουν v Τζίλιγχαμ
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 07/09/2013 Κανένα 11.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  0,45 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  4,95    :grin: εδω σκεφτηκα οτι αφου το εχω σκεφτει για οβερ κτλ κτλ κτλ ας καλυψω δεν εχω να χασω για τιποτα αγγλια ειναι :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καθομαι στο προποτζηδικο που λετε παιδια και λεω τον προποτζη μου ρε συ :grin:  Ο jo να σκοραρει πρωτος καλα τον δινει η βετ365 το βλεπω του λεω να το βαλω κανα 2-3 ευρω... Με λεει αστο αστο ειναι ντεφορμε ο jo :cheesy: :cheesy: Ο jo εβαλε τα 2 πρωτα γκολ :headbang: :boobies: Το κερατο μου μεσα :grin: :grin: :grin: Τι τον ρωτησα :cheesy: :cheesy:ΥΓ.. ρωταω και τον καφετζη μου του λεω βλεπω να βαζει γκολ και ο νευμαρ 1,57 αλλα δεν γαμιεται εδω δεν πονταρα τον jo που εβλεπα να παιξω το 1,57 με λεει ο καφετζης μου βαλε να σκοραρει ο τερματοφυλακας ποσο το δινει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Στο χαβαλε με το ειπε :grin: :grin: αρε προποτζη που εχω πουλια στον αερα πιανει εχει ενα ενστικτο ο πουστης μια μυτη την μπριζολα την τιγανιτη απο το μισο μετρο την καταλαβαινει :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
2,20 nomizw.. :priest: :grin: over 3,5 thn vrazilia gia to 1 hmixrono to pisteyw vazv papa
Επιλογές
1 Over 3.5 Βραζιλία v Αυστραλία
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 07/09/2013 Κανένα 3.40 Χαμένο
Σύνολο:  2,2 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  0,00    :huh: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera οποιος κανει να κερδιει το 9 κορνερ η νουμανθια θα κερασω 1 παγωτο απο τον καφετζι μου που τα περνει για την παρτι του απο to ldl και τα εχει στον καταψυκτη του μαζι με τις σακουλες τους παγους για τους φραπεδες και τα νερα :grin:
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - FB6752346110F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  07/09/2013 20:22:43 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Νουμάνθια Νουμάνθια v Λας Πάλμας
(Πρώτη ομάδα στα 9 Κόρνερ) 07/09/2013 Κανένα 3.75 Χαμένο
Σύνολο:  2 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  0,00    >:( :huh: :huh: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera :grin:  Κροουλι-Τζιλιχαμ οβερ  1,5 για το 1 ημιχρονο.. Το διαβασα απο εδω το σκεφτηκα απο εκει αν πχ προηγηθει η κροουλι :grin: εχει τυχη να βγει :grin: αν προηγηθει η τζιλιχαμ :'( αιντοντ νου ναθινγκ :grin:  3,20 ευρω πονταρισμα να παω για το  5ταλιρακι μπας και βγαλω την  1,2χ που αγορασα εχθες :grin:(αλαξα εφημεριδα χρειαζεται να αλλαζουμε :grin:) Μισο να βαλω παπα παιδια γιατι σκεφτηκα :grin: :grin: :grin: :grin: :priest: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  ΥΓ.. :grin:  Στην πρωτη σκεψη το εβγαζα ασσο κοιταω την αποδωση στον ασσο σκεφτομαι τι να βαλω 100 ευρω αγγλια ειναι οχι ελλαδα :grin: :grin: :grin: Οποτε στην δευτερη σκεψη το βλεπω σαν οβερ αλλα καπως σαν δυσκολο οβερ κοιταω το οβερ το εχει φαβορι η βετ365 :think:  λεω θελω να την πιασω τον κωλο οχι να μου τον πιασει :grin: :grin: Κοιταω το γκολ-γκολ παλι φαβορι :grin: :grin: Λεω τους κεραταδες δεν γουσταρω φαβορι που δινουν αυτοι αλλα αουταιντερ που σκεφτομαι εγω εφοσον ειναι δισκολοκαταβλητο παιχνιδι και τα εχουν φαβορι να παει να γαμηθουν :grin: :grin: :grin: :grin: Τεσπα κοιτα το 1,5 οβερ για το 1 ημιχρονο λεω παλι δεν μου κανει σαν ποσοστο αλλα με 3,20 μονο αυτο με συμφαιρει για το 5ταλιρακι.. Ενδεχεται το παιχνιδι αν η τζιλιχαμ παιξει σαν την πιτερμπορο να βγουν και ο ασσος και το γκολ-γκολ και το οβερ 2,5 και με λιγη τυχη 3,5 αλλα κατεληξα στο οβερ 1,5 λογο αποδοσης και λογο οτι μπορει να σφιξει κωλο η τζιλιχαμ η κροουλι δεν μου βγαζει οτι θα παει σφιχτη :grin: :grin:
Επιλογές
1 Over 1.5 Κρόουλι Τάουν v Τζίλιγχαμ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 07/09/2013 Κανένα 2.62 Χαμένο
Σύνολο:  3,2 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  0,00    :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα αγκεν :grin: 1,20 να κερδισει η σεντ πατρικς δεν διαβασα τιποτα απλα ξερω οτι παει για πρωταθλημα :grin: :grin: :grin: :grin: δεν βαζω παπα δεν υπαρχει εμπεδοματικο σκεπτικο :cheesy: :cheesy:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χαλαλι το 1,20 για τους ιρλανδους ειναι πατριωτες μαλιστα οι ελληνες ερχομαστε στην δευτερη θεση μετα τους ιρλανδους που ειναι παλικαρια πρωτοι μαγκες.. Βασικα αν οι ελληνες ημασταν ενωμενοι δεν θα υπηρχε αλλος λαος σαν εμας αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια  Στην ιρλανδια ειμαι σαμροκ ροβερς αλλα μας τα εφαγε η σεντ πατρικς :grin: Ζητω οι κελτες τα παλιοπεδα :grin: :grin: :grin: :grin:Επιλογές
1 Σεντ Πάτρικς Λίμερικ v Σεντ Πάτρικς
(Τελικό αποτέλεσμα) 07/09/2013 Κανένα 4.33 Χαμένο
Σύνολο:  1,2 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00   :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον ιντερνασιοναλ εστουντιαντεσ 50 ευρω ιντερνασιοναλ κρουζειρο 50 ευρω και ιντερνασιοναλ κρουζειρο εστουντιαντεσ 30 ευρω... αυτα χρησταρα μολισ τα επαιξα.... :priest: :priest: :priest:
αντζελο τωρα πρεπει να σε κανω την ιντερνασιοναλ διπλο :grin: :grin:  :grin:θα το παλεψω φιλε :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - QB9285441210F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  07/09/2013 22:30:22 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Ιντερνασιονάλ 2-1 Πόντε Πρέτα v Ιντερνασιονάλ
(Τελικό σκορ) 07/09/2013 Κανένα 8.50 Ανοικτό
Σύνολο:  0,7 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  5,95  πιστευω οτι στην βραζιλια μετραει η εδρα αν θα κερδισει η ιντερνασιοναλ θα κερδισει καπως δυσκολα το 0-1 το σκεφτηκα αλλα μετα η αλλη θα παιζει την υπαρξη της οποτε μπορει να γινει ενα 1-1 και στο τελος με το στανιο η καλυτερη ομαδα να κερδισει με 1-2 σκορ :grin: Δηλαδη η ιντερνασιοναλ σκεφτηκα να παιξω κανα 3 ευρω οποιαδηποτε στιγμη τον αλεσαντρο για γκολ αλλα δεν το εχει σαν στοιχημα η βετ365 οποτε 1-2 υπερ τις μεγαλης ιντερνασιοναλ εστω και χωρις φορλαν :grin: :grin: :priest: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα ο αγωνας ορλαντο σιτι-σαρλοτ ιγκλς :grin: μπορει να υπαρχει πιθανοτητα να γινει με πολλα γκολ.. :grin: Δεν εχω δει στατιστικα τιποτα.. Απλα εχω παρει μεροκαματακι με αυτους τους αγωνες στο live :grin: αναλογα με το αν μπει γκολ γρηγορα η οχι μπορει να ανοιξει πολυ :grin: ειναι κατι σαν τα παναμακια :o στο περιπου :- αλλα οχι στο 100% :grin: διλαδι στα παναμακια σχεδον 100%% παθενουν αμοκ με το 1 γκολ :grin: εδω λιγο πιο σπανια :huh: αλλα αν μπει ενα γκολ νορις υπαρχει πιθανοτητα να μπει και αλλο για το 1 ημιχρονο και εκει θα ασχοληθω εκτος αν βγαλει η βετ365 τα παναμακια :)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Καμια 3αδα για σημερα σιγουρη για φορτωμα  :huh:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ακομα δεν εχεις μαθει σε αυτο το κ@λοπαιχνιδο οτι δεν υπαρχει σιγουρο?Ποσο μαλλον, 3 σιγουρα???
ζαν εχει μονο ενα αχαστο σε ολη την γη να παρει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα ελλαδος γιατι δεν το λες στο παλικαρι??? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.442
Πόντοι
5.006
ζαν εχει μονο ενα αχαστο σε ολη την γη να παρει ο ολυμπιακος το πρωταθλημα ελλαδος γιατι δεν το λες στο παλικαρι??? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
γεια σου χρησταρα ειδεσ τι μασ εκανε η εστουντιαντεσ γαμω το βερον μεσα  :headbang: :headbang: :headbang:τωρα οωσδηποτα το βραδυ νικη κρουζειρο για να πιασω τη μια δυαδα και να βγαλω το κεφαλαιο και καμια εβδομηνταρια ευρω κερδοσ... :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
γεια σου χρησταρα ειδεσ τι μασ εκανε η εστουντιαντεσ γαμω το βερον μεσα  :headbang: :headbang: :headbang:τωρα οωσδηποτα το βραδυ νικη κρουζειρο για να πιασω τη μια δυαδα και να βγαλω το κεφαλαιο και καμια εβδομηνταρια ευρω κερδοσ... :grin: :grin:
πιστευω θα βγει και με οβερ γιατι νικησαν και οι απο κατω :grin:   Ρε αντζελο αργεντινη τι παιζεις εχει τον μικροτερο μεσο ορο στην εδρα για νικη ασε που μπορει να στηθουν οι αγωνες για ενα πιατο πατσα με μπολικο μπουκοβο λιγο ξυδι λιγο λεμονο και λιγο αλατοπιπερο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Πρωσοπικη γνωμη μην παιζεις αργεντηνη ειναι αναρχο πρωταθλημα σκληρο εχουν μονο κερκιδα..!!! Και απο θεαμα ξυλο και τιποτα αλλο γκολ δεν μπενουν γαμησετα και με την ιδηκη ειδικη βαθμολογια αλλος πεφτει μεσο ειδικης βαθμιολογιας αλη στο πρωταθλημα αλλη στο να πεσει με βαθμους μορια γιατι να κανουμε το κεφαλι μας σαλατα :grin: Ντοματοσουφλε :grin: :grin: :grin: Δεν τεριαζει στην ιδιοσυγκρασια ου ελληνα η αργεντηνη εμεις ειμαστε εξω καρδια αυτοι μεσα καρδια κατα καποιο τροπο.. Εδω δεν τεριαζουμε με τους ισπανους που ειναι στην μεσογειο θα βρουμε ακρη με τους αργεντινεζους :grin: :grin: :grin: Αγγλια τεριαζουμε γιατι ειναι πουτανα ολα οι εγγλεζοι αλλα σκεφτομαστε ελληνικα δηλαδη καχυποπτα πονηρα (δηλαδη ελληνικα :grin:)και παμε κουβα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.442
Πόντοι
5.006
πιστευω θα βγει και με οβερ γιατι νικησαν και οι απο κατω :grin:   Ρε αντζελο αργεντινη τι παιζεις εχει τον μικροτερο μεσο ορο στην εδρα για νικη ασε που μπορει να στηθουν οι αγωνες για ενα πιατο πατσα με μπολικο μπουκοβο λιγο ξυδι λιγο λεμονο και λιγο αλατοπιπερο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Πρωσοπικη γνωμη μην παιζεις αργεντηνη ειναι αναρχο πρωταθλημα σκληρο εχουν μονο κερκιδα..!!! Και απο θεαμα ξυλο και τιποτα αλλο γκολ δεν μπενουν γαμησετα και με την ιδηκη ειδικη βαθμολογια αλλος πεφτει μεσο ειδικης βαθμιολογιας αλη στο πρωταθλημα αλλη στο να πεσει με βαθμους μορια γιατι να κανουμε το κεφαλι μας σαλατα :grin: Ντοματοσουφλε :grin: :grin: :grin: Δεν τεριαζει στην ιδιοσυγκρασια ου ελληνα η αργεντηνη εμεις ειμαστε εξω καρδια αυτοι μεσα καρδια κατα καποιο τροπο.. Εδω δεν τεριαζουμε με τους ισπανους που ειναι στην μεσογειο θα βρουμε ακρη με τους αργεντινεζους :grin: :grin: :grin: Αγγλια τεριαζουμε γιατι ειναι πουτανα ολα οι εγγλεζοι αλλα σκεφτομαστε ελληνικα δηλαδη καχυποπτα πονηρα (δηλαδη ελληνικα :grin:)και παμε κουβα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
που και που παιρνω κανενα σημειο απο κοτσυτη γιατι εχω παρει αρκετα λεφτα απο αυτον..απλωσ βραζηλια την εχω καλυτερα απο εποχησ γκοτση...τελοσ παντων ασ κερδισει η κρουζειρο και ολα καλα... :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
που και που παιρνω κανενα σημειο απο κοτσυτη γιατι εχω παρει αρκετα λεφτα απο αυτον..απλωσ βραζηλια την εχω καλυτερα απο εποχησ γκοτση...τελοσ παντων ασ κερδισει η κρουζειρο και ολα καλα... :grin: :grin: :grin:
θα κερδισει η κρουζειρο ολα ειναι υπερ τις.. Κοιτα πριν κανα 5 χρονια κτλ αν θυμαμαι καλα σαββατα το βραδυ κλειναμε κουπονια  με πορτο και λιγο πιο αργα μποκα τζουνιορς.. Αλλα εδω και καποια χρονια η μποκα στοιχηματικα... εγινε <μποχα> :grin: :grin: Πιστευω αργεντινη αξιζει μονο αν παιζεις κανα ψιλο καπου καπου στα οβερ   η κανα 1 ημιχρονο χ τελικο σε κανα συστιματακη :grin: :grin: :grin: Τεσπα μακρια απο αργεντηνη και εγω πηρα λεφτα παλια με την μποκα αλλα τωρα ουτε την βλεπω στο κουπονι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. ΒΡΑΖΙΛΙΑ :grin: Μετραει η εδρα εχουν και τεχνικη καταρτιση εχει γκολ το πρωταθλημα εχει και ισοπαλιες επειδη εχει πολλες μεγαλες ομαδες μεσα τεριαζουμε και ιδιοσυγκρασιακα με τους βραζιλιανους εξω καρδια κτλ :grin: :grin: που σε ρε μεγαλε τι εγινε τι να γινει  :grin: :grin:  αου  :grin:αου :grin: μαλακιλικι στο φουλ δεν βλεπεις με το που κονομησουν το ρηχνουν στα @@ τους γουστα κοτερα μουνια ενω οι αργεντινεζοι και στα 150 να παει ο μεσι θα μαζευει το ευρω οπως χτυπανε οι χαμολαιοντες την λεια τους με την γλωσα ετσι θα χτυπαει ο μεσι το ευρω μεχρι να γινει 90 ετων και θα παιζει στην μπαρτσελονα στην ομαδα του καπη και θα περνει ακομα διαφημησεις :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom