Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 444 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    985

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα...
γκρισμπι-γκειτσεντ 1
ρετζινα-βιρτους 1
φιορεντινα-γιουβεντους γκ/γκ

θα το παρει το ματς η γιουβε? καμμια ιδεα κανεις?

αα και στο μπασκετ καντου-ακαντεμικ 1 με -12,5 ποντους..
αδερφε εχει ολα τα φοντα να παρει το ματς η γιουβεντους περιμενε τις ενδεκαδες.. Αλλα δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο στο στοιχημα αν την παιξεις να κερδισει δεν θα παιξεις λαθος.. Αν το σκεφτηκες μην επιρεαστεις απο εμας να κανεις αυτο που βλεπεις ξερω ατομο που επαιζε το βαγιακανο ρεαλ μαδριτις χ ημιχρονο 1 τελικο αλλα ηταν δικια του σκεψη ολες οι ομαδες χανουν και ολες κερδιζουν και υπαρχει και η ισοπαλια.. ειναι 33% η πιθανοτητα να σου βγει αυτο που βλεπεις μαθηματικα μετα παει αλου το παιχνιδι :grin: Κανε αυτο που βλεπεις εσυ και δεν θα χασεις.. :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Αλλη ομάδα τοτε με παικταραδες που όμοιοι τους δε θα ξαναβρούν. Το πλασέ του νεντβεντ μου θύμισε το στυλ του τοτσε  :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εδω λιγο να γκαυλοσουμε.. Ενταξει καμια σχεση πρωταθλημα με τσου λου και ρεαλ αντι φιορεντινα αλλα σε αυτο το ματς ειχα χυσει μεχρι τα παριστερια πανω στα συρματα της δεη :grin: Θελω ολο το μπουρδελα κομ να γηνει JUVENTUS :grin: :grin:
Εμένα μην με υπολογίζεις! :grin:
Και μην περιμένεις ενδεκάδες...κομπλέ παίζει η σιχαμένη!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αλλη ομάδα τοτε με παικταραδες που όμοιοι τους δε θα ξαναβρούν. Το πλασέ του νεντβεντ μου θύμισε το στυλ του τοτσε  :2funny: :2funny:
παρε και την ενδεκαδα παρατεγμενη μεσα στο ανφιλντ να γουσταρεις :grin: γουσταρουμε :grin: πρεπει να ακουσετε ολο τον υμνο μεχρι να φανουν οι ενδεκαδες :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
εδω λιγο να γκαυλοσουμε.. Ενταξει καμια σχεση πρωταθλημα με τσου λου και ρεαλ αντι φιορεντινα αλλα σε αυτο το ματς ειχα χυσει μεχρι τα παριστερια πανω στα συρματα της δεη :grin: Θελω ολο το μπουρδελα κομ να γηνει JUVENTUS :grin: :grin:
γουσταρα Juve φανελες κασκολ και δωστου με παικταραδες τυπου
Peruzzi
Modero (αγαπημενος)
Tacchinardi
Di livio
Deschamps
Zidane
Del Piero
Inzaghi (μουνακι)
Ferrara
βοηθα ρε Χρησταρα και αλλοι ηταν

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
γουσταρα Juve φανελες κασκολ και δωστου με παικταραδες τυπου
Peruzzi
Modero (αγαπημενος)
Tacchinardi
Di livio
Deschamps
Zidane
Del Piero
Inzaghi (μουνακι)
Ferrara
βοηθα ρε Χρησταρα και αλλοι ηταν
θα ξεφυγει το θρεντ  :) Και θα γηνει οπαδικο σε σχεση με το αντικιμενο του :grin: θα μπουν ολοι οι φαν και οι αντι φαν και απο στοιχημα θα γινει κου κλουξ κλαν :grin:υγ πρεπει να παω να κοιμηθω 1,30 ωρα να ειμαι περδικη για τον αγωνα :grin:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
γιατι ρε μαν;τι ειναι η φλωρεντια ;καμια μπαρτσελονα; :grin:

Εχει πολυ καλη ομαδα η Φιορε φετος. Εχουν πολλα προηγουμενα οι δυο ομαδες. Δυσκολη εδρα, καμινι το γηπεδο, καλοι παιχτες.. Γιατι να παιξω ενα τοσο χαμηλο διπλο στο 2.08?  :huh:

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες το στοιχημα εχει καταντησει κομπιναδορικο τελειως....μια πιανεις και μετα σπανε ολα.....παρεπιπτοντως ενας απο εδω μεσα με βοηθησε να βγαλω λεφτα χωρις να εργαστω σχεδον καθολου...με εγραψε σε μια εταιρια που δουλευει ομαδικα κ εγω χωρις να γραψω κανεναν αλλα επειδη γραφανε οι αλλοι οικονομησα 180 ουρια.....οποιος ενδιαφερεται ας μου πει...γιατι οπως με βοηθησε απο δω καποιος ετσι να βοηθησω και εγω αλλον....

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
439
Πόντοι
21
μαγκες το στοιχημα εχει καταντησει κομπιναδορικο τελειως....μια πιανεις και μετα σπανε ολα.....παρεπιπτοντως ενας απο εδω μεσα με βοηθησε να βγαλω λεφτα χωρις να εργαστω σχεδον καθολου...με εγραψε σε μια εταιρια που δουλευει ομαδικα κ εγω χωρις να γραψω κανεναν αλλα επειδη γραφανε οι αλλοι οικονομησα 180 ουρια.....οποιος ενδιαφερεται ας μου πει...γιατι οπως με βοηθησε απο δω καποιος ετσι να βοηθησω και εγω αλλον....
Tι εταιρεια φιλε;

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον ειναι μια αμερικανικη αεροπορικη εταιρια....κανει τρομερα ταξιδια σε φοβερες τιμες..αεροπορικα εισητηρια στις φθηνοτερες τιμες...και γνκ να πας σε συγκεκριμενα εστιατορια να φας πολυ φθηνα κ.τ.λ.....αυτο για να γινει πρεπει να γινεις μελος με 120 ευρω....ομως για να βγαλεις λεφτα πρεπει να δωσεις 290 ευρω και απο τοτε εχεις για παντα ολα αυτα που ανεφερα και αρχιζεις να βγαζεις λεφτα....ακουστε πως...εμενα με εγραψε αυτος ο συναγωνιστης που σας ειπα...οποιον γραφει αυτος οποιον γραφει ο απο πανω του και γνκ ολοι αυτοι που ειναι απο πανω τους(ειναι πολλοι αυτο ειναι τ καλο..)τους παιρνω κ εγω...δηλαδη εγω χωρις να χω γραψει κανεναν πηρα 200νδολλαρια μεσα σε μια βδομαδα σχεδον....200  δολλαρια ειναι καθε εξι που γραφουμε ολοι μαζι...αν γραψεις μονος σου 6 ειναι 850 δολλαριΑ  και γνκ πολλα αλλα μπονους τα οποια οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm να του πω λεπτομερειες...

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον ειναι μια αμερικανικη αεροπορικη εταιρια....κανει τρομερα ταξιδια σε φοβερες τιμες..αεροπορικα εισητηρια στις φθηνοτερες τιμες...και γνκ να πας σε συγκεκριμενα εστιατορια να φας πολυ φθηνα κ.τ.λ.....αυτο για να γινει πρεπει να γινεις μελος με 120 ευρω....ομως για να βγαλεις λεφτα πρεπει να δωσεις 290 ευρω και απο τοτε εχεις για παντα ολα αυτα που ανεφερα και αρχιζεις να βγαζεις λεφτα....ακουστε πως...εμενα με εγραψε αυτος ο συναγωνιστης που σας ειπα...οποιον γραφει αυτος οποιον γραφει ο απο πανω του και γνκ ολοι αυτοι που ειναι απο πανω τους(ειναι πολλοι αυτο ειναι τ καλο..)τους παιρνω κ εγω...δηλαδη εγω χωρις να χω γραψει κανεναν πηρα 200νδολλαρια μεσα σε μια βδομαδα σχεδον....200  δολλαρια ειναι καθε εξι που γραφουμε ολοι μαζι...αν γραψεις μονος σου 6 ειναι 850 δολλαριΑ  και γνκ πολλα αλλα μπονους τα οποια οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm να του πω λεπτομερειες...
αν θες φιλε στειλε μου p.m και αν εισαι αθηνα να κανονισουμε να στα εξηγησουν ακριβως τα παιδια της εταιριας και αν ενδιαφερεσαι γραφεσαι....αλλα πραγματικα δεν υπαρχει...γιατι εχω ασχοληθει κ με αλλα γνκ αλλα αυτο ειναι διαφορετικο και επικερδες

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οχι παλι με της πυραμιδες ρε παιδια... :headbang:

ειχα παει σε ενα τετοιο event της herbalife πριν 2 χρονια σε ενα χοτελι... το τι λεγανε δεν μπορεις να φανταστεις..

εξοπραγματικες καταστασεις... πουθενα δεν βγαζεις ευκολα λεφτα...

παιχτε καμια μετοχη facebook τωρα που ειναι χαμηλα, η κανεναν nasdaq αφου το στοιχημα εχει καταντησει δυσκολο.. και αφηστε της πυραμιδες.. η πυραμιδες ειναι για ατομα που εχουν την απατεωνια στο αιμα τους, οποτε αφηστε το..

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
οχι παλι με της πυραμιδες ρε παιδια... :headbang:

ειχα παει σε ενα τετοιο event της herbalife πριν 2 χρονια σε ενα χοτελι... το τι λεγανε δεν μπορεις να φανταστεις..

εξοπραγματικες καταστασεις... πουθενα δεν βγαζεις ευκολα λεφτα...

παιχτε καμια μετοχη facebook τωρα που ειναι χαμηλα, η κανεναν nasdaq αφου το στοιχημα εχει καταντησει δυσκολο.. και αφηστε της πυραμιδες.. η πυραμιδες ειναι για ατομα που εχουν την απατεωνια στο αιμα τους, οποτε αφηστε το..
συμφωνω στο ιδιο ειχα παει και εγω...αλλα αυτο ειναι διαφορετικο...δεν χανεις κατι να αφιερωσεις στο παιδι που θα σε παω 15 λεπτα να στο πει....και εγω ετσι ελεγα και σε μια βδομαδα να τα αποτελεσματα

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μη σπαμαρεις ρε φιλε στο νημα του στοιχηματος.
γραψε το θεμα σου στις αγγελιες..
οκ φιλε αλλα επειδη και εγω παιζω στοιχημα για να βγαλω κανα λεφτο για αυτο σας το λεω μηπως με αλλο τροπο πονταρετε και περισσοτερα....δεν ειναι δικια μου εταιρια για να βαλω αγγελια ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.    137=Φιορεντινα-Γιουβεντους=γκολ-γκολ Πονταρισμα στην bet365 10 ευρω :grin:    Νικη 18,33 ευρω :grin:  Μπας και φαμε κανα μπακαλιαρο σκορδαλια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom