Δεν αντιλεγω πως η bet365 ειναι αξιοπιστη. Εχω ακουσει τα καλυτερα! Απλα δεν εχω λογαριασμο εκει και δεν την ξερω!
Γενικα απο το καλοκαιρι του 2009 που ανακαλυψα και εκανα λογαριασμο στην betfair δεν ξανασχοληθηκα με καμμια αλλη εταιρια!
Οσοι παιζανε betfair ξερουν τι σημαινει να αγοραζεις και να πουλας μια αποδοση και να σιγουρευεις λεφτα με οποιοδηποτε αποτελεσμα...
nai eνταξει απλα εκανα μια αναφορα με την βετ365 αυτα τα εσοδα που ανεβασα ειναι για το 2009 σημερα μπορει να δεχεται στοιχηματα 7 δισεκατομμυρια ευρω και φυσικα ειναι πολυ μεγαλυτερη εταιρια απο την βετφαιρ και για μενα ποιο αξιοπιστη απο την βετφαιρ.. Η αναφορα ειναι γενικη και οχι προσοπικη
Και εγω την ειδα την βετφαιρ και δεν θελησα να ρηξω 1 ευρω και φυσικα ουτε να κατσω να ασχοληθω ποτε.. Τα γουστα ειναι κατι καθαρα προσωπικο..
ΥΓ.. Το 90% των ελληνω παιζει βετ365 τα παιδια που με πλησιασανε να γινω ντιλερ στο παρανομο με ειπαν οτι ειναι ειναι στην ελλαδα η βετ365 μηλαω για ατομα οχι αγαθους
Και τους ειπα το ξερω αυτο αν κλησει η βετ365 θα το συζητισουμε αν και θελησω να γινω ντιλερ απλα σε αυτο το σαιτ γινεται λογος για την βετφαιρ πολυ αλλα κατι που ειναι αντιφατικο με την κοινωνια εξω στο ποιοι πεζουν τι και ποιο πολυ δηλαδη την βετ365 που ειμαι χωμενος στο στοιχημα μεχρι το κεφαλι με την καλη την εννοια
και ολη την ημερα και βλεπω ολη την ημερα τζογαδορους μα ολη την ημερα
εδω και 10 χρονια
..Απλα πρεπει να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους γιατι οταν καποιος νεος στο στοιχημα τζογο να ξερει ποια ειναι η καλυτερη εταιρια στον κοσμο ποια πεζουν οι ελληνες κτλ Η βετ365 εχει το πιο πολυ και πιστο κοινο στην ελλαδα τυχαιο δεν νομιζω
Και ειναι η μεγαλυτερη εταιρια στον κοσμο
.. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο..