Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.413
Πόντοι
5.006
θα κερδισει η κρουζειρο ολα ειναι υπερ τις.. Κοιτα πριν κανα 5 χρονια κτλ αν θυμαμαι καλα σαββατα το βραδυ κλειναμε κουπονια  με πορτο και λιγο πιο αργα μποκα τζουνιορς.. Αλλα εδω και καποια χρονια η μποκα στοιχηματικα... εγινε <μποχα> :grin: :grin: Πιστευω αργεντινη αξιζει μονο αν παιζεις κανα ψιλο καπου καπου στα οβερ   η κανα 1 ημιχρονο χ τελικο σε κανα συστιματακη :grin: :grin: :grin: Τεσπα μακρια απο αργεντηνη και εγω πηρα λεφτα παλια με την μποκα αλλα τωρα ουτε την βλεπω στο κουπονι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και εγω απο τετοια εποχη και πριν ακομα παιζω αργεντινη τωρ την εχω αραιωσει πολυ που και που κανενα σημειο παιρνω και αν...ετυχε τωρα να πεσουμε στη λουμπα...γιατι εβλεπα ιντερνασιοναλ πολυ και μαλακια τα 130 ευρω καλυτερα να τα επαιζα πανω τησ με το 2.45 που την βρηκα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μποκα διπλο,παλερμο διπλο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και εγω απο τετοια εποχη και πριν ακομα παιζω αργεντινη τωρ την εχω αραιωσει πολυ που και που κανενα σημειο παιρνω και αν...ετυχε τωρα να πεσουμε στη λουμπα...γιατι εβλεπα ιντερνασιοναλ πολυ και μαλακια τα 130 ευρω καλυτερα να τα επαιζα πανω τησ με το 2.45 που την βρηκα...
ναι φιλε μου γιατι στην αργεντηνη ειχε 2 ομαδες μεγαλες εδω εχει πολλες και οταν μια μεγαλη ειναι στο ψιλοανεβασμα της και παιζει με μια ομαδα που την εχει παρει η κατω βολτα εχει μεγαλες πιθανοττιτες να κερδισει.. Το θεμα ειναι οτι επειδη μετραει πολυ η εδρα στην βραζιλια το ποσοστο του διπλου τις ιντερνασιοναλ ηταν πολυ καλο στο ιντερνετ αλλα και καλο στον οπαπ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Υγεια αδερφε υγεια να τα κανεις 1000 και παει λεγοντας.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.413
Πόντοι
5.006
ναι φιλε μου γιατι στην αργεντηνη ειχε 2 ομαδες μεγαλες εδω εχει πολλες και οταν μια μεγαλη ειναι στο ψιλοανεβασμα της και παιζει με μια ομαδα που την εχει παρει η κατω βολτα εχει μεγαλες πιθανοττιτες να κερδισει.. Το θεμα ειναι οτι επειδη μετραει πολυ η εδρα στην βραζιλια το ποσοστο του διπλου τις ιντερνασιοναλ ηταν πολυ καλο στο ιντερνετ αλλα και καλο στον οπαπ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Υγεια αδερφε υγεια να τα κανεις 1000 και παει λεγοντας.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
ευχαριστω επισησ...κοβεντρυ θα γινει οβερ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ευχαριστω επισησ...κοβεντρυ θα γινει οβερ?
εχει 8 βαθμους η μια 8 η αλλη που εκανε την διαφορα των -8 ειναι κατι σαν ντερμπι βαση βαθμολογιας ενα 2-2 σκορ μπορει να ερθει :grin: αλλα η κολτσεστρ δειχνει σφιχτη  ναι μπορει ενα 2-2 σκορ :grin: Με λιγη τυχι ειναι βαθμολογικα ντερμπι παντως αν βρει τους χωρους η κοβεντρι γιατι οχι περιμενε το 1 γκολ και μετα παιξτω οβερ στο συνολο γιατι μπορει να σφιξει κωλο η κολτσεστερ σε καθε περιπτωση οταν το διαβασα το ειδα δυσκολο :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα οβερ 4,5 την πεσκαρα 2 ευρω και κατι.. βασικα στο 1-1 ηθελα να το παιξω οβερ 3,5 εγινε 2-1 και το επαιξα για οβερ 4,5 που ειναι λαθος.. Οποτε μην το παιξει κανεις γιατι το σκεπτικο μου ηταν για οβερ 3,5 στο 1-1 οχι για οβερ 4,5 τωρα ολα γινονται και μπορει να βγει αλλα ειναι ιταλια και οχι αγγλια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: δεν βαζω παπα γιατι αφτο που σκεφτηκα εκ των προτερων το εκανα εκ τον υστερων οποτε μακακια στο τεραγωνο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Μονοι μας θελουμε και χανουμε :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :o :o :o :o :o :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
καλησπερα οβερ 4,5 την πεσκαρα 2 ευρω και κατι.. βασικα στο 1-1 ηθελα να το παιξω οβερ 3,5 εγινε 2-1 και το επαιξα για οβερ 4,5 που ειναι λαθος.. Οποτε μην το παιξει κανεις γιατι το σκεπτικο μου ηταν για οβερ 3,5 στο 1-1 οχι για οβερ 4,5 τωρα ολα γινονται και μπορει να βγει αλλα ειναι ιταλια και οχι αγγλια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: δεν βαζω παπα γιατι αφτο που σκεφτηκα εκ των προτερων το εκανα εκ τον υστερων οποτε μακακια στο τεραγωνο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Μονοι μας θελουμε και χανουμε :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :o :o :o :o :o :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Χρηστάρα, θα το καλύψουμε το χάντικαπ σήμερα με την Ιταλία, τι λες???

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
βαρα προσοχη στο παλιο !!! για αυτο τα χανεις ολα !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom