stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
χρησταρα μου φενεται οτι τοσο καιρο εμαθες στα σαλονια της μπετ365 και σου φενονται ολες της πλακας..ρε σταμ στιν σπορτινγ βετ πεζουν τα πακια
χρησταρα μου φενεται οτι τοσο καιρο εμαθες στα σαλονια της μπετ365 και σου φενονται ολες της πλακας..ρε σταμ στιν σπορτινγ βετ πεζουν τα πακια
χρησταρα μου φενεται οτι τοσο καιρο εμαθες στα σαλονια της μπετ365 και σου φενονται ολες της πλακας..
NBAΓια σας καλα πεδια...
Κανενα μονο για σ/κ?
Από τον οπάπ χίλιες φορές προτιμότερη!Άσε τον Χρηστάρα να τραγουδάει...θέλει να τις βγάλει όλες σκάρτες για να το παίξει ντήλερ!χρησταρα μου φενεται οτι τοσο καιρο εμαθες στα σαλονια της μπετ365 και σου φενονται ολες της πλακας..
Επειδη βλεπω οτι ο φιλος σου παιζει μικρες Αγγλιες και μικρες Σκωτιες να σου πω οτι ηδη εχουν αναβληθει πολλα ματς εκει,γενικα μεγαλη προσοχη στα βορεια πονταρισματα σας (Αυστρια,Βελγιο κτλ)γιατι παιζει πολυ κρυο και χιονι.www.betpartner.eu/tipsters/item/2094-bet-tips]http://www.betpartner.eu/tipsters/item/2094-bet-tips[/url]
www.betpartner.eu/bet-tools/bet-system-tips]http://www.betpartner.eu/bet-tools/bet-system-tips[/url]
over απο μικρες κατηγορίες δίνουν τα φιλαράκια σήμερα..
με αρκετές πιθανότητες να επαληθευτούν.. στην ασια αυτες οι αναμετρήσεις δίνονται με level ball 3.0!!
ετσι ειναιχρησταρα μου φενεται οτι τοσο καιρο εμαθες στα σαλονια της μπετ365 και σου φενονται ολες της πλακας..
αν ηθελα να γινω ντιλερ ηδη θα το ξερετε .. Μια που αναφερθικες στο παρανομο δεν ξερω αν εχει καμια σημασια η οχι αλλα επειδη εχθες ημουν διπλα με εναν ντιλερ του παρανομου εχουν παιχθει σαυτον 200 ευρω απο εχθες ασσο τον ΠΑΟΚ με την λεβαδιακο σε μονα ΥΓ.. Ο κοσμος δεν θα βαλει ποτε μυαλο Δεν κοιταει τιποτα παιζει με παθος με παρορμηση και οι μπουκ κερδιζουν απο αυτο ποιον παοκ παιζουν τον αδιαφορο και ο λεβαδιακος εχει 4στα 4 και ο παοκ εχει να κερδισει απο περσι και ας βγει ΥΓ.. Το καλο με το παρανομο ειναι οτι αν εχω κοντα μου εναν ντιλερ ξερω τι παιζει ο λαος ΑΝ τον ρωτησω ο προποτζης του οπαπ δεν ξερει ενω ο ντιλερ ξερει γιατι εχει την κατασταση και τι εχει παιξει ο καθενας αναλυτικα μπροστα του Το μεσημερι αν τον δω αυτον τον ντιλερ γιατι βαραει καθημερινα τωρα πανω απο 1000 ευρω τζιρο θα ρωτησω να με πει τι παιζει ο λαος για σημερα δηλαδη ποια ομαδα ποιο πολυ κτλΑπό τον οπάπ χίλιες φορές προτιμότερη!Άσε τον Χρηστάρα να τραγουδάει...θέλει να τις βγάλει όλες σκάρτες για να το παίξει ντήλερ!
μπραβο μωρη ντουισμπουργκ και σε χιονισμενο γηπεδο...δεν με ενδιαφερει πως εγινε αλλα εγινεχρησταρα ετσι οπως το πας ανοιξε ενα thread εδω μεσα και βαζε συνταγες μαγειρικης
οσο αφορα το στοιχημα σημερα 30 ευρω διπλο την ντουισμπουργκ με αποδοση 3.60.....παντα στην bet365....
εγω θα συνεχιζω να παιζω ..αν υπηρχε προβλημα στην συγκεκριμενη εταιρεια πιστευω πως θα ειχε ενημερωσειτους ελληνες παιχτες της ...επισης λογικα θα ειχε κλεισει τον σερβερ που εχει στην ελλαδα και δεν θα μπορουσαμε να παιζουμε....
παραυτα μεχρι νεοτερας εγω θα συνεχισω να παιζω.....
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
εμπολι γκολ/γκολδεν εχει κατι που με τραβαει σημερα.
ολοι εχουν πεσει ολοι στον ασσο του παοκ...
αυριο ειναι τα ωραια ματσακια...
κανα δυο οβερ γερμανικα θελω.. κανεις καμια προταση?
θσ γινουμε μπιλιεςδεν εχει κατι που με τραβαει σημερα.
περασε η πρωτη τριαδα κ θα παιξω τσαμπα το σ-κ με τα κερδηκαλησπερα!!
τριαδα με
αμβουργο,σανσουολο κ εστοριλ στον ασσο
κ τριαδα μπασκετ ουλκερ +4,5 ολυμπια +7,5 καχα λαμποραλ +6,5
καλη επιτυχια
δεν εχει κατι που με τραβαει σημερα.
[/quote φιλε χωρις να θελώ να σε βγαλω απο την σκεψη σου εγω με αυτη την κακοκαιρια στην γερμανια γερμανικα ματς δεν θα αγγιζα....
η ντορτνμουντ ειναι πιθανον οβερ,αλλα εχει χαμηλη αποδοση.δεν εχει κατι που με τραβαει σημερα.