Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
α ρε betfair
οτι γουσταρα εκανα πονταρα σε ενα ματσ, επεφτε η αποδοση, εβαζα κατ, και τσακ το κερδος  :grin: :sunglasses:

περασμενα μεγαλεια.. με την ελπιδα να γινει κατι.. γιατι ο νομος δεν εχει ψηφιστει ακομα..

mounitis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχεις απολυτο δικιο,χρηστο...το εριξα 30 ευρω,και οτι γινει..ετσι για το βραδυ....πντως οπως τα λες ακριβως ειναι..να σαι καλα...
:rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε ρε βαζελε να παμε ταμειο....γιατι απο ατλετικο καηκαμε.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η βρωμοβαζελα πηγε να μου σπασει ξανα δελτιο , οποτε την εχω παιξει κατα αυτην την ομαδα φετος εχει θυμηθει να παιζει μπαλα..

να ναι καλα η πλατη του καρνεζη παντως...  500+ απο την κυριακη... μου γυρησε τουμπα υστερα απο εναν εφιαλτικο νοεμβρη.. :rockon:

60.00 EUR Κερδισμένο Παρολί 315.21 EUR Real Madrid v Ajax
Match Prices
Real Madrid 1.30 Κερδισμένο
Olympiakos v Arsenal
Over/Under 2.5 Goals
Over 1.80 +2.5 Κερδισμένο
Paris Saint Germain v FC Porto
Teams To Score
Both Teams To Score 1.727 Κερδισμένο

Tottenham v Panathinaikos
Match Prices
Tottenham 1.30 Κερδισμένο

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πανηγυρικό κουβά χτες όπου έπιασα μόνο το Χ της Γκενκ...

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
το παρανομο εχεις να παιζεις με ορους που επαιζες πανω κατω πχ σαν την βετ365 φυσικα δεν εχει καμια σχεση με την βετ365 αλλα εχει live πολους αγωνες παιζεις ποια ομαδα να σκοραρει πρωτη κορνερ μισο γκολ οβερ σε πιο χρονικο σημειο ανα 10λεπτα να μπει γκολ κτλ κτλ εχει πολλα αλλα δεν ειναι νομιμο και φυσικα 100 φορες καλυτερα απο τον οπαπ δεν το συζητω ολα μονα αποδεκτα κτλ.. ναι μαν δε σε ειπα με το ζορι για το παρανομο μην το μαθεις ποτε εδω ανταλασουμε εμπειριες και αποψεις :grin:ΥΓ.. Οσο για την βετ365 που λες ειναι ποιο αξιοπιστη απο την βετφαιρ αδερφε.. Αν ο κολλητος μου εχει ορεξη θα σκαναρω εδω ενα βιβλιαριο αναλυψεων που εχω πρωσοπικο δικο μου αλλα οχι με δικα μου πονταρισματα αλλα με κατι φιλων γνωστον που βαρουσαν 500 ευρω οτι να ναι ματς ενα βιβλιαριο γεματο μονο απο αυτους με αναλυψεις ενταξει εχω και εγω μεσα κατι αλλα 95% ολες οι σελιδες ηταν απο αυτους να δεις.. μιλαμε για εταιρια που εχει 4 φορες μεγαλυτερα εσοδα απο την βετφαιρ..Τεσπα αν θα θελησει ο κολλητος μου θα σκαναρω τις αναλυψεις.. :grin:

Δεν αντιλεγω πως η bet365 ειναι αξιοπιστη. Εχω ακουσει τα καλυτερα! Απλα δεν εχω λογαριασμο εκει και δεν την ξερω!
Γενικα απο το καλοκαιρι του 2009 που ανακαλυψα και εκανα λογαριασμο στην betfair δεν ξανασχοληθηκα με καμμια αλλη εταιρια!
Οσοι παιζανε betfair ξερουν τι σημαινει να αγοραζεις και να πουλας μια αποδοση και να σιγουρευεις λεφτα με οποιοδηποτε αποτελεσμα...

tas33

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
15
Like
5
Πόντοι
11
παιδια καλημερα μηπως ξερετε τι θα γινει με το ματσ του ουεφα που ακυρωθηκε εχτες εχω ενα δελτιο που εχω πιασει τα υπολοιπα απο τον οπαπ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δεν αντιλεγω πως η bet365 ειναι αξιοπιστη. Εχω ακουσει τα καλυτερα! Απλα δεν εχω λογαριασμο εκει και δεν την ξερω!
Γενικα απο το καλοκαιρι του 2009 που ανακαλυψα και εκανα λογαριασμο στην betfair δεν ξανασχοληθηκα με καμμια αλλη εταιρια!
Οσοι παιζανε betfair ξερουν τι σημαινει να αγοραζεις και να πουλας μια αποδοση και να σιγουρευεις λεφτα με οποιοδηποτε αποτελεσμα...
nai eνταξει απλα εκανα μια αναφορα με την βετ365 αυτα τα εσοδα που ανεβασα ειναι για το 2009 σημερα μπορει να δεχεται στοιχηματα 7 δισεκατομμυρια ευρω και φυσικα ειναι πολυ μεγαλυτερη εταιρια απο την βετφαιρ και για μενα ποιο αξιοπιστη απο την βετφαιρ.. Η αναφορα ειναι γενικη και οχι προσοπικη :grin: Και εγω την ειδα την βετφαιρ και δεν θελησα να ρηξω 1 ευρω και φυσικα ουτε να κατσω να ασχοληθω ποτε.. Τα γουστα ειναι κατι καθαρα προσωπικο.. :grin:ΥΓ.. Το 90% των ελληνω παιζει βετ365 τα παιδια που με πλησιασανε να γινω ντιλερ στο παρανομο με ειπαν οτι ειναι ειναι στην ελλαδα η βετ365 μηλαω για ατομα οχι αγαθους :grin: Και τους ειπα το ξερω αυτο αν κλησει η βετ365 θα το συζητισουμε αν και θελησω να γινω ντιλερ απλα σε αυτο το σαιτ γινεται λογος για την βετφαιρ πολυ αλλα κατι που ειναι αντιφατικο με την κοινωνια εξω στο ποιοι πεζουν τι και ποιο πολυ δηλαδη την βετ365 που ειμαι χωμενος στο στοιχημα μεχρι το κεφαλι με την καλη την εννοια :grin: και ολη την ημερα και βλεπω ολη την ημερα τζογαδορους μα ολη την ημερα :grin:  :grin: εδω και 10 χρονια :grin:..Απλα πρεπει να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους γιατι οταν καποιος νεος στο στοιχημα τζογο να ξερει ποια ειναι η καλυτερη εταιρια στον κοσμο ποια πεζουν οι ελληνες κτλ Η βετ365 εχει το πιο πολυ και πιστο κοινο στην ελλαδα τυχαιο δεν νομιζω :grin: Και ειναι η μεγαλυτερη εταιρια στον κοσμο :grin:.. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο..  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια καλημερα μηπως ξερετε τι θα γινει με το ματσ του ουεφα που ακυρωθηκε εχτες εχω ενα δελτιο που εχω πιασει τα υπολοιπα απο τον οπαπ
πληρωνεσε τα υπολοιπα μαλλων και αυτο παει σαν μοναδα :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Το θεμα ειναι μαν οτι ο οπαπ κανονιζει να κονομισουν τα παρανομα :2funny: :2funny: αν κλησει και η βετ365 στο μονο καλο που θα ειναι θα χεστουν τα παρανομα στο χρημα :grin: :2funny: που ηδη χεζονται :grin: :grin:Φαντασου τοτε :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  Μηπως ξερει καποιος γιαυτο το 25 ευρω μπονους σε εξελιξη του αγωνα man u-city  πως το παιζουμε δεν εχω ασχωληθει ποτε.. Δηλαδη παιζω 25 ευρω πριν αρχισει το παιχνιδι με δικα μου λεφτα και μετα με δινουν να πονταρω αλλα 25 αυτοι? δεν ξερω δεν το καταλαβα καλα με το live  chat  δεν εβγαλα ακρη μηπως μπορει να πει καποιος εδω με απλα λογια αν ξερει πως και τι θα κανω? :grin: :grin: :grin: :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kalhspera.  Μηπως ξερει καποιος γιαυτο το 25 ευρω μπονους σε εξελιξη του αγωνα man u-city  πως το παιζουμε δεν εχω ασχωληθει ποτε.. Δηλαδη παιζω 25 ευρω πριν αρχισει το παιχνιδι με δικα μου λεφτα και μετα με δινουν να πονταρω αλλα 25 αυτοι? δεν ξερω δεν το καταλαβα καλα με το live  chat  δεν εβγαλα ακρη μηπως μπορει να πει καποιος εδω με απλα λογια αν ξερει πως και τι θα κανω? :grin: :grin: :grin: :grin:
soupa πιεσ κανα κατηαρο τσιπουρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παιζεις στην αρχη πριν το ματσ.... και μετα παιζεις ενα λαιβ στο ιδιο ματσ. εαν το λαιβ χασει σου επιστρεφουν το ποσο που εχασε μεχρι 25 ευρω...

;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
soupa πιεσ κανα κατηαρο τσιπουρο   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πηνω αρχηγε μου :grin: Αλλα με τελειωσε το καλο το σπιτικο ειχα παρει 2 λιτρα πριν 1 εβδομαδα και αγορασα τωρα αυτην τιν μαλακια απο το σουπερμαρκετ τσιπουρο ναουσης 7,50 ευρω σχεδον τα 0,350l Kai  το σπιτικο διπλοβρασεμνο αραντιστο τσιπουρο που με τελειωσε το παιρνω 7 ευρω το λιτρο  μαγκες το ποσο μας κλεβουν τα σουπερμαρκτ δεν λεγεται :grin:..Αυριο θα παρω 5 λιτρα νταβαριτς αρχηγοπουλο απο το σπιτικο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιζεις στην αρχη πριν το ματσ.... και μετα παιζεις ενα λαιβ στο ιδιο ματσ. εαν το λαιβ χασει σου επιστρεφουν το ποσο που εχασε μεχρι 25 ευρω...

;)
δηλαδη για να καταλαβω σταμ να καταλαβουν και οποιοι δεν καταλαβαν καπως ποιο αναλυτικα γιατι ειμαι και απο χωριο :grin: Δηλαδη παιζω πχ πριν αυτο το ματς με δικα μου λεφτα μεχρι 25 ευρω στον αγωνα της man u-man city  και μετα στο live  ξαναπαιζω με δικα μου λεφτα μεχρι 25 ευρω ενα στοιχημα στον ιδιο αγωνα αν το στοιχημα στο live  χασει που επαιξα ξανα με δικα μου λεφτα μου επιστρεφουν 25 ευρω?  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δηλαδη για να καταλαβω σταμ να καταλαβουν και οποιοι δεν καταλαβαν καπως ποιο αναλυτικα γιατι ειμαι και απο χωριο :grin: Δηλαδη παιζω πχ πριν αυτο το ματς με δικα μου λεφτα μεχρι 25 ευρω στον αγωνα της man u-man city  και μετα στο live  ξαναπαιζω με δικα μου λεφτα μεχρι 25 ευρω ενα στοιχημα στον ιδιο αγωνα αν το στοιχημα στο live  χασει που επαιξα ξανα με δικα μου λεφτα μου επιστρεφουν 25 ευρω?  :grin:
ναι σε μια περιπτωση μπορεις απλα να βγεις μειον 25 μονο και οχι μειον 50 , μπορεις να βγεις και συν 50 , μπορει να βγεις συν 25 αναλογα την αποδοση... ασε γλεντι που ειχα κανει παλια με τετοις προσφορες που ειχε η μπετ365 με μπετφερ..

θα παιξω καποια στιγμη μπετφερ με προξι αλλα οταν θα εχω καποια προσφορα.. 

Μπετ365 μπηκα χτες και επαιξα λαιβ στο τοτεναμ -παοκ αλλα με καταθεση απο skrill. στα αρχιδια μου, να πα να γαμηθουν αυτοι και οι νομοι της πλακας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom