Giorgos Likouretzakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Λετε να κανει κανα διπλο ο Αρης σημερα; 5,75 με τρωει το χερι μου
κι εμένα με τρώει
δε μπορώ να ξεχάσω τις εμφανίσεις που έκανε εκτός με τις μεγάλες ομάδες
Απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας!
Άμα φωνάξουν υπέρ του Ολυμπιακού θα τους χειροκροτήσει όλο το γήπεδο!!!!μαλακίες, σάμπως άμα πανε 10.000 Ολυμπιακοί θα γράφει στο μέτωπό τους ότι είναι Ολυμπιακοί ή άμα φωνάξουν υπέρ του Ολυμπιακού στο γήπεδο θα τους μαλώσουν;
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - QY6147593310F - Flash Ώρα στοιχήματος: 09/12/2012 00:25:26 Εκτύπωσηkalhmera. επαιξα 9 ευρω να μπουν 2 γκολ ημιχρονο τελευτεα αγωνιστικη στον αγωνα λανουσ σαν λορεντζο αποδωση 4 στην βετ365 στην αργεντινη για να μπουν 2 γκολ στο 1 ημιχρονο πρεπει η πουτανα να γηνει παρθενα αλλα ειπα μπας και γηνει τι κωλοπρωταθλημα που ειναι το αργεντινεζικο αναφυλαξια με πιανει.. και ολοι εχουν κρεμαστει απο τα @@ του μεσι με το συμπαθιο αυτο ειναι ενα παιχτη εχουν τιπ αλλο.. Βραζιλια και το λουρι τις μανας ποια αργεντινη που φοβουντε μιν κλασει ο διπλανος τους ο παιχτης τι κωλοποδοσφαιρο δεν μπορω να παρακολουθησω ουτε ενα δευτερολεπτο μονο κερκιδα εχουν τιπ αλλο μονο αυτο. ΥΓ.. Τωρα που θα παιξει σαο παολο τιγκρες για τον 2 ημιτελικο σουνταμερικανα να δω τι αποδωση θα δωσουν τον ασσο αργεντινη και παιχταραδες @@ μεντολες Β Ρ Α Ζ Ι Λ Ι Α κυριοι Η χωρα που οι αντρες γενηθηκαν για το ποδοσφαιρο και οι γυναικες για το σεξ
Δωσε ενα ακομα ματσακι γιατι παιζει διπλο στον ΟΠΑΠ...Δεν βρισκω κατικι εμένα με τρώει
δε μπορώ να ξεχάσω τις εμφανίσεις που έκανε εκτός με τις μεγάλες ομάδες
σας το ξαναλεω και σας το ξαναλεω...
εγω γυρησει 30 εταιριες πανω απο 3-4 φορες την καθεμια λογω arbitrage και trading που εχω κανει..
η μονες εταιριες που αξιζουν για χοντρο παιξιμο επαγγελματικο ειναι bet365, και betfair... καμια αλλη..
τα λεφτα σου θα τα παρεις.. οσα και να ειναι...
ενε την αληθεια σου ειπαν αφου πρεπει να πληρωσουν 30% φορο +2 χρονια αναδρομικα +10% φορολογιση του παιχτη Και ειναι εταιρια κολλοσος.. Βλεπεις οτι παντου απο την ελλαδα εξαφανιστικαν οι μεγαλες εταιριες ακομα και η φαγε που ειναι αμιγως ελληνικια τι να κατσουν να κανουν οι αγγλοι τις βετ365 στην ελλαδα τους χαζους η τους μαλακες.. Αυτοι δεν μπηκαν στο ευρω θα κατσουν στην ελλαδα οσο και τζογαδορος ειναι ο ελληνας θα φυγουν και αυτοι γιατι το κρατος τους εξαναγκαζει μην στεναχωριεσε θα την βρουμε την δουλεια την ακρη την λυση Δηλαδη οι πολιτικοι ειναι στα σιγουρα μισθους μιζες για εκχωρηση του δημοσιου και του ορυκτου πλουτου τις ελλαδας τον ανθελινισμο που παν να κανουν με αφερεση της θρησκειας με παραποιηση τις ιστοριας μας κτλ κτλ.. Και εμεις δεν θα βρουμε ακρη να παιζουμε κουμαρι οπως γουσταρουμε..Δηλαδη αν αυτα ολα τα λαμογια κατεστρεψαν την ελλαδα και ειναι ελληνες εμεις δεν μπορουμε να βρουμε την ακρη θα την βρουμε στο στοιχημα για τα αλλα θεματα δεν ξερω εκει προς το παρον κανουμε τους αγαθουςκαλημερα!
Μετα τα τοσα καλα λογια που ακουω για την bet365 ειπα χθες να την επισκεφτω!
Πριν ξεκινησω και κανω εγραφη ειπα να μπω στην live-συνομιλια και να ρωτησω μερικα πραγματα για τον νεο νομο...
Η απαντηση που πηρα ηταν αυτη :
Achilleas C Είμαστε σε διαδικασία εξέτασης της θέσης μας στην Ελλάδα και έχουμε αποφασίσει να μην δεχόμαστε νέους πελάτες που είναι κάτοικοι Ελλάδος στην παρούσα φάση. Ελπίζουμε, να έχουμε περαιτέρω ενημέρωση στο μέλλον. Παρακαλούμε, δεχθείτε τις απολογίες μας για όποια αναστάτωση αυτό μπορεί να προκαλεί.
μαρσειγ ειναι ευκαιρια κατεμε πιστευω αλλα η μαρσειγ δεν εχει και μπεσα απο την αλλη Αφου παιζει η λυων με την σεντε τιεν η βαζεις 2πλο λυων να παρεις ποσοστο αλλα ειναι ντερμπι αλλα μπορει να το παρει γιατη την βλεπω γκαυλομενη Παντως απο οτι καταλαβενω μεχρι στιγμη οι παιχτες των μεγαλων ομαδων - πλυν της παρι σεν ζερμεν εχουν βαλει τα δυνατα τους να μην παρουν οι αραβες το πρωταθλημα βασηκα βρησκω ενα κινιτρο σε αυτο να μην παρουν οι αραβες αλλα και η παρι σεν ζερμεν φυσικα αυτο με τα τοσο λεφτα που εχει ρηξει η παρι σεν ζερμεν τους εχει τσιταρει και ολοι θελουν να τα δωσουν ολα απο τον ιανουαριο ερχεται και ο λουκας μουρα απο την σαο παολο στην παρισεν ζερμεν αλλος παιχταρας 35 εκατομμυρια ευρω εδωσε η παρι οι παιχτες των λυων μαρσειγ σεν ντετιεν απο μεσα τους λενε παρι παρε οτι θες θα τα δωσουμε ολα Τεσπα αυτα ειναι σκεψεις μου πιθανες σκεψεις παιχτων αντιπαλων των ανταγονιστριων ομαδων της παρι για το πρωταθλημα παντως το 2πλο της λυων αξιζει δεν εχω διαβασει ρεπορταζ Αλλα με την μαρσειγ θα ασχωληθω μαλλων στο live αν φαει γκολ Παντως οτι και να παιξεις να παιξεις ομαδα που παει για πρωταθλημα αυτος ο καιρος ειναι ο ιδανικος για τα αλογα ομαδες Εσυ αποφασιζειςγια σημερα διπλο μιλαν δε βλεπω κατι αλλο καμια προταση...
Δωσε ενα ακομα ματσακι γιατι παιζει διπλο στον ΟΠΑΠ...Δεν βρισκω κατι
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - JY3493280710F - Flash Ώρα στοιχήματος: 09/12/2012 16:59:29 Εκτύπωσηθα κρατήσουμε;
Απολογισμός με τιμές ΟΠΑΠ:Σημερινές προτάσεις:
Χέρενφεν-Ρόντα Χ2
Σαν Πάουλι-Αουε Χ2
Μπρέντα-Φεγενορντ 1Χ
Αιντχοφεν-Τβεντε Χ2
Γουεστ Χαμ-Λιβερπουλ 1
Μαρσέιγ Λοριαν Χ2
Αθ. Μπιλμπάο-Θελτα Χ2
Παναθηναικός-Ολυμπιακός 2
Πάμε για τουλάχιστον 4 από αυτά για μεροκάματο
Καλή τύχη σε όλους!
οχι πολυ οντως.. trading την ωρα των παιχνιδιων κυριως..Ρε σταμ ποσο χρονο χρειαζεται καθημερινα για να ασχοληθει καποιος με αυτα τα 2
Επειδη εχω διαβασει σε διαφορα site οτι δεν ειναι χρονοβορο
Εχω αλλη αποψη χωρις βεβαια να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα απλα βλεπω οτι εχεις ιδεα του τι παιζει.