Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
βλεποντας το παιχνιδι της κασιμπασα λαιβ στν μπετ365 εχει φτασει στο 30 και δεν εχει πειραχτει καθολου το σετ των αποδοσεων εχει παραμεινει οπως αρχικα ...εινια λιγο περιεργο αυτο και η μορφη του αγωνα ειναι γκεντσερμπιλιγκι...
για να δουμε τι θα γινει

Επισκέπτης
Εγραψα πριν προσοχη τα βορεια πονταρισματα λογο κακοκαιριας ομως η Γερμανια ειναι αλλη περιπτωση,εκει εχουν θερμενωμενες γηπεδαρες και αν δεν εχει 1 μετρο χιονι παιζετε ανετα μπαλιτσα,οσον αφορα τον ΠΑΟΚ την προηγουμενη εβδομαδα ειπα οτι μες τη Βεροια  ειναι τυρακι και πολυ θα τσιμπισουν,σημερα λεω οτι σε αποδοση 1,75+ ειναι ευκαιρια γιατι προερχετε απο 3 κακα αποτελεσματα και χρειαζετε την νικη,ο Λεβαδειακος δεν ειναι με το μαχαιρι στο λαιμο βαθμολογικα και αν θελει να βρει βαθμους θα τους βρει αλλα αλλου.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπερίζω όλους τους παίκτες! Τόσα χρόνια παίζω στοίχημα αραιά και που στην πούστικη εταιρία του Οπάπ. Εννοείται ότι παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι παραπάνω με το στοίχημα και οι κακές αποδόσεις του Οπάπ σε συνδυασμό με το ότι δεν προσφέρεται η δυνατότητα να παίζω live(με εξαίρεση ελάχιστους αγώνες και να πρέπει να είμαι παρών σε προποτζήδικο) με έκαναν να θέλω να αρχίσω το ιντερνετικό στοίχημα(ξέρω ότι άργησα πολύ).
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τα εξής: Πρώτον αρκεί μία prepaid card (visa) που έχω από τράπεζα Κύπρου για να παίξω? Και δεύτερον όταν κερδίζεις τα χρήματα μεταφέρονται αυτομάτως στο λογαριασμό σου ή έχει καμιά διαδικασία?

Επισκέπτης
Καλησπερίζω όλους τους παίκτες! Τόσα χρόνια παίζω στοίχημα αραιά και που στην πούστικη εταιρία του Οπάπ. Εννοείται ότι παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι παραπάνω με το στοίχημα και οι κακές αποδόσεις του Οπάπ σε συνδυασμό με το ότι δεν προσφέρεται η δυνατότητα να παίζω live(με εξαίρεση ελάχιστους αγώνες και να πρέπει να είμαι παρών σε προποτζήδικο) με έκαναν να θέλω να αρχίσω το ιντερνετικό στοίχημα(ξέρω ότι άργησα πολύ).
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τα εξής: Πρώτον αρκεί μία prepaid card (visa) που έχω από τράπεζα Κύπρου για να παίξω? Και δεύτερον όταν κερδίζεις τα χρήματα μεταφέρονται αυτομάτως στο λογαριασμό σου ή έχει καμιά διαδικασία?
Ολα απλα ειναι Βαγγο,με την πριπειντ μια χαρα εισαι,απο εκει θα κανεις καταθεση και εκει θα στα βαλουν.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
καλησπέρα παιχταράδες μου...μετά από αποχή δυο εβδομάδων λόγω στρατού ξανά στις επάλξεις με τριάδα άσσων αίντραχτ,πάοκ και μάλαγα...άντε να δούμε... :priest: :priest:

Επισκέπτης
ηθελα να το γραψω αλλα ειδα το μνμ σου, προσπαθω να κανω καταθεση με prepaid card στην σπορτινγκ, και στην γκειμ και δεν την δεχονται. εχθες που εκανα στη γκειμ τα δεχτηκε αλλα τα λεφτα αυτα ηταν πριν τις 5 στο λογαριασμο μου.  :think: να περιμενω μηπως και δεν μπηκαν, εχθες στην καρτα ελεγε οτι ηταν στο λογισμικο τα λεφτα, αλλα εχουν περασει 4 μερρες.
οσο για σενα φιλε καλο ειναι να περιμενεις λιγο να ξεκαθαρισει καπως η κατασταση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλησπέρα παιχταράδες μου...μετά από αποχή δυο εβδομάδων λόγω στρατού ξανά στις επάλξεις με τριάδα άσσων αίντραχτ,πάοκ και μάλαγα...άντε να δούμε... :priest: :priest:
  προσεχε μην σε παρει ο λοβερδος να σου πει οτι χρωστας στο δημοσιο επειδη παιζεις σε παρανομη εταιρια.. :2funny:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
βλεποντας το παιχνιδι της κασιμπασα λαιβ στν μπετ365 εχει φτασει στο 30 και δεν εχει πειραχτει καθολου το σετ των αποδοσεων εχει παραμεινει οπως αρχικα ...εινια λιγο περιεργο αυτο και η μορφη του αγωνα ειναι γκεντσερμπιλιγκι...
για να δουμε τι θα γινει
O-1 η γκεντσερμπιλιγκι στο 48.. το χειτοτερο πραγμα να το φαει στην αρχη του δευτερου ημιχρονου...θεωρω λιγο δυσκολο για αντροπη τωρα...αλλα στο βαθος του μυαλου μου λεω τουρκια ειναι ποτε δεν ξερεις......

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλως τον.. :)καλος φανταρος  :) κ καλη επιτυχια στις επιλογες σου  :)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
O-1 η γκεντσερμπιλιγκι στο 48.. το χειτοτερο πραγμα να το φαει στην αρχη του δευτερου ημιχρονου...θεωρω λιγο δυσκολο για αντροπη τωρα...αλλα στο βαθος του μυαλου μου λεω τουρκια ειναι ποτε δεν ξερεις......
ισοφαριζει στο 55 και το δεχετε στο 57...δηλαδη 1-2 και καπου εδω θεωρω οτι το ματς τελειωσε
και πανω σε ολα αυτα το τρωει και η λιντς....ασχημο ξεκινημα...
μηπως ειναι μηνυμα προς εμενα για τα σημερινα?????
ηδη αναθαρισα σε οτι ειχα αποφασισει να παιξω ...
σε εσας καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα!
Μεσα στο ψαξιμο που κανω τις τελευταιες μερες για το που μπορω να παιζω στο διαδυκτιο νομιμα στοιχημα βρηκα αυτο για την sportingbet και ειπα να το μοιραστω μαζι σας...

Δειτε τι επαθε ενα παλικαρι που αν ειναι αληθεια (που μοιαζει να ειναι μιας και βαζει αποδειξεις) προκειτε για μεγαλους απατεωνες....

Κριμα γιατι και εγω μονο εκει εβλεπα φως στο τουνελ του στοιχηματος μιας και ηταν απο τις νομιμες εταιριες αλλα μαλλον δεν θα ξανασχοληθω και το βλεπω να τρεχω σε οπαπ (και ας μην ξερω πως παιζεται καν το στοιχημα εκει... την τελευαια φορα που επαιξα οπαπ ηταν πριν την μηχανογραγιση και ηταν τα μεγαλα δελτια που συμπληρωνες και επερνες το ιδιο σαν αποδειξη... :) )

Επισκέπτης
Καλησπερα!
Μεσα στο ψαξιμο που κανω τις τελευταιες μερες για το που μπορω να παιζω στο διαδυκτιο νομιμα στοιχημα βρηκα αυτο για την sportingbet και ειπα να το μοιραστω μαζι σας...

Δειτε τι επαθε ενα παλικαρι που αν ειναι αληθεια (που μοιαζει να ειναι μιας και βαζει αποδειξεις) προκειτε για μεγαλους απατεωνες....

Κριμα γιατι και εγω μονο εκει εβλεπα φως στο τουνελ του στοιχηματος μιας και ηταν απο τις νομιμες εταιριες αλλα μαλλον δεν θα ξανασχοληθω και το βλεπω να τρεχω σε οπαπ (και ας μην ξερω πως παιζεται καν το στοιχημα εκει... την τελευαια φορα που επαιξα οπαπ ηταν πριν την μηχανογραγιση και ηταν τα μεγαλα δελτια που συμπληρωνες και επερνες το ιδιο σαν αποδειξη... :) )
Η Vistabet και η Sportingbet ειναι ιδια εταιρια.
Διαβασε το αρθρο για να καταλαβεις για τι απατεωνες μιλαμε.
Αυτο που γραφουν οτι εχουν παρει αδειες (ολες οι εταιριες που το λενε αυτο)στην ουσια ειναι Ελληνικο ΑΦΜ και τιποτα παραπανω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαγκες εχουμε πει κατα καιρους οτι η εταιριες οταν εχει να κανει με τεραστια ποσα , διοτη ο παιχτης παιζει ταιραστια ποσα απο οτι ειδα, δηλαδη επαγγελματικα..

ετσι με καθε αφορμη οπου βρουν να μην στ αδωσουν ετσι και στην παραμιμκρη λεπτομερια..

εγω παιζω λιγα εκει περα διοτη περισσοτερα δεν μπορω να εμπιστευτω κατι αλλο εκτος απο betfair..

εαν ειναι για 500-1000 ευρω, χωθειτε... μην λετε μαλακιες, εχω γυρησει ολες της εταιριες με το ονομα μου και με ονοματα και ταυτοτητες φιλων ...  αν ειναι ομως για υπερογκα ποσα οπως ο φιλος αφηστε το.. μονο bet365, και betfair αξιζουν για επαγγελματιες...

τωρα για την αδεια δεν ξερω τι λετε ρε παιδια, εγω εκανα αναληψη προχτες και τα πηρα..

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Η Vistabet και η Sportingbet ειναι ιδια εταιρια.
Διαβασε το αρθρο για να καταλαβεις για τι απατεωνες μιλαμε.
Αυτο που γραφουν οτι εχουν παρει αδειες (ολες οι εταιριες που το λενε αυτο)στην ουσια ειναι Ελληνικο ΑΦΜ και τιποτα παραπανω.

Δεν ξερω τι να πω... Την θεωρουσα σοβαρη εταιρια την sportingbet οπως και την vista (εταιρια που διαφημιζε η ΤΖΟΥΛΙΑ δεν μπορει να μην ειναι σοβαρη... :))
Το η αναφορα παντως που εχει η εφημεριδα εθνος ειναι παλια... Ειναι απο 10 Μαρτιου το αρθρο και πριν απο τον νομο που εδιωξε ολες τις αλλες εταιριες απο Ελλαδα... Και τοτε θεωρητικα ολες παρανομες ηταν αλλα δεν υπηρχε ο νομος...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα!

ηθικά έχει δίκιο , νομικα εχει αδικο .

tough luck.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια πραγματηκα κριμα για τον φιλο εδωσε δεν εδωσε πραγματικο δικο του τηλεφωνο ειναι καθαρα απατεωνες.. Οσον αφορα στις εταιριες πρεπει να δινουμε τα κανονικα μας στοιχεια αλλα αυτοι ειναι οντως απατεωνες.. Τωρα εδω μεσα γιαυτο φοναζουμε οτι εταιριες κολωσοι ειναι βετ365 και betfair πρωσοπικα γιαυτο φοναζω και ξαναφοναζω :grin: Γιαυτες τις εταιριες που ειδικα για την βετ365 που ειναι κολωσος αξιοπιστιας γιαυτο οι ελληνες παιζουν σε αυτες τις 2 εταιριες εχωντας περασει πολλες αλλες οπως εγω που εχω πει οτι bwin betoto κτλ κτλ κτλ ειναι απατεωνες δεν τα λεω μονος μου ουτε φυσικα τα βγαζω απο το μυαλο μου εφωσον το 99,99 των φιλων μου γνωστον μου ειναι κουμαρτζιδες και το 95% με το ποδοσφαιρικο στοιχημα το αλλο 5% με το ποκερ εχω δυο φιλους επαγκελματιες στον ον λινε ποκερ που ζουν απο αυτο :grin: οσο πχ για την βετ365 παιζει η μιση ελλαδα δεν ειναι τυχαιο και δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχω αλλαξει εταιρια εδω και 3 χρονια εχω αναφορες και αναλυψεις απο φιλους πολλων χιλιαδψν ευρω και το λεω καθημερινα οτι αν κλησει η βετ365 θα παω παρανομο που φυσικα στο παρανομο δεν θα θελω να κερδισω 2000 ευρω 200 και αναλυψη :grin: Τι να πω στεναχωρεθηκα γιατι ατομο ατομα παιζουν σε εταιριες του κωλου τοσα πολα λεφτα.. Τι να πω γαμησετα 2 εταιριες ειναι παιδια στην ελλαδα βετ365 και βετφαιρ τα πραγματα ειναι απλα αλλα οχζι μονο στην ελλαδα αλλα και σε ολο τον κοσμο απο τις κορυφαιες του κοσμου.. Μαλιστα η βετ365 ξεπερασε και την βετφαιρ κατα 4 φορες σε εσοδα τεραστιες εταιριες και γιαυτο φοναζουμε ολοι εδω μεσα :grin: :grin: Κριμα που θα παιζω παρανομο αν κλησει η βετ365 αλλα αυτη ειναι η μονη λυση στο τρισαθλιο πολιτικο γιγνεσθε που ζουμε :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JY1310873810F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  08/12/2012 13:56:27  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Γιώργος Σαμαράς (3o goal)  Κιλμάρνοκ v Σέλτικ
(Επόμενος Σκόρερ) 08/12/2012 Κανένα 8.50 Κερδισμένο
Σύνολο:  0,20  Κέρδη:  1,70  :grin: 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα ξανα ρωτησα πριν κανα μησαωρο τον γνωστο φιλο που ειναι ντιλερ στο παρανομο ποιο παιχνιδι επαιξαν σημερα ποιο πολυ με ειπε Τον ΠΑΟΚ :grin: :grin: Σε τζιρο μεχρι στιγμης με ειπε οτι στα 1200 ευρω τα 400 ηταν στον ΠΑΟΚ συνολικα.. Ολα τα πονταρισματα τα βγαζει αναλυτικα ποσα λεφτα πηρε απο το συνολο τον πονταρισματων το καθε ματς :grin: :grin: αρε ελλαδα ολοι μαζοι μια οικεγενεια τα ιδια ματς :2funny: :grin:

Επισκέπτης
Παρολί 688634 8/12/2012 12:57 μμ 30,00
Ποδόσφαιρο: Ντέρμπι - Λιντς Won
Under/Over 2,5: Over @ 1,72
Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου Lost
Under/Over 2,5: Over @ 1,57
Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ Won
Under/Over 2,5: Over @ 1,47
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός Won
Αποτέλεσμα Αγώνα: ΠΑΟΚ @ 1,71

0-2 στο 60 και οι της Αουγκσπουργκ παιζαν αμυνα να κρατησουν το σκορ,οι τις Μπαγερν παιζαν πασουλες για να μην παθουν καμια θλαση απ το κρυο και ο Χαρος κουβα :headbang: :headbang: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom