Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ουρουγουαη οβερ
2πλο βοσνια
2πλο ισημερινος
2πλο δανια
2πλο περου

αυτα απο λιγο διαβασμα αλλων,ας βαλω και παπα και γω.μητροπολιτη καλυτερα :priest:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
επίσης καλή δυάδα...γκολ γκολ ιταλία και άντερ γεωργία...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen :tits:  Θα ασχοληθω με τον αγωνα 103 στον οπαπ αλλα στην βετ365Αιγυπτος -Γουινεα :grin: στο live για οβερ αναλογα την εξελιξη αν εχει γρηγορα καποιο γκολ χωρις κοκκινες καρτες για επομενο μισο γκολ οβερ αλλα πολυ χαλαρα :) Και θα παιξω ασσο το 104 στον οπαπ Ουζπεκισταν Ιορδανια μονο αν παει ο ασσος και δεν εχει μπει γκολ στο 2,20 εκει θα παιξω 5 ευρω :grin: και μετα θα κοιμηθω καμια ωρα :grin: :grin: :grin: :grin:

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
kalhspera agen :tits:  Θα ασχοληθω με τον αγωνα 103 στον οπαπ αλλα στην βετ365Αιγυπτος -Γουινεα :grin: στο live για οβερ αναλογα την εξελιξη αν εχει γρηγορα καποιο γκολ χωρις κοκκινες καρτες για επομενο μισο γκολ οβερ αλλα πολυ χαλαρα :) Και θα παιξω ασσο το 104 στον οπαπ Ουζπεκισταν Ιορδανια μονο αν παει ο ασσος και δεν εχει μπει γκολ στο 2,20 εκει θα παιξω 5 ευρω :grin: και μετα θα κοιμηθω καμια ωρα :grin: :grin: :grin: :grin:
Ασσο Ρωσια τωρα στο λιβε  αντερ21 ειναι στο ημιχρονο οι Βουλγαροι παιζουν με 10 απο το 19' δεν δινει πολλα αλλα κατι ειναι....
Απο 1.40 πριν το πηγε 1.33 αλλαζει διαρκως.....
Οτι λεω παρακαλω ειναι δικη μου προβλεψη και πολλες φορες δεν λεω για να μην παρω κανεναν στο λαιμο παιζετε με δικη σας ευθυνη ευχαριστωωωωωωωωω...... :tits: :tits: :tits: :tits:
update:Αστραπη και κεραυνος τα γκολλλλλλ ουτε να κλασω δεν προλαβα!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ηθελα ασσο Ρωσια και ασσο ημιχρονο το Ουζμπεκισταν και δεν προλαβα!!!!!
Αυτο το παραδειγμα ηθελα να δωσω Χρησταρα πριν που ελεγα στην ροη ηδη τωρα ειναι στο 3-1 η Ρωσσια ουτε προγνωστικα ουτε τιποτα πανω στην ροη του αγωνα....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Ασσο Ρωσια τωρα στο λιβε  αντερ21 ειναι στο ημιχρονο οι Βουλγαροι παιζουν με 10 απο το 19' δεν δινει πολλα αλλα κατι ειναι....
Οτι λεω παρακαλω ειναι δικη μου προβλεψη και πολλες φορες δεν λεω για να μην παρω κανεναν στο λαιμο παιζετε με δικη σας ευθυνη ευχαριστωωωωωωωωω...... :tits: :tits: :tits: :tits:
Αυτο το παραδειγμα ηθελα να δωσω Χρησταρα πριν που ελεγα στην ροη ηδη τωρα ειναι στο 3-1 η Ρωσσια ουτε προγνωστικα ουτε τιποτα πανω στην ροη του αγωνα....

ενα  καλο σιγουρακι για φορτωμα ειναι under ελλαδα λετονια  στο 2.00 περιπου στην bet365! fortoste !!! φιλε πεζεις λιβε με αποδοση 1,33 ελεος δλδ ελεος

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
ενα  καλο σιγουρακι για φορτωμα ειναι under ελλαδα λετονια  στο 2.00 περιπου στην bet365! fortoste !!! φιλε πεζεις λιβε με αποδοση 1,33 ελεος δλδ ελεος
Παρακαλω πολυ καποιον διαχειριστη να μπλοκαρει τον leon23 να μην μπορει να δει τι γραφω και γενικως δεν θελω να απανταει σε δικα μου ποστ εαν υπαρχει δυνατοτητα να το κανω εγω μονος μου να μου υποδειξει πως....Ευχαριστω πολυ....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Παρακαλω πολυ καποιον διαχειριστη να μπλοκαρει τον leon23 να μην μπορει να δει τι γραφω και γενικως δεν θελω να απανταει σε δικα μου ποστ εαν υπαρχει δυνατοτητα να το κανω εγω μονος μου να μου υποδειξει πως....Ευχαριστω πολυ....

τετοιο νουμερο εχω καιρο να συνατησω !!! πας για νεα μασκοτ του σιτε !!! εισαι κοντα !!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν γινονται φιλε αυτα τα πραγματα,δεν υπαρχει ιγκνορ στο φορουμ.....πρεπει να μαθεις να ζεις μαζι του

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.454
Πόντοι
966

ε ρε τσαντιλα ο τύπος .....  :think:

leopard77pet

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
6
Πόντοι
0
δεν γινονται φιλε αυτα τα πραγματα,δεν υπαρχει ιγκνορ στο φορουμ.....πρεπει να μαθεις να ζεις μαζι του
Δεν εχει ειδικη κατηγορια για μ@λ@κιδες?Κριμα δεν ειναι πολυ οργανωμενο το σιτε...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216

μην ασχολεισε φιλαρακι ο τυπος δεν παει καλα φενεται απο αυτα που πεζει στοιχημα !!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Tα τελικά μου σημεία αφού έλεγξα τάσεις και τζίρους, μην παίξω κανένα φορτωμένο σημείο....
1) Ρουμανία-Τουρκία Χ στο ημ.
2) Ουκρανία-Αγγλία  Χ
3) ΠΓΔΜ-Σκωτία      1
4) Σλοβακία-Βοσνία  Χ στο ημ.
5) Νορβηγία-Ελβετία Χ στο ημ.

5ανταδα σε σύστημα 3!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.    120=Ρουμανια-Τουρκια=1,     128=Αυστρια-Ιρλανδια=1,     140=Μαγιορκα-Αλκορκον=οβερ(αυτο το βλεπω και γκολ-γκολ και λιγο 2πλο :grin: πως λεμε και λιγο απο γιουβετσι :grin:),     142=Βολιβια-Ισημερινος=2,    144=Ουραγουαη-Κολομβια=1,     122=Σλοβακια-Βοσνια-Ερζεγοβινη=2(ας θελω μονο αυτο το παιχνιδι και ας χασω το στοιχημα αν ειναι να παρει η ελλαδα την απευθειας προκριση αλλα δυστηχως η ευτιχος στο στοιχημα πρεπει να παιζουμε τι βλεπουμε και οχι με συναισθημα :grin:) Πονταρισμα καρφωτα στον οπαπ   Πονταρισμα 3 ΕΥΡΩ   Μεγιστο  Κερδος     176,22 ΕΥΡΩ :grin:   Δεν βαζω παπα γιατι θελω να περασει η ελλαδα αλλα στο στοιχημα δεν μπορουσα να μην παιξω αυτο που βλεπω δηλαδη να κερδισει η βοσνια :grin: :grin: Υποθετω οτι το πρωτο ματς  μεταξυ τους το εδωσε η βοσνια(ελληνικο μυαλο σκεψη :grin:) για να πεταξει την ελλαδα απο την 2δευτερη προνομιουχο θεση :grin: και τωρα που θελει μονο νικη να την παρει :grin:.. Αλλα αυτο ειναι μια υποθεση και μονο που εκανα μεσα στο μυαλο μου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ουζμπεκιστάν @ 2.20
Μονό: 5  @ €1 10/09/2013 16:22:56 5,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JB8007849910F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  10/09/2013 16:22:56 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ουζμπεκιστάν Ουζμπεκιστάν v Ιορδανία
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/09/2013 Κανένα 2.20 Ανοικτό
Σύνολο:  5 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  11,00    τον αγωνα της αιγυπτου επειδη εβλεπα την αυγυπτο να την γαζωνει την γουινεα απο τα γκολ :grin: δεν τον επαιξα γιατι το εβαλε πρωτη η γουινεα και αυτο γιατι σκεφτηκα οτι η γουινεα θα κατσει πισω μπηκε ενα γκολ εγινε 1-1 αλλα σε αφρικανικες ομαδες σκεφτηκα οταν δεν επαιξα στο 0-1 οτι πως θα βρεις τους χωρους ας εισαι και πολυ καλυτερη ομαδα για να σκοραρεις.. Το ουζμπεκισταν στο 1-1 το επαιξα ασχετος που χανει στην παραταση(ηταν 0-2 και νομιζα οτι ηταν ακομα στην παραταση τωρα το ειδαι ειναι στα πεναλντυ :grin:) γιατι ειπα οτι σε αυτα τα ματς οι εδρες μετρανε αλλα οχι στο 1,40 και παλι δεν βγηκε υγεια :) :) :) :) :)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.248
Πόντοι
2.456
Χρησταρα καλησπερα!!!
Μετα απο απουσια καλοκαιριου πισω στις επαλξεις!
Καλο χειμωνα!
20.14 και νυχτα..
Καλη σεζον!!!
:priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα καλησπερα!!!
Μετα απο απουσια καλοκαιριου πισω στις επαλξεις!
Καλο χειμωνα!
20.14 και νυχτα..
Καλη σεζον!!!
:priest:
Καλως ηρθες :grin: :grin: Καλο χειμωνα εισαι ωραιος :grin: :grin: :grin: εχεις προγραμμα στην ζωη σου φουρ τωρα για τον πατσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αυτο το παραδειγμα ηθελα να δωσω Χρησταρα πριν που ελεγα στην ροη ηδη τωρα ειναι στο 3-1 η Ρωσσια ουτε προγνωστικα ουτε τιποτα πανω στην ροη του αγωνα....javascript:void(0);
εχεις δικιο απολυτα!!!! για την ροη :grin: :grin: :grin: :grin: και εγω ετσι παιζω :grin: :grin: απλα και εδω θελει πολυ προσοχη :grin: :grin: :grin: Παρα πολυ :grin: γιαυτο εδωσα το παραδειγμα το τι παιζουμε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.248
Πόντοι
2.456
Καλως ηρθες :grin: :grin: Καλο χειμωνα εισαι ωραιος :grin: :grin: :grin: εχεις προγραμμα στην ζωη σου φουρ τωρα για τον πατσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Πως πας ολα καλα?
Εβγαλες κανα "αχαστο"? :2funny:
Ο γειτονας τηγανιζει ακομα ψαρια ή το ριξε στα οσπρια?
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom