Εννοείς τον αγώνα της επόμενης Παρασκευής; Μήπως είναι λίγο νωρίς;Δεν βρισκω πουθενα το πανιωνιος-αεκ.θελω να το βαλω μαζι με βαζελα και ρεαλ 100ε Ξερει κανεις κατι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
ενας κολλητος διπλα στο αλλο pc μολις τραβουσε τα βιζια του και τα δικα μου απο μια ευκαιρια που εκανε η τραμζοσπορ τιν εβαλε 20 ευρω διπλο του λεω ρε μαλακα θα παθεις κανα εφραγμα υγ..Ξανα η τραμζοσπορ εκανε ευκαιρια τωρα μου τραβιξε το αριστερο αρχηδι που δεν μπηκε γκολ ΥΓ2 Τωρα σηκωθηκε στην 3 ευκαιρια στα καποκαπακια και πιδιξε κολοτουμπα αναποδα βγηκε εξω στον δρομο και αρχισε να απαγγελει καβαφη ριτσο και να ψελνει στα αραβικαΑαλμποργκ ( φαβορι ) δε περασε, Γκετεμποργκ ( φαβορι ) δε περασε, Φενερ ( φαβορι ) δε περασε.. Ας δουμε τι θα κανουν οι αλλοι..
Επισκέπτης
τo επαιξα στο live x πριν απο λιγο 1.50ενας κολλητος διπλα στο αλλο pc μολις τραβουσε τα βιζια του και τα δικα μου απο μια ευκαιρια που εκανε η τραμζοσπορ τιν εβαλε 20 ευρω διπλο του λεω ρε μαλακα θα παθεις κανα εφραγμα υγ..Ξανα η τραμζοσπορ εκανε ευκαιρια τωρα μου τραβιξε το αριστερο αρχηδι που δεν μπηκε γκολ
ας κερδισει ο φιλος μου μωρε 2 λεπτακια εμειναντo επαιξα στο live x πριν απο λιγο 1.50
Επισκέπτης
παω να βαλω και τον ατρομητο χαντικαπ 2 γκολ 1.44 το αφηνω λιγο και μπαινει το γκολ θα το ειχα κλειδωσει τωρα θα βαλω την ρεαλ οβερας κερδισει ο φιλος μου μωρε 2 λεπτακια εμειναν
Για το σαββατο αλλα παλι καλα δεν το προλαβα....Κριμα παντως πολυ κοσμος εφαγε ο παοΕννοείς τον αγώνα της επόμενης Παρασκευής; Μήπως είναι λίγο νωρίς;
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
και η ζιλ βιθεντε στην σπορτινγκ, νταξ δεν πιανονται οι μπουκ απο πουθεναΠροηγειται και η Κλερμον μεσα στη Ντιζον..
αυτοι που παιζουν χ θα κονομισουν για καποιους που τρωνε πουτσα Εχει καποιους αλλους που τρωνε κοκορα κρασατο Ετσι ειναι η ζωηκαι η ζιλ βιθεντε στην σπορτινγκ, νταξ δεν πιανονται οι μπουκ απο πουθενα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
καλα... οι μπουκ με τοσα λεφτα που εχουν μαζεψει της τελευταιες μερες θα αγορασουν φεραρι ακομα και σε μακρινους συγγενεις..
παλι καλα που βγηκε η ρεαλ στο χαντικαπ και το οβερ στο αγγλικο γιατι δεν μας εβλεπα καλα..
α και μην ξεχνιομαστε... θερμα συλληπητιρια οσοι ξανα παιξαν τον ευρωπεο
παλι καλα που βγηκε η ρεαλ στο χαντικαπ και το οβερ στο αγγλικο γιατι δεν μας εβλεπα καλα..
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ελα φιλε χρησταρα,πως πηγε το στοιχημα σημερα?αυτοι που παιζουν χ θα κονομισουν για καποιους που τρωνε πουτσα Εχει καποιους αλλους που τρωνε κοκορα κρασατο Ετσι ειναι η ζωη
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
παίζω άσσο τον ΠΑΟ τον χάνω. Τον παίζω κόντρα κολλάει ισοπαλία ισοπαλια. Ε άντε κ γαμησου κωλομαδα...καλα... οι μπουκ με τοσα λεφτα που εχουν μαζεψει της τελευταιες μερες θα αγορασουν φεραρι ακομα και σε μακρινους συγγενεις..
δοξασι ο θεος εχασα μονο 5,5 ευρω Δεν πηραζει θα τα παρω αυριο πισω με το γκολ-γκολ του αγωνα φιορεντινα-γιουβεντους στον οπαπ θα το παιξω γιατι το ειδα το εχει ως αουτσαιντερ Ενω η βετ365 σαν φαβορι σε σχεσι με το νο γκολ Δηλαδη η βετ365 δηνει την φισιολογικη κατα καποιον τροπο εκδοχη με τα δικα μου ματια ενω ο οπαπ εχει καταλαβει οτι ο μεσος παιχτης φοβατε τις αποδωσεις και το δινει ως αουτσαιντερ οχι οτι δεν κανουν ολοι οι μπουκ αυτο το πραγμα με πλασματικες αποδωσεις ωστε να επιρεαζεται ο παιχτης ψυχολογικα.. Αλλα οι αγγλοι που βγαζουν τα ποσοστα στον οπαπ εχουν παρει μαθηματα απο τους υφισταμενους τους που ειναι ελληνες για το τι επικρατει στην ελλινικη ψυχοσινθεση κατα καποιν τροπο κουλτουρα σκεψη και ψιλοαβανταρουν αναπωδα καπως πιο πολυ απο τους αλλους μπουκ ΥΓ.. σΟΡΡΥ εκανα λαθος ο οπαπ τελικα το εχει και αυτος σαν φαβορι μπερδευτικα και απο την νυστα οποτε θα το παιξω στην βετ365..Αυτο φυσικα δεν παει να πει οτι ο οπαπ δεν ειναι ο πιο πονηρος μπουκ αυτα που ειπα για μενα υσχιουν στο 99,99% γιατι δεν θελω να ειμαι απολιτοςελα φιλε χρησταρα,πως πηγε το στοιχημα σημερα?
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αρα παλι δεν εκλασσε ο γαιδαρος απ'την πουτσαδοξασι ο θεος εχασα μονο 5,5 ευρω Δεν πηραζει θα τα παρω αυριο πισω κε το γκολ-γκολ του αγωνα φιορεντινα-γιουβεντους στον οπαπ γιατι το ειδα το εχει ος αουτσαιντερ ενω η βετ365 σαν φαβορι σε σχεσι με το νο γκολ Δηλαδη η βετ365 δηνει την φισιολογικη κατακαποιον τροπο εκδοχη ενω ο οπαπ εχει καταλαβει οτι ο μεσος παιχτης φοβατε τις αποδωσεις και το δηνει ος αουτσαιντερ οχι οτι δεν κανουν ολοι οι μπουκ αυτο το πραγμα με πλασματικες αποδωσεις οστε να επιρεαζεται ο παιχτης ψυχολογικα.. Αλλα οι αγγλοι που βγαζουν τα ποσοστα στον οπαπ εχουν παρει μαθηματα απο τους υφισταμενους τους για το τι επικρατει στην ελλινικη ψυχοσινθεση κατα καποιν τροπο κουλτουρα σκεψη
εγω μπορω να σου πω.. πως εχω παει φρανκφουρτι παλια και εφαγα σε 1 εβδομαδα 5 κιλλα λουκανικα και καταναλωσα 10 κιλλα μπιρες εχει μεγαλο αεροδρομιο μαλλων πολυ μεγαλο το ελευθεριος βενιζελος ειναι σαν σπουργιτη μπροστα στις φρανκφουρτης και οτι το μετρο της ειναι γαμω τα μετρο πας παντου βγαινεις ακομα και μεσα στο αεροδρομιο α ξεχασα να πω ειχα παει μια εβδομαδα για την διεθνη εκθεση αυθτοκινητων που γινετε καθε 2 χρονια απο τις καλυτερες του κοσμου .. Το αν ειναι μεγαλο το χ2 δεν το ξερω..Μήπως είναι μεγάλο το 1,80 στο Χ2 της Φρανκφούτης μέσα στην Κολωνία; Έχουμε κάτι εις βάρος της που δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου;
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
α ρε χρησταρα,κοσμογυρισμενεεγω μπορω να σου πω.. πως εχω παει φρανκφουρτι παλια και εφαγα σε 1 εβδομαδα 5 κιλλα λουκανικα και καταναλωσα 10 κιλλα μπιρες εχει μεγαλο αεροδρομιο μαλλων πολυ μεγαλο το ελευθεριος βενιζελος ειναι σαν σπουργιτη μπροστα στις φρανκφουρτης και οτι το μετρο της ειναι γαμω τα μετρο πας παντου βγαινεις ακομα και μεσα στο αεροδρομιο α ξεχασα να πω ειχα παει μια εβδομαδα για την διεθνη εκθεση αυθτοκινητων που γινετε καθε 2 χρονια απο τις καλυτερες του κοσμου .. Το αν ειναι μεγαλο το χ2 δεν το ξερω..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 37K