Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 444 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    985

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Ααλμποργκ ( φαβορι ) δε περασε, Γκετεμποργκ ( φαβορι ) δε περασε, Φενερ ( φαβορι ) δε περασε.. Ας δουμε τι θα κανουν οι αλλοι..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ααλμποργκ ( φαβορι ) δε περασε, Γκετεμποργκ ( φαβορι ) δε περασε, Φενερ ( φαβορι ) δε περασε.. Ας δουμε τι θα κανουν οι αλλοι..
ενας κολλητος διπλα στο αλλο pc μολις τραβουσε τα βιζια του και τα δικα μου απο μια ευκαιρια που εκανε η τραμζοσπορ τιν εβαλε 20 ευρω διπλο του λεω ρε μαλακα θα παθεις κανα εφραγμα :2funny: :2funny:  υγ..Ξανα η τραμζοσπορ εκανε ευκαιρια τωρα μου τραβιξε το αριστερο αρχηδι που δεν μπηκε γκολ :2funny:ΥΓ2 Τωρα σηκωθηκε στην 3 ευκαιρια στα καποκαπακια και πιδιξε κολοτουμπα αναποδα βγηκε εξω στον δρομο και αρχισε να απαγγελει καβαφη ριτσο και να ψελνει στα αραβικα :2funny:

Επισκέπτης
ενας κολλητος διπλα στο αλλο pc μολις τραβουσε τα βιζια του και τα δικα μου απο μια ευκαιρια που εκανε η τραμζοσπορ τιν εβαλε 20 ευρω διπλο του λεω ρε μαλακα θα παθεις κανα εφραγμα :2funny: :2funny:  υγ..Ξανα η τραμζοσπορ εκανε ευκαιρια τωρα μου τραβιξε το αριστερο αρχηδι που δεν μπηκε γκολ :2funny:
τo επαιξα στο live x πριν απο λιγο 1.50  :grin:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Προηγειται και η Κλερμον μεσα στη Ντιζον..  :headbang: :headbang: :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera επαιξα να βγει οβερ ο αγωνας παναθηναικος ατρομητος bet365 στο live και ο θεος βοηθος :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μας το φαγε το 5αευρω η βετ365 να γινει οβερ ο παναθηναικος στο 1-1 :grin: Αρε μπαγεβιτς :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και η ζιλ βιθεντε στην σπορτινγκ, νταξ δεν πιανονται οι μπουκ απο πουθενα
αυτοι που παιζουν χ θα κονομισουν για καποιους που τρωνε πουτσα :2funny:Εχει καποιους αλλους που τρωνε κοκορα κρασατο :grin:Ετσι ειναι η ζωη :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα... οι μπουκ με τοσα λεφτα που εχουν μαζεψει της τελευταιες μερες θα αγορασουν φεραρι ακομα και σε μακρινους συγγενεις.. :2on1:

παλι καλα που βγηκε η ρεαλ στο χαντικαπ και το οβερ στο αγγλικο γιατι δεν μας εβλεπα καλα..

α και μην ξεχνιομαστε... θερμα συλληπητιρια οσοι ξανα παιξαν τον ευρωπεο :zfuck:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
αυτοι που παιζουν χ θα κονομισουν για καποιους που τρωνε πουτσα :2funny:Εχει καποιους αλλους που τρωνε κοκορα κρασατο :grin:Ετσι ειναι η ζωη :grin:
ελα φιλε χρησταρα,πως πηγε το στοιχημα σημερα?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
καλα... οι μπουκ με τοσα λεφτα που εχουν μαζεψει της τελευταιες μερες θα αγορασουν φεραρι ακομα και σε μακρινους συγγενεις.. :2on1:

παλι καλα που βγηκε η ρεαλ στο χαντικαπ και το οβερ στο αγγλικο γιατι δεν μας εβλεπα καλα..

α και μην ξεχνιομαστε... θερμα συλληπητιρια οσοι ξανα παιξαν τον ευρωπεο :zfuck:
παίζω άσσο τον ΠΑΟ τον χάνω. Τον παίζω κόντρα κολλάει ισοπαλία ισοπαλια. Ε άντε κ γαμησου κωλομαδα... :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ελα φιλε χρησταρα,πως πηγε το στοιχημα σημερα?
δοξασι ο θεος εχασα μονο 5,5 ευρω :grin: Δεν πηραζει θα τα παρω αυριο πισω με το γκολ-γκολ του αγωνα φιορεντινα-γιουβεντους στον οπαπ θα το παιξω γιατι το ειδα το εχει ως αουτσαιντερ :grin: Ενω η βετ365 σαν φαβορι σε σχεσι με το νο γκολ :grin:Δηλαδη η βετ365 δηνει την φισιολογικη κατα καποιον τροπο εκδοχη με τα δικα μου ματια :sunglasses: :idiot: ενω ο οπαπ εχει καταλαβει οτι ο μεσος παιχτης φοβατε τις αποδωσεις και το δινει ως αουτσαιντερ οχι οτι δεν κανουν ολοι οι μπουκ αυτο το πραγμα με πλασματικες αποδωσεις ωστε να επιρεαζεται ο παιχτης ψυχολογικα.. Αλλα οι αγγλοι που βγαζουν τα ποσοστα στον οπαπ εχουν παρει μαθηματα απο τους υφισταμενους τους που ειναι ελληνες για το τι επικρατει στην ελλινικη ψυχοσινθεση κατα καποιν τροπο κουλτουρα σκεψη και ψιλοαβανταρουν αναπωδα καπως πιο πολυ απο τους αλλους μπουκ :grin: :grin: :grin:  ΥΓ.. σΟΡΡΥ εκανα λαθος ο οπαπ τελικα το εχει και αυτος σαν φαβορι μπερδευτικα και απο την νυστα οποτε θα το παιξω στην βετ365..Αυτο φυσικα δεν παει να πει οτι ο οπαπ δεν ειναι ο πιο πονηρος μπουκ αυτα που ειπα για μενα υσχιουν στο 99,99% γιατι δεν θελω να ειμαι απολιτος :2funny: :grin: :sunglasses:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
δοξασι ο θεος εχασα μονο 5,5 ευρω :grin: Δεν πηραζει θα τα παρω αυριο πισω κε το γκολ-γκολ του αγωνα φιορεντινα-γιουβεντους στον οπαπ γιατι το ειδα το εχει ος αουτσαιντερ :grin: ενω η βετ365 σαν φαβορι σε σχεσι με το νο γκολ :grin:Δηλαδη η βετ365 δηνει την φισιολογικη κατακαποιον τροπο εκδοχη ενω ο οπαπ εχει καταλαβει οτι ο μεσος παιχτης φοβατε τις αποδωσεις και το δηνει ος αουτσαιντερ οχι οτι δεν κανουν ολοι οι μπουκ αυτο το πραγμα με πλασματικες αποδωσεις οστε να επιρεαζεται ο παιχτης ψυχολογικα.. Αλλα οι αγγλοι που βγαζουν τα ποσοστα στον οπαπ εχουν παρει μαθηματα απο τους υφισταμενους τους για το τι επικρατει στην ελλινικη ψυχοσινθεση κατα καποιν τροπο κουλτουρα σκεψη :grin: :grin:
αρα παλι δεν εκλασσε ο γαιδαρος απ'την πουτσα  :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως είναι μεγάλο το 1,80 στο Χ2 της Φρανκφούτης μέσα στην Κολωνία; Έχουμε κάτι εις βάρος της που δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μήπως είναι μεγάλο το 1,80 στο Χ2 της Φρανκφούτης μέσα στην Κολωνία; Έχουμε κάτι εις βάρος της που δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου;
εγω μπορω να σου πω.. πως εχω παει φρανκφουρτι παλια και εφαγα σε 1 εβδομαδα 5 κιλλα λουκανικα και καταναλωσα 10 κιλλα μπιρες εχει μεγαλο αεροδρομιο μαλλων πολυ μεγαλο το ελευθεριος βενιζελος ειναι σαν σπουργιτη μπροστα στις φρανκφουρτης και οτι το μετρο της ειναι γαμω τα μετρο πας παντου βγαινεις ακομα και μεσα στο αεροδρομιο α ξεχασα να πω ειχα παει μια εβδομαδα για την διεθνη εκθεση αυθτοκινητων που γινετε καθε 2 χρονια απο τις καλυτερες του κοσμου :grin:.. Το αν ειναι μεγαλο το χ2 δεν το ξερω.. :grin: :grin: :grin:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
εγω μπορω να σου πω.. πως εχω παει φρανκφουρτι παλια και εφαγα σε 1 εβδομαδα 5 κιλλα λουκανικα και καταναλωσα 10 κιλλα μπιρες εχει μεγαλο αεροδρομιο μαλλων πολυ μεγαλο το ελευθεριος βενιζελος ειναι σαν σπουργιτη μπροστα στις φρανκφουρτης και οτι το μετρο της ειναι γαμω τα μετρο πας παντου βγαινεις ακομα και μεσα στο αεροδρομιο α ξεχασα να πω ειχα παει μια εβδομαδα για την διεθνη εκθεση αυθτοκινητων που γινετε καθε 2 χρονια απο τις καλυτερες του κοσμου :grin:.. Το αν ειναι μεγαλο το χ2 δεν το ξερω.. :grin: :grin: :grin:
α ρε χρησταρα,κοσμογυρισμενε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom