Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αφου δεν εβαλες παπά ρε Χρησταρα  :sunglasses:
παπα βαζω μονο οταν εχω εμπεριστατωμενη αποψη-γνωμη για κατι :grin: Αλλα οταν παιζω παρορμυτικα δεν βαζω γιατι δεν το εχω εμπεδωσει με λιγα λογια ειναι κατι σαν ζαρια.. Απλα το λεω και το γραφω εδω γιατι μεσα απο τα λαθη μου Μπορει να κανω καποιον να σκεφτει και να πει οτι αφου ο χρηστος παιζει ετσι και χανει αλλα το ξερει.. :grin: Πως αν παιξω και εγω σαν τον χρηστο θα χασω οποτε δεν πρεπει να παιξω οπως ο χρηστος αλλα να σκεφτω και οταν εχω ουσιαστικη γνωμη και ειμαι σαφης μεσα μου για κατι τοτε να παιζω.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Οποτε και εγω βλεπω ξανα το λαθος :uglystupid: :boobies: :grin: μου και οι φιλοι στοιχηματατζηδες :sunglasses: βλεπουν πως δεν πρεπει να παιζουν...!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. ο Παπας βοηθαει μονο οταν εχεις γνωμη και αποψη για ενα ματς μεσα απο αναλυτικη σκεψη οι αρχαιοι ελληνες ελεγαν συν Αθηνα και χειρα κινει δηλαδη δεν φτανει να ζητας βοηθεια απο τον θεο μονο αλλα και οτι πρεπει να κουνησεις τα χερια σου ο ιδιος στην προκιμενη περιπτωση να σκεφτω οποτε αφου δεν σκεφτηκα :grin: :grin: :grin: ο παπας δεν θα βοηθησει :grin: :grin: :grin:

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Για σήμερα λέω διπλό Γαλλία και άντερ Γεωργία...
Εχτες Λαγουλι με πηγαν οι πιτσιρικαδες της Γαλλιας ταμειακι κιαν το επεζα και ανατροπη 5 λεπτακια πιο πριν θα ηταν και περισσοτερα τα κερδη δηλαδη 45χ4.5 για να δουμε σημερα..........
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Γαλλία U21  Λευκορωσία U21 v Γαλλία U21
(Τελικό αποτέλεσμα) 09/09/2013 Κανένα 2.25 Κερδισμένο
Σύνολο:  45 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  101,25   

Ριχτε και μια ματια εδω
αν και δεν εμπιστευομαι κανεναν Tipster ιδιως απο Ελλαδα.....Αν εχετε κανεναν καλο απο εξωτερικο ριχτε τον στο τραπεζι.....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχτες Λαγουλι με πηγαν οι πιτσιρικαδες της Γαλλιας ταμειακι κιαν το επεζα και ανατροπη 5 λεπτακια πιο πριν θα ηταν και περισσοτερα τα κερδη δηλαδη 45χ4.5 για να δουμε σημερα..........
Επιλογές
      1 Γαλλία U21  Λευκορωσία U21 v Γαλλία U21
(Τελικό αποτέλεσμα) 09/09/2013 Κανένα 2.25 Κερδισμένο
Σύνολο:  45 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  101,25   

Ριχτε και μια ματια εδω
αν και δεν εμπιστευομαι κανεναν Tipster ιδιως απο Ελλαδα.....Αν εχετε κανεναν καλο απο εξωτερικο ριχτε τον στο τραπεζι.....
εισαι ωραιος ρε μαν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Κερνα κανα καφε ελληνικο οποτε μπορεσεις :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια για να παμε αρκετα πισω στις σελιδες τοy θρεντ πρεπει να πηγαινουμε :grin: :grin: ανα 7  :grin:πιο γρηγορα δεν μπορουμε? :grin: :grin: :grin: :grin:

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
εισαι ωραιος ρε μαν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Κερνα κανα καφε ελληνικο οποτε μπορεσεις :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Εχω χασει πολλα Χρησταρα μου μην νομιζεις εγω δεν ποσταρω εδω για φιγουρα ουτε για τιποτα αλλο οπως κανουν μερικοι μερικοι δεν θελω να αναφερω ονοματα.....Αλλα οσο αναφορα για το καφεδακι αυτες οι καθημερινες συνηθειες ειναι η ευτυχια της ζωης οποτε θες σε κερναω!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Σκέφτομαι τα εξής για σήμερα:
1)Nορβηγία-Ελβετία Χ
2)Ρουμανία-Τουρκία Χ
3)Σλοβακία-Βοσνία  Χ
4)Κύπρος-Σλοβενία  2
5)Ουκρανία-Αγγλία  Χ
Μία 5άνταδα σε σύστημα 3!!!
Με τα 1,4,5 συμφωνώ...ότι πρέπει για ζητούμενα!Το Χ στο Σλοβακία-Βοσνία δεν εξυπηρετεί κανέναν...πλήν της Ελλάδας! :grin:
Και στο άλλο μπορεί να βολεύονται οι Ρουμάνοι...αλλά κάποια στιγμή θα ανοιχτούν οι Τούρκοι που θέλουν μόνο νίκη...
Στο σύστημα αυτό γιατί δεν ζητάς και την πεντάδα? :think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχω χασει πολλα Χρησταρα μου μην νομιζεις εγω δεν ποσταρω εδω για φιγουρα ουτε για τιποτα αλλο οπως κανουν μερικοι μερικοι δεν θελω να αναφερω ονοματα.....Αλλα οσο αναφορα για το καφεδακι αυτες οι καθημερινες συνηθειες ειναι η ευτυχια της ζωης οποτε θες σε κερναω!!!!!
λεω το ξανασκεφτηκα ρε συ και εγω παλια εβαζα στο θρεντ στοιχηματα μονο κερδισμενα δεν κανουν τιποτα κακο τα παλικαρια αν το καλοσκεφτεις :grin: :grin:.. Με το να βαζουν κουπονια που δεν εχουν πει νωριτερα απλα μονο βαζουν τα κερδη.. Το εκανα και εγω παλια εδω και δεν εβαζα τα χαμενα :cheesy: :cheesy: :cheesy: Αλλα και απο την αλλη δεν το εκανα απο κακια απλα απο γκαυλα και ενταξει απο περιφανια καπως.. Αλλα ξανασκεφτηκα για μενα προσωπικα οτι εδω πρεπει να; βαζω απο εδω και τωρα μονο κουπονια που εχω αναφερθει γιαυτα νωριτερα στο θρεντ γιατι πιστευω οτι αυτο ειναι το πιο σωστο.. Αλλα και απο την αλλη γιατι και εγω εβαζα εδω κουπονια χωρις πριν να τα εχω αναφερει σκεφτηκα οτι και αυτο που κανουν τα παιδια δεν ειναι κακο ασχετος που δεν ειναι ολοκληροτικα σωστο :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Αλλα ο καθενας αποφασιζει για τις επιλογες του.. Και εγω εχω κατι δυνατα κουπονια κερδισει μεσοβδομαδα αλλα αφου εχω αποφασισει να λειτουργω ετσι.. Δεν τα βαζω αφου δεν τα ανεφερα εδω :grin: :grin: Βασικα καλα εκανα γιατι αν τα εβαζα και με ακολουθουσε καποιος θα ηταν κε καρδιακο επεισοδιο πχ αν νομιζε οτι ημουν τοσο σιγουρος γιαυτο το μεγαλο πονταρισμα και εκανε την μακακια να με ακολουθουσε βγηκε αλλα η καρδια μου πηγε στην τσιμισκη για καφε :grin: :grin: :grin: Ευχαριστω για το καφε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Πρεπει να γαμησουμε τους μπουκ(με τον κωλο θα τους γαμησουμε παιδια :2funny: :2funny: :grin: :grin:) ο αλλος στο κουπονι του οπαπ συστημα 4-5-6 με 330 ευρω τσεπατα 35,000 Το συζητισα με τον καφετζη μου που ο καφετζης μου ειναι ψωρας(διαβαζει ολα τα ματς μα ολα του κουπονιου του οπαπ δεν βιαζεται καθολου και τα παιζει ολα ενταξει λιγα λεφτα αλλα ειναι ψωρας και τα διαβαζει κυνηγαει φυσικα τα χ και τα μεγαλα ποσοστα βαζει και τα φυσιολογικα για να παρει τα λεφτα του πισω αλλα διαβαζει τα παντα) και με ειπε οτι το παλικαρι αυτο οντος ηταν διαβασμενα τον αγωνα ακιλιζ 29 με την γιονκ αγιαξ με ειπε ο καφετζης μου με λεει οτι πηγε να τον παιξει αλλα ο οπαπ τον κληδωσε δεν το προλαβε αλλα ο φιλος στο κουπονι του οπαπ το προλαβε. Με ειπε ο καφετζης μου οτι  αυτος οντως με αυτο το συστημα που επαιξε  ηταν διαβασμενος γιατι τα ειχε διαβασει προσεκτικα και ο καφετζης μου.. Αρα πρεπει να διαβαζουμε και να σκεφτομαστε προσεκτικα χωρις βιασυνη στην σκεψη αλλα με ηρεμια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Με τα 1,4,5 συμφωνώ...ότι πρέπει για ζητούμενα!Το Χ στο Σλοβακία-Βοσνία δεν εξυπηρετεί κανέναν...πλήν της Ελλάδας! :grin:
Και στο άλλο μπορεί να βολεύονται οι Ρουμάνοι...αλλά κάποια στιγμή θα ανοιχτούν οι Τούρκοι που θέλουν μόνο νίκη...
Στο σύστημα αυτό γιατί δεν ζητάς και την πεντάδα? :think:
Δεν είμαι πλεονέκτης....ποτέ δεν έπιασα 5ανταδα και παίζω καιρό για να ξέρω ότι είναι σχεδόν απίθανο!!!
Αν αφαιρέσω κάτι θα είναι της Ρουμανίας και θα βάλω το 2 της Δανίας!!!!
Τώρα το Χ της Βοσνίας ευνοεί και την Βοσνία...σκέψου να χάσει τι θα γίνει, άρα θα παίξει με αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα των μεσοεπιθετικών της, αλλά και η Σλοβακία όταν λέω φουλ επίθεση δεν εννοώ, "ελάτε γαμήστε μας"!!!!!

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
λεω το ξανασκεφτηκα ρε συ και εγω παλια εβαζα στο θρεντ στοιχηματα μονο κερδισμενα δεν κανουν τιποτα κακο τα παλικαρια αν το καλοσκεφτεις :grin: :grin:.. Με το να βαζουν κουπονια που δεν εχουν πει νωριτερα απλα μονο βαζουν τα κερδη.. Το εκανα και εγω παλια εδω και δεν εβαζα τα χαμενα :cheesy: :cheesy: :cheesy: Αλλα και απο την αλλη δεν το εκανα απο κακια απλα απο γκαυλα και ενταξει απο περιφανια καπως.. Αλλα ξανασκεφτηκα για μενα προσωπικα οτι εδω πρεπει να; βαζω απο εδω και τωρα μονο κουπονια που εχω αναφερθει γιαυτα νωριτερα στο θρεντ γιατι πιστευω οτι αυτο ειναι το πιο σωστο.. Αλλα και απο την αλλη γιατι και εγω εβαζα εδω κουπονια χωρις πριν να τα εχω αναφερει σκεφτηκα οτι και αυτο που κανουν τα παιδια δεν ειναι κακο ασχετος που δεν ειναι ολοκληροτικα σωστο :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Αλλα ο καθενας αποφασιζει για τις επιλογες του.. Και εγω εχω κατι δυνατα κουπονια κερδισει μεσοβδομαδα αλλα αφου εχω αποφασισει να λειτουργω ετσι.. Δεν τα βαζω αφου δεν τα ανεφερα εδω :grin: :grin: Βασικα καλα εκανα γιατι αν τα εβαζα και με ακολουθουσε καποιος θα ηταν κε καρδιακο επεισοδιο πχ αν νομιζε οτι ημουν τοσο σιγουρος γιαυτο το μεγαλο πονταρισμα και εκανε την μακακια να με ακολουθουσε βγηκε αλλα η καρδια μου πηγε στην τσιμισκη για καφε :grin: :grin: :grin: Ευχαριστω για το καφε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Πρεπει να γαμησουμε τους μπουκ ο αλλος στο κουπονι του οπαπα συστημα 4-5-6 με 330 ευρω τσεπατα 35,000 Το συζητισα με τον καφετζη μου που ο καφετζης μου ειναι ψωρας(διαβαζει ολα τα ματς μα ολα του κουπονιου του οπαπ δεν βιαζεται καθολου και τα παιζει ολα ενταξει λιγα λεφτα αλλα ειναι ψωρας και τα διαβαζει κυνηγαει φυσικα τα χ και τα μεγαλα ποσοστα βαζει και τα φυσιολογικα για να παρει τα λεφτα του πισω αλλα διαβαζει τα παντα) και με ειπε οτι το παλικαρι αυτο οντος ηταν διαβασμενα τον αγωνα ακιλιζ 29 με την γιονκ αγιαξ με ειπε ο καφετζης μου με λεει οτι πηγε να τον παιξει αλλα ο οπαπ τον κληδωσε δεν το προλαβε αλλα αο φιλος στο κουπονι το προλαβε με ειμαι αυτος οντος με αυτο το συστημα ηταν διαβασμενος γιατι τα ειχε διαβασει προσεκτικα και ο καφετζης μου.. Αρα πρεπει να διαβαζουμε και να σκεφτομαστε προσεκτικα χωρις βιασυνη στην σκεψη αλλα με ηρεμια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Το διαβασα και εγω Χρησταρα γιαυτον με τα 35 χιλιαρικα και ξεφυγα αλλα απο την αλλη για να παιζει τοσα πολλα λεφτα αυτος φαντασου και τι εχει χασει!!!!
Εχεις δικαιο πως θελει πολυ υπομονη και ηρεμια....Καμια φορα οι αγωνες στην ροη τους ειναι πιο καλοι φωναζουν απο μονοι τους να τους παιξεις το θεμα ειναι ομως πως αλλες φορες ξερουμε τι να παιξουμε και παιζουμε κατι αλλο ειτε γιατι δεν προλαβαμε ειτε γιατι κολησε η κονσολα και οντος το βετ365 κολαει παρα πολυ αν εχεις πολλα παραθυρια ανοιχτα....
Παντος εισαι πολυ ωραιος τυπος Χρησταραααααα οπως λεει και ο Ζουγανελης!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν είμαι πλεονέκτης....ποτέ δεν έπιασα 5ανταδα και παίζω καιρό για να ξέρω ότι είναι σχεδόν απίθανο!!!
Αν αφαιρέσω κάτι θα είναι της Ρουμανίας και θα βάλω το 2 της Δανίας!!!!
Τώρα το Χ της Βοσνίας ευνοεί και την Βοσνία...σκέψου να χάσει τι θα γίνει, άρα θα παίξει με αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα των μεσοεπιθετικών της, αλλά και η Σλοβακία όταν λέω φουλ επίθεση δεν εννοώ, "ελάτε γαμήστε μας"!!!!!
Εντάξει αλλά από την άλλη  σου στοιχίζει σχεδόν τα ίδια αν ζητήσεις και την πεντάδα και σου ανεβάζει τα κέρδη πολύ...
Στο Σλοβακία-Βοσνία και για τις δύο είναι περίπου το ίδιο είτε χάσουν είτε φέρουνε Χ...νομίζω ότι μόνο τυχαία μπορεί να έρθει το Χ...αλλά αφού το βλέπεις ρίχτο!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Το διαβασα και εγω Χρησταρα γιαυτον με τα 35 χιλιαρικα και ξεφυγα αλλα απο την αλλη για να παιζει τοσα πολλα λεφτα αυτος φαντασου και τι εχει χασει!!!!
Εχεις δικαιο πως θελει πολυ υπομονη και ηρεμια....Καμια φορα οι αγωνες στην ροη τους ειναι πιο καλοι φωναζουν απο μονοι τους να τους παιξεις το θεμα ειναι ομως πως αλλες φορες ξερουμε τι να παιξουμε και παιζουμε κατι αλλο ειτε γιατι δεν προλαβαμε ειτε γιατι κολησε η κονσολα και οντος το βετ365 κολαει παρα πολυ αν εχεις πολλα παραθυρια ανοιχτα....
Παντος εισαι πολυ ωραιος τυπος Χρησταραααααα οπως λεει και ο Ζουγανελης!!!!!
ty για τα καλα σου λογια αδερφε και εσυ εισαι καλυτερος απο εμενα.. :) Στο θεμα μας εχεις δικιο αυτο για την ροη των γκολ αλλα και εκει πρπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι πιο ματς θα παιξουμε ανεξαρτητος την ροη πρεπει να βαλουμε την εμπειρια στηριγμα στην γνωση γιατι γνωση χωρις την εμπειρια δεν ειναι παρα ενα αχρηστο στολιδι κομφκουκιος.. Οποτε η εμπειρια ειναι κατι σαν αντιλυψη λειτουργει ανασταλτικα για το λαθος που παμε να κανουμε και μας φρεναρει.. Αλλα πρεπει να την δωσουμε προσοχη..ΥΓ.. ηθελα να παιξω στο live οβερ τον αγωνα τις ιαπωνιας με την γκανα και η βετ365 δεν την προσφερε για στοιχηματισμο αλλα προσφερε τον αγωνα της νοτιας κορεας με την κροατια που οταν το διαβασα και σκεφτηκα αυτο το ματς μου εκανε σφιχτο.. Δηλαδη στην βετ365 οπος στον οπαπ δεν ειναι μαλακες ξερουν τι κανουν..  ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΛΑΤΩΝ.. Σορρυ για τα κεφαλαια γραμματα αλλα αυτο ειναι το πιο συμαντικο για το στοιχημα πιστευω αλλα και για την ζωη γενικα χωρις υπομονη ο κουβας ειναι για εμας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα ξανα :grin:.. Τωρα λεοπαρντ :grin: και στα αλλα παιδια οσο για την ροη των γκολ να ενα παραδειγμα τωρα ζωντανο ο αγωνας στην κονσολα της βετ365 μανιλα ολ -Τζαπαν λαος.. Αν πχ καποιος τωρα εβλεπε την ροη των γκολ στο 2 λεπτο του 1 ημιχρονου 0-1 θα πει απο μεσα του ααα ωραια νωρις γκολ ας πονταρω :grin: Στο 27 λεπτο 1-1 α ωραια κονομησα στο 30 λεπτο 1-2 οο γαμησετα αυτοι δεν σταματανε ας βαρεσω το κερδος πριν και ακομα κατι παραπανο εχει ακομα 15 λεπτα θα γαμηθουν στα γκολ... :grin: :grin: :grin: Ωραια μεχρι εδω καλη η σκεψη του φιλου :grin: :grin:Ναι αλλα εδω πρεπει να ερθει η εμπειρια και να πει ρε μαλακα πχ χρηστο  :grin: :grin: :grin: Τι πας να κανεις ο αγωνας ειναι φυλικος εχασες σε φιλικα μεσα στο καλοκαιρι πανω απο 200 ευρω τι μαλακιες πας να κανεις αφου στα φιλικα δεν μετραει τιποτα η μπαρτσελονα μπορει να χασει απο το καλαμακι αλιμου :grin: :grin:Δεν ξερω αν εχει ομαδα το καλαμακι αλλα γουσταρω καλαμακι με 1000 :grin: :grin: :grin: αφου εκει ειναι η αδερφη μου :grin: :grin: Οποτε εκει λες οπα γαμισετα αστο το ματς εβγαλες τα φραγκα σου που κακως το επαιξες ασχετα αν μπηκε το γκολ νωρις πανε αναψε ενα κερακι στην αγια παρασκευη :grin: (αν επαιξες πολλα :grin:) που βγηκε το στοιχημα και μην συνεχιζεις νομιζοντας οτι στο 30 ειναι 1-2 θα μπουν αλλα 2 η ενα γκολ.. ΥΓ.. Αυτο για την εμπειρια :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ελλαδα λετονια χ2 για σημερα μονο......εννια ευρω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περου διπλό απόδοση 3.20 στον οπάπ

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Na ρωτήσω.....στην Bet365 όταν παίξεις 5αντα σε σύστημα 3 είναι 10 στήλες!!!!
Αν βάλω 10 ευρώ, πόσο πληρώνει αν πιάσω μία τριάδα?
Δηλ. τα ποσοστά 3 αγώνων επί πόσα ευρώ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Na ρωτήσω.....στην Bet365 όταν παίξεις 5αντα σε σύστημα 3 είναι 10 στήλες!!!!
Αν βάλω 10 ευρώ, πόσο πληρώνει αν πιάσω μία τριάδα?
Δηλ. τα ποσοστά 3 αγώνων επί πόσα ευρώ?
1 ευρώ η κάθε στήλη...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
Σλοβακια-Βοσνια> 1x
Ελλαδα-Ισπανια> 2
Ιταλια-Σλοβενια> 1
Φιλανδια-Κροατια> 1

Αποδοση 11.52

10 ευρω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 2.5 @ 6.50
Μονό: 0,5  @ €1 10/09/2013 13:24:34 0,50 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - SB1372262910F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  10/09/2013 13:24:34 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 2.5 Νότια Κορέα v Κροατία
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 10/09/2013 Κανένα 6.50 Ανοικτό
Σύνολο:  0,5 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  3,25    to ειχα στο μυαλ μου για σφιχτο ματς με τις καταληλες προιποθεσεις θα μπορουσε να βγει και γκολ γκολ η οβερ οποτε ρισκαρω στο 66 που εγινε 0-1 0,50 λεπτα χωρις παπα αν κε εχει σκεπτικο δεν ειναι ολοκληρωμενο :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom