Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Ρε θυμαστε αυτον τον απιθανο τον Κωνστα τον δημοσιογραφο που εβγαινε στο Αλτερ και υπερασπιζοταν το μνημονιο πιο πολυ και απο τον ιδιο τον Τομσεν?
Ελεγε πως σε πολυ λιγα χρονια ολα αυτα θα αποτελουν μια μακρυνη αναμνηση και ολα θα κυλανε ομορφα και ωραια και ο κοσμος θα εχει λεφτα και δουλειες...
Μολις το ακουσα αυτο, θυμαμι πριν κανα 1,5 χρονο τρελαθηκα και αναρωτιομουν τοσο καιρο πουτ να τρωει ψωμι αυτο το καλοπαιδο αφοτου εκλεισε το Αλτερ, φοβομουν μην πεινασει το παλληκαρι...
Τυχαια λοιπον χθες ενας γνωστος μου ειπε που εχει βρει μια ταπεινη δουλιτσα ο τυπος...
Λοιπον ειναι Διευθυντης στον Οργανισμο διασχειρισης ή Εκποιησης της Δημοσιας Περιουσιας  ;) :S ;), το πιασατε μαγκες :uglystupid:?Και ξερετε ποια ειναι τα υπολοιπα στελεχη αυτου του οργανισμου?
Πρωην πολιτευτες και βουλευτες κομματος που εμεινε εκτος Βουλης στις τελευταιες εκλογες... ;)
Ειπατε κατι για το πως γινονται οι δουλειες, τα μνημονια, οι επιτροπες και οι νομοθετικες ρυθμισεις σε αυτη την χωρα???
Γισ το συμφερον μας γινονται ολα αυτα ετσι, οπως και η ρθυθμιση των τυχερων παιχνιδιωβν που μας ενδιαφερει, γινονται ωστε να αποφερουν εσοδα στο κρατος, ετσι?? :2funny: :2funny: :2funny:
Κοίτα τι μαθαίνει κανείς... Μα να μείνει αναξιοποίητο τέτοιο ''μεγάλο μυαλό'' ? Κρίμα δεν είναι ? Αλοίμονο στους ανέργους.

Εγγρ.
24 Νοε 2012
Like
3
Πόντοι
1
προτάσεις για τα βραδινά:

κόντρα Αλκμάαρ, Γάνδη, Άγιαξ
κυνηγάμε να σπάσει 1 για να χουμε κέρδος
αν κάτσει και διπλό, ακόμη μεγαλύτερο

Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Gent v Waasland-Beveren / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Waasland-Beveren Υπέρ 23903200073 08-Δεκ-12
20:34   9,2 2,00 9,2 08-Δεκ-12 20:34
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Gent v Waasland-Beveren / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Γάνδη Κατά 23903182521 08-Δεκ-12
20:34   1,43 250,00 1,43 08-Δεκ-12 20:34
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Άγιαξ - Γκρόνινγκεν / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Γκρόνινγκεν Υπέρ 23903152918 08-Δεκ-12
20:33   15 10,00 15 08-Δεκ-12 20:33
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Άγιαξ - Γκρόνινγκεν / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Άγιαξ Κατά 23903142957 08-Δεκ-12
20:33   1,26 300,00 1,26 08-Δεκ-12 20:33
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Άλκμααρ - Βίλεμ / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Βίλεμ Υπέρ 23903099637 08-Δεκ-12
20:32   12,5 10,00 12,5 08-Δεκ-12 20:32
Αγώνες 8 Δεκεμβρίου / Άλκμααρ - Βίλεμ / 12Χ Τελ.Αποτέλεσμα Άλκμααρ Κατά 23903087925 08-Δεκ-12
20:32   1,3 300,00 1,3 08-Δεκ-12 20:32

έχουμε στην τσέπη 2 και πάμε για σπάσιμο του Άγιαξ ο οποίος εφορτώθη και επιπλέον στο 1-0  :rockon:

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Παιδιά να ζητήσω μια γνώμη ? Για έναν παίκτη συντηρητικό που δέν βάζει πάνω απο 3 ευρώ, ποιο σύστημα προτείνετε ?

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Σύμφωνοι αλλά τι σύστημα ? 3-4, 5ματς και να ζητάω τετράδες? Τι ακριβώς ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Πρεπει να αρχισεις να σκεφτεις μονος σου :grin: δηλαδη παιζε σκεψου ρωτα απο αυτα που παιζεις αλλα πρεπει να αρχισεις και να διαβασεις να σκεφτεις να εχεις κριτικη γνωμη συλογισμο δικο σου :grin: και οχι των διμωσιογραφων και την δικια μας :grin: να διαβαζεις τα παντα και να συλόγιζεσαι περνοντας ο κερος θα δεις μονος σου τι  σου τεριαζει τι πετυχαινεις πεζοντας :grin: ετσι η αλλιως :grin: πρεπει να σκεφτεις εσυ για να εχεις κερδη εσυ :grin: η χασουρα εσυ :grin: Εδω τα παιδια ολοι μας θα σου πουμε γνωμες δικιες μας για το τι μπορει να θελουμε η οχι το παν ειναι να αρχισεις να εχεις δικια σου αποψη και εκτιμιση κτιτικη αποψη :grin: γιατι τα 3 ευρω ειναι δικα σου αλλος μπορει με 3 ευρω να σου πει παιξε αυτο η εκεινο το συστιμα η το σκεπτικο το θεμα ειναι να βρεις τι σου τεριαζει εσενα :grin: η ιδιοσυγκρασια σου ειναι δικια σου οχι δικια μας ασχολησου λιγο μονος σου και εδω ειμαστε εμεις :grin: Ολα τα παιδια να σου πουμε κατι αν χρειαστης :grin: Αυτο που θες ειναι μεσα σου οχι εξω απο εσενα :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιώργου Σαμαρά με τη Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ, προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, η οποία -σύμφωνα με τη Daily Mail- σκοπεύει να δαπανήσει έξι εκατ ευρω για την απόκτηση του. 

Ο Σαμαράς, έχει συμβόλαιο με τη Σέλτικ έως το 2014. Στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Σέλτικ και τα τρία γκολ που πέτυχε, βοήθησαν την ομάδα του να συνεχίσει στη φάση των 16.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς θα ήθελε να τον φέρει στο Ανφιλντ και σκοπεύει προσφέρει  έξι εκατ ευρω για να  πείσει την  Σέλτικ να τον παραχωρήσει. 

Στο μεταξύ, ο Σαμαράς, πέτυχε το τρίτο γκολ της Σέλτικ στη σημερινή εκτός έδρας νίκη επί της Κιλμάρνοκ (3-1) στο πρωτάθλημα της Σκωτίας

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μπορεις να παιξεις κ 5 ματσακια κ να ζητας 3,4,5

4,80 ευρω κανει αυτο.δεν ειναι απαραιτητο να παιξεις χ,απλως να εχουν αποδοση τα ματς πανω απο 2,00
για να εχεις καποιο καλο κερδος ετσι κ πιασεις 4 η 5 ματς. :)

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Πρεπει να αρχισεις να σκεφτεις μονος σου :grin: δηλαδη παιζε σκεψου ρωτα απο αυτα που παιζεις αλλα πρεπει να αρχισεις και να διαβασεις να σκεφτεις να εχεις κριτικη γνωμη συλογισμο δικο σου :grin: και οχι των διμωσιογραφων και την δικια μας :grin: να διαβαζεις τα παντα και να συλόγιζεσαι περνοντας ο κερος θα δεις μονος σου τι  σου τεριαζει τι πετυχαινεις πεζοντας :grin: ετσι η αλλιως :grin: πρεπει να σκεφτεις εσυ για να εχεις κερδη εσυ :grin: η χασουρα εσυ :grin: Εδω τα παιδια ολοι μας θα σου πουμε γνωμες δικιες μας για το τι μπορει να θελουμε η οχι το παν ειναι να αρχισεις να εχεις δικια σου αποψη και εκτιμιση κτιτικη αποψη :grin: γιατι τα 3 ευρω ειναι δικα σου αλλος μπορει με 3 ευρω να σου πει παιξε αυτο η εκεινο το συστιμα η το σκεπτικο το θεμα ειναι να βρεις τι σου τεριαζει εσενα :grin: η ιδιοσυγκρασια σου ειναι δικια σου οχι δικια μας ασχολησου λιγο μονος σου και εδω ειμαστε εμεις :grin: Ολα τα παιδια να σου πουμε κατι αν χρειαστης :grin: Αυτο που θες ειναι μεσα σου οχι εξω απο εσενα :grin:
Καλά τα λές Χρήστο. Είναι τι ταιριάζει στον καθένα. Στο στοίχημα βγαίνουν και οι ιδιοτροπίες, και η ιδιοσυγκρασία του καθενός κατά κάποιο τρόπο και σε οδηγεί το ένστικτο πολλές φορές... Ευχαριστώ όλους σας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
μπορεις να παιξεις κ 5 ματσακια κ να ζητας 3,4,5

4,80 ευρω κανει αυτο.δεν ειναι απαραιτητο να παιξεις χ,απλως να εχουν αποδοση τα ματς πανω απο 2,00
για να εχεις καποιο καλο κερδος ετσι κ πιασεις 4 η 5 ματς. :)

Χωρίς πολλαπλασιαστή άμα δε βάλει παιχνίδια με πάνω από 2,5 συντελεστή δε θα έχει ιδιαίτερο κέρδος στη χειρότερη περίπτωση που πιάσει τα 3 στο 3-4-5

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Χωρίς πολλαπλασιαστή άμα δε βάλει παιχνίδια με πάνω από 2,5 συντελεστή δε θα έχει ιδιαίτερο κέρδος στη χειρότερη περίπτωση που πιάσει τα 3 στο 3-4-5
ετσι ειναι.
με το πολλαπλασιαστη θα ανεβει ομως το κοστος,και θελει να παιζει λιγα χρηματα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ετσι ειναι.
με το πολλαπλασιαστη θα ανεβει ομως το κοστος,και θελει να παιζει λιγα χρηματα.

Καλό επίσης είναι αντί για 3-4-5 το 3-5 και φόρτωμα στον πολλαπλασιαστή. Μετά βέβαια χτυπάς το κεφάλι σου αν πιάσεις 4!

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλό επίσης είναι αντί για 3-4-5 το 3-5 και φόρτωμα στον πολλαπλασιαστή. Μετά βέβαια χτυπάς το κεφάλι σου αν πιάσεις 4!
κοστιζει 3,3 ευρω αυτο.
σωστο ειναι κατα τη γνωμη μου,δεν ειναι λαθος.
με 4 επιτυχιες,εχεις 5 τριαρια.εαν εχεις αποδοσεις πανω απο 2,5 οπως ειπες,παιρνεις 4 φορες τα χρηματα σου περιπου.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλά τα λές Χρήστο. Είναι τι ταιριάζει στον καθένα. Στο στοίχημα βγαίνουν και οι ιδιοτροπίες, και η ιδιοσυγκρασία του καθενός κατά κάποιο τρόπο και σε οδηγεί το ένστικτο πολλές φορές... Ευχαριστώ όλους σας.
εγω πχ τις προαλες εκανα αναλυψη ενα πχ ποσο αφησα μεσα ενα χ ποσο και στο 2-0 υπερ του παναθηναικου εβαλα ενα καλο ποσο για τα σημερινα δεδομενα :grin: να μπει ενα γκολ ακομα στο ημιχρονο :grin: μπορει να εκανα μαλακια :grin: αλλα δεν με ειπε κανεις να το κανω :grin: παρα η απλιστια μου :idiot: η προσοπικη :grin: να τους παρω τα σωβρακα :rolleyes: και να ειμαι ο πρωτος γαμιας της βετ365 :2funny: ε δεν γινετε αυτο :2funny: :grin: Τωρα αυτο που εκανα.. ασχετως που εχασα το στοιχημα ασχετος που ηταν απο κερδη το συλογιστικα :grin: εγω..!! Με εδωσε τροφη το λαθος μου η απληστια μου για να κατσω να σκεφτω να δω την συμπεριφορα μου τον εγωισμο μου :grin: καταμουτρα και πως αυτο που εκανα :uglystupid:.. να με συνετισει και να καταλαβω οτι οι ακρεες συμπεριφορες στην μπαλα το ποδοσφαιρικο στοιχημα δεν ειναι σωστες γιατι παντα στο live πρεπει να πεζεις με την ψυχολογια του παιχτη και οχι με την δικια σου :grin: που εισαι πισω απο ενα κουμπιουτερ δηλαδη την απλιστια μου μας καθενος την πρωσοπικη :grin: Και θελεις να τους παρεις τους μπουκ τα σωβρακα αυτο δεν γινεται γιατι τοτε χανετε η λογικη προσεγγιση το παθος σκοτωνει την γνωση και ειμαστε τυφλοι :grin: :grin:Πρεπει να βρουμε μονοι μας τον δρομο μας να πιστεψουμε τον εαυτο μας και να βρουμε τα λαθη μας για να προχορησουμε προς τον σωστο δρομο πρεπει να κοιταξουμε μεσα μας εκει ειναι η γνωση η ευτιχια μας :grin:ΥΓ.. Αυτο που ειναι το πιο συμαντικο στο στοιχημα ειναι η υπομονη υιοθετησε την
και εκει θα βρεις τον δρομο σου :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TY2065751110F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  08/12/2012 20:44:06  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Over 3.5 Σαμπαντέλ v Μούρθια
(Γκολ Αγώνα) 08/12/2012 Κανένα 6.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  0,50  Κέρδη:  3,00  :grin: 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λοιπον εγω επειδη ξερω πως να αρπαξω την προσφορα της μπετ365 για το ντερμπυ αυριο.. θα παιξω ενα σημειο..και θα το παιξω κατα στην μπετφερ...  θα βαλω αλλα 25 στον δικο μου και σου φιλου μου για να δω τι θα παιξω λαιβ σε αυτο το ματσ. το ιδανικο παντως θα ειναι να χανει η σιτυ και να το γυρησει...

Θα μπω με proxy server και θα παιξω.. δεν θα μου πει εμενα κανενας σε αυτην την γαμωχωρα , ουτε ο σαμαρας ουτε ο σφακιανακης που θα παιξω.. 

Θα μου κλασετε τα αρχιδια κυριοι ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera. επαιξα 9 ευρω να μπουν 2 γκολ ημιχρονο τελευτεα αγωνιστικη στον αγωνα λανουσ σαν λορεντζο αποδωση 4 στην βετ365 :grin: στην αργεντινη για να μπουν 2 γκολ στο 1 ημιχρονο πρεπει η πουτανα να γηνει παρθενα :2funny: αλλα ειπα μπας και γηνει  :grin::grin: :2funny: τι κωλοπρωταθλημα που ειναι το αργεντινεζικο αναφυλαξια με πιανει.. και ολοι εχουν κρεμαστει απο τα @@ του μεσι με το συμπαθιο αυτο ειναι ενα παιχτη εχουν τιπ αλλο.. :grin: Βραζιλια και το λουρι τις μανας ποια αργεντινη που φοβουντε μιν κλασει ο διπλανος τους ο παιχτης τι κωλοποδοσφαιρο δεν μπορω να παρακολουθησω ουτε ενα δευτερολεπτο μονο κερκιδα εχουν τιπ αλλο μονο αυτο. ΥΓ.. Τωρα που θα παιξει σαο παολο τιγκρες για τον 2 ημιτελικο σουνταμερικανα να δω τι αποδωση θα δωσουν τον ασσο :grin: :grin: :grin: αργεντινη και παιχταραδες @@ μεντολες Β Ρ Α Ζ Ι Λ Ι Α κυριοι Η χωρα που οι αντρες γενηθηκαν για το ποδοσφαιρο και οι γυναικες για το σεξ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom