xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειδες αμα βαζεις τον ΠΑΟΚ στα δελτια σου τι γινεται
ειδες αμα βαζεις τον ΠΑΟΚ στα δελτια σου τι γινεται
Ωραιος ο Χρονης,εγω πηγα και εμπλεξα με κατι απιθανουςσημερα μια τριαδα με αταλαντα,γουλβς κ παοκ
καλη επιτυχια σε ολους
Κοίτα τι μαθαίνει κανείς... Μα να μείνει αναξιοποίητο τέτοιο ''μεγάλο μυαλό'' ? Κρίμα δεν είναι ? Αλοίμονο στους ανέργους.Ρε θυμαστε αυτον τον απιθανο τον Κωνστα τον δημοσιογραφο που εβγαινε στο Αλτερ και υπερασπιζοταν το μνημονιο πιο πολυ και απο τον ιδιο τον Τομσεν?
Ελεγε πως σε πολυ λιγα χρονια ολα αυτα θα αποτελουν μια μακρυνη αναμνηση και ολα θα κυλανε ομορφα και ωραια και ο κοσμος θα εχει λεφτα και δουλειες...
Μολις το ακουσα αυτο, θυμαμι πριν κανα 1,5 χρονο τρελαθηκα και αναρωτιομουν τοσο καιρο πουτ να τρωει ψωμι αυτο το καλοπαιδο αφοτου εκλεισε το Αλτερ, φοβομουν μην πεινασει το παλληκαρι...
Τυχαια λοιπον χθες ενας γνωστος μου ειπε που εχει βρει μια ταπεινη δουλιτσα ο τυπος...
Λοιπον ειναι Διευθυντης στον Οργανισμο διασχειρισης ή Εκποιησης της Δημοσιας Περιουσιας ;) :S ;), το πιασατε μαγκες ?Και ξερετε ποια ειναι τα υπολοιπα στελεχη αυτου του οργανισμου?
Πρωην πολιτευτες και βουλευτες κομματος που εμεινε εκτος Βουλης στις τελευταιες εκλογες... ;)
Ειπατε κατι για το πως γινονται οι δουλειες, τα μνημονια, οι επιτροπες και οι νομοθετικες ρυθμισεις σε αυτη την χωρα???
Γισ το συμφερον μας γινονται ολα αυτα ετσι, οπως και η ρθυθμιση των τυχερων παιχνιδιωβν που μας ενδιαφερει, γινονται ωστε να αποφερουν εσοδα στο κρατος, ετσι??
προτάσεις για τα βραδινά:
κόντρα Αλκμάαρ, Γάνδη, Άγιαξ
κυνηγάμε να σπάσει 1 για να χουμε κέρδος
αν κάτσει και διπλό, ακόμη μεγαλύτερο
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Gent v Waasland-Beveren / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Waasland-Beveren Υπέρ 23903200073 08-Δεκ-12
20:34 9,2 2,00 9,2 08-Δεκ-12 20:34
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Gent v Waasland-Beveren / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Γάνδη Κατά 23903182521 08-Δεκ-12
20:34 1,43 250,00 1,43 08-Δεκ-12 20:34
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Άγιαξ - Γκρόνινγκεν / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Γκρόνινγκεν Υπέρ 23903152918 08-Δεκ-12
20:33 15 10,00 15 08-Δεκ-12 20:33
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Άγιαξ - Γκρόνινγκεν / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Άγιαξ Κατά 23903142957 08-Δεκ-12
20:33 1,26 300,00 1,26 08-Δεκ-12 20:33
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Άλκμααρ - Βίλεμ / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Βίλεμ Υπέρ 23903099637 08-Δεκ-12
20:32 12,5 10,00 12,5 08-Δεκ-12 20:32
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Άλκμααρ - Βίλεμ / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Άλκμααρ Κατά 23903087925 08-Δεκ-12
20:32 1,3 300,00 1,3 08-Δεκ-12 20:32
χηναρια και κανα σκορακι σε συστημαΠαιδιά να ζητήσω μια γνώμη ? Για έναν παίκτη συντηρητικό που δέν βάζει πάνω απο 3 ευρώ, ποιο σύστημα προτείνετε ?
Σύμφωνοι αλλά τι σύστημα ? 3-4, 5ματς και να ζητάω τετράδες? Τι ακριβώς ?
Πρεπει να αρχισεις να σκεφτεις μονος σου δηλαδη παιζε σκεψου ρωτα απο αυτα που παιζεις αλλα πρεπει να αρχισεις και να διαβασεις να σκεφτεις να εχεις κριτικη γνωμη συλογισμο δικο σου και οχι των διμωσιογραφων και την δικια μας να διαβαζεις τα παντα και να συλόγιζεσαι περνοντας ο κερος θα δεις μονος σου τι σου τεριαζει τι πετυχαινεις πεζοντας ετσι η αλλιως πρεπει να σκεφτεις εσυ για να εχεις κερδη εσυ η χασουρα εσυ Εδω τα παιδια ολοι μας θα σου πουμε γνωμες δικιες μας για το τι μπορει να θελουμε η οχι το παν ειναι να αρχισεις να εχεις δικια σου αποψη και εκτιμιση κτιτικη αποψη γιατι τα 3 ευρω ειναι δικα σου αλλος μπορει με 3 ευρω να σου πει παιξε αυτο η εκεινο το συστιμα η το σκεπτικο το θεμα ειναι να βρεις τι σου τεριαζει εσενα η ιδιοσυγκρασια σου ειναι δικια σου οχι δικια μας ασχολησου λιγο μονος σου και εδω ειμαστε εμεις Ολα τα παιδια να σου πουμε κατι αν χρειαστης Αυτο που θες ειναι μεσα σου οχι εξω απο εσεναΣύμφωνοι αλλά τι σύστημα ? 3-4, 5ματς και να ζητάω τετράδες? Τι ακριβώς ?
μπορεις να παιξεις κ 5 ματσακια κ να ζητας 3,4,5Σύμφωνοι αλλά τι σύστημα ? 3-4, 5ματς και να ζητάω τετράδες? Τι ακριβώς ?
Καλά τα λές Χρήστο. Είναι τι ταιριάζει στον καθένα. Στο στοίχημα βγαίνουν και οι ιδιοτροπίες, και η ιδιοσυγκρασία του καθενός κατά κάποιο τρόπο και σε οδηγεί το ένστικτο πολλές φορές... Ευχαριστώ όλους σας.Πρεπει να αρχισεις να σκεφτεις μονος σου δηλαδη παιζε σκεψου ρωτα απο αυτα που παιζεις αλλα πρεπει να αρχισεις και να διαβασεις να σκεφτεις να εχεις κριτικη γνωμη συλογισμο δικο σου και οχι των διμωσιογραφων και την δικια μας να διαβαζεις τα παντα και να συλόγιζεσαι περνοντας ο κερος θα δεις μονος σου τι σου τεριαζει τι πετυχαινεις πεζοντας ετσι η αλλιως πρεπει να σκεφτεις εσυ για να εχεις κερδη εσυ η χασουρα εσυ Εδω τα παιδια ολοι μας θα σου πουμε γνωμες δικιες μας για το τι μπορει να θελουμε η οχι το παν ειναι να αρχισεις να εχεις δικια σου αποψη και εκτιμιση κτιτικη αποψη γιατι τα 3 ευρω ειναι δικα σου αλλος μπορει με 3 ευρω να σου πει παιξε αυτο η εκεινο το συστιμα η το σκεπτικο το θεμα ειναι να βρεις τι σου τεριαζει εσενα η ιδιοσυγκρασια σου ειναι δικια σου οχι δικια μας ασχολησου λιγο μονος σου και εδω ειμαστε εμεις Ολα τα παιδια να σου πουμε κατι αν χρειαστης Αυτο που θες ειναι μεσα σου οχι εξω απο εσενα
μπορεις να παιξεις κ 5 ματσακια κ να ζητας 3,4,5
4,80 ευρω κανει αυτο.δεν ειναι απαραιτητο να παιξεις χ,απλως να εχουν αποδοση τα ματς πανω απο 2,00
για να εχεις καποιο καλο κερδος ετσι κ πιασεις 4 η 5 ματς.
ετσι ειναι.Χωρίς πολλαπλασιαστή άμα δε βάλει παιχνίδια με πάνω από 2,5 συντελεστή δε θα έχει ιδιαίτερο κέρδος στη χειρότερη περίπτωση που πιάσει τα 3 στο 3-4-5
ετσι ειναι.
με το πολλαπλασιαστη θα ανεβει ομως το κοστος,και θελει να παιζει λιγα χρηματα.
κοστιζει 3,3 ευρω αυτο.Καλό επίσης είναι αντί για 3-4-5 το 3-5 και φόρτωμα στον πολλαπλασιαστή. Μετά βέβαια χτυπάς το κεφάλι σου αν πιάσεις 4!
εγω πχ τις προαλες εκανα αναλυψη ενα πχ ποσο αφησα μεσα ενα χ ποσο και στο 2-0 υπερ του παναθηναικου εβαλα ενα καλο ποσο για τα σημερινα δεδομενα να μπει ενα γκολ ακομα στο ημιχρονο μπορει να εκανα μαλακια αλλα δεν με ειπε κανεις να το κανω παρα η απλιστια μου η προσοπικη να τους παρω τα σωβρακα και να ειμαι ο πρωτος γαμιας της βετ365 ε δεν γινετε αυτο Τωρα αυτο που εκανα.. ασχετως που εχασα το στοιχημα ασχετος που ηταν απο κερδη το συλογιστικα εγω..!! Με εδωσε τροφη το λαθος μου η απληστια μου για να κατσω να σκεφτω να δω την συμπεριφορα μου τον εγωισμο μου καταμουτρα και πως αυτο που εκανα .. να με συνετισει και να καταλαβω οτι οι ακρεες συμπεριφορες στην μπαλα το ποδοσφαιρικο στοιχημα δεν ειναι σωστες γιατι παντα στο live πρεπει να πεζεις με την ψυχολογια του παιχτη και οχι με την δικια σου που εισαι πισω απο ενα κουμπιουτερ δηλαδη την απλιστια μου μας καθενος την πρωσοπικη Και θελεις να τους παρεις τους μπουκ τα σωβρακα αυτο δεν γινεται γιατι τοτε χανετε η λογικη προσεγγιση το παθος σκοτωνει την γνωση και ειμαστε τυφλοι Πρεπει να βρουμε μονοι μας τον δρομο μας να πιστεψουμε τον εαυτο μας και να βρουμε τα λαθη μας για να προχορησουμε προς τον σωστο δρομο πρεπει να κοιταξουμε μεσα μας εκει ειναι η γνωση η ευτιχια μας ΥΓ.. Αυτο που ειναι το πιο συμαντικο στο στοιχημα ειναι η υπομονη υιοθετησε τηνΚαλά τα λές Χρήστο. Είναι τι ταιριάζει στον καθένα. Στο στοίχημα βγαίνουν και οι ιδιοτροπίες, και η ιδιοσυγκρασία του καθενός κατά κάποιο τρόπο και σε οδηγεί το ένστικτο πολλές φορές... Ευχαριστώ όλους σας.