Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ναι σε μια περιπτωση μπορεις απλα να βγεις μειον 25 μονο και οχι μειον 50 , μπορεις να βγεις και συν 50 , μπορει να βγεις συν 25 αναλογα την αποδοση... ασε γλεντι που ειχα κανει παλια με τετοις προσφορες που ειχε η μπετ365 με μπετφερ..

θα παιξω καποια στιγμη μπετφερ με προξι αλλα οταν θα εχω καποια προσφορα..  

Μπετ365 μπηκα χτες και επαιξα λαιβ στο τοτεναμ -παοκ αλλα με καταθεση απο skrill. στα αρχιδια μου, να πα να γαμηθουν αυτοι και οι νομοι της πλακας...
τωρα καταλαβα :grin: ty :grin: κοιτα απο οτι με ειπαν κατι παλικαρια που εχουν παρανομο στοιχημα η βετ365 θα κατσει και τον δεκεμβριο σε λεω τι με ειπαν γιατι αυτοι στο παρανομο τα παλικαρια τους ενδιαφερει να κλησει η βετ365.. :grin: Αλλα οπως ειπα και εδω το παρανομο με την βετ365 ειναι αιωνες πισω αλλα 100 φορες καλυτερο απο τα  σημερινα δεδωμενα του οπαπ :grin: :grin: :grin: μακαρι να μην κλησει η βετ365 μακαρι αλλα με αυτα τα λαμογια πολιτικους που εχουμε την δικτατορια που ζουμε θα την κλησουν και αυτη την εταιρια :grin:ΥΓ.. εκανα σημερα σαρδελα στον φουρνο με 2 λεμονια στημενα πανω στις σαρδελες ελαιολαδο ριγανι μαυρο πιπερι τριμενο λιγο αλατακι σαλατα μαρουλι φρεσκο σγουρο με κρεμμυδακι φρεσκο 1 καυτερι πιπερια μεσα 2 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο μεσσηνιας το καλυτερο στον κοσμο :grin: Τα χαλασα μονο στο τσιπουρο που πηρα εμπορικο και οχι σπιτικο αλλα καλα δοξα τον θεο τα γουστα βγηκαν :grin:  ΥΓ2..Και το βραδυ αν ερθει και με ξεσηκωσει ο κολλητος ο μονιμας θα παμε κωλομπαρα μπαρακια κτλ αλλα θελω να κανω κρατι :grin: :grin: :grin: Αν δεν βγω στοιχημα ολε :grin:live  προσπαθω να σκεφτω τα λαθη μου να κατανοησω το live  αν μπορω.. :grin: :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!!
τριαδα με
αμβουργο,σανσουολο κ εστοριλ στον ασσο
κ τριαδα μπασκετ ουλκερ +4,5  ολυμπια +7,5  καχα λαμποραλ +6,5

καλη επιτυχια  :rockon:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
τωρα καταλαβα :grin: ty :grin: κοιτα απο οτι με ειπαν κατι παλικαρια που εχουν παρανομο στοιχημα η βετ365 θα κατσει και τον δεκεμβριο σε λεω τι με ειπαν γιατι αυτοι στο παρανομο τα παλικαρια τους ενδιαφερει να κλησει η βετ365.. :grin: Αλλα οπως ειπα και εδω το παρανομο με την βετ365 ειναι αιωνες πισω αλλα 100 φορες καλυτερο απο τα  σημερινα δεδωμενα του οπαπ :grin: :grin: :grin: μακαρι να μην κλησει η βετ365 μακαρι αλλα με αυτα τα λαμογια πολιτικους που εχουμε την δικτατορια που ζουμε θα την κλησουν και αυτη την εταιρια :grin:ΥΓ.. εκανα σημερα σαρδελα στον φουρνο με 2 λεμονια στημενα πανω στις σαρδελες ελαιολαδο ριγανι μαυρο πιπερι τριμενο λιγο αλατακι σαλατα μαρουλι φρεσκο σγουρο με κρεμμυδακι φρεσκο 1 καυτερι πιπερια μεσα 2 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο μεσσηνιας το καλυτερο στον κοσμο :grin: Τα χαλασα μονο στο τσιπουρο που πηρα εμπορικο και οχι σπιτικο αλλα καλα δοξα τον θεο τα γουστα βγηκαν :grin:  ΥΓ2..Και το βραδυ αν ερθει και με ξεσηκωσει ο κολλητος ο μονιμας θα παμε κωλομπαρα μπαρακια κτλ αλλα θελω να κανω κρατι :grin: :grin: :grin: Αν δεν βγω στοιχημα ολε :grin:live  προσπαθω να σκεφτω τα λαθη μου να κατανοησω το live  αν μπορω.. :grin: :grin:
χρησταρα ετσι οπως το πας ανοιξε ενα thread εδω μεσα και βαζε συνταγες μαγειρικης :2funny: :2funny:
οσο αφορα το στοιχημα σημερα 30 ευρω διπλο την ντουισμπουργκ με αποδοση 3.60.....παντα στην bet365....
εγω θα συνεχιζω να παιζω ..αν υπηρχε προβλημα στην συγκεκριμενη εταιρεια πιστευω πως θα ειχε ενημερωσειτους ελληνες παιχτες της ...επισης λογικα θα ειχε κλεισει τον σερβερ που εχει στην ελλαδα και δεν θα μπορουσαμε να παιζουμε....

παραυτα μεχρι νεοτερας εγω θα συνεχισω να παιζω.....
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Λαβάλ-Γκινγκάμπ όβερ!

Επισκέπτης
Δεν γινοταν να χαθει αυτο το παρολι :grin:

Τύπος # Ημ/νία Ποσό Κέρδη
Παρολί 688094 7/12/2012 10:58 πμ 15,00 76,63
Ποδόσφαιρο: Σοντερίσκε - Μπρόντμπι Won
Under/Over 2,5: Over @ 1,80
Ποδόσφαιρο: Μπεσίκτας - Εσκισεχίρσπορ Won
Under/Over 2,5: Over @ 1,72
Ποδόσφαιρο: FSV Φρανκφούρτης - Σάντχάουζεν Won
Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν (GG/NG): Ναι @ 1,65

Επισκέπτης
Και ενα για το βραδυ γιατι μεσοβδομαδα δεν επαιξα τιποτα και ειμαι χαρμανης :grin:

Ποδόσφαιρο: Μπλάκμπερν - Κάρντιφ, live!
Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν (GG/NG): Ναι @ 1,73
Ποδόσφαιρο: Τουλούζ - Μπαστιά, live!
Αποτέλεσμα Αγώνα: Τουλούζ @ 1,73
Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Χόφενχαϊμ, live!
Αποτέλεσμα Αγώνα: Αμβούργο @ 2,38

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  3.5 @ 4.33
€3,00 Μονό 07/12/2012 19:46:53 3,00 13,00
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - CY6339666910F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  07/12/2012 19:46:53  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Over 3.5 Μπεσίκτας v Εσκισεχίρσπορ
(Γκολ Αγώνα) 07/12/2012 Κανένα 4.33 Κερδισμένο
Σύνολο:  3,00  Κέρδη:  13,00  :grin: 

Επισκέπτης
Στο 92 κουφαλα :grin:
Το εχω ξανα πει και σας στο ξανα λεω,αδικια ειναι να χανουμε ματς στις καθυστερησεις,αν κερδιζουμε στις καθυστερισεις ειναι δικαιωση του καλου παικτη :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα ετσι οπως το πας ανοιξε ενα thread εδω μεσα και βαζε συνταγες μαγειρικης :2funny: :2funny:
οσο αφορα το στοιχημα σημερα 30 ευρω διπλο την ντουισμπουργκ με αποδοση 3.60.....παντα στην bet365....
εγω θα συνεχιζω να παιζω ..αν υπηρχε προβλημα στην συγκεκριμενη εταιρεια πιστευω πως θα ειχε ενημερωσειτους ελληνες παιχτες της ...επισης λογικα θα ειχε κλεισει τον σερβερ που εχει στην ελλαδα και δεν θα μπορουσαμε να παιζουμε....

xaxaxa ο τζογος θελει καλο φαγητο δηλαδη σπιτικο :grin:

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παντελώνιασμα άλλα 42 Ευρά με το Under 2.5 goals στο μάτς ΑΜΒΟΥΡΓΟ -ΧΟΝΦΕΝΧΑΙΜ σήμερα.

Αγχωτικό λίγο, είχα σκοπό τον Ασσο αλλα με ¨εκοψε" η αλλαγή προπονητη στην Χόνφε και είπα να πάω στα λίγο πιο σίγουρα και αποδέιχτηκαν λιγο πιο δύσκολα
  :grin:

Τέλος καλό, όλα καλά...

Συνημμένα

• 0131 HAMBURG-HOFENHEIM 2-0 Under.PNG
    0131 HAMBURG-HOFENHEIM 2-0 Under.PNG
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

Καλοφάγωτα αδερφέ, ωραίος, εγώ έλειπα και δεν το πρόλαβα αυτο ρε γμτ...  :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πηνω αρχηγε μου :grin: Αλλα με τελειωσε το καλο το σπιτικο ειχα παρει 2 λιτρα πριν 1 εβδομαδα και αγορασα τωρα αυτην τιν μαλακια απο το σουπερμαρκετ τσιπουρο ναουσης 7,50 ευρω σχεδον τα 0,350l Kai  το σπιτικο διπλοβρασεμνο αραντιστο τσιπουρο που με τελειωσε το παιρνω 7 ευρω το λιτρο   μαγκες το ποσο μας κλεβουν τα σουπερμαρκτ δεν λεγεται :grin:..Αυριο θα παρω 5 λιτρα νταβαριτς αρχηγοπουλο απο το σπιτικο :grin:
akoy τορα!!!!!!!!! αμα με τσιπουρο δεν περναει πεχνιδι και τραβας γκαντεμιες αναποδα  κορακια κτλ κοβης το τσιπουρο μαχερι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ψαχνεις και βρισκεις  σπιτικια τσικουδια  απο κρητη  την βαζεις σε γιαλινο μπουκαλι και την αφηνεις καταψηξη  κοβεις κεφαλογραβιερα  σε ραβδους περνεις  ενα σφινακι τσικουδια μια ραβδο κεφαλογραβιερα  στην βουτας στο μελι και προτα πινεις  μονοσφιρι την τσικουδια και μετα το μεζεκλικι  στης 4 γιρες  αρχηζεις το στηχημα !!!!!!!!!  οπααα λεμεεεε μεχρι το προι!!!!!!  αλο ακουσμα  πολι επιθετικο καμια σχεση με το τσιπουρο!!!!!!! και πολι ενεργεια να πουμε πεντοζαλι οπααααα!!!!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=8t3Iodh9YK8&playnext=1&list=PLB4B225E3D5225E9B&feature=results_main[/video] [/video]  ELLHNARES  ELLHNIKAAAA XIDIA !!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παντελώνιασμα άλλα 42 Ευρά με το Under 2.5 goals στο μάτς ΑΜΒΟΥΡΓΟ -ΧΟΝΦΕΝΧΑΙΜ σήμερα.

Αγχωτικό λίγο, είχα σκοπό τον Ασσο αλλα με ¨εκοψε" η αλλαγή προπονητη στην Χόνφε και είπα να πάω στα λίγο πιο σίγουρα και αποδέιχτηκαν λιγο πιο δύσκολα
  :grin:

Τέλος καλό, όλα καλά...
με proxy παιζεις φιλε?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και η ρεντα συνεχιζεται.. αιντε ρε να κανουμε και ονειρεμενα χριστουγεννα  :zfuck:

φτιαξαμε παλι καβα για σκ  :2on1:

65.90 EUR Κερδισμένο Μονό  κέρδος 125.80 Ποδόσφαιρο Espanyol v Sevilla
Over/Under 2.5 Goals
Over 1.909 +2.5 Κερδισμένο

θα της παρω και τα σωβρακα της σπορτινγκμπετ.. που απο αποδοσεις δεν ειμαι ευχαριστημενος..

στο λαιβ κατακλεβει..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
akoy τορα!!!!!!!!! αμα με τσιπουρο δεν περναει πεχνιδι και τραβας γκαντεμιες αναποδα  κορακια κτλ κοβης το τσιπουρο μαχερι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ψαχνεις και βρισκεις  σπιτικια τσικουδια  απο κρητη  την βαζεις σε γιαλινο μπουκαλι και την αφηνεις καταψηξη  κοβεις κεφαλογραβιερα  σε ραβδους περνεις  ενα σφινακι τσικουδια μια ραβδο κεφαλογραβιερα  στην βουτας στο μελι και προτα πινεις  μονοσφιρι την τσικουδια και μετα το μεζεκλικι  στης 4 γιρες  αρχηζεις το στηχημα !!!!!!!!!  οπααα λεμεεεε μεχρι το προι!!!!!!  αλο ακουσμα  πολι επιθετικο καμια σχεση με το τσιπουρο!!!!!!! και πολι ενεργεια να πουμε πεντοζαλι οπααααα!!!!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=8t3Iodh9YK8&playnext=1&list=PLB4B225E3D5225E9B&feature=results_main[/video] [/video]  ELLHNARES  ELLHNIKAAAA XIDIA !!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θα το κανω αυτο που λές αυριο αλλα με σπιτικο τσιπουρο αρχηγε μου :grin: Τσικουδια με εδειναν παλια ειχα δοκιμασει και μου κατεστρεψε τον ερωτα στην γευση στο στομα με χτυπουσε το υνοπνευμα γροθιες απο τον ουρανισκο στην γλωσσα στον φαρυγγα στην κοιλια.. Αν μεγαλωσεις με τσιπουρο 19 γραδα με γλυκανισο σπιτικο διπλοβρασμενο δεν μπορεις να αλλαξεις :grin: :grin: Αυτο το τσιπουρο που σε λεω πηνεις 1 λιτρο και εχεις γηνει πιο ηρεμος απο τον δαλαι λαμα μαλακωνεις γηνεσε πουλακι :grin:.. Με την τσικουδια που λες γηνεσε κεραυνος προτιμω να ειμαι ηρεμος παρα να παθει στραβολεμιασμα ο εγγκεφαλος μου και ο οργανισμος μου :grin: :grin: :grin: θα κανω οτι με λες με τσιπουρο σπιτικο τουμοροου ;) :grin: :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και η ρεντα συνεχιζεται.. αιντε ρε να κανουμε και ονειρεμενα χριστουγεννα  :zfuck:

φτιαξαμε παλι καβα για σκ  :2on1:

65.90 EUR Κερδισμένο Μονό  κέρδος 125.80 Ποδόσφαιρο Espanyol v Sevilla
Over/Under 2.5 Goals
Over 1.909 +2.5 Κερδισμένο

θα της παρω και τα σωβρακα της σπορτινγκμπετ.. που απο αποδοσεις δεν ειμαι ευχαριστημενος..

στο λαιβ κατακλεβει..
ρε σταμ στιν σπορτινγ βετ πεζουν τα πακια :2funny: :2funny: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom