Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σεαβρεεζε διαβασε και λιγακι  :grin: :grin::grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Το ετοιμο φαγητο :grin: :grin: :grin: να ξερεις δεν ειναι και το πιο υγιεινο ;) ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. τελειως φιλικα το ειπα :grin: :grin:ΥΓ..2 Τα οβερ αντερ στα φορτωματα οταν επαιζα παλια σχεδον μονο με τα φωρτομενα :grin: ειχαν πολυ λιγοτερο ποσοστο επαληθευσης σε σχεση με τα σημεια 1-χ-2 :grin:

Seabreeze

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε οποτε διαβαζω παω κουβα,οποτε παω με διαισθησι κερδιζω.....Π.Χ. τα 2 φιλικα που μολις τελοιωσαν δεν τα επεξα γιατι τωρα τελευταια δεν μπορω να πιασω ουτε με παπαδες  :think:ηλθαν και τα 2 γ/γ ΤΥΧΑΙΟ???? και το δακτυλο μου ηταν συνεχεια εκει...... :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε φιλε οποτε διαβαζω παω κουβα,οποτε παω με διαισθησι κερδιζω.....Π.Χ. τα 2 φιλικα που μολις τελοιωσαν δεν τα επεξα γιατι τωρα τελευταια δεν μπορω να πιασω ουτε με παπαδες  :think:ηλθαν και τα 2 γ/γ ΤΥΧΑΙΟ???? και το δακτυλο μου ηταν συνεχεια εκει...... :rockon: :rockon: :rockon:
σαν το διαβασμα δεν εχει μισο λιγο να δεις ενα κουπονι με διαβασμα και μετα κοιτα ττο φορτωμα τους :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - DL6449950420I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  07/09/2013 10:06:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Κασίβα Ρεϊσόλ v Γιοκοχάμα Φ-Μαρίνος
(Σύνολο Γκολ) 07/09/2013 Κανένα 1.85 Ανοικτό
2 Over 2.5 Καβασάκι Φροντάλε v Ουράβα Ρεντ Ντάϊαμοντς
(Γκολ Αγώνα) 07/09/2013 Κανένα 1.66 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,10 2,10 6,48
Συνολικό στοίχημα: 2,10    λοιπον φιλαρακι μου σεεμπρεεζε εδω διαβασα στο καφενειο τα 2 γιαπονεζικα οβερ τα επαιξα στο προποτζηδικο το κασιβα οραβα ειναι 3-0 στο ημιχρονο στην βετφαιρ ειναι το αντερ 64,8% και το οβερ 35,2% αν επαιζα αυτα τα 2 γιαπονεζικα με βαση το δυαδικτιο ημουν ηδη κουβα ενω τωρα ειμαι ηδη ταμειο ενα παραδειγμα δειχνω οχι οτι δεν βγαινουν καποια θα βγουν κιολας αλλα με το διαβασμα ειναι διαφορετικα 1 και το τελευταιο σκεφτεσαι κρινεις ζυγιζεις εκτιμας αποφασιζεις.. δουλευει το μυαλο μας..  Απλα πρεπει να πιστεψουμε στον εαυτο μας.. Και στην αληθεια.. απο τοτε που σταματησα να παιζω με τα φωρτομενα τοτε αρχισα και να κερδιζω στο στοιχημα :grin: :grin:ΥΓ.. Εχθες οσοι επαιξαν με βαση το δυαδικτιο και φωρτοσαν κατι ολλανδιες κτλ κτλ  οαε αβεε :grin: :grin: :grin: ειναι τωρα μεσα στον κορυδαλο και πλεκουν καλτσες για τον χειμωνα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
κροουλι πιτερμπορο λινκολν
κλαιν μαιν κουπονι αντε να περασει η βδομαδα

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.223
Πόντοι
1.056
Δεν συμφωνω μαζι σου Χρήστο,

Υπάρχουν φορτωμένα που σπάνε όπως πχ το όβερ στο Άρσεναλ-Τότεναμ και υπάρχουν σημεία που περνανε χαλαρα και ωραία , απλως πρέπει να αποφυγεις τα μαριδατα σημεία που πέφτει όλος ο κόσμος

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δεν συμφωνω μαζι σου Χρήστο,

Υπάρχουν φορτωμένα που σπάνε όπως πχ το όβερ στο Άρσεναλ-Τότεναμ και υπάρχουν σημεία που περνανε χαλαρα και ωραία , απλως πρέπει να αποφυγεις τα μαριδατα σημεία που πέφτει όλος ο κόσμος
ok μωρε εδω συζηταμε :grin: απο την μερια μου ειπα την γνωμη μου βαση τις εμπειριας μου :uglystupid: :grin: Ο κοσμος αποφασιζει :grin: :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ιντερνασιοναλ 2 (Χ) , Βιτόρια 1 !!!
Θα κερνούσα κι εγώ αλλά πήγα στα λιντλ και είχανε τελειώσει τα παγωτά λόγω Χρηστάρα!  :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.460
Πόντοι
5.006
λοιπον ιντερνασιοναλ εστουντιαντεσ 50 ευρω ιντερνασιοναλ κρουζειρο 50 ευρω και ιντερνασιοναλ κρουζειρο εστουντιαντεσ 30 ευρω... αυτα χρησταρα μολισ τα επαιξα.... :priest: :priest: :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον ιντερνασιοναλ εστουντιαντεσ 50 ευρω ιντερνασιοναλ κρουζειρο 50 ευρω και ιντερνασιοναλ κρουζειρο εστουντιαντεσ 30 ευρω... αυτα χρησταρα μολισ τα επαιξα.... :priest: :priest: :priest:
an kaneis 2plo tin souynton tha se kerasw kai karamela :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: καλη επιτυχια στις προβλεψεις σου..  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera :grin:  Κροουλι-Τζιλιχαμ οβερ  1,5 για το 1 ημιχρονο.. Το διαβασα απο εδω το σκεφτηκα απο εκει αν πχ προηγηθει η κροουλι :grin: εχει τυχη να βγει :grin: αν προηγηθει η τζιλιχαμ :'( αιντοντ νου ναθινγκ :grin:  3,20 ευρω πονταρισμα να παω για το  5ταλιρακι μπας και βγαλω την  1,2χ που αγορασα εχθες :grin:(αλαξα εφημεριδα χρειαζεται να αλλαζουμε :grin:) Μισο να βαλω παπα παιδια γιατι σκεφτηκα :grin: :grin: :grin: :grin: :priest: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  ΥΓ.. :grin:  Στην πρωτη σκεψη το εβγαζα ασσο κοιταω την αποδωση στον ασσο σκεφτομαι τι να βαλω 100 ευρω αγγλια ειναι οχι ελλαδα :grin: :grin: :grin: Οποτε στην δευτερη σκεψη το βλεπω σαν οβερ αλλα καπως σαν δυσκολο οβερ κοιταω το οβερ το εχει φαβορι η βετ365 :think:  λεω θελω να την πιασω τον κωλο οχι να μου τον πιασει :grin: :grin: Κοιταω το γκολ-γκολ παλι φαβορι :grin: :grin: Λεω τους κεραταδες δεν γουσταρω φαβορι που δινουν αυτοι αλλα αουταιντερ που σκεφτομαι εγω εφοσον ειναι δισκολοκαταβλητο παιχνιδι και τα εχουν φαβορι να παει να γαμηθουν :grin: :grin: :grin: :grin: Τεσπα κοιτα το 1,5 οβερ για το 1 ημιχρονο λεω παλι δεν μου κανει σαν ποσοστο αλλα με 3,20 μονο αυτο με συμφαιρει για το 5ταλιρακι.. Ενδεχεται το παιχνιδι αν η τζιλιχαμ παιξει σαν την πιτερμπορο να βγουν και ο ασσος και το γκολ-γκολ και το οβερ 2,5 και με λιγη τυχη 3,5 αλλα κατεληξα στο οβερ 1,5 λογο αποδοσης και λογο οτι μπορει να σφιξει κωλο η τζιλιχαμ η κροουλι δεν μου βγαζει οτι θα παει σφιχτη :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
σαν το διαβασμα δεν εχει μισο λιγο να δεις ενα κουπονι με διαβασμα και μετα κοιτα ττο φορτωμα τους :grin:
Έτσι.....διαβάζεις, αναλύεις με βάση τις δικές σου γνώσεις, ξεδιαλέγεις και τοποθετείς σημεία με βάση το ένστικτό σου αλλά και όσα διάβασες για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων....
Και τότε κοιτάς τάσεις και τζίρους και όποιο σημείο φορτώνεται το αποφεύγεις σαν ο διάολος το λιβάνι!!!
Εκτός και αν έχουν σπάσει όλα τα επικύνδινα για τους μπουκ σημεία πιο πριν και έχουν γεμίσει χαρτί....
Π.χ. Κυριακή βράδυ αν υπάρχει κάποιο σημείο που έχει φορτωθεί και όλη μέρα οι μπούκηδες χάνουν, αυτό δεν έρχεται με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Seabreeze

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μετα απο τετοια αναλυσι δωσμασ κανενα ΓΙΑ ΑΠΟΠΣΕ ΜΕΓΑΛΕ......

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera οποιος κανει να κερδιει το 9 κορνερ η νουμανθια θα κερασω 1 παγωτο απο τον καφετζι μου που τα περνει για την παρτι του απο to ldl και τα εχει στον καταψυκτη του μαζι με τις σακουλες τους παγους για τους φραπεδες και τα νερα :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.460
Πόντοι
5.006
kalhspera οποιος κανει να κερδιει το 9 κορνερ η νουμανθια θα κερασω 1 παγωτο απο τον καφετζι μου που τα περνει για την παρτι του απο to ldl και τα εχει στον καταψυκτη του μαζι με τις σακουλες τους παγους για τους φραπεδες και τα νερα :grin:
:happy: :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom