παιδια πραγματηκα κριμα για τον φιλο εδωσε δεν εδωσε πραγματικο δικο του τηλεφωνο ειναι καθαρα απατεωνες.. Οσον αφορα στις εταιριες πρεπει να δινουμε τα κανονικα μας στοιχεια αλλα αυτοι ειναι οντως απατεωνες.. Τωρα εδω μεσα γιαυτο φοναζουμε οτι εταιριες κολωσοι ειναι βετ365 και betfair πρωσοπικα γιαυτο φοναζω και ξαναφοναζω
Γιαυτες τις εταιριες που ειδικα για την βετ365 που ειναι κολωσος αξιοπιστιας γιαυτο οι ελληνες παιζουν σε αυτες τις 2 εταιριες εχωντας περασει πολλες αλλες οπως εγω που εχω πει οτι bwin betoto κτλ κτλ κτλ ειναι απατεωνες δεν τα λεω μονος μου ουτε φυσικα τα βγαζω απο το μυαλο μου εφωσον το 99,99 των φιλων μου γνωστον μου ειναι κουμαρτζιδες και το 95% με το ποδοσφαιρικο στοιχημα το αλλο 5% με το ποκερ εχω δυο φιλους επαγκελματιες στον ον λινε ποκερ που ζουν απο αυτο
οσο πχ για την βετ365 παιζει η μιση ελλαδα δεν ειναι τυχαιο και δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχω αλλαξει εταιρια εδω και 3 χρονια εχω αναφορες και αναλυψεις απο φιλους πολλων χιλιαδψν ευρω και το λεω καθημερινα οτι αν κλησει η βετ365 θα παω παρανομο που φυσικα στο παρανομο δεν θα θελω να κερδισω 2000 ευρω 200 και αναλυψη
Τι να πω στεναχωρεθηκα γιατι ατομο ατομα παιζουν σε εταιριες του κωλου τοσα πολα λεφτα.. Τι να πω γαμησετα 2 εταιριες ειναι παιδια στην ελλαδα βετ365 και βετφαιρ τα πραγματα ειναι απλα αλλα οχζι μονο στην ελλαδα αλλα και σε ολο τον κοσμο απο τις κορυφαιες του κοσμου.. Μαλιστα η βετ365 ξεπερασε και την βετφαιρ κατα 4 φορες σε εσοδα τεραστιες εταιριες και γιαυτο φοναζουμε ολοι εδω μεσα
Κριμα που θα παιζω παρανομο αν κλησει η βετ365 αλλα αυτη ειναι η μονη λυση στο τρισαθλιο πολιτικο γιγνεσθε που ζουμε